Ostale kategorije

SVE I SVAŠTA

Mjesto za sve one poslove koji se ne mogu uklopiti u jednu specifičnu kategoriju!

Milica Drinjaković

Specijalista za pokretanje i upravljanje audio podcastima. Pomažem vam da iskoristite moć svog glasa i postanete vlasnici uspješnog i održivog podcasta. Usluge koje pružam odnose se na proces pokretanja i upravljanja podcastom.

Karmen Sunčana Lovrić

Samostalna umjetnica, kazališna, filmska, televizijska i radio glumica. Imam svoje kazalište (Teatar STUDIO 9) te stvaram (pišem, režiram, produciram i glumim) zabavne društveno angažirane predstave. Ako trebate predstavu ili kraći performans za neki svoj event ili reklamu, tu sam. Bavim se umjetničkom produkcijom, organizacijom i marketingom. Radim i kao glumački trener (razne glumačke tehnike, javni nastup, trema, govorništvo), a mogu pomoći ljudima i pospojiti njihovo tijelo, um, glas i imaginaciju kao pomoć u svakodnevnom životu ili poslu. Kao voditeljica vodim razno razne programe i predstavljanja, ili čitam vašu poeziju, roman, ili reklamu. Sposobna sam odglumiti sve i osmisliti ili vam pomoći u osmišljavanju kreativnih video ili audio reklama.

Anamarija Vinski

Bavim se Network marketingom konkretno prodajom Tupperware proizvoda. Pomažem ženama da prestanu bacati hranu, gubiti vrijeme na svakodnevne odlaske u trgovinu, stvore dodatan prostor i naprave red u svojoj kuhinji. S ambicioznim ženama radim na ostvarenju dodatnih prihoda i neograničenom napretku.

Marija Maček

Vlasnica sam tiskare Certis i autorica mentorakog programa Ambalaža koja prodaje. Moja misija je doprijeti do svakog malog proizvodnog biznisa i pomoći mu u educiranju o važnosti prave ambalaže koja prodaje za njihov proizvod. Time im želim pomoći da svoje proizvode i prodaju istih podignu na višu razinu i kreiraju premium proizvode koji će zaista zasjati u očima kupca jednako onako kako ih vide koji su ga proizveli.

Dora Trogrlić

Umjetnica i sretna vlasnica Petit studija. Nakon završenog studija novinarstva, nikako se nisam vidjela kako sjedim u agenciji 9-5, pa sad sjedim u svom Petit studiju po cijeli dan ako treba, radeći sve stvari koje volim. Iako ste moj glas možda čuli u nekom crtiću, nečijoj pjesmi ili pak reklami, ja sam onaj prijatelj zbog kojeg će svi drugi uvijek imati odlične fotografije. Od malih nogu trčim s kamerom i hvatam osmijehe, a sad to i profesionalno radim fokusirajući se na portretnu, product & lifestyle fotografiju. Teški sam perfekcionist, tako da neću dopustiti da tvoj Instagram ne izgleda najbolje moguće, a uz dobru mjuzu na snimanju odlična atmosfera je zagarantirana.

Ena Rajić

Umjetnica i poduzetnica. Vlasnica sam MEDIA SCENE u kojoj kompanijama nudim sveobuhvatnu uslugu videoprodukcije kroz originalan, satirični stil komunikacije. Edukatorica sam u VIDEO START online tečaju kroz koji žene iz područja osobnog i poslovnog razvoja učim kreirati videa kojih se neće sramiti ni za 10 godina. Autorica sam satirično-poetskog showa ""Bez dlake na jeziku"" koji izvodim uživo po regiji pružajući publici iskustvo koje će pamtiti do... Zauvijek.

Snježana Raić

Majka sam 2.5g prekrasne djevojčice koja nam je došla nakon puno previše godina. Sa suprugom uspješno vodim tvrtku već 22g, iz godine u godinu rastemo. Ovlašteni smo zastupnici za Yamaha asortiman, generalni uvoznici i distributeri za Conero plovila. Uz to, već 11g vodim Društvo multiple skleroze Istarske županije. Prošla sam bezbroj edukacija i seminara, što s poslovne strane što sa strane udruge i sa svakim sam rasla sve više.

Marija Lukač

Diplomirala sam 2007god. na PMFu, biologiju, profesorski smjer. Zadnjih 15god radim u državnoj firmi, ali nikako se ne nalazim u tome, kako cijeli život provodim sa životinjama, a konjima(20god) i psima (10god) bavim se uz rekreativno, sportski i trenerski, odlučila sam tu ljubav pretvoriti u posao. U zelenoj oazi grada, 5min od nove žičare, u procesu sam otvaranja pansiona za pse..sve kombinacije čuvanja su moguće, od par sati do par tjedana, vaš ljubimac može uživati u slobodnoj igri sa 4nožnom ekipom ili izležavanju samnom na kauču. Otvorena sam za sva pitanja i veselim se svakoj posjeti!

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More