ljepota, tijelo i pokret

SVE ZA VAŠE ZDRAVLJE I IZGLED

Tražite dobar kozmetički salon ili prirodnu kozmetiku? 
Želite početi vježbati i tražite trenera?

Zanima vas yoga? 

Ivana Jerković

Prirodna kozmetika i proizvodi za njegu Hvaroma.

Petra Martinko

Pomažem poslovnim ženama s jednostavnim hranjivim personaliziranim obrocima na poslu koji se ne kuhaju. Smart nutrition management prema tvom cilju. Pratimo tvoj napredak kroz novi softver svaki dan.

Iva Dvorski

Vlasnica sam studija za aromaterapiju i holizam u Zagrebu gdje klijentima pružam usluge savjetovanja za poboljšanje zdravlja i kvalitete života putem holističkog pristupa životu te nudim razne masaže i tretmane, izrađujem pripravke od eteričnih ulja. Studio nudi i razne radionice povezene sa zdravljem (fizičko, mentalno, emocionalno).

Marina Lesica

Coach za zdravu prehranu, Vegan& Raw Chef, Stilistica hrane, organizatorica evenata, retreatova

Ana Milek

Kroz nježne i ugodne manualne tretmane pomažem vam da smanjite bol, da osvijestite svoje loše navike držanja, da bolje razumijete svoje tijelo i da napravite promjenu. Spajam osteopatiju (manualna metoda) i Alexander tehniku (edukacijski pristup) kako bih vam pomogla s raznolikim bolnim stanjima i tegobama tijela s kojima se svakodnevno susrećete. Specijalizirana sam i za rad s glazbenicima i plesačima pomažući im da što duže održe tjelesno zdravlje, smanje bol i sačuvaju pravilan pokret kako bi se što duže bavili profesijom koju vole.

Helena Fjorović

Ja sam ona vrsta koja voli biti doprinos ljudima da gledaju svijet drugacijim ovima. Uglavnom radim sa ženama i imam nekoliko poduzetničkih priča koje se međusobno preklapaju i nadopunjuju, a mene neizmjerno ispunjavaju: 1. Linea Snella salon za oblikovanje tijela za zene u Prečkom 2. Access consciousness edukacije 3. Mrežni marketing i lidership (cijela regija)"

Marijana Mikulić Škrinjar

U svijetu marketinga i prodaje sam preko 18 godina.Svaki slobodni trenutak posvećujem svojoj djeci (Filipi i Tiboru) i to je razlog zašto smo suprug i ja u naš dom uveli prirodniji i kvalitetniji način života; low tox život o istome radim i edukacije!

Anđelina Solin

Magistra kineziologije. Radim sa ženama koje su početnice ili imaju osnovno iskustvo u vježbanju te imaju cilj oblikovati tijelo ili smršavati, vježbati u trudnoći ili napraviti kvalitetan oporavak nakon trudnoće.

Ivana Lovrić

Body, mind and soul shiatsu praktičarka i porođajna edukatorica. U tretmanima koristim shiatsu, fascijalno otpuštanje, osteopatske tehnike, biomehaničke vježbice, chi nei tsang, rebozo i mayansku masažu. Online vodim iskustvenu radionicu Izvor, namijenjenu svim ženama koje žele upoznati svoje zdjelično dno i povezati se s njim, dotaknuti ga, uspostaviti odnos, reintegrirati ga u svoje tijelo.

Martina Topčić

Velika sam zaljubljenica u beauty svijet i rad sa ženama. Moj centar provodi najefikasnije anti-age tretmane lica (rješavam i druge problematike), te tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela. Svoju uslugu sam nadopunila energetskim tretmanima Barsa, MTVSS i Biomimikrije jer sam kroz rad shvatila da je naš vanjski izgled bilo da se radi o debljini, borama, aknama, zapravo odraz našeg unutarnjeg stanja, naših emocija, strahova.... Tako da polako idem u smjeru body, mind and soul terapeuta za cjelovitu ljepotu svake moje klijentice. Svaki ritual moga centra je pomno složen kako bi rezultati bili brzi, vidljivi a usput jedno divno opuštajuće iskustvo.

Dijana Sajko

Vvlasnica salona za uljepšavanje koji se nalazi u Bistri, međutim, nudim usluge uljepšavanja i na terenu. Prvenstveno se bavim šminkanjem za svečane prilike, razne evente, shootinge, kampanje dizajnera te kratke filmove, ali u salonu nudim i usluge kao što su depilacija šećernom pastom, browlift, threading obrva te masaža lica i facelift.

