Poslovne edukacije i savjetovanja

BIZNIS MENTORI

Članice koje nude poslovne edukacije i savjetovanja:

Nataša Lipej

Po struci pravnica, bavim se poslovnim savjetovanjem i edukacijama. Pomažem budućim poduzetnicima pri odabiru poslovnog subjekta te pružam podršku pri osnivanju poslovnog subjekta, kao i podršku kod kupnje nekretnine.

Petra Martinko

Pomažem ženama da zarade dodatan novac, učim ih poduzetništvu i mentor sam u mrežnom marketingu sa svrhom stvaranja pasivnog prihoda.

Marina Dubravčić

Edukacija i savjetovanje u financijskom sektoru. Vodim zajednicu na FB - Financijska sloboda, te imam on Line programe na istu temu. Pomažem ženama da budu Financijski slobodnije. Također pružam usluge kreditnog savjetovanje, savjetovanje u investiranju, te financijsko praćenje projekata.

Nevena Vretenar

Edukatorica sam iz područja biznisa, marketinga i storytellinga na društvenim mrežama. Imam diplomu iz marketinga u ruci, ali glavninu gradim iz osobnog iskustva u višegodišnjem radu kao vlasnica marketinške agencije Brandier, a inspiraciju i motivaciju upijam iz raznih edukacija koje su moj eliksir poslovne mladosti! Od mene možeš učiti putem online edukacija koje organiziram iz gore navedenih područja ili prijavom na mjesečne konzultacije.

Simona Gavez

Moje zone genijalnosti su biznis i navike, a moj pristup tebi je cjelovit i zaokružen - od minseta, strategija do organizacije. Podržati ću tvoj napredak spajanjem coachinga, consultinga i mentorstva - kroz potpuno personaliziran i posvećen rad 1:1.

Helena Fjorović

Ja sam ona vrsta koja voli biti doprinos ljudima da gledaju svijet drugacijim očima. Uglavnom radim sa ženama i imam nekoliko poduzetničkih priča koje se međusobno preklapaju i nadopunjuju, a mene neizmjerno ispunjavaju: 1. Linea Snella salon za oblikovanje tijela za zene u Prečkom 2. Access consciousness edukacije 3. Mrežni marketing i lidership (cijela regija)

Barbara Maheshwari

Poduzetnica, Govornica i Konzultantica, pomažem poduzetnicima s otvaranjem i širenjem businessa većinom na UK tržištu. Živim između Zagreba, Londona, Dubaia i Indije. Nudimo edukacije kako postati virtualni asistent, kako naučiti LinkedIn outreach te kako pronaći remote posao.

Angie Frankos

Kroz komunikacijske treninge, savjetovanja i moje mentorske programe pomažem tebi, ženi poduzetnici da bolje komuniciraš svoje genijalne usluge i proizvode te dođeš do super klijenata/kupaca s kojima ćeš uživati u suradnji! Korak po korak vodim te do uspješne komunikacije tvog biznisa, usluga i proizvoda kako bi lakše došla do idealnih klijenata/kupaca i suradnika. Pritom koristim svoje 15-godišnje iskustvo u PR-u, komunikacijama i promociji da ti pomognem ostvariti tvoj puni poslovni potencijal. Kao komunikacijski i biznis coach pomažem ti da izbrusiš svoje komunikacijske vještine i da realiziraš viziju biznisa po svojoj mjeri.

Sanja Suman

Preko 25 godina iskustva u unaprjeđenju poslovanja, univerzalni savjetnik, KONSTRUKTIVNO OGLEDALO - dajem Vam objektivnu sliku Vaših usluga, proizvoda i poslovanja kroz oči klijenta, regulatora ili Vaših radnika. I ne ostajemo na tome, nego Vam dajem i konkretne konstruktivne preporuke za poboljšanje svih aspekata poslovanja. MULTIPOTENCIJALNA sam - bavim se i fotografijom, djembe bubnjam, govorim više svjetskih jezika, obožavam putovanja i cijeli život učim i radim na sebi. Volim pomoći drugima i to kontinuirano radim.

Anita Švorinić

Posljednje 2 godine sam vlasnica obrta AS consulting koji se bavi poslovnim savjetovanjem, a najviše pomažem poduzetnicima početnicima u svim njihovim nedoumicama kako postaviti poslovanje na samom početku. Bavim se izradom poslovnih planova za poticaje za samozapošljavanje, hamag bicro, prijavama na razne natječaje, izrade investicijskih studija,...

