fotografi i snimatelji

fotografija

Za kakvu god priliku vam trebalo, naši fotografi i snimatelji su tu: 

Sanda Uzelac

Živim svoj san kroz Momento Studio gdje opušteno i s toplinom pristupam svojim klijenticama stvarajući Lifestyle & Brand fotografije za razne potrebe biznisa. Tvoja sam business bestie prije i tijekom fotografiranja - tu sam za sva pitanja, pripremu, planiranje outfita, lokacija i rekvizita, te za sve kreativne ideje. Moja supermoć je da te vješto opustim i uključim u sam proces stvaranja u kojem se na kraju zabavljaš toliko da više niti ne shvaćaš da se fotografiraš. U tom procesu ti postaješ aktivni kreator svojih fotografija i uočavaš da je fotografiranje umjetnost. Korak si do svojih brend fotografija na kojima ćeš zbilja prepoznati osobu koja jesi iznutra, a sam pogled na galeriju fotki ispunit će te pozitivnom energijom i osjećajem ponosa.

Tea Čizmek Mesarić

Copywriterica, fotografkinja i blogerica. Mama dviju djevojčica i supruga. Živim u magičnoj Istri, zaljubljena u more i vino. Radim brand fotografije za sve potrebe tvog biznisa, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, kako bi mogla dobiti fotografije koje ćeš ponosno objavljivati na društvenim mrežama ili webu. Za tebe pišem tekstove za web, blog i newsletter, koji će ti dovoditi nove kupce dok se ti baviš postojećima. Također, mogu ti napisati landing page i tekst ""O meni"". Ako želiš da tvoj tekst izađe baš iz tebe, da se osjeti tvoja energija - tu ti mogu pomoći u vidu Copy instrukcija: konzultacija uz pomoću kojih ćeš pisati tekstove koje će tvoji ljudi zaista pročitati i kupiti tvoju uslugu ili proizvod.

Andrea Kovač

Pomažem obiteljima sačuvati svoje uspomene kroz fotografiranje trudnica, novorođenih beba i obiteljskih portreta te izradu fotoproizvoda. Također, pomažem poduzetnim ženama da kroz druženje i ugodno iskustvo naprave svoje autentične portrete kojima će predstavljati sebe te svoje usluge/proizvode.

Anna Gaspotić

Ja sam portretna, boudoir i konceptualna fotografkinja, vlasnica Studia Lux u Puli. Fotografiram portrete pretežno žena za razne potrebe: osobnog brenda, boudoir (senzualna fotografija), trudničke, obiteljske... Cilj mog rada je osnažiti svakog tko mi stane ispred objektiva (pogotovo što se tiče boudoir fotografije). Tvrdim da fotogeničnost ne postoji i da manje je više. Prijateljskim pristupom stvaram elegantne uspomene zauvijek. Također, održavam uživo individualni tečaj osnova fotografije, te imam snimku radionice tečaja fotkanja sa mobitelom.

Ana Orlić

Psihologinja koja je odlučila svoju ljubav prema fotografiji pretvoriti u biznis. Tek sam na svojim počecima, ali s brojnim edukacijama iza sebe. Najviše iskustva imam s portretnom fotografijom, fotkanjem događaja, a odnedavno i lifestyle fotografija kojom želim kreativno pričati priču svojim fotografijama.

Mirjana Momčilović

Vlasnica sam kreativnog studija "Elowynn" za fotografiju, web i grafički dizajn. U okviru usluga fotografije nudim fotografiranje portreta, nekretnina, hrane, proizvoda i od nedavno konja. Uz fotografiju radim i video. Web i grafički dizajn kombiniram u uslugu brandinga sa izradom stranice.

Karmen Fodrek

Fotografiranje novorođenčadi, trudnica, obitelji, djece i parova.

Dora Trogrlić

Umjetnica i sretna vlasnica Petit studija. Nakon završenog studija novinarstva, nikako se nisam vidjela kako sjedim u agenciji 9-5, pa sad sjedim u svom Petit studiju po cijeli dan ako treba, radeći sve stvari koje volim. Iako ste moj glas možda čuli u nekom crtiću, nečijoj pjesmi ili pak reklami, ja sam onaj prijatelj zbog kojeg će svi drugi uvijek imati odlične fotografije. Od malih nogu trčim s kamerom i hvatam osmijehe, a sad to i profesionalno radim fokusirajući se na portretnu, product & lifestyle fotografiju. Teški sam perfekcionist, tako da neću dopustiti da tvoj Instagram ne izgleda najbolje moguće, a uz dobru mjuzu na snimanju odlična atmosfera je zagarantirana.

Milena Marot

U suradnji sa svojim timom izrađujemo storytelling foto i video sadržaj za društvene mreže specijaliziran za ville, apartmane i hotele. Želite privlačan sadržaj za svoj feed i dosta vam je hladnih fotki koje ne izazivaju emociju? Izrađujemo fotke i kratke videe te stvaramo custom made priču upravo za vašeg gosta, krojenu po vašoj nekretnini. Osmišljavamo i kreiramo stvaran materijal sa statistima i rekvizitima upravo za vas.

Ana Vorkapić Marošević

Rođena purgerica koja se udomaćila u Zagorju, točnije Stubičkim Toplicama gdje se nalazi moj dom i moj fotografski studio. Bavim se fotografijom proizvoda, hrane, portreta i evenata te grafičkim dizajnom, sve što poduzetnicima treba u današnjem online svijetu. Dozvoli da ti pomognem predstaviti sebe i/ili svoje proizvode kroz maštovite i inspirativne fotografije koje će plijeniti pažnju i približiti te tvojim kupcima i klijentima. Radim na području Zagreba i Zagorja, a po potrebi i dalje.

Ivana Vinko

MA DA design studio ima četiri glavna polja djelovanja: Marketing, Analitiku, Dizajn i Aplikacije. A uz izradu web stranica, još radim i snimanje dronom, snimanje fotografija/videa proizvoda, foto i video editing. Sa strašću i ljubavlju prema samoj kreaciji, učenju i izazovima, u svaki projekt implemetiram i holistički dizajn koji rezonira s vašom publikom. Obožavam projekte koji zahtijevaju inovativnost i ""out of the box"" razmišljanje. Volim dijeliti znanje, pa tako nudim i edukacije iz svih djelatnosti kojima se bavim.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More