izrada web stranica i seo

WEB

Tražite nekog da vam napravi web stranicu?

I uz to je optimizira za Google i ostale tražilice? 

Na pravom ste mjestu. Pogledajte našu listu web dizajnera i SEO stručnjaka.

Jelena Drljo

Web stranica je polazišna točka vašeg online poslovanja. Ne samo da na taj način pokazujete ozbiljnost i gradite povjerenje s kupcima, nego niste ovisni o jednom prodajnom mjestu. Ako uz želite da vas potencijalni kupci pronađu na internetu, SEO optimizacija je neizostavi dio svake stranice . Trebate li novu web stranicu ili optimizaciju postojeće, rado me kontaktirajte.

Susanne Raguž

Volim webstranice, posebno volim webstranice koje mogu pomagati ljudima. Tako da imam Djetelina.hr Portal za planiranje slobodnog vremena za cijelu obitelji, s kojom pokušavam što više olakšati roditeljima isplanirati slobodnog vremena djece. Uz to učim poduzetnicima kako da njihova stranica može kroz kvalitetan sadržaj i optimirziranje za tražilice privući nove klijente.

Zorana Grujin

Ovde sam da Vaše poslovanje učinim profitabilnijim i snažnijim, uz pomoć pisanja sadžaja. Moja agencija sačinjena je od specijalizovanih pisaca i marketinških esperata iz različitih niša. Kreiramo SEO blogove, pišemo za društvene mreže, izrađujemo e-bookove, personalizujemo strategije, vodimo kampanje, sređujemo sajtove i još puno toga! Fokus nam je na unapređenju reputacije brenda i na kvalitetnim rezultatima.

Anamarija Žic

Vlasnica MONTE Creative Studia. Pomažem kreativnim biznisima da se uz pomoć kvalitetnog i promišljenog brendinga prezentiraju klijentima i uspnu u sam vrh svoje niše. Pružam široku paletu usluga iz domene brend i grafičkog dizajna: od izrade vizualnog identiteta, dizajna promotivnog materijala, dizajna pakiranja preko brendiranja društvenih mreža do web dizajna (izrade web stranice). Jednostavnijim rječnikom, stojim iza ""full service graphic design studia"" gdje klijenti mogu dobiti sve što im treba bez da gube vrijeme na pronalaženje nekoliko pravih osoba za brending, za web ili društvene mreže.

Matea Terlević

Nudim usluge izrade web stranica u WordPress CMS-u, redizajn postojećih stranica i dizajniranje stranica koristeći Figmu. Nudim i pomoć prilikom manjih izmjena na webu, ako su vam one potrebne, ili ste negdje "zapele".

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Maja Škiljaica

Sebe bi najbolje opisala riječju storyteller jer svako brendiranje, web, ili slikovnicu koju napravim priča neku svoju priču. Vlasnica sam grafičkog studija Kreativni kotačić već evo sedmu godinu, i neke od najčešćih usluga su brendiranje, izrada logotipa, izrada web stranica i dizajn i prijelom knjiga te ilustracija slikovnica. Budući da sam svestrana, klijenti samnom imaju uslugu ključ u ruke, gdje za svoje projekte mogu dobiti sve na jednom mjestu. Ako neku uslugu ne radim osobno, imam niz suradnika koje mogu preporučiti za preostale usluge tako da je klijentima potreba za traženjem tiskara, i drugih stručnjaka smanjena na minimum kako bi se klijenti fokusirali na svoj brend, a ja odradim cijelu kreativu i logistiku.

Tanja Kučinić

Pravi SEO. Al stvarno pravi - pravi. Uz nas uvijek dobijete brdo besplatnih savjeta i smjernica - adwords, analytics, besplatni alati. Uvijek nam se svi uvale na hosting :)....Nema šanse da požališ!

Đurđica (Kovačić) Španjić

Imam desetogodišnje iskustvo u izradi web stranica, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu. Radim najviše s klijentima iz SAD-a, a imam ih nekoliko iz Hrvatske. Najvažnije mi je da je klijent na kraju 100% zadovoljan s mojom uslugom.

Tanja Šincek

Pomažem vam osmisliti vašu online poslovnu strategiju, izraditi web shop uz najbolja tehnička rjesenja te unaprijediti procese u vasem postojecem online poslovanju. Imam iza sebe isporucenih vise od 130 web shoppva, pokrenuto 60 ecommerce digitalnih strategija te odrzano vise od 50 radionica iz podrucja online poslovanja.

Nela Dunato

Brand dizajnerica nadahnuta vašim pričama, s 20 godina profesionalnog iskustva. Specijalizirana sam za dizajn vizualnih identiteta tvrtki koje pružaju intelektualne usluge (savjetovanje, projektiranje, edukacija, coaching te medicinske, kreativne ili administrativne usluge). Moja ponuda usluga obuhvaća sve što je ozbiljnoj tvrtki potrebno da se naočigled istakne od konkurencije: savjetovanje iz brand strategije, dizajn jedinstvenog logotipa i knjige standarda, izrada atraktivne web stranice na WordPress platformi te dizajn promotivnih materijala i poslovne dokumentacije.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More