Grafički dizajneri

VAŠ VIZUALNI IDENTITET

Trebate novi vizualni identitet? Tražite nekoga da vam napravi logo?
Dizajnira vaš promo materijal? 

Naši GRAFIČKI DIZAJNERI tu su da vam pomognu!

Zvjezdana Vukić

Grafička dizajnerica, marketingašica i stručnjakinja za društvene mreže - vlasnica online grafičkog studija A la Dizajn. Nakon 15 godina rada i 2 godine poduzetništva shvatila sam da je došlo vrijeme da sva svoja znanja, vještine i iskustva povežem u jedno i ponudim cjelovitu uslugu svojim klijenticama. Tako je nastao mentorski program TVOJ BIZNIS ONLINE - Sve što ti je potrebno da uspješno vodiš svoje online poslovanje i društvene mreže - na jednom mjestu! Uz online program za tebe i tvoj biznis radim dizajn vizualnog identiteta - logotipa i materijala, te dizajn i vođenje društvenih mreža!

Nikolina Brajković

Mama sam dvoje djece i ekonomistica po struci, a grafička dizajnerica i ilustorica po srcu. Izrađujem personalizirane edukativne ilustracije za djecu, a isto tako postere za rođenje, obitelj, rođendanske dekoracije i pozivnice, a sve više je tu i angažmana od mama poduzetnica kojima je potrebna vizitka, branding, kartice zahvale ili e-book. Stvaram iz svog doma velike stvari i ispunjavam dječje želje, a ujedno im pomažem da lakše svladaju ono što se mora, a i olakšavam posao njihovim roditeljima.

Maja Škiljaica

Sebe bi najbolje opisala riječju storyteller jer svako brendiranje, web, ili slikovnicu koju napravim priča neku svoju priču. Vlasnica sam grafičkog studija Kreativni kotačić već evo sedmu godinu, i neke od najčešćih usluga su brendiranje, izrada logotipa, izrada web stranica i dizajn i prijelom knjiga te ilustracija slikovnica. Budući da sam svestrana, klijenti samnom imaju uslugu ključ u ruke, gdje za svoje projekte mogu dobiti sve na jednom mjestu. Ako neku uslugu ne radim osobno, imam niz suradnika koje mogu preporučiti za preostale usluge tako da je klijentima potreba za traženjem tiskara, i drugih stručnjaka smanjena na minimum kako bi se klijenti fokusirali na svoj brend, a ja odradim cijelu kreativu i logistiku.

Nina Stupar

Bavim se cjelovitim dizajnom za poslovne subjekte. Kroz design thinking i experience dizajn gradimo Vašu poslovnu priču ili je podižemo na novu razinu. Uz postavljanje vizualnog identiteta i knjige standarda radimo sve potrebne ekstenzije kako bi Vaše poslovanje bilo na visokoj razini u svim poljima od grafike i interijera, pa nekada i nekih drugih ekstenzija ovisno o Vašim potrebama. Obratiti mi se možete za sva pitanja i konzultacije, a ja ću Vas rado saslušati i pomoći.

Valentina Babić

S obzirom na zdravstveno stanje (autoimune prirode) koje sam uspjela obuzdati implementirajući zdrave životne navike i prehranu u svoju svakodnevicu, svoje sam usluge brendiranja na društvenim mrežama s naglaskom na content marketing i grafički dizajn odlučila ponuditi upravo onim poduzetnicima koji su svoje poslovanje odlučili posvetiti zdravlju uma i tijela. Ako želite nekoga tko će vam osmisliti cjelokupan vizualni identitet ili pokoju vizitku, letak, plakat, brošuru ili vizual za društvene mreže - tada ne morate tražiti dalje! Moja misija je raditi s poduzetnicima koji doprinose boljem i zdravijem svijetu.

Mirjana Momčilović

Vlasnica sam kreativnog studija "Elowynn" za fotografiju, web i grafički dizajn. U okviru usluga fotografije nudim fotografiranje portreta, nekretnina, hrane, proizvoda i od nedavno konja. Uz fotografiju radim i video. Web i grafički dizajn kombiniram u uslugu brandinga sa izradom stranice.

Marta Vučković

Magistra sam primijenjenih umjetnosti specijalizirana za grafiku. Izrađujem tradicionalne i digitalne ilustracije, grafike i slike. Zadovoljstvo mi je raditi grafička rješenja po mjeri klijenta: logo dizajn s malom knjigom standarda, dizajne naslovnica, vizitke, letke, i sl. Također, nudim uslugu stručnih individualnih konzultacija na kojima s klijentom analiziram i usavršavam postojeći dizajn. Uz moju pomoć možete doraditi postojeći logo, analizirati i napraviti novi plan za dizajn Instagram vizuala, pronaći savršenu paletu boja ili riješiti neki drugi dizajnerski problem.

Zrinka Vulić

Izrađujem za vas vizualna rješenja i materijale koji će vam koristiti kod boljeg i jasnijeg predstavljanja vaših usluga ili proizvoda. U mojoj ponudi su vizitke, letci, promotivne knjižice, online katalozi, e-bookovi, dizajni za društvene mreže. Na zahtjev vam šaljem svoj portfolio u kojem možete vidjeti sve moje dosadašnje radove.

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Ivana Rod

Brand dizajnerica i vlasnica PragmaArt Branding Studija. Online studija koji posluje s fokusom na stvaranje novog i poboljšanje postojećeg vizualnog identiteta malih biznisa. Paleta usluga koje nudim kreće se unutar brand i grafičkog dizajna (tiskani i digitalni materijali) i digitalnog marketinga (društvene mreže). Od izrade logotipa i njegove implementacije kroz različite grafičke materijale do brendiranja društvenih mreža. Svojim uslugama pomažem vam da se vizualno predstavite, postanete prepoznatljivi na tržištu, istaknete se i izgradite brand inspiriran vašim vrijednostima.

