Druga "Be Your Own Boss" konferencija za poduzetne žene

Odbrojavanje je počelo!!

Broj karata je ograničen

Kako je sve počelo?

Be Your Own Boss priča počela je kada se Marina Biljak, osnivačica istoimene Facebook grupe, preselila iz Hrvatske u Nizozemsku i dobila izravan uvid u podršku koju poduzetnice tamo imaju. Odlučila je da poduzetnice na Balkanu zaslužuju to isto, te u ožujku 2020. pokrenula grupu. U prvom mentorskom programu sudjelovalo je 6 mentorica i 50 žena koje su od njih učile, a do danas – grupa broji čak 19 tisuća žena.


Na jednoj od virtualnih kava s Anom Marić iz Contente, poslovnom savjetnicom i mentoricom u grupi, rodila se ideja – idemo napraviti konferenciju. Ni Marina ni Ana ne sjećaju se tko je to spomenuo prvi, ali mali komadić BYOB povijesti ispisan je baš tu, jednog običnog dana, na jednoj običnoj virtualnoj kavi.


A takvih virtualnih kava iz kojih se rađaju moćne ideje je puno u našoj grupi poduzetnih žena koje stvaraju promjene!


Na konferenciji, održanoj u studenom 2021. godine, preko 40 govornica i predavačica, veliki broj volontera i broj posjetitelja koji je nadmašio svako očekivanje bili su definitivan znak da je konferencija bila sjajna odluka.,

marina biljak, ana marić, byob konferencija

Vrijeme JE ZADRUGU BYOB konferenciju

Od ideje do realizacije: Virtualno druženje opet selimo u stvarni svijet

Inicijalna ideja je bila da se ženama u Hrvatskoj približi freelancing, ali grupa je organski prešla u puno više – mjesto gdje se nalaze poduzetnice, kao i žene koje to tek planiraju postati. U BYOB grupi poduzetnice  traže odgovore na svoje nedoumice, dijele iskustva, povezuju su na razinama koje definitivno prerastaju okvire virtualnog prostora. 

Osim grupe, koja danas broji preko 23.500 članica (i raste svaki dan!), danas je tu i BYOB portal, a članice grupe mogu sudjelovati u širokoj ponudi besplatnih programa i darivanja. 

Rast grupe, energija žena koje jedna drugoj zasigurno nisu vuk, prijateljstvo, učenje i povezivanje lightmotivi su druge konferencije!

Druga BYOB konferencija za poduzetne žene koje stvaraju promjenu

Online konferencija

8. ožujka 2024. očekuje vas 8 inspirativnih govora i predavanja te 11 genijalnih predavačica

Meetup

9. ožujka 2024. družimo se na fantastičnom meetup-u u Zagrebu, u Studiu Katran gdje nas čeka druženje, umrežavanje, četiri kratka i inspirativna govore, kokteli, kava i sve one male ženske radosti.

BONUS

Kupnjom ulaznica dobivate pristup gotovo 50 dodatnih stručnih webinara, kao i svih predavanja s prošlogodišnje i ovogodišnje konferencije.

Iznenađenja

Pokloni iznenađenja naših Bossica i sponzora su nešto što nećemo obećavati, iako znamo da će uveseliti naše druženje

Kada će se održati konferencija?

“BYOB konferencija” je konferencija koja će se ove godine održati u dva dana.

 

8. ožujka pred nama je online dio konferencije gdje ćemo iznova otvarati važne teme – poput financija, ženskog plemena, biznisa bez i sa društvenim mrežama, kako pronaći svoju zonu genijalnosti itd.

11 govornica će te upoznati s 8 genijalnih tema koje će ti donijeti svježu perspektivu na poduzetništvo i tvoj biznis.

 

Drugog dana konferencije, 9. ožujka, virtualno druženje konačno selimo u zagrebački Studio Katran! Za najbrže sudionice, jer je broj karata opet ograničen, a dio i prodan u pretprodaji. Čekaju te kokteli, druženje, zabava, povezivanje i četiri inspirativne govornice.


