PSIHOTERAPIJA

Trebate pomoć vezanu uz vaše mentalno zdravlje? Naši psihoterapeuti i savjetodavni terapeuti su tu za vas.

Sandra Karabaić

Kao psihoterapeutkinja duboko vjerujem u povezanost uma i tijela te umjetnost kao put prema nesvjesnom. Nudim individualne seanse integrativne psihoterapije, grupni program terapije pokretom i plesom, radionice terapijskog pisanja te online grupni program na temu anksioznosti.

Vedrana Zovak

Psiholog i psihoterapeut po principu Kognitivno bihevioralne psihoterapije. Moji klijenti su najčešće žene kojima pomažem da dođu od faze: ""ne znam šta bih, sve je u kaosu"" do ""znam tko sam i kakv život želim"" Najčešće teme su partnerski, obiteljski i poslovni odnosi i uloge koje preuzimamo. Javite se za konzultacije na mail.

Sara Novak

Individualno i partnersko savjetovanje. Podrška razvedenima (individualna, grupna, rad s razvedenim roditeljima zajedno). Psihovečeri: druženja za žene na teme mentalnog zdravlja.

Ivana Srb-Miščević

Savjetodavne usluge roditeljima u smislu izazova roditeljstva od 0-21 g;ostvarivanja prava djece,djece s teškoćama,žena. Savjetodavni rad s teenagerima(samopouzdanje,empatija,pomoc u ucenju, razvoj socijalnih vjestina) Savjetodavni rad u smislu osobnog rasta i razvoja žena. Terapijski rad i podrška djeci s teškoćama.(edukacijsko-rehabilitacijski). Radim radionice i predavanja za roditelje i strucnjake te individualna savjetovanja. Uzivo i on line.

Sanda Golubić

Licencirani sam EMDR praktičar, hipnoterapeut i psihoterapeut pod supervizijom. Usmjerena sam na rješavanje poteškoća uzrokovanih paničnim napadajima, anksioznošću te kroničnim oboljenima i bolestima. Svojom strašću prema pomaganju ljudima, prepoznajem njihov nevjerojatan potencijal, a u svakoj osobi vidim mogućnost za rast, preobrazbu i postizanje unutarnjeg blagostanja. Moj rad s klijentima temelji se na dubokom poštovanju, razumijevanju i empatiji kako bih im pomogla osvijestiti njihove snage, prevladati izazove i dosegnuti željene ciljeve.

Josipa Končinski

Radim online i uživo individualnu psihoterapiju, a grupno pomažem ženama kroz online program ""Pobrini se za sebe"". Naglašavam proces osnaživanja kroz SAMOSUOSJEĆANJE zato što snažna žena, kakvu je ja vidim, ne crpi svoju snagu iz arogancije i osjećaja nadmoćnosti, već iz svjesnosti svoje ljudskosti i prihvaćanja svoje nesavršenosti. Žena koja se zna emocionalno pobrinuti za sebe, zna voditi sebe kroz sve životne situacije jer svjesno usmjerava osobnu moć.

Dorotea Feketić

Magistrica psihologije i kognitivno-bihevioralna psihoterapeutica pod supervizijom, a dolazim iz Zagreba. Bavim se psiholoskim savjetovanjem i psihoterapijom, a radim uzivo u Zagrebu i online. Ova vrsta psihoterapije je odlicna za brojne teskoce anksiozne i depresivne prirode. Ako ste stalno napete, imate napade panike, bojite se javnog nastupa, brinete puno oko toga sto ce drugi misliti o vama, osjecate se bezvoljno i ne uzivate ni u cemu, onda je ova vrsta psihoterapije kao stvorena za vas.