Nela Dunato

Brand dizajnerica nadahnuta vašim pričama, s 20 godina profesionalnog iskustva. Specijalizirana sam za dizajn vizualnih identiteta tvrtki koje pružaju intelektualne usluge (savjetovanje, projektiranje, edukacija, coaching te medicinske, kreativne ili administrativne usluge). Moja ponuda usluga obuhvaća sve što je ozbiljnoj tvrtki potrebno da se naočigled istakne od konkurencije: savjetovanje iz brand strategije, dizajn jedinstvenog logotipa i knjige standarda, izrada atraktivne web stranice na WordPress platformi te dizajn promotivnih materijala i poslovne dokumentacije.

Ana Šparavec

Diplomirani grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba. Moja strast je oduvijek bila umjetnost i razni načini kombiniranja s dizajnom. Godine iskustva na poziciji grafičkog dizajnera, edukacijska pozadina (Magistra/inženjerka grafičke tehnologije, smjer: Dizajn grafičkih proizvoda), te kreativno izražavanje od malih nogu mi daju jedinstvene vještine koje koristim za pristup i ostvarenje svakog Vašeg projekta. Nudim usluge grafičkog dizajna i ilustracija, izrada logotipa, vizualnog identiteta, raznih marketinških materijala i ostalih grafičkih usluga. Usluge ilustracija po narudžbi, obiteljski portreti, digitalne ilustracije i akvarel slike.

Ivana Castellano

Ilustratorica i grafička dizajnerica iz Argentine. Živim u Zagrebu već nekoliko godina. Moje poslovanje se temelji na uslugama ilustracije i grafičkog dizajna. Pomažem poboljšati komunikaciju i izgled i dojam organizacija. Moje područje stručnosti su digitalne ilustracije i vizualni identitet. Uglavnom me zanimaju edukativni, znanstveni, kulturni i održivi projekti.

Maja Stipetić

Po struci sam magistra ekonomije s afinitetima prema poduzetništvu, marketingu i grafičkom dizajnu.Vodim obrt u kojem se bavim dizajnom vizuala i tiskom istih na keramičke šalice i lončiće. Poslovnim subjektima i pojedincima nudim usluge grafičkog dizajna vizualnog identiteta, tiskanih i elektronskih promo i drugih materijala. Svakom poslu pristupam odgovorno, savjesno, temeljito i predano, s posebnom pažnjom da pri dizajnu primijenim i svoja znanja i iskustva iz marketinga kako bi finalni produkt bio zaokružena cjelina koja priča priču o brendu i poslovanju klijenta.

Tina Erman Popović

Grafička sam dizajnerica s preko 15 godina radnog iskustva u području brendiranja i grafičkog dizajna, a poduzetnica zadnjih 8 godina. Za tebe (i s tobom) kreiram promišljen i upečatljiv dizajn koji će istaknuti tvoj brend od ostalih! Izrada logotipa i vizualnog identiteta, dizajn publikacija (knjige, katalozi, e-bookovi...), te dizajn ambalaže, područja su moje specijalnosti. Osim samog procesa dizajna, za tebe (i umjesto tebe) komuniciram s tiskarama, tražim najpovoljniju ponudu, dogovaram sve detalje oko tiska i pratim izvedbu, kako bi konačan proizvod bio baš onakav kako je zamišljeno.

Ana Vorkapić Marošević

Rođena purgerica koja se udomaćila u Zagorju, točnije Stubičkim Toplicama gdje se nalazi moj dom i moj fotografski studio. Bavim se fotografijom proizvoda, hrane, portreta i evenata te grafičkim dizajnom, sve što poduzetnicima treba u današnjem online svijetu. Dozvoli da ti pomognem predstaviti sebe i/ili svoje proizvode kroz maštovite i inspirativne fotografije koje će plijeniti pažnju i približiti te tvojim kupcima i klijentima. Radim na području Zagreba i Zagorja, a po potrebi i dalje.

Nela Dunato

Brand dizajnerica nadahnuta vašim pričama, s 20 godina profesionalnog iskustva. Specijalizirana sam za dizajn vizualnih identiteta tvrtki koje pružaju intelektualne usluge (savjetovanje, projektiranje, edukacija, coaching te medicinske, kreativne ili administrativne usluge). Moja ponuda usluga obuhvaća sve što je ozbiljnoj tvrtki potrebno da se naočigled istakne od konkurencije: savjetovanje iz brand strategije, dizajn jedinstvenog logotipa i knjige standarda, izrada atraktivne web stranice na WordPress platformi te dizajn promotivnih materijala i poslovne dokumentacije.

Đurđica (Kovačić) Španjić

Imam desetogodišnje iskustvo u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu. Radim najviše s klijentima iz SAD-a, a imam ih nekoliko iz Hrvatske. Najvažnije mi je da je klijent na kraju 100% zadovoljan s mojom uslugom.

Nikki Vancaš

Iskusna UX/UI i grafička dizajnerica s magisterijem iz primijenjenih umjetnosti, Google UX Design Professional certifikatom te suvlasnica Divisyon-a. Klijentima pomažemo kroz: UX/UI dizajn (web stranice i aplikacije), grafički dizajn (logotip, knjiga grafičkog standarda, vizitke, plakati, društvene mreže, prezentacije...), ilustraciju, izradu web stranice (WordPress), hosting i održavanje web stranica, popravak i održavanje računala te sistemsku administraciju. Radimo isključivo custom dizajn te ne koristimo gotove teme/template.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More