Druga "Be Your Own Boss" konferencija za poduzetne žene

Odbrojavanje je počelo!!

Kako je sve počelo?

Be Your Own Boss priča počela je kada se Marina Biljak, osnivačica istoimene Facebook grupe, preselila iz Hrvatske u Nizozemsku i dobila izravan uvid u podršku koju poduzetnice tamo imaju. Odlučila je da poduzetnice na Balkanu zaslužuju to isto, te u ožujku 2020. pokrenula grupu. U prvom mentorskom programu sudjelovalo je 6 mentorica i 50 žena koje su od njih učile, a do danas – grupa broji čak 19 tisuća žena.


Na jednoj od virtualnih kava s Anom Marić iz Contente, poslovnom savjetnicom i mentoricom u grupi, rodila se ideja – idemo napraviti konferenciju. Ni Marina ni Ana ne sjećaju se tko je to spomenuo prvi, ali mali komadić BYOB povijesti ispisan je baš tu, jednog običnog dana, na jednoj običnoj virtualnoj kavi.


A takvih virtualnih kava iz kojih se rađaju moćne ideje je puno u našoj grupi poduzetnih žena koje stvaraju promjene!


Na konferenciji, održanoj u studenom 2021. godine, preko 40 govornica i predavačica, veliki broj volontera i broj posjetitelja koji je nadmašio svako očekivanje bili su definitivan znak da je konferencija bila sjajna odluka.,

marina biljak, ana marić, byob konferencija

Vrijeme JE ZADRUGU BYOB konferenciju

Od ideje do realizacije: Virtualno druženje opet selimo u stvarni svijet

 

Inicijalna ideja je bila da se ženama u Hrvatskoj približi freelancing, ali grupa je organski prešla u puno više – mjesto gdje se nalaze poduzetnice, kao i žene koje to tek planiraju postati. U BYOB grupi poduzetnice  traže odgovore na svoje nedoumice, dijele iskustva, povezuju su na razinama koje definitivno prerastaju okvire virtualnog prostora. 

 

Osim grupe, koja danas broji preko 20.000 članica (i raste svaki dan!), danas je tu i BYOB portal, a članice grupe mogu sudjelovati u širokoj ponudi besplatnih programa i darivanja. 

 

Rast grupe, energija žena koje jedna drugoj zasigurno nisu vuk, prijateljstvo, učenje i povezivanje lightmotivi su druge konferencije!

Druga BYOB konferencija za poduzetne žene koje stvaraju promjenu

Online konferencija

8. ožujka 2024. očekuje vas 8 inspirativnih govora i predavanja te 11 genijalnih predavačica

Meetup

9. ožujka 2024. družimo se na fantastičnom meetup-u u Zagrebu, u Studiu Katran gdje nas čeka druženje, umrežavanje, četiri kratka i inspirativna govore, kokteli, kava i sve one male ženske radosti.

BONUS

Kupnjom ulaznica dobivate pristup preko 30 dodatnih stručnih webinara, kao i svih predavanja s prošlogodišnje i ovogodišnje konferencije.

Iznenađenja

Pokloni iznenađenja naših Bossica i sponzora su nešto što nećemo obećavati, iako znamo da će uveseliti naše druženje

Kada će se održati konferencija?

“BYOB konferencija” je konferencija koja će se ove godine održati u dva dana.

8. ožujka pred nama je online dio konferencije gdje ćemo iznova otvarati važne teme – poput financija, ženskog plemena, biznisa bez i sa društvenim mrežama, kako pronaći svoju zonu genijalnosti itd.

11 govornica će te upoznati s 8 genijalnih tema koje će ti donijeti svježu perspektivu na poduzetništvo i tvoj biznis.

Drugog dana konferencije, 9. ožujka, virtualno druženje konačno selimo u zagrebački Studio Katran! Za najbrže sudionice, jer je broj karata opet ograničen, a dio i prodan u pretprodaji. Čekaju te kokteli, druženje, zabava, povezivanje i četiri inspirativne govornice.


Gdje će se održati prva konferencija?

ONLINE DIO bit će dostupan u stvarnom vremenu, od 16:00-20:00, a možeš birati želiš li slušati sve teme ili samo pojedina predavanja. 