Gordana Galetić

Moja misija je da osjetiš, duboko zagrliš i živiš sebe. Da otkriješ svoju intuitivnu, divlju, nježnu i moćnu prirodu i živiš ju na jedan novi, mekši način. U svom ""ormaru"" čuvam mnoštvo materijala i alata, on je za mene poput čarolije. Koju čaroliju iz svog ormara ću koristiti ovisi o tebi, što ti trenutno paše i treba i o meni, što mogu dati. Ali da ti dam mali pogled unutra: ljepota integrativne geštalt terapije, mekoća i dirljivost Imago terapije odnosa, snaga, lakoća i prekrasna divljina Tao Tantre za žene, struktura transakcijske analize, meditacije za samozaštitu i oslobođenje, izražavanje sebe kroz tehnike Terapije plesom i pokretom, Art terapiju i metodu LJUBAV U POKRETU, zabavnost terapije smijehom...

Karolina Marjanović

Po struci sam psihologinja te edukant kognitivno-bihevioralne terapije. Nudim usluge individualnog i partnerskog savjetovanja (uživo u Rijeci i online). Pomažem ženama da preuzmu odgovornost za sebe i otisnu se na put osnaživanja psiholoških kapaciteta i kreiranja željenih promjena. Zajedno radimo na ostvarivanju ciljeva koji će dovesti do kvalitetnijeg i ispunjenijeg života. Želim da osoba kroz rad sa mnom dobije mjesto gdje može biti svoja, gdje se može posvetiti radu na svom osobnom razvoju i gdje se osjeća podržano.

Azra Imširović

Radim psihoterapiju u Zagrebu kao specijalizantica Transakcijske analize. Osim individualne psihoterapije povremeno držim webinare i radionice iz područja mentalnog zdravlja. Teme koje me posebno zanimaju su trauma, anksioznost, poremećaji u prehrani te relacijski odnosi. Osim TA, trenutno sam u edukaciji i za psihoterapeuta Integralne tjelesne psihoterapije.

Marina Marghetti

Geštalt psihoterapeutkinja u superviziji, magistra sam pedagogije i edukacije hrvatskog jezika i književnosti, apsolventica poslijediplomskom specijalističkog studija Rana intervencija u edukacijskog rehabilitaciji. Radim individualno savjetovanje s mladima i odraslima, partnersko i obiteljsko savjetovanje, vodim grupe podrške i radionice mentalnog zdravlja za djecu i odrasle. S obzirom na višegodišnje iskustvo u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja pružam i pedagošku savjetodavnu podršku roditeljima i stručnjacima.

Dina Drozdek

Psihoterapeutkinja sam koja nudi usluge individualne psihoterapije (do jeseni 2023.samo online). Povremeno nudim grupne radionice i programe osobnog razvoja (za sad je dostupan online program razvoja otpornosti i rjesavanja stresa i trauma).

Marija Rieger Opuhač

Magistra sam psihologije te psihoterapeut integrativne psihoterapije pod supervizijom. Radim s klijentima na osnaživanju mentalnog zdravlja, na rješavanju svakodnevnih izazova, poteškoća, na osobnom razvoju. Vodim se poslovicom spoznaj samog sebe te smatram da svatko od nas treba krenuti od sebe. Također, završila sam poslovnu psihologiju te imam iskustva u procesu selekcije, regrutacije, te osim toga pomažem kompanijama u razvoju karijere zaposlenika te uz navedeno sam i stalno zaposlena kao voditelj projekata u IT firmi.

Janina Pavić Jadrić

Psihološki centar Terra iz Splita nudi usluge psihološkog savjetovanja, kognitovno - bihevioralne terapije (individualne, grupne i terapije parova)i psihološke procjene.

Anđela Đinđić

Ddr.sc. psihologije bavi se psihologijom prehrane, zdravlja i dobrobiti. Radi s osobama koje se žele promijeniti svoj odnos s hranom, osloboditi se od prejedanja, viška kilgorama, pretjeranog razmišljanja o hrani i opterećenosti hranom i izgledom. Osim toga, organizira razne radionice i predavanja s ciljem promicanja utjecaja prehrane na mentalno zdravlje. Svakodnevno na Instagram profilu dijeli korisne i praktične savjete o svjesnom jedenju i zdravom načinu života.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More