Gdje će se održati prva konferencija?

ONLINE DIO bit će dostupan u stvarnom vremenu, od 16:00-20:00, a možeš birati želiš li slušati sve teme ili samo pojedina predavanja. 

U tih nekoliko  sati, proći ćemo važne i velike teme poput zona genijalnosti, novca, ženske podrške, društvenih mreža, priče o tome kako se mali biznisi nose s velikima. Vjerujemo da ćeš, kao i mi, htjeti poslušati baš sve. No, ako ti se život ispriječi u toj namjeri, ne brini. Snimke će biti dostupne još 6 mjeseci nakon konferencije.

program konferencije

 

UŽIVO će se druženja održati 9. ožujka, u odličnom okruženju prostora Studia Katran u Zagrebu.  Tamo ćete se moći upoznati i družiti uz koktele i zakusku, te širiti svoju mrežu poslovnih veza, koja uvijek dovede do novih ideja, projekata i suradnji. A pripremile smo i poneko iznenađenje. Druženje će se održati od 17:00 do 21:00 sati, a vrata Katrana se otvaraju točno u 16:45!


A čekaju nas i 4 moćna, kratka, inspirativna govora:

  • Buga Šimić, umjetnička ravnateljica Kazališta Mala scena
  • Zorana Dilber, klinički fitoaromaterapeut, edukatorica i vlasnica Beauty centra SubRosa u Splitu
  • Ira Žurić, vlasnica Promize Eyewear
  • Ivka Armanda Todorović, vlasnica Angels Body and Emotions, studio za osobni rast i razvoj kroz pokret i ples

