Sedmi krug besplatnog mentorskog programa

by Marina Biljak
8.2K views

Stigao nam je i sedmi krug besplatnog mentorskog programa za BYOB članice.

U ovom krugu imamo 90 divnih mentorica, a vi možete izabrati do 5 programa koji vas zanimaju: jedan glavni i četiri rezervna.

U nastavku je popis mentorskih programa, a formu za prijavu ćete pronaći na Patreon wallu.

Prijaviti se možete do 8. siječnja. Sretno svima!

1. Martina Žgomba – Postani virtualni asistent
Individualni program za 2 osobe.
Online program POSTANI VIRTUALNI ASISTENT uključuje:
– 6 modula
– video tutorijali za rad u alatima: Trello, Clockify, Calendly, Canva, Wix, Mailerlite
– dodatni materijali u PDF formatu i radni zadaci
– članstvo u zatvorenoj Facebook grupi
– tjedni Zoom sastanci gdje odgovaram na sva pitanja
– BONUS video lekcije stručnjaka iz područja business mindseta, računovodstva, osobnog brendinga, digitalnog marketinga…
– potvrda o uspješnom završetku programa
– Internship – besplatna praksa kojom dobivaš prvog klijenta, iskustvo rada kao VA, prvu preporuku te mogućnost nastavka plaćene suradnje

2. Jasmina Hadela – Program podrške osobnom i poslovnom razvoju žena “Budi Svoja”
Grupni program za 2 osobe.
Program Budi Svoja sastoji se od video programa koji žene prolaze samostalno, dodatak je jednomjesečna Zoom podrška koja slijedi teme modula koji se nalaze u programu. Više o programu može se vidjeti na sljedećem linku

3. Lana Matica – English Formula – konverzacija na engleskom jeziku bez straha, treme i stresa
Grupni program za 4 osobe.
Program traje 6 tjedana (1 call tjedno x 60 min), a kroz 6 modula preoblikovati ćemo ograničavajuća uvjerenja koja postoje oko tvog engleskog, izgraditi podržavajući engleski mindset za bilo koju situaciju u kojoj se nađeš i dati ti alate za njegovo održavanje. A sve to uz puno konverzacije! 🙂

4. Josipa Radovančević – Tko su vaši kupci i kako doći do njih koristeći online marketing
Individualni program za 2 osobe.
U ovom mentorskom programu definirat ćemo tko su tvoji kupci/klijenti i koji oblik online marketinga je idealan kako bi došla do njih.

5. Daria Udossi – Postani OSLOBOĐENA žena – iskreiraj mindset koji ti služi i oslobodi se svega što te sputava u životu
Grupni program za 5 osoba.
Mentorski će trajati 4 tjedna, radit ćemo interaktivno 1 – 1,30h tjedno, imat ćemo chat podrške. Bavimo se kreiranjem mindseta koji nam služi u životu i mijenjamo ograničavajuća uvjerenja kako bismo živjeli oslobođeno konstrukcija koje nam ne služe. Integriramo identitet OSLOBOĐENA. Primjenjivo je na osobni i poslovni razvoj. Sudionice će imati prilike zaplesati i upoznati jedan dio moje metodologije Dance ‘n Confidence gdje koristeći tijelo otpuštamo stres, a kroz ples se povezujemo s ljubavi prema sebi, sa svojom ženskom energijom.

6. Sara Novak – Vrijedim, sposobna sam i hrabra.
Grupni program za 4 osobe.
Trajanje: 45 dana: tri susreta online + materijali i zadaci između susreta.
Rad na slici o sebi, jakim i slabim stranama, percepciji, očekivanjima i zadovoljstvu; samopouzdanje, samosvijest i samopoštovanje, moja uloga u društvu te tehnike osvještavanja.

