Ostale kategorije

SVE I SVAŠTA

Mjesto za sve one poslove koji se ne mogu uklopiti u jednu specifičnu kategoriju!

Milica Drinjaković

Specijalista za pokretanje i upravljanje audio podcastima. Pomažem vam da iskoristite moć svog glasa i postanete vlasnici uspješnog i održivog podcasta. Usluge koje pružam odnose se na proces pokretanja i upravljanja podcastom.

Maja Lončarić

Magazin za mame Self-ish izlazi svaki prvi ponedjeljak u mjesecu uz koji ćete odvojiti vrijeme za sebe i predahnuti od ubrzanog tempa majčinstva. Ako vam je draži audio format, nove epizode podcasta Zaposlena mama izlaze svaki prvi četvrtak u mjesecu u kojemu dijelim svoje "muke" po majčinstvu. I možda i pokoji savjet 🙂

Anamarija Vinski

Bavim se Network marketingom konkretno prodajom Tupperware proizvoda. Pomažem ženama da prestanu bacati hranu, gubiti vrijeme na svakodnevne odlaske u trgovinu, stvore dodatan prostor i naprave red u svojoj kuhinji. S ambicioznim ženama radim na ostvarenju dodatnih prihoda i neograničenom napretku.

Marija Maček

Vlasnica sam tiskare Certis i autorica mentorakog programa Ambalaža koja prodaje. Moja misija je doprijeti do svakog malog proizvodnog biznisa i pomoći mu u educiranju o važnosti prave ambalaže koja prodaje za njihov proizvod. Time im želim pomoći da svoje proizvode i prodaju istih podignu na višu razinu i kreiraju premium proizvode koji će zaista zasjati u očima kupca jednako onako kako ih vide koji su ga proizveli.

Kristina Lučić Andrijanić

Pomažem ženama (i pokojem muškarcu) koji su totalni početnici u vrtlarenju započeti vrtlarsku priču. U svom načinu vrtlarenja se vodim načelima permakulture i regenerativne poljoprivrede. Držim predavanja, radionice i edukacije. Autorica sam online edukacije ""Organski vrt-kako početi"". Radim i individualna savjetovanja.

Snježana Raić

Majka sam 2.5g prekrasne djevojčice koja nam je došla nakon puno previše godina. Sa suprugom uspješno vodim tvrtku već 22g, iz godine u godinu rastemo. Ovlašteni smo zastupnici za Yamaha asortiman, generalni uvoznici i distributeri za Conero plovila. Uz to, već 11g vodim Društvo multiple skleroze Istarske županije. Prošla sam bezbroj edukacija i seminara, što s poslovne strane što sa strane udruge i sa svakim sam rasla sve više.

Marija Lukač

Diplomirala sam 2007god. na PMFu, biologiju, profesorski smjer. Zadnjih 15god radim u državnoj firmi, ali nikako se ne nalazim u tome, kako cijeli život provodim sa životinjama, a konjima(20god) i psima (10god) bavim se uz rekreativno, sportski i trenerski, odlučila sam tu ljubav pretvoriti u posao. U zelenoj oazi grada, 5min od nove žičare, u procesu sam otvaranja pansiona za pse..sve kombinacije čuvanja su moguće, od par sati do par tjedana, vaš ljubimac može uživati u slobodnoj igri sa 4nožnom ekipom ili izležavanju samnom na kauču. Otvorena sam za sva pitanja i veselim se svakoj posjeti!

Ana Labaš

Trenerica javnoga nastupa i autorica programa Javni nastup za poduzetnice kroz koji u ugodnoj i opuštenoj atmosferi pomažem ženama poduzetnicama da s lakoćom i samouvjereno predstavljaju svoje ideje, usluge i proizvode. Nakon zajedničke suradnje moje su klijentice počele redovito objavljivati video sadržaj na društvenim mrežama, pokretale podcaste, unaprjeđivale svoj sadržaj na YouTube-u, kreirale online programe, uspješno vodile webinare i predavanja uživo i najvažnije - naučile kako strah od nastupa zamijeniti uzbuđenjem zbog dijeljenja svojih ideja. Ako i ti želiš isto, pozivam te da klikom na web stranicu istražiš dostupne načine suradnje.

Beata Đelmić

Ukratko o najzanimljivijim detaljima trgovine: 100% bez plastike – u sastavu proizvoda i pakiranju Zero waste – promicanje filozofije smanjenja svih vrsta otpada u svakodnevnom životu, ideja smanjenja potrošnje, konzumerizma i proizvodnje otpada. Prirodni proizvodi – ekološki sastojci, zdravi, sigurni za ljude i prirodu. Društveno uključeni – u 2022. godini donirali smo 2% naših prihoda udruzi ""Zasadi stablo ne budi panj"". Surađujemo sa proizvođačima, koji su odgovorni i potpuno etični.

Mirjana Koprek

Imam 43 godine, udana sam, majka troje teenagera. Unazad 15 godina bavim se pčelarstvom, te izradom pripravaka na bazi pčelinjih proizvoda. 2021. godine završila sam školu apiterapije, te time proširila i unaprijedila znanje o upotrebi pčelinjih proizvoda u očuvanju ljudskog zdravlja. Apiterapija je metoda liječenja ili poboljšanja zdravlja pčelinjim proizvodima: medom, propolisom, matičnom mliječi, peludi, voskom, pčelinjim otrovom i to pojedinačno ili u raznim međusobnim kombinacijama. Pčelinje proizvode koristimo oralno ili lokalno, ovisno o željenim učincima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More