Petra Krolo

Moj rad je fokusiran na osobe koje imaju autoimune bolesti (ili nemaju dijagnozu, ali imaju simptome) te trebaju pomoć pri regulaciji imuniteta, hormona i/ili mikrobioma. #fakatnijesveuhrani

Vlatka Lipovac

Volim nježan i mekan pristup kroz koji te ugodnim holističkim masažama tijela i abdomena te energetskim tjelesnim tretmanima povezujem sa tvojim tijelom. Kroz moju podršku i prisutnost dajem ti sigurnost za prepuštanje i opuštanje. Tako stvaramo prostor povjerenja u kojem si slobodna primiti/otpustiti sve što je u datom trenutku potrebno i spremno. Iako tretmani najčešće djeluju na svim razinama, ponekad su efekti „oku vidljiviji” na fizičkoj, a nekada na emocionalnoj ili psihološkoj razini. Tako nekada poboljšamo probavu, olakšamo bolne menstruacije ili te riješimo nadutosti, dok će se neki drugi put učinci odraziti kroz veće samopouzdanje, smanjen stres, jasnoću misli ili pak kroz entuzijazam, lakoću bivanja i radost življenja.

Mihaela Zagoršćak

Nakon gotovo 20 godina u novinarstvu i svakodnevnog stresa, potpuno sam preokrenula svoj život i ljubav prema aromaterapiji i eteričnim uljima pretvorila u posao 🙂 Danas radim radionice prirodne kozmetike i personaliziranu kozmetiku sa 100 posto čistim i prirodnim sastojcima. Osim toga, radim i tečajeve tehnike Access Bars, koja otpušta stres i terete koje nosi svakodnevni život. Vodim i grupne fitness treninge, a osmislila sam i Aroma Body balance trening, koji u treniranje uvodi i rad s eteričnim uljima.

Marija Bosančić

Bavim se unaprijedjenjem zdravlja tijela, duha i uma: holisticki therapeut, yoga instruktor, vodjene meditacije, art terapeut, energetski iscjelitelj, organizatorica retreatova, radionica za osobni razvoj, mindfulness walks..

Lucija Bakarić

Vodim nutricionističko savjetovalište Nutri kutak u Korčuli. Glavna usluga koju nudim je pomoć da korekcijom prehrane i navika poboljšate zdravlje i kvalitetu života. To postižemo savjetovanjem, edukacijom i planovima prehrane koji su prilagođeni vašem stanju. Svoju užu nišu pronašla sam na tri mjesta: rješavanju probavnih smetnji i kožnih oboljenja koji su često povezani i smanjuju kvalitetu života, a mogu se korigirati prehranom te treće i najposebnije je prehrana male djece.

Nevena Salamun Grbin

Imam beauty salon specijaliziran za oblikovanje tijela i prirodnu njegu lica

Tamara Labor

Kozmetički salon u Šibeniku sa full ponudom koju nećete ovako celukupno naći nigde. Radimo tretmane lica, tijela, lasersko uklanjanje dlačica, sve vrste depilacija, nokte, kao i trajnu šminku i klasično sminkanje, pozdizanje trepavica i oblikovanje obrva…

Gorana Radetić

Profesorica kineziologije, magistra gestalt psihoterapije, tjelesno-orijentirani psihoterapeut, yoga učiteljica koja je zaljubljena u asthangu i yin yogu. Ljubiteljica sam permakulture i života u skladu s prirodom, tako da u Baranji pokrećemo veliko permakulturno imanje sa dvoranom i smještajem. Kao terapeut jako volim raditi u području seksualnosti i odnosa, a nedavno sam prošla i kroz edukaciju ISTA level 1 i ISTA level 2. Vodim Školu Osobnog Razvoja i imam Yoga Home dvoranu, u kojoj podučavam različite stilove joge i ugošćujem razne edukatore osobnog razvoja za područje Osijeka i Slavonije.

Zorana Dilber

Svaka žena je blagoslov i kao takvoj joj treba pristupiti. Pomažem ti uspostaviti hormonalni balans uz pomoć prirode. Balans će ti omogućiti da se vratiš sebi i izbjegneš burnout. Ako se želiš educirati to trenutno možeš kroz edukacije masaža kojima ćeš podignuti nivo svoje usluge.