Tena Duran

Prva sam u Hrvatskoj koja nudi jedinstvene sadržaje kroz kombinaciju elemenata muzikoterapije i Montessori pedagogije. Radi se o wellbeing intenzivima i team buildingu kroz muzikoterapiju za firme te o self-care retreatovima kroz muzikoterapiju za hotele.

Tanja Winter

Vodim Pinterest Akademiju koja je moje vlasništvo. Mentor sam u start up poduzećima i akceleratorskim poduzećima. Radim projektne menadžmente za JLS i poduzeća.

Marijana Mikulić Škrinjar

U svijetu marketinga i prodaje sam preko 18 godina. Vodim agenciju specijaliziranu za digitalni marketing i grafički dizajn. Vodim mentorski program Formule uspjeha na društvenim mrežama! Pomažem ti u stvaranju vitalnog identiteta tvog brenda!

Ana Marić

Pomažem vlasnicama malih biznisa s velikim srcem da udare prave biznis temelje za novu stepenicu rasta i razvoja, bez da se moraju prestati zabavljati i uživati u onome što rade. Nudim individualno savjetovanje, mentorske programe i online programe iz područja sadržajnog marketinga, prodaje, te postavljanja poslovanja koje se temelji na razumijevanju kupca. Moje klijentice su strastvene žene koje žele razumjeti biznis da bi kreirale vlastita pravila uspjeha, a ne traže gotova rješenja, i tuđe formule koje na njih nisu primjenjive. Iza mene stoji 13 godina iskustva u prodaji i marketingu korporativnih sustava, te rad s preko 200 malih poduzetnica u zadnje dvije godine.

Jasmina Hadela

Vlasnica sam Centra za rani razvoj u djetinjstvu gdje provodim edukacije i savjetovanja za osobni i profesionalni razvoj roditelja i edukatora. Akademija za edukatore roditelja jedinstvena je i cjelovita priprema za rad s roditeljima i osnaživanje praktičnih kompetencija. Dolazim i kao gost predavač na pozvana predavanja u ustanove, organizacije i na konferencije koje smatram od važnost za zajednicu.

Zvjezdana Vukić

Grafička dizajnerica, marketingašica i stručnjakinja za društvene mreže - vlasnica online grafičkog studija A la Dizajn. Nakon 15 godina rada i 2 godine poduzetništva shvatila sam da je došlo vrijeme da sva svoja znanja, vještine i iskustva povežem u jedno i ponudim cjelovitu uslugu svojim klijenticama. Tako je nastao mentorski program TVOJ BIZNIS ONLINE - Sve što ti je potrebno da uspješno vodiš svoje online poslovanje i društvene mreže - na jednom mjestu! Uz online program za tebe i tvoj biznis radim dizajn vizualnog identiteta - logotipa i materijala, te dizajn i vođenje društvenih mreža!

Ivana Štedul

Kroz Mentorski program #spretnodijete pomažem zdravstvenim i odgojno obrazovnim stručnjacima svoju uugu rada s bebama, djecom i roditeljima podići na viši nivo. Kroz BABYSTEPS franšizu omogućavam osobama koje se vide u poduzetništvu i osim što žele raditi s bebama, djecom i roditeljima žele voditi i uspješno, dokazano poslovanje mogućnost da to i naprave. BABYSTEPS program postoji 12 godina, a ROI vezan uz investiciju iznosi svega 14 mjeseci.

Suzana Đukić

Prvostupnik predskolskog odgoja i magistra pedagogskih znanosti. Zivim u Minhenu i radim u jaslicama. Pomazem zenama da postanu uspjesne odgojiteljice i pedagoginje u Njemackoj. Sama sam prosla cijeli put, te znam kroz koje izazove moramo proci u novoj drzavi. Svojim sadrzajem na drustvenim mrezama pokusavam pribliziti odgojno obrazovni svijet i sistem ove drzave. Otvorena sam za suradnje i nove inovativne ideja vezane za dobrobit odgojiteljica i djece u svijetu.

Martina Hranj

Moja je strast business storytelling. U svom Centru za poslovno pripovijedanje i savjetovanje ARS VERBI, osnažujem poduzetnice da čuju svoj autentični glas i ispričaju svoju poslovnu priču. Želiš li se odvažiti i ti? Tu sam za tebe. Izaberi između individualnog savjetovanja, online mentorskog programa ili sudjelovanja u radionici.