naše govornice

Beyla Soul
Tanja Martinić
Tanja je edukatorica za empate i vlasnica nekoliko uspješnih brendova. Svoju podršku visoko osjećajnim osobama osigurava kroz savjetovanje i rad u radionicama kao i svoj besplatni sadržaj. u svom govoru podijelit će s nama svoj put prihvaćanja osjećajnosti kao svoje najveće snage u privatnom, ali i poslovnom svijetu.
supermame.hr
Sonja Švajhler
Sonja Švajhler, suosnivačica portala supermame.hr svoj utjecaj i povjerenje, koje je svojim radom dobila od brojnih mama, koristi kako bi progovarala o važnim ženskim temama. Uz Martinu Friganović I Ivku Armandu Todorović pričat će nam o rastu i poslovnoj transformaciji uz žensku podršku.
supermame.hr
Martina Friganović
Martina je suosnivačica portala supermame.hr, kao i jedna od suorganizatorica BYOB konferencije. Unutar BYOB zajednice često podupire autorice koje se bave ženskim temama, a uz partnericu Sonju vodi jedan od najslušanijih Podcasta u našoj regiji.
Angels Body and Emotions studio
Ivka Armanda Todorović
Ivka je žena je koja budi strast u drugim ženama kroz on-line i off-line radionice, te autorski koncept Body and Emotions koji se bazira na holističkom pristupu tjelesnom vježbanju plesnim metodama. Uz Sonju i Martinu pojavljuje se u podcast serijalu Divlja žena gdje pričaju o ženama, njihovim ulogama, i važnosti ženske podrške. Ove tri sjajne žene u svom panelu će nam ispričati kako i zašto je poslovna transformacija, rast i uspjeh lakši i brži uz žensku podršku.
književnica | Paresia.hr
Tina Primorac
Tina za sebe kaže da je zaljubljenica u riječi i proučavanje njihove snage u našim životima. Uz 5 romana, dvije slikovnice i uređenje knjige, na scenu je postavila 10 predstava, te snimila dokumentarni film. Uz sve to, mama je čak petero klinaca- što je bio jedan od njenih motiva da napusti društvene mreže i to vrijeme drugačije posveti svom poslu. Na panelu koji dijeli s Marinom Alebić Ivanić ispričat će nam kako i zašto mreže (ne)koriste na svoj način i zašto su baš zbog toga uspješnije.
MAI coach
Marina Alebić Ivandić
Marina je poslovni i NLP coach, koja vodi i promovira biznis s dušom. Svojim klijenticama, hrabrim poduzetnicama, pomaže kroz individualna savjetovanja i grupne programe da osiguraju rast svom biznisu kroz osobni rast i poslovna znanja. Za društvene mreže kaže da ih koristi potpuno po svom, kao dnevnik poslovnih misli, savjeta i ponuda koje dijeli s publikom. Obje poduzetnice će nam reći kako i zašto mreže (ne)koriste na svoj način i zašto su baš zbog toga uspješnije.
poslovna mentorica i trenerica
Jovana Jovanović
Jovana je poslovna mentorica i trenerica, razbija čest tabu da u ozbiljnom biznisu nema mjesta igri. Jovana u svom radu često koristi igru kao medij donošenja ozbiljnih poslovnih odluka, organizaciju poslovanja i ključ napretka. U svom predavanju će nam pokazati kako sa zabavnim alatima može doći do ozbiljnih i vrijednih poslovnih zaključaka i rezultata, a kroz gejmifikaciju naših usluga ili procesa možemo povećati zadovoljstvo klijenata i osigurati klijente koji se vraćaju.
Mireille | Lively Pharm
Mirela Ilenić
Mirela Ilenić, vlasnica uspješnih brendova Gesha i Mireille Aromatherapy, i suvlasnica tvrtke Lively Pharm govorit će nam o tome kako kao mali proizvođač krenuti, rasti i cvjetati, na tržištu koje je naizgled rezervirano za velike igrače. Mirela je dugogodišnja edukatorica i jedna od najpoznatijih formulatorica kozmetike na našem tržištu. Kroz svoj mentorski program i brojne edukacije, daje vjetar u leđa malim hrvatskim proizvođačima prirodne kozmetike i kroz znanje mijenja regionalnu skin care scenu.
Faro Akademija
Ivana Legin
Ivana Legin, financijska savjetnica, će nam pričati o raširenom uvjerenju da novac kvari ljude. Dok je nekad priča o financijama podrazumijevala samo brojke, danas se sve više govori o tome kako nas uvjerenja poput ovih drže u nepovoljnom odnosu s novcem koje za posljedicu ima lošije poslovne rezultate. Ivana će nas provesti kroz moć uvjerenja, dati nam konkretne smjernice kako ih promijeniti i vježbu kako bi se ta promjena u razmišljanju stvarno odrazila na naše financije.
psihologinja i edukatorica
Eva Simona Kulenović
Eva Simona Kulenović, magistra psihologije i praktičarka art terapije, u svom će predavanju podijeliti uvijek aktualnu temu uloga. Majka, žena, prijateljica, poduzetnica - uz nekoliko zanimljivih vježbi otkrit ćemo gdje je naše 'pravo ja' kad maknemo s leđa sve te uloge. Eva u svom radu koristi svoja znanja iz psihologije, svoje životno i radno iskustvo te tehnike art terapije, kako bi vas podržala u osluškivanju vašeg unutarnjeg glasa i osnaživanju iznutra.
savjetnica za osobno brendiranje
Tanja Džido
Tanja Džido, stručnjakinja za osobni branding i LinkedIn, u ovom predavanju govorit će on pronalasku zone genijalnosti koja će nam omogućiti da radimo manje naporno uz bolje rezultate. Tanja za sebe kaže da je uz dugogodišnje iskustva i obrazovanje u području komunikacija i poslovanja, i sama prošla put od samozatajne marljive radnice do prepoznate stručnjakinje na tržištu. Taj proces nije bio jednostavan, ali joj je pomogao da danas razumje klijente i skratiti im put do karijere iz snova.