Lea Vujaklija

Joga&mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama kroz sljedeće usluge: 1. Online joga membership i privatni sati joge 2. Rad 1 na 1 * Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Irena Scrignar

Ultramaratonka u 40toj. Magistra farmacije i nutricionist koja ima veliku ljubav prema trčanju. Pomažem ženama da poboljšaju svoje prehrambene navike i da ostvare željene rezultate kroz prehranu. Osim toga iz vlastitog iskustva pomažem da ženama koje žele krenuti trčati ili već trče, savjetujem ih oko sportske prehrane trkača.

Bernarda Dukši

"Prodaja medicinske opreme za kućnu upotrebu u franšizi Nuga Best. Fizioterapeut sam po struci i već 7 godina se bavim svojim poslom - pomažem ljudima da žive kvalitetan i ispunjen život bez ograničenja. Vodim svoj salon na Oranicama - Komarski put 14. Uz medicinsku opremu koju svi mogu besplatno isprobati i svakodnevnim edukacijama o zdravlju tijela kroz masaže, kvalitetan san i opuštanje ostvarujem svoju svrhu pomaganja.

Željka Mandir

Strastveni sam zaljubljenik u prirodu i sve ono što nam priroda pruža. Certificirani sam NLP praktičar, aromaterapeut i trenutno dovršavam edukaciju za integrativnog aromaterapeuta. Integrativna aromaterapija novi je pravac aromaterapije u Hrvatskoj i označava primjenu eteričnih ulja na svim razinama čovjekova postojanja upravo kroz arhetip (sliku) ulja, odnosno cjelokupnu energetsku matricu istoga. Pomoću eteričnih ulja i interpretacije njihove energije djelovanja na čovjeka pomažem svojim klijentima u otklanjanju blokada, iluzija, pogrešnih uvjerenja i svega onoga što koči naš osobni rast i razvoj.

Marija Matulović

Diplomirana fizioterapeutkinja i studentica dentalne medicine zaljubljena u zdravlje, ljepotu i zdrav način života. Nudim usluge masaže te kozmetičke usluge u cilju rješavanja problema, promicanja zdravlja, osobnog zadovoljstva te lijepe i zdrave koze.

Hana Iskra

Vlasnica sam specijaliziranog studia za ekstenzije trepavica gdje vrsim sve vrste i stilove ugradnje istih. Takodjer sam edukator engleskog brenda Luxury eye. Bavim se educiranjem od početnika do usavršavanja svih stilova ugradnji ekstenzija.

Astra Potočki Hočevar

Pomažem vam skratiti vrijeme u kuhinji uz pomoć Instant Pota.

Andrea Papst Lopac

Magistra farmacije i instruktor indoor cycling programa vježbanja, te kreatorica online programa za žene pod nazivom Minimum rituala za maksimum ljepote. Pomažem ženama da postignu i trajno održavaju njegovan izgled lica i tijela, te postepeno uvode dobre navike po principu minimum truda za maksimum rezultata. Trenutno možete raditi sa mnom kroz mjesečni Membership program po cijenji od 35€ za mjesec, odnosno temu. Tema Jutarnja rutina je uvijek dostupna za upis, dok ostale teme slijede pomno odabrani raspored.

Katarina Crnogaj

Majstor pediker, pomažem kod raznih bolnih stanja i problema sa stopalima a radim i pedikuru u estetske svrhe. Više od 15 godina iskustva i preko 8000 odrađenih pedikura.

Andrijana Iviček

Certificirani sam aromaterapeut i pomažem preopterećenim ženama ublažiti tegobe vezane uz svakodnevni stres, menstrualni ciklus, od PMS-a do menopauze, sjedilački način života i ostale tegobe gdje aromaterapija može pomoći. U svom studiju nudim aromaterapeutsko savjetovanje, gdje utvrđujemo vaše tegobe i njihov uzrok, aroma masaže i RainDrop tehniku. Ukoliko niste u mogućnosti doći u Studio, radim online savjetovanja, a pripravke za tretiranje tegoba šaljem poštom.

