EU Projekti

EU

Trebate pomoć s vašim EU projektima? 

Anita Švorinić

Posljednje 2 godine sam vlasnica obrta AS consulting koji se bavi poslovnim savjetovanjem, a najviše pomažem poduzetnicima početnicima u svim njihovim nedoumicama kako postaviti poslovanje na samom početku. Bavim se izradom poslovnih planova za poticaje za samozapošljavanje, hamag bicro, prijavama na razne natječaje, izrade investicijskih studija,...

Martina Harapin Bogdanić

Nudim uslugu provedbe projekata financiranih iz EU fondova. - administrativno i financijsko praćenje EU projekata - Izrada zahtjeva za predujam, početnog plana nabave - pripremu početnog plana zahtjeva za nadoknadom sredstava - provedbu aktivnosti EU Vidljivosti - provedbu aktivnosti EU horizontalnih načela - savjetovanje korisnika u komunikaciji prema provedbenim tijelima - podršku projektnom timu korisnika - pripremu svih projektnih izvještaja (Zahtjeva za nadoknadom sredstava) - pripremu zahtjeva za izmjenom ugovora - pripremu obavijesti o izmjeni manjeg značaja

Valentina Ivančić

Vlasnica sam obrta za poslovno savjetovanje StratEx, s fokusom na financije i upravljanje. Fokusirana sam na mikro, mala i srednja poduzeća. Klijente vodim kroz proces financiranja poslovnih poduhvata. Za njih istražujem i predstavim moguće opcije. Također, pripremam cjelokupnu dokumentaciju i vodim komunikaciju s financijskom institucijom sve do potpisivanja ugovora. Područje upravljanja unaprijeđujemo pomažući klijentu osvijestiti i definirati slabe točke u trenutnom poslovanju te ponovnom uspostavom ravnoteže između postavljenih ciljeva, strategija i rezultata poslovanja.

Ivanka Radošević Lamot

Bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, poslovnih planova, investicijskih studija. Educirani konzultante kroz mentorski program " Otvori svoju konzultantsku agenciju za EU projekte". Posao radim već 12 godina.

Sandra Lorenzin

Pomažem poduzetnicama da iskoriste bespovratna i druga sredstva za financiranje svoga poslovanja putem EU fondova ili nekih drugih izvora financiranja. Izrađujem poslovne planove (za samozapošljavanje i dr.), pišem projekte, a posebna su mi strast projekti koji se odnose na turizam i ruralni razvoj. Financijama i projektima bavim se više od 20, a u poduzetništvu sam 2 godine. Kao dugogodišnji iznajmljivač – ""Superhost"", ekonomistica i magistrica kulture i turizma savjetujem male iznajmljivače kako da pokrenu ili poboljšaju svoje poslovanje strateškim pristupom (analizom lokacije, sadržaja smještaja i oglasa, ciljne skupine, konkurencije, cijena, recenzija, troškova, projekcije prihoda, osmišljavanjem sadržaja oglasa i predlažem smjernice za uspješno poslovanje) te ih savjetujem o njihovim obvezama (davanjima i administracijom).

Anđela Knez

Primarna djelatnost su usluge pružanje savatovanja oko EU projekata, korespondencija virtualnog asistenta(mailovi, administracija, administracija prijave projekata EU fondova), pomoć i čišćenje u stanu/kući, organiziranje team buildinga i putovanja, vođene ture po Zagrebu, organizacija druženja sa strancima/turistima.

Željka Duvnjak

Osoba sam sa dugogodišnjim iskustvom u području EU projekata, administracije, komercijalnih poslova, prodaje usluga prijevoza, poboljšanja poslovnih procesa i slično. Uvijek u potrazi za poboljšanjima i pronalaženjem načina za lakši rad. Kao project manager za EU projekte nudim uslugu administrativnog i financijskog praćenja provedbe projekata i projektnog savjetovanja. Uz to pružam usluge uredske administracije i poslovnog savjetovanja u području poboljšanja poslovnih procesa, a u skorije vrijeme će u ponudi biti i edukacija vezana uz EU fondove. Uz sve navedeno dostupna je i IT podrška za softver (instalacija, održavanje, korisnička podrška, otklanjanje problema u radu programa).

Ivana Grkeš

Ja sam Ivana Grkeš, vlasnica obrta Doria. Već dugi niz godina bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, pisanjem sadržaja za web stranice i za društvene mreže na hrvatskom i engleskom, prijevodima hrv-eng, certificirani sam turistički vodič za Dubrovnik (isključivo history ture) i jako jako volim surađivati na kreiranju ideja, sadržaja, proizvoda... ma sve što zahtijeva brainstorming.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More