BONUS: Ali to nije sve!

vodič kroz predavanja, BYOB konferencija

U pravom duhu BYOB grupe, uz kupljenu on line ulaznicu dobivaš ukupno 49 besplatna webinara domaćih i internacionalnih predavačica! Ovi webinari, kao i sama Prva i Druga BYOB konferencija bit će ti dostupni za gledanje u periodu od 6 mjeseci. Ovu riznicu znanja moći ćeš lako popratiti i iskoristiti uz radnu bilježnicu koja će ti na jednostavan način pomoći u organizaciji učenja.

NOVO! Također i ove godine još 15 stručnjakinja će snimiti nove bonus webinare, uz 32 webinara sa Prve konferencije.

Naša je grupa inače poznata po tome da stručnjakinje iz raznih područja nesebično dijele svoje znanje, i tako transformiraju živote drugih žena. 

Kupnjom online ulaznice na 6 mjeseci dobivaš pristup preko 45 webinara koji će na konkretan, ali pristupačan način, obrađivati teme poput pokretanja newslettera, SEO optimizacije bloga, PR objava, recenzija, kreiranja online programa i mnogih drugih. 

Kako bi lakše pratila sva ova zanimljiva predavanja, kao i sadržaj nove konferencije na poklon dobivaš i radnu bilježnicu koja će na jednostavan način pomoći da iskoristiš maksimum od ove riznice znanja.


Kome je ova konferencija namijenjena?

●    za sve poduzetnice, ali i za one koje tek razmišljaju o poduzetništvu te traže inspiraciju i podršku

●     ako si i ti, kao i mnoge žene u grupi, odlučila svoju standardnu karijeru zamijeniti svojim poslom iz snova ili samo razmišljaš o tome

●      ako želiš ostvariti svoje snove, a na tom putu ti je potrebna potpora, konkretno znanje i provjereni savjeti

●      ako tražiš istomišljenice, poslovne suradnice, kao i nove klijentice

●      ako želiš na jednom mjestu osjetiti energiju ženske podrške i dobiti osjećaj da je sve moguće

Ako osjećaš da ti treba novi vjetar u leđa, da si zapela u poslu ili samo želiš konačno uživo upoznati nove ljude, pridruži nam se.

Koliko god nam online život i poslovanje pruža mogućnosti- mi znamo koliko znači biti izolirana od drugih poduzetnica i koliko nam je svima potrebno si pružiti ruku, ali i zagrljaj. Radujemo se vidjeti te on line, i zagrliti te na meetupu!

Tko smo mi?

Mi smo grupa poduzetnih žena okupljena u Facebook grupi “Be your own boss” koja broji preko 20.000 članica

Postojimo od ožujka 2020., kada je Marina Biljak otvorila grupu. Do sada je u grupi organizirano 8 krugova besplatnih mentorskih programa, a imamo i portal, Podcast, YouTube kanal, Instagram i TikTok, Book club, radionice, webinare te mnoge besplatne programe za podršku i umrežavanje. Svaki mjesec organiziraju se i druženja uživo u mnogima od 8 službenih ogranaka BYOB grupe.

 

Stoga, ako želiš naučiti nešto novo za vrijeme online konferencije 8. ožujka 2024. god., ali i umrežiti se sa sjajnim ženama 9. ožujka 2024. god. svoju ulaznicu možeš kupiti na Entrio platformi po cijeni od:

      € 45,00 za online dio 

     ili € 100,00 za online dio i meetup u Zagrebu 

 

U obje varijante dobivaš gotovo 50 stručnih webinara i snimke obje konferencije gratis na period od 6 mjeseci.

Radujemo ti se!

Naše zlatne sponzorice

Jelena Ferk

Jelmark je obiteljska firma koja je začetnik premium brenda dodataka prehrani Bioandina. 100% smo posvećeni svakom svojem proizvodu za koje osobno jamčimo izvornost sirovina i premium kvalitetu zahvaljujući očuvanosti svih nutrijenata. Uz hrvatsko, Bioandinini proizvodi prisutni su još i na tržištima Srbije i Slovenije.

