ljepota, tijelo i pokret

SVE ZA VAŠE ZDRAVLJE I IZGLED

Tražite dobar kozmetički salon ili prirodnu kozmetiku? 
Želite početi vježbati i tražite trenera ili nutricionista?

Zanima vas yoga, aromaterapija, shiatsu tretmani? 

Ivka Armanda Todorović

Studio Angels je mjesto na kojem žena istražuje sebe, svoje tijelo i emocije kroz pokret i ples. Mjesto za osobni rast i razvoj na jedan poseban i magičan način. Angels Body and Emotions filozofija – povezanosti tijela s emocijama i izražavanju trenutnog stanja ženinih osjećaja kroz pokret. Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Svi Angels Body and Emotions® u sebi sadrže elemente tjelovježbe – kroz vježbe potpuno prilagođene ženskoj građi tijela, plesa – koji nam pomaže u osvještavanju tijela i smirivanju uma, i osobnog rasta kroz rad na sebi – osvještavanje senzualnosti, ženstvenosti, ranjivosti i ženske energije.

Ana Milek

Kroz nježne i ugodne manualne tretmane pomažem vam da smanjite bol, da osvijestite svoje loše navike držanja, da bolje razumijete svoje tijelo i da napravite promjenu. Spajam osteopatiju (manualna metoda) i Alexander tehniku (edukacijski pristup) kako bih vam pomogla s raznolikim bolnim stanjima i tegobama tijela s kojima se svakodnevno susrećete. Specijalizirana sam i za rad s glazbenicima i plesačima pomažući im da što duže održe tjelesno zdravlje, smanje bol i sačuvaju pravilan pokret kako bi se što duže bavili profesijom koju vole.

Kristina Beljan

Nutricionistička savjetovanja s nedijetnim pristupom namijenjena svim osobama koje žele promijeniti svoju prehranu, a osobito za one koje se žele prestati fokusirati na kilograme i istovremeno prestati s disfunkcionalnim prehrambenim ponašanjima. U programu ćete pratiti svoje obrasce hranjenja. To će vam pomoći u tome da osvijestite koja su vaša prehrambena ponašanja, a to je potrebno da biste mogli znati što treba promijeniti. Ova metoda se razlikuje od klasičnih savjetovanja u tome što nema nametnutih pravila nego se promjene rade iznutra prema van.

Petra Martinko

Pomažem poslovnim ženama s jednostavnim hranjivim personaliziranim obrocima na poslu koji se ne kuhaju. Smart nutrition management prema tvom cilju. Pratimo tvoj napredak kroz novi softver svaki dan.

Marina Lesica

Coach za zdravu prehranu, Vegan& Raw Chef, Stilistica hrane, organizatorica evenata, retreatova

Helena Fjorović

Ja sam ona vrsta koja voli biti doprinos ljudima da gledaju svijet drugacijim ovima. Uglavnom radim sa ženama i imam nekoliko poduzetničkih priča koje se međusobno preklapaju i nadopunjuju, a mene neizmjerno ispunjavaju: 1. Linea Snella salon za oblikovanje tijela za zene u Prečkom 2. Access consciousness edukacije 3. Mrežni marketing i lidership (cijela regija)"

Marijana Mikulić Škrinjar

U svijetu marketinga i prodaje sam preko 18 godina.Svaki slobodni trenutak posvećujem svojoj djeci (Filipi i Tiboru) i to je razlog zašto smo suprug i ja u naš dom uveli prirodniji i kvalitetniji način života; low tox život o istome radim i edukacije!

Dijana Sijamhodžić

Certificirani aromaterapeut po programu IFPA. Aromamasaže (relax, aromaterapeutske) , Raindrop tehnika , anticeluline ručne masaže ili časicama koje se koriste kod brazilske maderoterapije uz kombinaciju eteričnih ulja koja potiču cirkulaciju i limfu. Aromaterapeutska savjetovanja oko korištenja eteričnih ulja u svakodnevnom životu i njezi .

Ivana Lovrić

Body, mind and soul shiatsu praktičarka i porođajna edukatorica. U tretmanima koristim shiatsu, fascijalno otpuštanje, osteopatske tehnike, biomehaničke vježbice, chi nei tsang, rebozo i mayansku masažu. Online vodim iskustvenu radionicu Izvor, namijenjenu svim ženama koje žele upoznati svoje zdjelično dno i povezati se s njim, dotaknuti ga, uspostaviti odnos, reintegrirati ga u svoje tijelo.

