turizam i eventi

APARTMANI, PUTOVANJA, EVENTI

Turističke usluge, planiranje putovanja i organizacija evenata.

Julija Furčić

Nakon dugo godina u event industriji u sklopu svog obrta Clivia pružam uslugu poslovnog savjetovanja za evente, sustav izrade akreditacija za online prijavu, izradu personaliziranih akreditacija (ime, prezime, funkcija, fotografija, grad/država, tvrtka itd) sa mogućnošću nabavke personaliziranih vezica, sustav online prijave na događaj, live streaming događaja, e-knjiga utisaka, sustav prikaza e-postera/reklamnih plakata za konferencije na touch screen ekranu. Ukratko, savjetodavna i tehnička podrška Vašem eventu. Imam veliko iskustvo na sportskim natjecanjima svih razina, kao i raznim zdravstvenim i tech konferencijama.

Ivana Bičanić

Nudimo vip prijevoz i concierge usluge za mega jahte. Što god jahti treba mi odradimo, vip transfer, beauty usluge, cvijece, doktori i ostalo.

Barbara Ćaleta

Za sve vlasnike kuća za odmor nudim paket usluga: bukiranje, check-in / out, čišćenje kuće i bazena, pranje posteljine, administrativni poslovi (ispisivanje računa gostu, izlazni računi vlasniku, vođenje knjige EP...), komunikacija s gostima. Buking se odvija sinkronizacijom kalendara na sve postojeće prodajne kanale na tržištu (tuzemne i inozemne), poput Booking, Airbnb, VRBO i dr. PDV na proviziju stranih agencija snosimo mi! Za sve navedeno, nastavljamo se s našom provizijom na cijenu klijenta! Ovo je win-win situacija za sve dionike: vlasnicima koji su dislocirani, ne stignu ili ne znaju sve ovo obavljati, te nama kojima je ovo core business.

Željka Barišić

Poduzetnica i sportašica. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Predavačica je u EdukaCentru, Aspira Collegeu, ZICER Plavom uredu te brojnim drugim konferencijama. Osnivačica je Adria Business Networka i EU Business Bruncha.

Patricia Lacković

Zaljubljenica u putovanja, dosad posjetila 60+ zemalja, avanturistica, multistrastvena osoba (sviram, pišem, crtam, pjevam) koja pomaže drugima da (pro)putuju više, lakše, jeftinije, po svojoj mjeri. Rad sa mnom moguć je kroz individualna savjetovanja 1:1, kroz razne radionice i webinare te kroz mentorski program Putuj s lakoćom - koji obuhvaća sve od A do Ž što se tiče samostalne organizacije putovanja (od mindseta, planiranja, organiziranja, savjeta i trikova, demonstracija...)

Bojana Kljajić

Stručnjak za digitalni marketing s iskustvom u marketingu na društvenim mrežama, Google oglasima, Google Data Studio i Google Analytics. • Kreiranje sadržaja i kampanja za apartman za dnevni najam • vođenje i oglašavanje apartmana u Zagrebu i u Vodicama (Airbnb, Booking) "

Tamara Jurković

Vlasnica sam turističke agencije Tamara, apartmana Paradiso i moderatorica raznih evenata u book cafeu Paradiso, od predstavljanja knjiga do promocija domaćih obrtnika, opg-a i sl.sa područja Gacke i Like

Emina Ahmetbašić

Pozdrav! Ja sam Emina, vlasnica turističke agencije Adeona Rental, specijalizirane za upravljanje turističkim smještajem. Naša usluga obuhvaća sve, od rezervacija do čišćenja i brige o nekretnini. Nudimo transparentnost, iskrenost i kvalitetan odnos s našim klijentima, postavljajući njihove potrebe kao prioritet. Osim toga, nudimo i savjetovanje u vezi raznih aspekata iznajmljivanja smještaja, uključujući kategorizaciju, zakonske obveze te upravljanje oglasima na platformama poput Booking.com i Airbnb.

Tina Dunjić Messmer

Zaigranka i znatiželjka koja već preko 12 godina radi u turizmu kao turistička vodička i pratiteljica za anglofone i frankofone goste po Zagrebu i Hrvatskoj. Paralelno s turizmom polako razvijam (igram se 🙂 svoj brand modnih dodataka LaLoba. Pored ostaloga, profesorica sam francuskog jezika, kulturna menadžerica, plesačica flamenca i amaterka fotografije. Živim i radim u Zagrebu i kud me put nanese.

Nataša Brailo

Dubrovnik em Português je platforma s informacijama o Hrvatskoj na portugalskom jeziku, koja nudi personalizirane i privatne razglede Dubrovnika na portugalskom jeziku.