U tih nekoliko sati, proći ćemo važne i velike teme poput zona genijalnosti, novca, ženske podrške, društvenih mreža, priče o tome kako se mali biznisi nose s velikima. Vjerujemo da ćeš, kao i mi, htjeti poslušati baš sve. No, ako ti se život ispriječi u toj namjeri, ne brini. Snimke će biti dostupne još 6 mjeseci nakon konferencije.

UŽIVO će se druženja održati 9. ožujka, u odličnom okruženju prostora Studia Katran u Zagrebu.  Tamo ćete se moći upoznati i družiti uz koktele i zakusku, te širiti svoju mrežu poslovnih veza, koja uvijek dovede do novih ideja, projekata i suradnji. A pripremile smo i poneko iznenađenje. Druženje će se održati od 17:00 do 21:00 sati.


BONUS: Ali to nije sve!

vodič kroz predavanja, BYOB konferencija

U pravom duhu BYOB grupe, uz kupljenu on line ulaznicu dobivaš još 32 besplatna webinara domaćih i internacionalnih predavačica! Ovi webinari snimljeni u sklopu prve BYOB konferencije, kao i sama Prva i Druga BYOB konferencija bit će ti dostupni za gledanje u periodu od 6 mjeseci. Ovu riznicu znanja moći ćeš lako popratiti i iskoristiti uz radnu bilježnicu koja će ti na jednostavan način pomoći u organizaciji učenja.

Naša je grupa inače poznata po tome da stručnjakinje iz raznih područja nesebično dijele svoje znanje, i tako transformiraju živote drugih žena. 

Kupnjom online ulaznice na 6 mjeseci dobivaš pristup preko 30 webinara koji će na konkretan, ali pristupačan način, obrađivati teme poput pokretanja newslettera, SEO optimizacije bloga, PR objava, recenzija, kreiranja online programa i mnogih drugih. 

Kako bi lakše pratila sva ova zanimljiva predavanja, kao i sadržaj nove konferencije na poklon dobivaš i radnu bilježnicu koja će na jednostavan način pomoći da iskoristiš maksimum od ove riznice znanja.


Kome je ova konferencija namijenjena?

●    za sve poduzetnice, ali i za one koje tek razmišljaju o poduzetništvu te traže inspiraciju i podršku

●     ako si i ti, kao i mnoge žene u grupi, odlučila svoju standardnu karijeru zamijeniti svojim poslom iz snova ili samo razmišljaš o tome

●      ako želiš ostvariti svoje snove, a na tom putu ti je potrebna potpora, konkretno znanje i provjereni savjeti

●      ako tražiš istomišljenice, poslovne suradnice, kao i nove klijentice

●      ako želiš na jednom mjestu osjetiti energiju ženske podrške i dobiti osjećaj da je sve moguće

Ako osjećaš da ti treba novi vjetar u leđa, da si zapela u poslu ili samo želiš konačno uživo upoznati nove ljude, pridruži nam se.

Zadnje dvije godine ostavile su traga na svima nama. Mi znamo koliko znači biti izolirana od drugih poduzetnica i koliko nam je svima potrebno ponovno si pružiti ruku, ali i zagrljaj. Radujemo se vidjeti te on line, i zagrliti te na meetupu!

Tko smo mi?

Mi smo grupa poduzetnih žena okupljena u Facebook grupi “Be your own boss” koja broji preko 20.000 članica

Postojimo od ožujka 2020., kada je Marina Biljak otvorila grupu. Do sada je u grupi organizirano 8 krugova besplatnih mentorskih programa, a imamo i portal, Podcast, YouTube kanal, Instagram i TikTok, Book club, radionice, webinare te mnoge besplatne programe za podršku i umrežavanje. Svaki mjesec organiziraju se i druženja uživo u mnogima od 8 službenih ogranaka BYOB grupe.

 

Stoga, ako želiš naučiti nešto novo za vrijeme online konferencije 8. ožujka 2024. god., ali i umrežiti se sa sjajnim ženama 9. ožujka 2024. god. svoju ulaznicu možeš kupiti na Entrio platformi po cijeni od:

      € 45,00 (339,05 HRK*) za online dio 

     ili € 100,00 (753,45 HRK*) za online dio i meetup u Zagrebu 


*cijene u kunama su izražene po fiksnom tečaju od 7,53450 kuna za 1 €

U obje varijante dobivaš preko 30 stručnih webinara i snimke obje konferencije gratis na period od 6 mjeseci.

Radujemo ti se!