Klara Frančišković

Customer experience edukacije 1:1 - svoju ljubav prema korisničkom iskustvu želim prenijeti i vama - da se na ispravan način približite svojim klijentima. Stavite se u cipele kupca, naučite kako se nositi s lošim recenzijama, kako komunicirati na društvenim mrežama te kako i kada zatražiti feedback. Naučite kako imati lojalne kupce i kako ih zadržati. Ulaganje u korisničko iskustvo je dugoročno ulaganje, koje nikada ne smije prestati.

Ana Arandjelovic

Zauzetim preduzetnicama pomažem da uz veštine organizacije i delegiranja kreiraju slobodno vrijeme i da ostvare svoje biznis ciljeve bez pregorevanja, Iza sebe imam 13 godina iskustva rada u korporacijama gde sam vodila timove i projekte u razlićitim sektorima (odnosi sa korisnicima, prodaja, digitalni marketing i oglašavanje na mrežama). Kroz celu karijeru sam se bavila koučingom, i pohađala sam brojne edukacije u ovoj oblasti. U svom pristupu kombinujem koučing, mentorstvo i konsalting, a individualni program prilagođavam tvojoj situaciji.

Lejla Josipović

Edukatorica, mentorica i poslovna savjetnica koja pomaže malim i srednjim poduzetnicama da ostvare svoje poslovne ciljeve uz manje napora, jer će napredovati kroz male i primjenljive korake u sistemu u kojem svako zna šta, i kad treba da radi. Vodim ih kroz plan optimizacije uz pomoć koje će opuštenije upravljati vremenom i uvijek imati fokus na zadatke koji donose nove klijente i veći profit. Moj mentorski program ih uči da koristie alate i sisteme te kreiraju procese u skladu sa svojim prioritetima, tako da kada ih jednom postavie i dobiju više jasnoće. Uz moju podršku i njihov rad pronaći ćemo način organizacije biznisa, koji se idealno uklapa u njihov životni stil.

Marina Kolar

Kroz edukacije, savjetovanja i program Akademije “Izgradi uspješan biznis” pomažem poduzetnicama da svoju djelatnost pretvore u uspješan biznis u kojem rade s idealnim klijentima, prodaju s lakoćom i imaju dovoljno profita, zadovoljstva i vremena. Bez obzira jesi li početnica ili iskusna poduzetnica, tek želiš pokrenuti svoj biznis ili želiš stvoriti svoj level-up, prodaješ li uslugu ili proizvod, pomoći ću ti da izgradiš biznis koji služi tebi (a ne ti njemu).

Sandra Lorenzin

Izrađujem poslovne planove (za samozapošljavanje i dr.), pišem projekte, a posebna su mi strast projekti koji se odnose na turizam i ruralni razvoj. Financijama i projektima bavim se više od 20, a u poduzetništvu sam 2 godine. Kao dugogodišnji iznajmljivač – ""Superhost"", ekonomistica i magistrica kulture i turizma savjetujem male iznajmljivače kako da pokrenu ili poboljšaju svoje poslovanje strateškim pristupom (analizom lokacije, sadržaja smještaja i oglasa, ciljne skupine, konkurencije, cijena, recenzija, troškova, projekcije prihoda, osmišljavanjem sadržaja oglasa i predlažem smjernice za uspješno poslovanje) te ih savjetujem o njihovim obvezama (davanjima i administracijom).

Tanja Horvat

Edukatorica sam za prodaju, life coach, prodajni&financijski coach, specijalist za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Access Bars Practitioner i vlasnica obrta Pro-Aktivna. Kroz grupne radionice te individualne konzultacije i coaching sesije pomoći ću ti da otkriješ i osvijestiš svoje osobne i profesionalne potencijale, naučiti kako da s lakoćom predstavljaš i prodaješ svoje proizvode i usluge i izgradiš kvalitetne temelje i strategiju za sebe i svoje poslovanje.