Martina Topčić

Velika sam zaljubljenica u beauty svijet i rad sa ženama. Moj centar provodi najefikasnije anti-age tretmane lica (rješavam i druge problematike), te tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela. Svoju uslugu sam nadopunila energetskim tretmanima Barsa, MTVSS i Biomimikrije jer sam kroz rad shvatila da je naš vanjski izgled bilo da se radi o debljini, borama, aknama, zapravo odraz našeg unutarnjeg stanja, naših emocija, strahova.... Tako da polako idem u smjeru body, mind and soul terapeuta za cjelovitu ljepotu svake moje klijentice. Svaki ritual moga centra je pomno složen kako bi rezultati bili brzi, vidljivi a usput jedno divno opuštajuće iskustvo.

Ankica Bešter

Svaki tretman, program i vježbanje novo je iskustvo jer je i svaki klijent jedinstven. Svakom klijentu pristupam individualno, svjesno i s ljubavlju. Mogu ti pomoći da unaprijediš svoj život kroz holističke i energetske tretmane: Shiatsu, Thai, Reiki, Rekonektivno iscjeljivanje i Osobna rekonekcija. Uz to, svakog ljeta organiziram i program ReVISion na otoku Visu. Program okuplja žene svih godina i zanimanja koje žele dublje zaviriti u sebe i pronaći mir u predivnoj prirodi otoka Visa.

Dijana Sajko

Vlasnica salona za uljepšavanje koji se nalazi u Bistri, međutim, nudim usluge uljepšavanja i na terenu. Prvenstveno se bavim šminkanjem za svečane prilike, razne evente, shootinge, kampanje dizajnera te kratke filmove, ali u salonu nudim i usluge kao što su depilacija šećernom pastom, browlift, threading obrva te masaža lica i facelift.

Vlatka Lipovac

Volim nježan i mekan pristup kroz koji te ugodnim holističkim masažama tijela i abdomena te energetskim tjelesnim tretmanima povezujem sa tvojim tijelom. Kroz moju podršku i prisutnost dajem ti sigurnost za prepuštanje i opuštanje. Tako stvaramo prostor povjerenja u kojem si slobodna primiti/otpustiti sve što je u datom trenutku potrebno i spremno. Iako tretmani najčešće djeluju na svim razinama, ponekad su efekti „oku vidljiviji” na fizičkoj, a nekada na emocionalnoj ili psihološkoj razini. Tako nekada poboljšamo probavu, olakšamo bolne menstruacije ili te riješimo nadutosti, dok će se neki drugi put učinci odraziti kroz veće samopouzdanje, smanjen stres, jasnoću misli ili pak kroz entuzijazam, lakoću bivanja i radost življenja.

Mihaela Zagoršćak

Nakon gotovo 20 godina u novinarstvu i svakodnevnog stresa, potpuno sam preokrenula svoj život i ljubav prema aromaterapiji i eteričnim uljima pretvorila u posao 🙂 Danas radim radionice prirodne kozmetike i personaliziranu kozmetiku sa 100 posto čistim i prirodnim sastojcima. Osim toga, radim i tečajeve tehnike Access Bars, koja otpušta stres i terete koje nosi svakodnevni život. Vodim i grupne fitness treninge, a osmislila sam i Aroma Body balance trening, koji u treniranje uvodi i rad s eteričnim uljima.

Marija Bosančić

Bavim se unaprijedjenjem zdravlja tijela, duha i uma: holisticki therapeut, yoga instruktor, vodjene meditacije, art terapeut, energetski iscjelitelj, organizatorica retreatova, radionica za osobni razvoj, mindfulness walks..

Lucija Bakarić

Vodim nutricionističko savjetovalište Nutri kutak u Korčuli. Glavna usluga koju nudim je pomoć da korekcijom prehrane i navika poboljšate zdravlje i kvalitetu života. To postižemo savjetovanjem, edukacijom i planovima prehrane koji su prilagođeni vašem stanju. Svoju užu nišu pronašla sam na tri mjesta: rješavanju probavnih smetnji i kožnih oboljenja koji su često povezani i smanjuju kvalitetu života, a mogu se korigirati prehranom te treće i najposebnije je prehrana male djece.

Martina Klarić Županić

Edukator sam za izradu noktiju sa radnim iskustvom od 10 godina. Nokti su moja strast i želim stvoriti generacije kojima će to biti jednaka strast kao i meni. Dižem standarde usluga na veću razinu i trudim se maknuti stigmu da je izrada noktiju samo hobi.

Tamara Labor

Kozmetički salon u Šibeniku sa full ponudom koju nećete ovako celukupno naći nigde. Radimo tretmane lica, tijela, lasersko uklanjanje dlačica, sve vrste depilacija, nokte, kao i trajnu šminku i klasično sminkanje, pozdizanje trepavica i oblikovanje obrva…

Gordana Hrala

Rezultati i timski rad temelj su na kojim gradim odnos povjerenja s klijentima i odnos klijenata s njihovom kožom. Kroz konzultacije i tretmane educiram klijente o tipu, stanju i potrebama njihove kože kako bi izbjegli trošenje novca na proizvode koji nemaju željeni učinak ili što je još gore, imaju učinak suprotan od očekivanog. U moj salon možete doći na analizu kože, tretmane čišćenja lica, kemijski piling, microneedling i druge tretmane te kupiti odgovarajuće preparate.

