turizam i eventi

APARTMANI, PUTOVANJA, EVENTI

Turističke usluge, planiranje putovanja i organizacija evenata.

Leonarda Petričec

Vodim IG stranicu recommendme.cro. U turizmu sam preko 9 godina i osobno sam strastveni putnik i zaljubljenik u lijepe destinacije i smještaje. Tako je nastala ideja da stvorim mjesto gdje će čovjek moći dobiti ideju o lijepim smještajima, destinacijama, restoranima i izletima, ali i stručni savjet oko rezervacija, Bookinga, razno raznih bukiranja i slično. Moj primarni posao je customer care te se bavim kvalitetom komunikacije i odnosima s klijentima. Kreirala sam vlastite radionice i tečajeve o implementaciji kvalitetne komunikacije te smo ih do sada uspješno implementirali u više od deset sustava i timova.

Ivana Bičanić

Nudimo vip prijevoz i concierge usluge za mega jahte. Što god jahti treba mi odradimo, vip transfer, beauty usluge, cvijece, doktori i ostalo.

Marina Lesica

Coach za zdravu prehranu, Vegan& Raw Chef, Stilistica hrane, organizatorica evenata, retreatova...

Željka Barišić

Poduzetnica i sportašica. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Predavačica je u EdukaCentru, Aspira Collegeu, ZICER Plavom uredu te brojnim drugim konferencijama. Osnivačica je Adria Business Networka i EU Business Bruncha.

Patricia Lacković

Zaljubljenica u putovanja, dosad posjetila 60+ zemalja, avanturistica, multistrastvena osoba (sviram, pišem, crtam, pjevam) koja pomaže drugima da (pro)putuju više, lakše, jeftinije, po svojoj mjeri. Rad sa mnom moguć je kroz individualna savjetovanja 1:1, kroz razne radionice i webinare te kroz mentorski program Putuj s lakoćom - koji obuhvaća sve od A do Ž što se tiče samostalne organizacije putovanja (od mindseta, planiranja, organiziranja, savjeta i trikova, demonstracija...)

Bojana Kljajić

Stručnjak za digitalni marketing s iskustvom u marketingu na društvenim mrežama, Google oglasima, Google Data Studio i Google Analytics. • Kreiranje sadržaja i kampanja za apartman za dnevni najam • vođenje i oglašavanje apartmana u Zagrebu i u Vodicama (Airbnb, Booking) "

Tamara Jurković

Vlasnica sam turističke agencije Tamara, apartmana Paradiso i moderatorica raznih evenata u book cafeu Paradiso, od predstavljanja knjiga do promocija domaćih obrtnika, opg-a i sl.sa područja Gacke i Like

Dea Marčić

FemAmi je organizacija kreativnih, poduzetnih žena koje je povezala ljubav prema eventima i želja za pozitivnim društvenim doprinosom. Organiziramo evente brzog upoznavanja (Female Speed Friending projekt za žene željne upoznavanja novih prijateljica, suradnica, poznanice), Speed Dating BOK - Bolje Od Kupida evente za sve ljude željne ljubavi i romantičnog povezivanja. Takodjer, Business Speed Connecting naš je poslovni event brzog upoznavanja gdje ljudi iz različitih industrija imaju priliku upoznati se uživo i umrežiti. Vrijednost evenata je izlazak iz zone komfora, upoznavanje većeg broja ljudi, umrežavanje i povezivanje za vlastitu i dobrobit drugog pojedinca te na kraju i bogaćenje mikro zajednice.

Tina Dunjić Messmer

Zaigranka i znatiželjka koja već preko 12 godina radi u turizmu kao turistička vodička i pratiteljica za anglofone i frankofone goste po Zagrebu i Hrvatskoj. Paralelno s turizmom polako razvijam (igram se 🙂 svoj brand modnih dodataka LaLoba. Pored ostaloga, profesorica sam francuskog jezika, kulturna menadžerica, plesačica flamenca i amaterka fotografije. Živim i radim u Zagrebu i kud me put nanese.

Nataša Brailo

Dubrovnik em Português je platforma s informacijama o Hrvatskoj na portugalskom jeziku, koja nudi personalizirane i privatne razglede Dubrovnika na portugalskom jeziku.

Mia Piližota Kraljević

Bavim se iznajmljivanjem soba i apartmana na super lokaciji u Vodicama. Trenutno završavam tečaj za knjigovođu. Zaposlena sam u Domu zdravlja u stomatološkoj ambulanti kao medicinska sestra..

Ana Bilandžić Ćavar

Turistički vodič za Dubrovačko-neretvansku županiju (francuski/engleski/talijanski) .

Lenka Simonič Krzyk

Portal o putovanjima s djecom, to jest obiteljskim putovanjima te usluge savjetovanja oko kupovine avio karata, smještaja te rentacara.

Patricia Majerović

Po zanimanju sam diplomirani inženjer arhitekture te pružam usluge savjetovanja i projektiranja/ dizajniranja interijera. Osim struke bavim se najmom kuće za odmor MonsAlbius u Lici. Vodim booking, društvene mreže i organiziram događanja u suradnji s vanjskim suradnicima (radionice, grupe za planinarenje, aktivni vikendi). Uz sve to trenutno dizajniram namještaj, dekoracije i tražim domaće proizvode koji će se nalaziti u kući i biti dustupni za prodaju.

Vinka Skorić

Turistički sam vodič za Šibenik i Šibensko-kninsku županiju (hrvatski, engleski, slovački). Obožavam istraživati, interpretirati i kreirati tematske ture te individualizirane ture za pojedince i manje grupe. Kroz Udrugu turističkih vodiča "Mihovil" sudjelujem u projektima i edukacijama čiji je cilj promicanje važnosti kulturno-povijesne baštine.

Iva Sandalj Bajec

Pozdrav! Ja sam Iva, property@booking manager. Kao savjetnik i edukator iz područja turizma pomažem vlasnicima nekretnina za odmor da ostvare bolju popunjenosti, veću prodajnu cijenu i veći prihod.

Marijana Šarić

Nudim usluge licenciranog turistickog vodenja na podrucju cijele obale, Like i Grada Zagreba, pratnju na visednevnim turistickim turama, usluge prevodenja i asistencije pri redovnom poslovanju. 25 godina u turizmu, aktivno govorim engleski, njemacki i talijanski, 7 godina na rukovodecoj poziciji, 20 godina dodatno kao turisticki vodic i pratitelj.

Jasmina Kanaš

Vlasnica sam agencije Proconventa – Conference and Event Management. Pružamo cjelokupnu podršku u organizaciji korporativnih događanja, sastanaka, konferencija, i poticajnih putovanja. Naš tim mladih profesionalaca koji kroz svoju stručnost, kreativnost i znanje osiguravaju uspjeh programa u skladu sa financijskim mogućnostima organizatora. Kvaliteta odnosa sa klijentima osnovni je prioritet agencije. Od samih početaka sa klijentima gradimo partnerske odnose temeljene na međusobnom uvažavanju i povjerenju, radi što uspješnije realizacije skupova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More