Sanja Martinović

Odličan izbor za vođenje tvojih društvenih mreža jer svoje 15-godišnje radno iskustvo i diplome iz ekonomije i odnosa s javnošću kombinira sa strašću i ljubavlju za pisanjem, pomaže ti da unaprijediš svoj biznis i ostvariš veću prodaju. Uz vođenje društvenih mreža savjetuje kako se što lakše snaći na njima i koji sadržaj objaviti. Svoje vještine je usavršavala na edukacijama iz digitalnog marketinga te copy i content writinga. Osmislila je edukacijski program "Od riječi do oglasa, od ideje do kupca" koji ti pomaže da postaneš vlasnica uspješnog, održivog biznisa i da sadržaj koji objavljuješ prilagodiš baš svojim ciljanim kupcima. Nakon godina učenja i rada ponosno stoji iza brenda Digisan i s radošću svoje znanje primijenjuje tako da pomaže drugima, slobodno joj se javi za besplatne konzultacije.

Tamara Perušić

Vlasnica LetsGrow Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj. U korporaciji sam radila na upravljačkim poslovima kao što su dizajn i implementacija procesa prema najboljim praksama, vodila velike projekte od ideje do uvođenja proizvoda i usluga na tržište. Sva stečena znanja i vještine pretočila sam u svoj biznis. Pružam usluge projektnog menadžmenta, usluge analize svakodnevnih poslova i preporuke za unaprjeđenje, te usluge organizacije poslovanja. U individualnom radu pronalazimo odgovore na vaše poslovne izazove, da ostvarite svoje potencijale i živite život kakav zaslužujete.

Jasna Škiljan

Poduzetnica, magistra ekonomije, certificirana NLP praktičarka, mentorica i osobni i poslovni trener. Kroz više od 20 godina radnog iskustva i preko 10 u poduzetništvu, shvatila sam da je moja najveća motivacija učenje i svoj put sam pronašla u prenošenju svojeg znanja i stečenog iskustva drugima. Svoje osobne vrijednosti poput odgovornosti, marljivosti, organiziranosti, usmjerenost postizanju ciljeva, razumijevanje, kreativnosti i fleksibilnost, prenijela sam u svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata.

Valentina Ivančić

Vlasnica sam obrta za poslovno savjetovanje StratEx, s fokusom na financije i upravljanje. Fokusirana sam na mikro, mala i srednja poduzeća. Klijente vodim kroz proces financiranja poslovnih poduhvata. Za njih istražujem i predstavim moguće opcije. Također, pripremam cjelokupnu dokumentaciju i vodim komunikaciju s financijskom institucijom sve do potpisivanja ugovora. Područje upravljanja unaprijeđujemo pomažući klijentu osvijestiti i definirati slabe točke u trenutnom poslovanju te ponovnom uspostavom ravnoteže između postavljenih ciljeva, strategija i rezultata poslovanja.

Ana Kulaš Kamber

Vlasnica obrta Zbrka zdola i kreativka koja uveseljava divne ljude personaliziranim poklonima kao što su makrame portreti, ručno fotošopirane fotografije vezom i prigodne dekoracije. Izrađujem i vlastiti online magazin Zbrka zdola za sve kreativce i one koji to žele postati. Kroz mentorski programu ""Do magazina po tvom guštu u 5 tjedana"" pomažem poduzetnim ženama da stvore i distribuiraju vlastiti online magazin."

Tatjana Šiljeg

Mentor sam za komunikaciju i pregovaranje. Klijenti su mi uglavnom poslovne žene koje žele unaprijediti svoje pregovaračke vještine i poslovne rezultate. Moja ponuda je nastala kao rezultat dugogodišnjeg korporativnog iskustva u vođenja prodajnih timova i pregovaranju te edukacija i treninga na istu temu

Josipa Šimunović

Svoje vještine i znanja usmjerila sam na pomaganje poduzetnicima pri vođenju online biznisa. Po struci nastavnica hrvatskoga jezika, lektorica i specijalistica internetskoga marketinga. Edukacije: Optimizacija LinkedIn profila 1:1 Kako izraditi strategiju sadržaja za društvene mreže 1:1 (uskoro u ponudi)

Ana Klancir

Profesorica, lektorica, edukatorica koja drži instrukcije za djecu, edukacije za odrasle te lektoriranje svih tekstova. Uz to sam property manager te pomazem oko iznajmljivanja apartmana.

