Grafički dizajneri

VAŠ VIZUALNI IDENTITET

Trebate novi vizualni identitet? Tražite nekoga da vam napravi logo?
Dizajnira vaš promo materijal? 

Naši GRAFIČKI DIZAJNERI tu su da vam pomognu!

Zvjezdana Vukić

Grafička dizajnerica, marketingašica i stručnjakinja za društvene mreže - vlasnica online grafičkog studija A la Dizajn. Nakon 15 godina rada i 2 godine poduzetništva shvatila sam da je došlo vrijeme da sva svoja znanja, vještine i iskustva povežem u jedno i ponudim cjelovitu uslugu svojim klijenticama. Tako je nastao mentorski program TVOJ BIZNIS ONLINE - Sve što ti je potrebno da uspješno vodiš svoje online poslovanje i društvene mreže - na jednom mjestu! Uz online program za tebe i tvoj biznis radim dizajn vizualnog identiteta - logotipa i materijala, te dizajn i vođenje društvenih mreža!

Nikolina Brajković

Mama sam dvoje djece i ekonomistica po struci, a grafička dizajnerica i ilustorica po srcu. Izrađujem personalizirane edukativne ilustracije za djecu, a isto tako postere za rođenje, obitelj, rođendanske dekoracije i pozivnice, a sve više je tu i angažmana od mama poduzetnica kojima je potrebna vizitka, branding, kartice zahvale ili e-book. Stvaram iz svog doma velike stvari i ispunjavam dječje želje, a ujedno im pomažem da lakše svladaju ono što se mora, a i olakšavam posao njihovim roditeljima.

Maja Škiljaica

Sebe bi najbolje opisala riječju storyteller jer svako brendiranje, web, ili slikovnicu koju napravim priča neku svoju priču. Vlasnica sam grafičkog studija Kreativni kotačić već evo sedmu godinu, i neke od najčešćih usluga su brendiranje, izrada logotipa, izrada web stranica i dizajn i prijelom knjiga te ilustracija slikovnica. Budući da sam svestrana, klijenti samnom imaju uslugu ključ u ruke, gdje za svoje projekte mogu dobiti sve na jednom mjestu. Ako neku uslugu ne radim osobno, imam niz suradnika koje mogu preporučiti za preostale usluge tako da je klijentima potreba za traženjem tiskara, i drugih stručnjaka smanjena na minimum kako bi se klijenti fokusirali na svoj brend, a ja odradim cijelu kreativu i logistiku.

Nina Stupar

Bavim se cjelovitim dizajnom za poslovne subjekte. Kroz design thinking i experience dizajn gradimo Vašu poslovnu priču ili je podižemo na novu razinu. Uz postavljanje vizualnog identiteta i knjige standarda radimo sve potrebne ekstenzije kako bi Vaše poslovanje bilo na visokoj razini u svim poljima od grafike i interijera, pa nekada i nekih drugih ekstenzija ovisno o Vašim potrebama. Obratiti mi se možete za sva pitanja i konzultacije, a ja ću Vas rado saslušati i pomoći.

Valentina Babić

S obzirom na zdravstveno stanje (autoimune prirode) koje sam uspjela obuzdati implementirajući zdrave životne navike i prehranu u svoju svakodnevicu, svoje sam usluge brendiranja na društvenim mrežama s naglaskom na content marketing i grafički dizajn odlučila ponuditi upravo onim poduzetnicima koji su svoje poslovanje odlučili posvetiti zdravlju uma i tijela. Ako želite nekoga tko će vam osmisliti cjelokupan vizualni identitet ili pokoju vizitku, letak, plakat, brošuru ili vizual za društvene mreže - tada ne morate tražiti dalje! Moja misija je raditi s poduzetnicima koji doprinose boljem i zdravijem svijetu.

Mirjana Momčilović

Vlasnica sam kreativnog studija "Elowynn" za fotografiju, web i grafički dizajn. U okviru usluga fotografije nudim fotografiranje portreta, nekretnina, hrane, proizvoda i od nedavno konja. Uz fotografiju radim i video. Web i grafički dizajn kombiniram u uslugu brandinga sa izradom stranice.

Marta Vučković

Slobodno mi se javi ukoliko trebaš novo ruho za svoj brand! Grafičarka sam i ilustratorica s akademskim obrazovanjem, a zbog naglašene umjetničke strane grafičkom dizajnu pristupam na jedinstven način. Izradit ću za tebe logotip i / ili cijeli vizualni identitet od nule, no možeš mi se javiti i ako ti je potreban redizajn onoga što trenutno imaš. Svakom projektu pristupam individualizirano kako bi dizajn koji sam stvorila pričao baš tvoju priču. Također mi se možeš javiti ukoliko trebaš dizajne za društvene mreže - bilo da trebaš da ti ja redovito radim dizajne ili ako želiš da ti složim predloške koje ćeš zatim sama koristit.

Maja Kuzmanović

Bok, ja sam Maja, grafička i web dizajnerica. Specijalizirala sam se za kreiranje dizajna koji ističe žensku energiju uz elegantne, minimalističke i luksuzne stilske vizuale.

 Obožavam brendove u vlasništvu žena i volim ih osnaživati i poticati da slijede svoje snove o uspjehu. 
 Smatraj me svojom novom suradnicom i svojom velikom podrškom!