7. Sanja Martinović – Plan komunikacije na IG i FB, raspored objava, poruke koje se žele prenijeti, na koji način, kome, kako i zašto
Individualni program za 2 osobe.
Jeste li među onima kojima pisanje baš i nije drago? Imate Face ili Instagram, a niste sigurne što tamo objaviti pa objavljujete bez plana? Ako niste sigurne u smisao svojih objava i u konačnici baš i niste zadovoljne s onim što vidite, a znate da možete bolje i više – onda je moj program baš za vas.
Osmislila sam mentorski individualni program gdje bismo, kroz napisani komunikacijski plan, odredile vaše ciljne javnosti i plasirale objave prilagođene baš njima. Između ostalog, odgovorit ćemo na ključna pitanja koji je vaš cilj, kome se obraćate i na koji način. Napravit ćemo SWOT analizu vašeg poslovanja i odrediti ciljeve koristeći SMART metodu. Upoznat ćemo vašu ciljnu javnost i pokušati saznati što više o njoj (koliko imaju godina, imaju li obitelj, jesu li zaposleni i gdje, imaju li hobije, što vole, što ne vole i tako dalje). Smatram da vrijeme je novac i danema smisla trošiti vrijeme na nešto što ne dopire na pravi način do pravih ljudi. Ako se slažete sa mnom i smatrate da je ovo nešto što vam je potrebno, prijavite se na moj program. Hvala i veselim se upoznavanju i suradnji.

8. Dina Bašagić – Utjecaj emotivne inteligencije na uspjeh u poduzetništvu
Individualni program za 5 osoba.
Mentorski program će trajati 4 tjedana individualno, družit ćemo se jednom tjedno te raditi na osvještavanju, praktičnim rješenjima za svakodnevne izazove, te jačanju emotivnih kapaciteta.

9. Ana Marija Đaniš – Mindset & osobni razvoj
Individualni program za 1-2 osobe.
8 tjedana (8 1:1 poziva + Voxer podrška između seansi). Individualni i personalizirani pristup u kojem ćemo pokriti sve što klijentica treba i želi promjeniti, od mindseta i energije do obrazaca ponašanja koje ju spriječavaju prema njenim ciljevima na poslovnom i privatnom putu. U tih 8 tjedana klijentica će točno znati što ju je dosad kočilo u postizanju ciljeva, osvijestiti će svoje obrasce razmišljanja i ponašanja te će dobiti metode i tehnike za promjenu istih. Nakon 8 tjedana može očekivati veće samopouzdanje, vjeru u sebe, motivaciju i konzistentnost u svom radu, veće zadovoljstvo poslom, a također, i životom.

10. Marijana Mikulić Škrinjar – Digitalni marketing – “Formula uspjeha na društvenim mrežama”
Grupni program za 10 osoba.
Mentorski program “Formula uspjeha na društvenim mrežama” traje mjesec dana usmjerena je edukaciji za male i srednje poduzetnike kroz razrađeni mentorski program se sastojao od edukacija i vježbe kroz radnu bilježnicu, online video savjetovanje, i vježbe za uspješno vođenje društvenih mreža. Uz svo potrebno znanje dobivate i analizu vaših poslovnih Facebook i Instagram profila, 1/1 savjetovanje!

11. Slavica Basarovska – Izrada vizualne strategije
Individualni program za 2 osobe.
Izrada Vizualne strategije – na ovom programu zajedno definiramo koji su vaši ciljevi i da li biste uz neku promjenu na nacinu na koji se prezentirate mogli brže postići svoje ciljeve. Dobili biste napisane upute, za boje koje bi najbolje odgovarale vašem brendu, te tonalitet slike kao i fontovi koje koristite.

12. Slavica Basarovska – Izrada content strategije za društvene mreže
Individualni program za 2 osobe.
Na ovom programu zajedno definiramo, ovisno o vašim ciljevima, koje biste teme obradjivali na društvenim mrežima, te dobili kompletne upute kako sami kreirati sadržaj uz najbolju optimizaciju vašeg vremena a da dobijete još boljih rezultata nego do sada.

13. Anita Švorinić – Kako izraditi poslovni plan za samozapošljavanje?
Individualni program za 2 osobe.
Trajanje mentorskog programa će biti 2 tjedna. U prvom modulu planiram educirati o svim koracima prilikom izrade plana, a u drugom modulu ćemo proći zajedno kroz izrađen plan, napraviti izmjene ako su potrebne.