Nela Kacmarcik-Maduna

Akademija Misije Moguće (Osnovne vještine za prvi posao) je program od 100 dana za mlade na početku profesionalnog puta. Kroz praktične zadatke i učenje na greškama, savladavaju se takozvane životne vještine (soft skills) - od komunikacijskih vještina, donošenja odluka, radnih navika, ekonomske pismenosti, razumijevanja medijske i marketinške pismenosti, pa do inovacija i prihvatanja različitosti na poslu. Završena Akademija je preduvjet za šestomjesečni mentorski program sa mogućim plaćenim angažmanom na konkretnim zadacima. Mentorstvo se zasnima na ""porukama mlađima sebi"" i međugeneracijskoj sinergiji, a cilj je kreirati svojevrsni multimedijalni CV koji povećava šanse za pronalaženje i zadržavanje idealnog posla.

Ivanka Radošević Lamot

Bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, poslovnih planova, investicijskih studija. Educirani konzultante kroz mentorski program " Otvori svoju konzultantsku agenciju za EU projekte". Posao radim već 12 godina.

Monika Jagić

Pomažem poduzetnicama u svijetu e-mail marketing platforme MailerLite. Nudim mentoriranje u pokretanju Newslettera i 1:1 edukacije u razumijevanju i korištenju platforme za bildanje mailing baze, prodaju i automatizaciju dijela poslovanja. Moje klijentice najviše ističu korisnost kombinacije tehničke, dizajnerske i edukacijske podrške te organizirani pristup uz dozu zabave i ohrabrenja!

Vesna Ristova

Kontent kreator, edukator, mentor. Ja sam Instagram i biznis edukator za žene 40+, online preduzetnice. Imam svoj individualni Premijum metorski program POKRENI ONLINE BIZNIS,a pored toga radim sa klijentkinjama na njihovom digitalnom sadržaju. Sve obavljam online.

Vesela Vuković

Pomažem poduzetnicama da nauče kreirati u Canvi sve što im je potrebno za uspješno vođenje društvenih mreža. Ako želiš dugoročno naučiti sve što ti je potrebno kako bi podigla svoj biznis stepenicu više, onda te čekam na individualnim konzultacijama koje ćemo prilagoditi tebi i onome što ti je potrebno. Također, redovno održavam webinare na razne teme i kreiram istoimene Vodiče u koje možeš uložiti.

Izabela Laura

Pomažem vam da postavite i složite svoj brend od temelja. Temeljita sam, izravna, fokusirana na rješavanje konkretnih problema i isporuku vrijednosti svakoj od vas. Imam izniman osjećaj za strukturu, koji uz prstohvat kreativnosti, sjajno služi u području izgradnje brenda. Volim slagati i pričati dobre priče, a najviše od svega pomoći svojim znanjem. Nudim izradu strategije brenda, savjetovanja po pitanju izgradnje i upravljanja brendom, premium pisanje tekstova za web. Uskoro i online edukacije skrojene baš po mjeri mikro poduzetnica i poduzetnica početnica za lakše slaganje vlastite brend priče.

Ena Rajić

Umjetnica i poduzetnica. Vlasnica sam MEDIA SCENE u kojoj kompanijama nudim sveobuhvatnu uslugu videoprodukcije kroz originalan, satirični stil komunikacije. Edukatorica sam u VIDEO START online tečaju kroz koji žene iz područja osobnog i poslovnog razvoja učim kreirati videa kojih se neće sramiti ni za 10 godina. Autorica sam satirično-poetskog showa ""Bez dlake na jeziku"" koji izvodim uživo po regiji pružajući publici iskustvo koje će pamtiti do... Zauvijek.

Ivana Deak

Multistrastvena poduzetnica, koja sada, u ulozi biznis mentora, pomaže izgraditi uspješne (online) poslovne priče. Vlasnica sam brenda i obrta, pod nazivom Startup Simple,. Pomažem svestranim osobama i kreativcima, da pronađu svoju prvu poduzetničku ideju individualnim paketom suradnje 1:1 i snimljenim video programom, pod nazivom ''Definiraj svoju poslovnu ideju''. Uz to, radim s kreativcima, kojima je ideja jasna, ali ne znaju odakle krenuti s njenom realizacijom, i to radim isključivo individualnim savjetovanjem 1:1.

Dunja Horvat

Sociologinja, coach i vlasnica obrta EMPOWERED. Bavim se life i business coachingom te edukacijom iz područja osobnog i profesionalnog razvoja s naglaskom na razvoj potencijala, komunikaciju i soft skills. Svojim klijentima pomažem da uz razvoj vlastitih talenata i osobnih kompetencija ostvare svoj puni potencijal i žive život kakav uistinu žele. U svom radu primjenjujem stručna znanja iz sociologije i uz to koristim različite tehnike coachinga, pozitivne psihologije, osobnog razvoja i neurolingvističke psihologije.