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Ivana Rod

Brand dizajnerica i vlasnica PragmaArt Branding Studija. Online studija koji posluje s fokusom na stvaranje novog i poboljšanje postojećeg vizualnog identiteta malih biznisa. Paleta usluga koje nudim kreće se unutar brand i grafičkog dizajna (tiskani i digitalni materijali) i digitalnog marketinga (društvene mreže). Od izrade logotipa i njegove implementacije kroz različite grafičke materijale do brendiranja društvenih mreža. Svojim uslugama pomažem vam da se vizualno predstavite, postanete prepoznatljivi na tržištu, istaknete se i izgradite brand inspiriran vašim vrijednostima.

Nela Dunato

Brand dizajnerica nadahnuta vašim pričama, s 20 godina profesionalnog iskustva. Specijalizirana sam za dizajn vizualnih identiteta tvrtki koje pružaju intelektualne usluge (savjetovanje, projektiranje, edukacija, coaching te medicinske, kreativne ili administrativne usluge). Moja ponuda usluga obuhvaća sve što je ozbiljnoj tvrtki potrebno da se naočigled istakne od konkurencije: savjetovanje iz brand strategije, dizajn jedinstvenog logotipa i knjige standarda, izrada atraktivne web stranice na WordPress platformi te dizajn promotivnih materijala i poslovne dokumentacije.

Ana Šparavec

Diplomirani grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba. Moja strast je oduvijek bila umjetnost i razni načini kombiniranja s dizajnom. Godine iskustva na poziciji grafičkog dizajnera, edukacijska pozadina (Magistra/inženjerka grafičke tehnologije, smjer: Dizajn grafičkih proizvoda), te kreativno izražavanje od malih nogu mi daju jedinstvene vještine koje koristim za pristup i ostvarenje svakog Vašeg projekta. Nudim usluge grafičkog dizajna i ilustracija, izrada logotipa, vizualnog identiteta, raznih marketinških materijala i ostalih grafičkih usluga. Usluge ilustracija po narudžbi, obiteljski portreti, digitalne ilustracije i akvarel slike.

Ivana Castellano

Ilustratorica i grafička dizajnerica iz Argentine. Živim u Zagrebu već nekoliko godina. Moje poslovanje se temelji na uslugama ilustracije i grafičkog dizajna. Pomažem poboljšati komunikaciju i izgled i dojam organizacija. Moje područje stručnosti su digitalne ilustracije i vizualni identitet. Uglavnom me zanimaju edukativni, znanstveni, kulturni i održivi projekti.

Maja Stipetić

Po struci sam magistra ekonomije s afinitetima prema poduzetništvu, marketingu i grafičkom dizajnu.Vodim obrt u kojem se bavim dizajnom vizuala i tiskom istih na keramičke šalice i lončiće. Poslovnim subjektima i pojedincima nudim usluge grafičkog dizajna vizualnog identiteta, tiskanih i elektronskih promo i drugih materijala. Svakom poslu pristupam odgovorno, savjesno, temeljito i predano, s posebnom pažnjom da pri dizajnu primijenim i svoja znanja i iskustva iz marketinga kako bi finalni produkt bio zaokružena cjelina koja priča priču o brendu i poslovanju klijenta.

Tina Erman Popović

Grafička sam dizajnerica s preko 15 godina radnog iskustva u području brendiranja i grafičkog dizajna, a poduzetnica zadnjih 8 godina. Za tebe (i s tobom) kreiram promišljen i upečatljiv dizajn koji će istaknuti tvoj brend od ostalih! Izrada logotipa i vizualnog identiteta, dizajn publikacija (knjige, katalozi, e-bookovi...), te dizajn ambalaže, područja su moje specijalnosti. Osim samog procesa dizajna, za tebe (i umjesto tebe) komuniciram s tiskarama, tražim najpovoljniju ponudu, dogovaram sve detalje oko tiska i pratim izvedbu, kako bi konačan proizvod bio baš onakav kako je zamišljeno.

Sanja Moralić

Vodim Esemel Dizajn studio za grafički dizajn gdje pomažem malim poduzetnicima u kreiranju njihovog vizualnog identiteta i dizajnu promo materijala . Svoj rad temeljim na spoju znanja iz marketinga i brendiranja i vještinama grafičkog dizajniranja. Po struci sam ekonomistica, s 10 godina rada u prodaji i marketingu. Ljubav prema grafičkom dizajnu otkrila sam još tijekom studija ekonomije te naposljetku spojila svoja znanja s onim što najviše volim. Svojim klijentima sam posvećena maksimalno u vidu podrške, savjeta i smjernica oko unapređenja njihovog poslovanja te ih rado spajam s drugim stručnjacima i povezujem s kolegama. Dizajn je za mene više od izvedbe, ljepote i vještine - to je sredstvo komunikacije i prenošenja emocija, skrivenih poruka, energije.

Đurđica (Kovačić) Španjić

Imam desetogodišnje iskustvo u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu. Radim najviše s klijentima iz SAD-a, a imam ih nekoliko iz Hrvatske. Najvažnije mi je da je klijent na kraju 100% zadovoljan s mojom uslugom.

Nikki Vancaš

Iskusna UX/UI i grafička dizajnerica s magisterijem iz primijenjenih umjetnosti, Google UX Design Professional certifikatom te suvlasnica Divisyon-a. Klijentima pomažemo kroz: UX/UI dizajn (web stranice i aplikacije), grafički dizajn (logotip, knjiga grafičkog standarda, vizitke, plakati, društvene mreže, prezentacije...), ilustraciju, izradu web stranice (WordPress), hosting i održavanje web stranica, popravak i održavanje računala te sistemsku administraciju. Radimo isključivo custom dizajn te ne koristimo gotove teme/template.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More