Mia Piližota Kraljević

Bavim se iznajmljivanjem soba i apartmana na super lokaciji u Vodicama. Trenutno završavam tečaj za knjigovođu. Zaposlena sam u Domu zdravlja u stomatološkoj ambulanti kao medicinska sestra..

Ana Bilandžić Ćavar

Turistički vodič za Dubrovačko-neretvansku županiju (francuski/engleski/talijanski) .

Lenka Simonič Krzyk

Portal o putovanjima s djecom, to jest obiteljskim putovanjima te usluge savjetovanja oko kupovine avio karata, smještaja te rentacara.

Ina Kerman

Nakon dva desetljeća u proizvodnji vina odlučili smo proširiti ponudu i otvoriti sobe i apartman u sklopu naše vinarije u idličnom okruženju međimurskih vinograda. Željeli smo pružiti našim gostima mjesto gdje se mogu opustiti uz čašu vina, prošetati vinogradima i okolnim šumama, biciklirati obilježenim stazama kojih ima više od 20 po cijelom Međimurju ili jednostavno dignuti noge u zrak i uživati u sauni, hidromasažnoj kadi ili ležaljci na terasi. Nudimo i mogućnost najma cijelog objekta za evente, retreate, team buildinge - kapacitet je 12 kreveta, a u sklopu kuće nalazi se i lijepa kušaona za 60 osoba, prostrana terasa, roštilj i naravno vinski podrum. Kvaliteta odnosa sa klijentima osnovni je prioritet agencije. Od samih početaka sa klijentima gradimo partnerske odnose temeljene na međusobnom uvažavanju i povjerenju, radi što uspješnije realizacije skupova.

Vinka Skorić

Turistički sam vodič za Šibenik i Šibensko-kninsku županiju (hrvatski, engleski, slovački). Obožavam istraživati, interpretirati i kreirati tematske ture te individualizirane ture za pojedince i manje grupe. Kroz Udrugu turističkih vodiča "Mihovil" sudjelujem u projektima i edukacijama čiji je cilj promicanje važnosti kulturno-povijesne baštine.

Monika Kovač

Uzgoj i prerada ljekovitog bilja u ekološkom uzgoju na otoku Krku! Proizvodnja i prodaja eteričnih ulja, prirodne kozmetike, maslinovog ulja, alkoholnih destilata ( gina, akija i likera ). Plantaža je otvorena za posjetitelje uz predhodnu najavu.

Marijana Šarić

Nudim usluge licenciranog turistickog vodenja na podrucju cijele obale, Like i Grada Zagreba, pratnju na visednevnim turistickim turama, usluge prevodenja i asistencije pri redovnom poslovanju. 25 godina u turizmu, aktivno govorim engleski, njemacki i talijanski, 7 godina na rukovodecoj poziciji, 20 godina dodatno kao turisticki vodic i pratitelj.

Jasmina Kanaš

Vlasnica sam agencije Proconventa – Conference and Event Management. Pružamo cjelokupnu podršku u organizaciji korporativnih događanja, sastanaka, konferencija, i poticajnih putovanja. Naš tim mladih profesionalaca koji kroz svoju stručnost, kreativnost i znanje osiguravaju uspjeh programa u skladu sa financijskim mogućnostima organizatora. Kvaliteta odnosa sa klijentima osnovni je prioritet agencije. Od samih početaka sa klijentima gradimo partnerske odnose temeljene na međusobnom uvažavanju i povjerenju, radi što uspješnije realizacije skupova.

Iva Kolacio Antonić

Nudimo organizaciju fitness i drugih aktivnih odmora u kampu Šimuni na otoku Pagu. Cijela organizacija eventa je na nama, a Vi dovodite svoje klijente i stvarate sebi profit. Nudimo Vam podršku u obliku marketinga, pomoći oko slaganja rasporeda te asistenciju u organizaciji cjelokupnog eventa.

Andjela Djokic

Zastupam My Guide Network u Crnoj Gori, kao dio međunarodne mreže online putnih vodiča, gdje kreiram sadržaj i vodim posao. Moj privatni ruralni turisticki biznis je FitCamp Montenegro - koncept putovanja razvijen iz moje ideje, koji vas dovodi na viši nivo dozivljaja odmora i promovise dobrobiti prirode, lokalnu zajednicu i zaštitu zivotne sredine. Takodje sam ambasador za Green Destinations i FairBnb mreže u Crnoj Gori. Radim kao edukatorka u oblasti digitalnog marketinga. Kroz moje radionice uglavnom saradjujem sa MMSP-a.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More