Zorana Dilber

Svaka žena je blagoslov i kao takvoj joj treba pristupiti. Pomažem ti uspostaviti hormonalni balans uz pomoć prirode. Balans će ti omogućiti da se vratiš sebi i izbjegneš burnout. Ako se želiš educirati to trenutno možeš kroz edukacije masaža kojima ćeš podignuti nivo svoje usluge.

Lea Vujaklija

Joga&mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama kroz sljedeće usluge: 1. Online joga membership i privatni sati joge 2. Rad 1 na 1 * Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Irena Scrignar

Ultramaratonka u 40toj. Magistra farmacije i nutricionist koja ima veliku ljubav prema trčanju. Pomažem ženama da poboljšaju svoje prehrambene navike i da ostvare željene rezultate kroz prehranu. Osim toga iz vlastitog iskustva pomažem da ženama koje žele krenuti trčati ili već trče, savjetujem ih oko sportske prehrane trkača.

Bernarda Dukši

"Prodaja medicinske opreme za kućnu upotrebu u franšizi Nuga Best. Fizioterapeut sam po struci i već 7 godina se bavim svojim poslom - pomažem ljudima da žive kvalitetan i ispunjen život bez ograničenja. Vodim svoj salon na Oranicama - Komarski put 14. Uz medicinsku opremu koju svi mogu besplatno isprobati i svakodnevnim edukacijama o zdravlju tijela kroz masaže, kvalitetan san i opuštanje ostvarujem svoju svrhu pomaganja.

Tanja Mravlinčić

Bavim se masažom abdomena i energetskim tehnikama te sam proširila svoj rad u online svijet. Ideja i koncept brenda "Svjesnija" je oslobođenje od navika, ponašanja, misli koje nas sabotiraju i koče te približavanje i vraćanje k sebi, stvaranje kvalitetnog vremena za sebe i sa sobom kroz fizički, ali i druge oblike dodira - kontakta.

Nikolina Škof Erdelja

Certificirana sam instruktorica fitnesa i bavim se individualnim treninzima uživo i online. Pomažem ženama upoznati snažniju verziju sebe na nježan i što jednostavniji način. Radimo na unaprjeđenju zdravlja kroz stjecanje navike redovitog vježbanja i zdrave, uravnotežene prehrane, koju će moći slijediti cijeli život. Moj je cilj pristupiti fitnesu na dugoročno održiv i osobi prilagođen način.

Marija Matulović

Diplomirana fizioterapeutkinja i studentica dentalne medicine zaljubljena u zdravlje, ljepotu i zdrav način života. Nudim usluge masaže te kozmetičke usluge u cilju rješavanja problema, promicanja zdravlja, osobnog zadovoljstva te lijepe i zdrave koze.

Ana Nasteski

Fizioterapeut sam specijaliziran za žensko zdravlje. Kroz Bowen i Emmett tretmane potaknuti ću Vaše tijelo na samoizlječenje. Radom na ožiljcima riješit ćemo tjelesne i emotivne poteškoće na koje ožiljci utječu. Kreiram treninge za trudnice, pripremam vas za porod, prolazim sa vama oporavak u postpartumu, vježbamo kroz grupe za mame i bebe, te sam podrška kroz baby handling i neurorazvojnu gimnastiku za normalan motorički razvoj vašeg djeteta.

Katarina Crnogaj

Majstor pediker, pomažem kod raznih bolnih stanja i problema sa stopalima a radim i pedikuru u estetske svrhe. Više od 15 godina iskustva i preko 8000 odrađenih pedikura.

Ana Kokolek

Nutricionist na misiji širenja svijesti o pravilnom načinu skidanja kilograma i utjecaju prehrane na naše zdravlje.

Andrijana Iviček

Certificirani sam aromaterapeut i pomažem preopterećenim ženama ublažiti tegobe vezane uz svakodnevni stres, menstrualni ciklus, od PMS-a do menopauze, sjedilački način života i ostale tegobe gdje aromaterapija može pomoći. U svom studiju nudim aromaterapeutsko savjetovanje, gdje utvrđujemo vaše tegobe i njihov uzrok, aroma masaže i RainDrop tehniku. Ukoliko niste u mogućnosti doći u Studio, radim online savjetovanja, a pripravke za tretiranje tegoba šaljem poštom.