Naše srebrne sponzorice

Ivana Grčić i Vesna Sirovina

Melli Aromatica je vašu destinaciju za prirodnu kozmetiku i ekološku liniju proizvoda za pranje rublja, gdje njega kože i čistoća postaju nježna umjetnost!

Anđelka Valentić

Usluge usmjerene za svaku ženu, bilo koju figuru tijela, konfekcijske brojeve i godine.Dijelimo ljubav prema održivoj modi, odabir lokalno ručno rađenih komada i predanost radu sa klijenticama.

x pos blagajne

Anina De Luca

Stvoren zbog Vas i za Vas XPOS fiskalni blagajnički sustav namijenjen je za sve vrste djelatnosti te uz razne dostupne i prilagodljive opcije čini pouzdano rješenje prilagođeno potrebama vašeg poslovanja i na jednom mjestu rješava sve potrebe maloprodaje. Uz XPOS fiskalnu blagajnu započnite s prodajom odmah i omogućite svojim kupcima najbolje iskustvo uz mogućnost plaćanja karticama.

row spirit by martin sinković

Row Spirit by Martin Sinković

Row Spirit Martina Sinkovića je brend usmjeren na stvaranje ukusnih i hranjivih proizvoda na bazi zobi. Naša misija je pomoći ljudima da žive zdravije nudeći visokokvalitetnu, prirodnu i održivu hranu.

Naše brončane sponzorice

Milica Drinjaković- Podkast lansiranje & upravljanje

Milica Drinjaković

Podcast manager i edukator za klijente koji žele Podcast koji će lako pokrenuti i uspješno održavati, uz stvarne rezultate za svoj biznis.

,intline_ Marta Vučković

Marta Vučković

Umjetnica, ilustratorica, grafičarka i branding dizajnerica. Za tebe i tvoje najmilije napraviti će jedinstvene poklone i umjetnička djela, a za potrebe tvog poslovanja izradit će logotip, prepoznatljive individualizirane dizajne i ilustracije.

Helena Fjorović- health & beauty

Helena Fjorović

Lifestyle coach koja te uči kako živjeti i održavati tjelesnu težinu s lakoćom, te uz access bars tehniku vratiti radost i zdravlje uz život.

Jasmina Hadela- Centar za rani razvoj u djetinjstvu

Jasmina Hadela

Autorica, znanstvenica i edukatorica na misiji mentalnog osnaživanja pojedinaca željnih promjena u osobnom i profesionalnom razvoju. U radu svog Centra za rani razvoj spaja znanost, stručnost, iskustvo i duhovnost, kako bi kroz edukacije i individualni rad s klijentima donijela promjenu u društvu.

Violeta Beljić Kušić

Omotouch je produkt sreće. Nastao iz znanja i saznanja kako kreirati kozmetiku koja je neškodljiva, prirodna, znanstvena i učinkovita, a ne mora koštati toliko puno kao kozmetika koju sam do tada upotrebljavala. Izrastao je iz trenutka kad sam u spravljanju kozmetike našla svojevrsnu meditaciju i relaksaciju. Podupirača obožavanja prirodnosti i holističkog, koji prati face yogu koju instruiram.

Nail Lab Eva Perić

Eva Pavić

Zagrebački salon za nokte Nail Lab mjesto je kvalitetne i brze usluge fokusirane na potrebu klijenta za njegovanim noktima. U salonu će te dočekati standardizirana usluga, beskompromisna higijena, dostupnost termina i jednostavan sistem narudžbe, uz odgovornost prema svim korisnicima usluga, tehničarima i zajednici u kojoj živimo.

SuperCard

SuperCard kartica – NAJBOLJI POKLON

SuperCard je poklon kartica s kojom dajete najpoželjniji poklon, slobodu izbora!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More