Olga Brezovar

Diplomirana sam pravnica, živim u Ljubljani-Slovenija i zainteresirana sam za suradnju sa Hrvatskim tvrtkama. Bavim se prevodjenjem, lingvističnom lokalizacijom, kao i poslovnom lokalizacijom (od ideje do razvoja već postojećeg poslovnog subjekta.) Također se bavim strateškim i komunikacijskim poslovnim coachingom i savjetovanjem, marketinškom strategijom i multijezičnim marketingom i content marketingom. Moja firma vam može pomoći u svemu što bi vaš posao mogao trebati za uspješan prodor na slovenski trg. Dobrodošle!

Nela Dunato

Brand dizajnerica nadahnuta vašim pričama, s 20 godina profesionalnog iskustva. Specijalizirana sam za dizajn vizualnih identiteta tvrtki koje pružaju intelektualne usluge (savjetovanje, projektiranje, edukacija, coaching te medicinske, kreativne ili administrativne usluge). Moja ponuda usluga obuhvaća sve što je ozbiljnoj tvrtki potrebno da se naočigled istakne od konkurencije: savjetovanje iz brand strategije, dizajn jedinstvenog logotipa i knjige standarda, izrada atraktivne web stranice na WordPress platformi te dizajn promotivnih materijala i poslovne dokumentacije.

Tanja Džido

Tanja Džido, MBA, specijalistica je digitalnog marketinga i osobnog brendinga, osnivačica platforme Shhhefica i autorica knjige Budi Shhhefica svog života. U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji, a danas osnažuje profesionalce da iskoriste potencijale LinkedIna za poslovni i karijerni rast.

Sanja Starešinić

Imam obrt koji se zove "Živjeti slobodno". Radim radionice i individualni coaching putem Zooma. Radionicama educiram polaznike za primjenu Mindfulnessa i kvantne harmonizacije u svakodnevnom životu, dok kroz coaching primjenjujem i neke druge tehnike (NLP, coaching tehnike, Magic Words, Wingwave, Mindfulness), u oba slučaja njegujem coaching princip-nisam savjetnik, ja kao coach kroz primjenu tehnika i alata osnažujem klijenta da preuzme odgovornost za svoj život i samostalno donosi odluke.

Ljiljana Milanović

Kroz autorske treninge, savetovanja i mentorske programe unapređujem živote mojih klijenata, sa kojima radim na promeni ponašanja i boljoj poslovnoj komunikaciji. Savladavajući pravila poslovnog bontona, u mogućnosti ste da zarađujete više, da svojoj deci budete uzor kada su maniri, samoprezentacija i međuljudski odnosi u pitanju. Moj rad se temelji na bogatom radnom iskustvu, ali i potrebi tržišta, te su klijenti sa kojima najviše radim vlasnici većih biznisa, direktori i menadžeri, koji razumeju značaj bontona u poslovnoj svakodnevici i žele da izbruse svoje veštine. U poslednje vreme sarađujem i sa sve većim brojem preduzetnica, koje žele da svoj lični imidž na mrežama prilagode svojim klijentima i rašire svoju mrežu kontakata.

Saša Poldrugač

Vlasnica obrta Yantras, preko 18 godina iskustva rada za druge - danas kao VA pružam pomoć Vama. Razumijem šta znači multitasking i da ne ostaje vremena da se bavite razvojem svog biznisa.Obavljam za Vas: - podršku u prvim koracima otvaranja poslovnog objekta - pisanje poslovnih planova ili apliciranje na natječaje - administrativne usluge (poslovni dopisi, organizacija putovanja; istraživanje tržišta) - sistematizacija poslovanja i poslovnih procesa - održavanjem web shopa ili web portala Predlažem besplatne konzultacije u trajanju od 20 min kako bi ocijenili da li smo ""match"".

Ana Labaš

Trenerica javnoga nastupa i autorica programa Javni nastup za poduzetnice kroz koji u ugodnoj i opuštenoj atmosferi pomažem ženama poduzetnicama da s lakoćom i samouvjereno predstavljaju svoje ideje, usluge i proizvode. Nakon zajedničke suradnje moje su klijentice počele redovito objavljivati video sadržaj na društvenim mrežama, pokretale podcaste, unaprjeđivale svoj sadržaj na YouTube-u, kreirale online programe, uspješno vodile webinare i predavanja uživo i najvažnije - naučile kako strah od nastupa zamijeniti uzbuđenjem zbog dijeljenja svojih ideja. Ako i ti želiš isto, pozivam te da klikom na web stranicu istražiš dostupne načine suradnje.

