BYOB FAQ - Pitanja koja nam najčešće postavljate

BYOB zajednica pruža pomoć i podršku budućim i sadašnjim ženama poduzetnicama kroz networking, mentorstva te razmjenu znanja, ideja i iskustava kako bi si međusobno pomogle u pokretanju i vođenju vlastitih poslova.

Svrha ove zajednice je osnažiti žene poduzetnice, pružiti im podršku, mentorstvo, resurse i alate potrebne za uspjeh u njihovim poslovima te promicati međusobnu suradnju i umrežavanje.

Da biste postale članicom zajednice, jednostavno se pridružite našim društvenim mrežama, prvenstveno Facebook grupi. Članstvo je otvoreno svim ženama koje su poduzetnice ili planiraju pokrenuti vlastiti posao.

Na našoj web stranici i ostalim kanalima dijelimo besplatne resurse, no za veće benefite tu je i službeno članstvo. Član se može postati putem Patreona ili direktnom uplatom na račun.

Patreon je online platforma koja omogućuje podršku putem mjesečne ili godišnje članarine. Da biste se pridružili našem Patreonu i podržali nas, posjetite naš profil na Patreonui odaberite plan članstva koji vam odgovara.

Imamo tri vrste članarina. Rookie članarina u iznosu od 1 eur+PDV omogućuje aktivno sudjelovanje u grupi te našim online networking eventima. Rising star članarina u iznosu 6 eur+PDV donosi dodatne edukacije i snimke svih prijašnjih radionica i predavanja. The Bossica članarina u iznosu 15 eur+PDV tu je za sve kojima je potrebna veća vidljivost, u vidu predstavljanja u grupi i na IG, intervjua, sudjelovanja u podcastu…

Ako vidite veći iznos nego što očekujete na Patreonu, to može biti zbog dodatnih troškova naknada za transakciju. U tom slučaju potrebno je samo promijeniti vašu valutu plaćanja u eure i iznos će biti točan.

patreon pretplata upute

Patreon je platforma za individualne osobe, tako da je za R1 račun moguće isključivo plaćanje godišnje članarine direktnom uplatom na račun. Možete se javiti na byobzajednica@gmail.com

Godišnja članarina može se platiti direktnom uplatom na račun ili paypal, te putem Patreona. Ako želite platiti godišnju članarinu na Patreonu, prvo se prijavite na svoj račun na Patreonu. Zatim idite na postavke računa i odaberite opciju za promjenu plaćanja na godišnju osnovu umjesto mjesečne. Slijedite upute za unos podataka o plaćanju i potvrdu pretplate.

Prednosti članstva u našoj zajednici uključuju pristup edukativnim resursima, mentorstvu, mogućnostima mreženja, promociju vašeg poslovanja, podršku zajednice i priliku za profesionalni i osobni razvoj.

Postoji mnogo načina na koje možete doprinijeti zajednici, uključujući dijeljenje vaših iskustava i znanja, mentoriranje drugih članica, sudjelovanje u događajima i radionicama te promicanje vrijednosti zajednice u vašem osobnom i profesionalnom okruženju.

Redovito pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste bili informirani o nadolazećim događajima, radionicama, mentorstvu i drugim aktivnostima zajednice. Također možete primati obavijesti putem e-pošte ako se pretplatite na naš newsletter.

Da, naša zajednica je otvorena i za žene koje razmišljaju o pokretanju vlastitog posla. Ovdje ćete pronaći podršku, resurse i inspiraciju kako biste započele svoje poduzetničko putovanje.

Nažalost, samo službene članice koje plaćaju barem minimalnu Rookie članarinu mogu postavljati pitanja. Međutim, uvijek ste dobrodošli postati članica i pridružiti nam se kako biste imali pristup svim resursima i mogućnostima koje zajednica nudi.

Svakog mjeseca dio Patreon prihoda doniramo u humanitarne svrhe. Akciju ili udrugu imaju pravo odabrati naše The Bossica članice. Svoje prijedloge mogu slati putem maila.

Oglašavanje u grupi rezervirano je samo za članice koje na Patreonu odaberu opciju The Bossica Promo koje vam omogućuje objavu jedne promotivne ponude mjesečno.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili trebate podršku, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na byobzajednica@gmail.com ili putem naših društvenih mreža. Naš tim će vam rado pomoći i odgovoriti na vaša pitanja.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More