EU Projekti

EU

Trebate pomoć s vašim EU projektima? Javite se jednoj od naših članica: 

Anita Švorinić

Posljednje 2 godine sam vlasnica obrta AS consulting koji se bavi poslovnim savjetovanjem, a najviše pomažem poduzetnicima početnicima u svim njihovim nedoumicama kako postaviti poslovanje na samom početku. Bavim se izradom poslovnih planova za poticaje za samozapošljavanje, hamag bicro, prijavama na razne natječaje, izrade investicijskih studija,...

Iva Naglić Dolić

Nakon više od 20 g rada u odjelima marketinga i komunikacija u nekoliko velikih kompanija, i rada u jednoj ekološkoj udruzi kao voditeljica komunikacija, više godina volontiranja, danas sam freelancer koji većinom udrugama i njihovim projektima, ali i malim poduzetnicima, pomaže da budu vidljiviji. Najsretnija sam kad radim na neprofitnim projektima za opće dobro (edukacija, zaštita i promocija prirodne i kulturne baštine, rodna ravnopravnost na radnom mjestu i u obrazovanju,...). Radim sve što spada u opis suradnika za komunikacije ' odnosi s medijima, organizacija press konferencija, volonterskih akcija, promocija knjiga, izrada dokumentaraca, newsletteri, društvene mreže, blogovi,...

Valentina Ivančić

Vlasnica sam obrta za poslovno savjetovanje StratEx, s fokusom na financije i upravljanje. Fokusirana sam na mikro, mala i srednja poduzeća. Klijente vodim kroz proces financiranja poslovnih poduhvata. Za njih istražujem i predstavim moguće opcije. Također, pripremam cjelokupnu dokumentaciju i vodim komunikaciju s financijskom institucijom sve do potpisivanja ugovora. Područje upravljanja unaprijeđujemo pomažući klijentu osvijestiti i definirati slabe točke u trenutnom poslovanju te ponovnom uspostavom ravnoteže između postavljenih ciljeva, strategija i rezultata poslovanja.

Ivanka Radošević Lamot

Bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, poslovnih planova, investicijskih studija. Educirani konzultante kroz mentorski program " Otvori svoju konzultantsku agenciju za EU projekte". Posao radim već 12 godina.

Sandra Lorenzin

Pomažem poduzetnicama da iskoriste bespovratna i druga sredstva za financiranje svoga poslovanja putem EU fondova ili nekih drugih izvora financiranja. Izrađujem poslovne planove (za samozapošljavanje i dr.), pišem projekte, a posebna su mi strast projekti koji se odnose na turizam i ruralni razvoj. Financijama i projektima bavim se više od 20, a u poduzetništvu sam 2 godine. Kao dugogodišnji iznajmljivač – ""Superhost"", ekonomistica i magistrica kulture i turizma savjetujem male iznajmljivače kako da pokrenu ili poboljšaju svoje poslovanje strateškim pristupom (analizom lokacije, sadržaja smještaja i oglasa, ciljne skupine, konkurencije, cijena, recenzija, troškova, projekcije prihoda, osmišljavanjem sadržaja oglasa i predlažem smjernice za uspješno poslovanje) te ih savjetujem o njihovim obvezama (davanjima i administracijom).

Anđela Knez

Primarna djelatnost su usluge pružanje savatovanja oko EU projekata, korespondencija virtualnog asistenta(mailovi, administracija, administracija prijave projekata EU fondova), pomoć i čišćenje u stanu/kući, organiziranje team buildinga i putovanja, vođene ture po Zagrebu, organizacija druženja sa strancima/turistima.

Željka Duvnjak

Osoba sam sa dugogodišnjim iskustvom u području EU projekata, administracije, komercijalnih poslova, prodaje usluga prijevoza, poboljšanja poslovnih procesa i slično. Uvijek u potrazi za poboljšanjima i pronalaženjem načina za lakši rad. Kao project manager za EU projekte nudim uslugu administrativnog i financijskog praćenja provedbe projekata i projektnog savjetovanja. Uz to pružam usluge uredske administracije i poslovnog savjetovanja u području poboljšanja poslovnih procesa, a u skorije vrijeme će u ponudi biti i edukacija vezana uz EU fondove. Uz sve navedeno dostupna je i IT podrška za softver (instalacija, održavanje, korisnička podrška, otklanjanje problema u radu programa).

Ivana Grkeš

Ja sam Ivana Grkeš, vlasnica obrta Doria. Već dugi niz godina bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, pisanjem sadržaja za web stranice i za društvene mreže na hrvatskom i engleskom, prijevodima hrv-eng, certificirani sam turistički vodič za Dubrovnik (isključivo history ture) i jako jako volim surađivati na kreiranju ideja, sadržaja, proizvoda... ma sve što zahtijeva brainstorming.

Ivana Perić

U dobi od 20 godina pokrenula sam malo obiteljsko poduezeće SPARA koje se bavilo proizvodnjom inovativnih prehrambenih proizvoda. Paralelno uz to zaposlila sam se u Porsche leasingu kako bi teorijska znanja s fakulteta primijenila i u praksi. Za vrijeme najvećeg uzleta obiteljske tvrtke odlučila sam prihvatiti ponudu kao konzultant u tvrtki koja se bavi pripremom i provedbom EU projekata. Nekoliko godina kasnije dobila sam ponudu da radim za inozemnu tvrtku koja se bavi razvojem startup-a što uključuje poslovno savjetovanje, pomoć pri razvoju poslovanja, privlačenje investitora, ali i samo investiranje. Bastavno na svo iskustvo, pokrenula sam RESOLVE. - obrt za usluge poslovnog savjetovanja.

Valentina Hari

Pisem poslovne planove za potrebe samozaposljavanja, kredita, EU fondova i za vlastite potrebe firme/obrta. Svi poslovni planovi su personalizirani i prilagođeni potrebama klijenta, djelatnosti i svrhe za koju se pišu. Bavim se navedenim službeno 6 godina, a neslužbeno i nešto duže. Magistra sam ekonomije sa završenom kvalifikacijom Voditeljice pripreme i provedbe EU fondova.

Ivana Morić

Bavim se savjetovanjem , izradom poslovnih planova, studija, pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova i nacionalnih izvora. Većina mojega posla se odnosi upravo na izradu planova za samozaposljavanje i na projekte za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Anamarija Grabovac

Vlasnica Poduzetničkog centra Zovnica koja ima iskustvo pripreme i provedbe EU projekata od 10 godina. Tim PC Zovnica je poslovni partner našim klinetima u njihovu rastu i razvoju kroz pružanje usluga poslovnog savjetovanja, strateškog planiranja, pripreme, provedbe EU projekata i izrade poslovnih planova.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More