Daria Udossi

Ja sam Daria Udossi, poduzetnica, mentor ženama za osobni razvoj, plesni terapeut, plesač i umjetnica. Ženama pomažem da kreiraju podržavajući mindset i iskreiraju svoj život i posao onako kako žele. U mom je radu zastupljen i ples jer je iznimno potreban ženama koje su previše u muškoj energiji. Poanta je da se vratimo u sebe i poslušamo našu intuiciju, ples je za to fantastičan kanal, i tako kreiramo obilje u svim poljima. Transformativni sam mentor ženama i pomažem im da žive kvalitetno na sva 4 polja sretnog života: svrha, osobni razvoj i duhovnost, biznis i financijska sloboda, odnosi i ljubav, zdravlje i bolji izbori.

Kristina Beganović

Na misiji sam da žene preduzetnice inspirišem da svoje usluge i proizvode prodaju sa lakoćom i uživanjem i da na taj način obezbede sebi način života koji žele i koji im pripada. Nakon 13 godina iskustva u svim sektorima prodaje, gde sam i podučavala tehnikama prodaje novozaposlene kolege u ulozi mentora, odvažila sam se da širenje znanja o prodajnim i komunikacionim veštinama bude moje zanimanje i životna svrha. Zagovornik sam celoživotnog učenja, tako da sam međunarodno sertifikovani NLP Praktičar i na korak sam do NLP Mastera. U svom radu kombinujem sve veštine, znanja i tehnike koje sam stekla u dosadašnjoj karijeri, kako bi došli do maksimalnog poboljšanja prodajnih rezultata sa klijentima. Obuke su individualne i grupne, odnosno timske ( iz iste kompanije) , a samoj saradnji prethodi razgovor na osnovu kojeg se sastavlja program po potrebama klijenata.

Marta Vučković

Magistra sam primijenjenih umjetnosti specijalizirana za grafiku. Izrađujem tradicionalne i digitalne ilustracije, grafike i slike. Zadovoljstvo mi je raditi grafička rješenja po mjeri klijenta: logo dizajn s malom knjigom standarda, dizajne naslovnica, vizitke, letke, i sl. Također, nudim uslugu stručnih individualnih konzultacija na kojima s klijentom analiziram i usavršavam postojeći dizajn. Uz moju pomoć možete doraditi postojeći logo, analizirati i napraviti novi plan za dizajn Instagram vizuala, pronaći savršenu paletu boja ili riješiti neki drugi dizajnerski problem.

Ana-Marija Marić

Kroz svoj obrt AMM CONSULTING, pružam usluge poslovnog savjetovanja, stručne podrške i edukacija, pri čemu je primarni cilj pomoći organizacijama, poduzetnicima početnicima i pojedincima da kvalitetnije odgovaraju na poslovne izazove, postižu bolje poslovne rezultate i ostvare svoj puni potencijal. Ključna područja koja pokrivam su: poslovno i projektno upravljanje, organizacijska kultura te organizacijske promjene i transformacije. Posebno su mi drage usluge edukacija, coachinga i mentorstva, gdje kroz znanje, a na osnovu 20-godišnjeg iskustva, osnažujem druge da osobno i profesionalno napreduju.

Iva Sandalj Bajec

Pozdrav! Ja sam Iva, property@booking manager. Kao savjetnik i edukator iz područja turizma pomažem vlasnicima nekretnina za odmor da ostvare bolju popunjenosti, veću prodajnu cijenu i veći prihod.

Sabaheta Pamuković Taletović

Podržavam preduzetnice i preduzimljive žene u ostvarenju njihovih poslovnih i životnih ciljeva kroz coaching, savjetovanje i edukacije. Djelujem iz iskustva finansijskog analitičara i savjetnika za preduzetnike i ličnog preduzetničkog i životnog iskustva. U potpuno personalizovanom radu 1 na 1 pratimo vaše ideje, lične potencijale, trenutno raspoložive kapacitete i tražimo načine kako da najlakše i najbrže postignete uspjeh.

Čekamo te!

Tvoj profil može biti ovdje!

Čekamo te!

Tvoj profil može biti ovdje!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More