Danijela Beović

Certificirana sam savjetnica za prehranu i life coach za žene, te edukantica meditacije, tehnika disanja i joge. Fokusiram se na hormonalno zdravlje žena u reproduktivnoj dobi s posebnim naglaskom na sindrom policističnih jajnika i probleme s menstrualnim ciklusom. U svom radu prakticiram holistički pristup koji se fokusira na tijelo, um ali i dušu jer vjerujem da pristup koji ženu sagledava kao cijelu osobu je jedini koji uistinu daje dugoročne rezultate.

Anita Trčak

Otvorila nedavno beauty studio sa vizijom da bude mjesto mira i ljepote,gdje će žene moći na jednom mjestu i sa užitkom proći individualna savjetovanja o njezi lica i tijela,te u istima uživati u potpunoj privatnosti i ekskluzivi . Pristup svakoj klijentici je osoban,samo smo ja i ona za vrijeme tretmana u salonu. Pružam kompletnu uslugu uljepšavanja i njege.

Tatjana Ljuština Milaković

Nježna podrška kroz trudnoću , porod i babinje, masaža trudnica, priprema za porod.

Ana Lilly

Certificirani sam formulator i kreator minimalističke, visokoučinkovite kozmetike koja obnavlja kožu dajući joj zdrav, blistav i prirodan izgled. Vjerujem da se zdrava koža može postići visoko kvalitetnim i prirodnim sastojcima koji su nježni za kožu, dobri za okoliš te poštujući našu majku prirodu. Svaka od formulacija osmišljena je s pomno odabranim sastojcima koji pokazuju rezultate.

Gordana Obradović

Preko 20 god u mreznom marketingu i suradnji s komp. Herbalife Nutrition Promoviram aktivan stil zivota,dodatke prehrani, sejk i frape kao zamjena za obrok, brigu o izgledu, zdravlju, ljepoti,prevenciji Educiram i ucim kako s ovakvim nacinom zivota izgraditi fantastičan vlastiti biznis sa pasivnim prihodom,i kako biti samo svoja sefica,kako raspolagati s vremenom i novcem,opcenito kako uspjeti u ovom segmentu i jos puno mogućnosti s ovim.

Sara Jurišević

Savjetnica za imidž s naglaskom na boje. Moja je zadaća pronaći svakom klijentu najbolje boje ovisno o prirodnim karakteristikama: boja kose, očiju i podton. Kada poznajete svoju paletu možete ju koristi kod odjeće, šminke ili bojanja kose. Prednosti su ušteda kod kupovine, ciljani shopping potrebne odjeće ili šminke u točnim bojama i ništa manje važno povećanje samopouzdanja.

Martina Gložinić

Nutricionistica sam i radim sa ženama koje imaju Hashimoto, PCOS i/ili inzulinsku rezistenciju. Kroz svoj rad (online suradnja, edukacije, savjetovanja...) pomažem im da smanje/uklone simptome bolesti, da se osjećaju bolje i da zahvaljujući tome imaju kvalitetniji život na svim područjima (obitelj, posao, društvo,...)

Nikolina Želežnjak

Certificirani sam aromaterapeut i biorezonantni terapeut. Pomažem vam unaprijediti i zadržati zdravlje uz pomoć biorezonance i aromaterapije, kroz dijagnostičko-terapijski program prilagođen vašim potrebama. Fokus mi je na primjeni aromaterapije i biorezonance kao prirodnih, efikasnih i bezbolnih metoda dijagnostike i terapije prilagođenih svim uzrastima, uključivo bebe i djecu. Cilj je ovakve terapije da umanjimo utjecaje (uključivo intolerancije i alergije) koji izazivaju bolest i ponovno aktiviramo obrambene snage vašeg organizma. Dio ovog holističkog terapijskog pristupa su i moje konkretne upute i vodstvo u njihovom provođenju koje vam omogućava trajnu pozitivnu promjenu u zdravlju i kvaliteti života.

Vlatka Bartolić

Više od 26 Godina uspjesna networkica koja je izgradila Medunarodnu mrezu leadera i zdravih financijski neodvisnih ljudi.Osobni sam trener i certificirani prehrambeni Savjetnik.Iskustvo marketing direktora za jugoistocnu Europu, međunarodnog predavača i javni nastupi te team buildinzi diljem svijeta na 4 jezika- talijanskom, hrvatski, slovenskimi engleskom donijeli su mi širok spektar znanja i iskustava.Pomažem svima da postanu uspješniji zadovoljniji zdraviji sretniji i financijski neovisni

Tena Jantolek

Vlasnica sam kozmetičko frizerskog salona,poslujem 6 godina. Pruzamo usluge njege lica, tijela, kose, noktiju. Isto tako imamo i usluge medicinske pedikure, ugradnja trepavica te permanentni makeup.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More