Danijela Beović

Certificirana sam savjetnica za prehranu i life coach za žene, te edukantica meditacije, tehnika disanja i joge. Fokusiram se na hormonalno zdravlje žena u reproduktivnoj dobi s posebnim naglaskom na sindrom policističnih jajnika i probleme s menstrualnim ciklusom. U svom radu prakticiram holistički pristup koji se fokusira na tijelo, um ali i dušu jer vjerujem da pristup koji ženu sagledava kao cijelu osobu je jedini koji uistinu daje dugoročne rezultate.

Anita Trčak

Otvorila nedavno beauty studio sa vizijom da bude mjesto mira i ljepote,gdje će žene moći na jednom mjestu i sa užitkom proći individualna savjetovanja o njezi lica i tijela,te u istima uživati u potpunoj privatnosti i ekskluzivi . Pristup svakoj klijentici je osoban,samo smo ja i ona za vrijeme tretmana u salonu. Pružam kompletnu uslugu uljepšavanja i njege.

Tatjana Ljuština Milaković

Nježna podrška kroz trudnoću , porod i babinje, masaža trudnica, priprema za porod.

Gordana Obradović

Preko 20 god u mreznom marketingu i suradnji s komp. Herbalife Nutrition Promoviram aktivan stil zivota,dodatke prehrani, sejk i frape kao zamjena za obrok, brigu o izgledu, zdravlju, ljepoti,prevenciji Educiram i ucim kako s ovakvim nacinom zivota izgraditi fantastičan vlastiti biznis sa pasivnim prihodom,i kako biti samo svoja sefica,kako raspolagati s vremenom i novcem,opcenito kako uspjeti u ovom segmentu i jos puno mogućnosti s ovim.

Ana Gašparović

Fizioterapeut sam 17 godina jer sam fascinirana ljudskim pokretom i njegovim utjecajem na život! U Moveu vas vodim holističkim pristupom koji vam pomaže da optimalno i dugoročno utječete na svoje zdravlje. Uz različite manualne tretmane, individualnu rehabilitaciju, želim vam i kroz grupni trening prikazati Moveo moto: postoji lijek, zove se - pokret.

Ana Nasteski

Fizioterapeut sam specijaliziran za žensko zdravlje. Kroz Bowen i Emmett tretmane potaknuti ću Vaše tijelo na samoizlječenje. Radom na ožiljcima riješit ćemo tjelesne i emotivne poteškoće na koje ožiljci utječu. Kreiram treninge za trudnice, pripremam vas za porod, prolazim sa vama oporavak u postpartumu, vježbamo kroz grupe za mame i bebe, te sam podrška kroz baby handling i neurorazvojnu gimnastiku za normalan motorički razvoj vašeg djeteta.

Sara Jurišević

Savjetnica za imidž s naglaskom na boje. Moja je zadaća pronaći svakom klijentu najbolje boje ovisno o prirodnim karakteristikama: boja kose, očiju i podton. Kada poznajete svoju paletu možete ju koristi kod odjeće, šminke ili bojanja kose. Prednosti su ušteda kod kupovine, ciljani shopping potrebne odjeće ili šminke u točnim bojama i ništa manje važno povećanje samopouzdanja.

Martina Gložinić

Nutricionistica sam i radim sa ženama koje imaju Hashimoto, PCOS i/ili inzulinsku rezistenciju. Kroz svoj rad (online suradnja, edukacije, savjetovanja...) pomažem im da smanje/uklone simptome bolesti, da se osjećaju bolje i da zahvaljujući tome imaju kvalitetniji život na svim područjima (obitelj, posao, društvo,...)

Majna Kraljić

Certificirana sam instruktorica yoge. Završila sam RYT 200 Yoga Teacher u Dharma Yoga School - Hatha-Raja yogu. Yoga je više od vježbe. Joga predstavlja vrijeme za brigu i sebi, trenutak za nježnost prema vlastitom tijelu te istovremeno pomicanje granica vlastite izdržljivosti,snage i fleksibilnosti. Privatni satovi Online satovi Office yoga break Tehnike disanja Yoga izazovi 7 days/14 days/21 days.

Ana Lilly

Certificirani sam formulator i kreator minimalističke, visokoučinkovite kozmetike koja obnavlja kožu dajući joj zdrav, blistav i prirodan izgled. Vjerujem da se zdrava koža može postići visoko kvalitetnim i prirodnim sastojcima koji su nježni za kožu, dobri za okoliš te poštujući našu majku prirodu. Svaka od formulacija osmišljena je s pomno odabranim sastojcima koji pokazuju rezultate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More