14. Lucia Orlić – Godina kad sam postala bossica
Individualni program za 1 osobu.
Mjesec dana/4 zoom poziva. Moduli-stvaranje podržavajuće slike o sebi i mindseta, postavljanje ostvarivog i mjerljivog cilja te plana realizacije istog. Konkretnije želim pružiti tehnike i alate koje će pomoći budućim bossicama da upravljaju svojim mislima i da znaju kako se nositi sa strahovima, izazovima i nesigurnostima koje ih čekaju na putu osobnog i poslovnog razvoja. Krajnji cilj da nakon suradnje imaju hrabrosti suočiti se sa sobom kroz izlazak iz komfort zone i pokretanje vlastitog biznisa.

15. Dragica Marjanović – “Planom do cilja” za žene 40+
Grupni program za 5-7 osoba.
Dva zoom poziva:
1. Zoom Predavanje,
2. Zoom Interaktivna radionica Q&A
+ priručnik za planiranje ciljeva i radnim listovima za popuniti
+ 30min individualni coaching 1:1

16. Marina Dubravčić – Program Put u financijsku slobodu
Grupni program za 2 osobe.
Program se sastoji od 3 dijela – Osnove financijske pismenosti, MODUL 1 – Odluka i jasan plan i MODUL 2 – Energetski rad na detektiranju i uklanjanju naših negativnih obrazaca vezanih uz novac. Ukupno su u programu 3 Zoom radionice i radni materijali.

17. Lejla Josipović, Process Specialist i Mentorica – Planiraj, Organizuj, Rasti
Grupni program za max 4 osobe.
U svom mentorskom programu pokazaću vam kako možete da organizujete i automatizujete svoje poslovne procese tako da imate više vremena za važne stvari.
– 12 nedjelja
Poslije 12 nedjelja mentorskog programa, znaćete kako da sistematizujete i podesite automatizovane procese za svoje poslovanje.
– 6 x 60 Minuten sastanak sa grupom putem Zoom-a
Sastajemo se svake dvije sedmice na Zoom-u i prolazimo kroz module, razgovaramo o slijedećim koracima, razjašnjavamo pitanja i radimo zajedno na vašim tokovima posla.
– 5 Modula + 1 Q&A call na kraju mentorskog programa
Time & Task Management, Sistematizacija procedura, Automatizacija postupaka, Delegiranje, Onboarding klijenata i novih članova tima
– radni materijali
Od mene ćete za svaki modul dobiti primjere, šablone, radne listove i checkliste, što će vas dovesti direktno do implementacije.
– video zapisi sa objašnjenjima
Pored radnih materijala vas sam pripremila kratke video zapise sa objašnjenjima o pojedinačnim temama i za rad u alatima
– podrška putem maila
Tokom programa mi možete poslati e-mail u bilo kom trenutku sa pitanjima i feedbackom

18. Nela Kacmarcik – Maduna – “Ne želim se isticati ali ni biti nevidljiva.” Kako balansirati vidljivost, pozicioniranje i oprez?
Grupni program za neograničeni broj osoba.
Mjesečno gupni zoom pozivi i individualna savjetovanja po zahtjevu članica. Potpuno prilagođeno zahtjevima i potrebama.

19. Martina Gložinić – Škola pravilne prehrane
Individualni program za 2 osobe.
Škola pravilne prehrane je za sve koji žele naučiti kako da im prehrana bude saveznik u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti. Za sve koji žele naučiti kako da prehranom podignu kvalitetu života na jedan viši nivo (veća razina energije, bolja probava, ljepša koža…) Ako već imaš neku dijagnozu (PCOS, Hashimoto, inzulinska rezistencija, povišen krvni tlak…) naučit ću te kako prehranom i stilom života možeš utjecati na smanjenje simptoma, sprečavanje daljnjeg razvoja bolesti i povećanje kvalitete života. U programu dobivaš osnovna znanja i alate kako da kreiraš prehranu da bude prilagođena tebi i tvom stanju, čime osiguravaš da željeni rezultat bude dugoročno održiv. Mentorski program traje 4 tjedna i uključuje: 4 zoom poziva u trajanju od 60 minuta. Moja podrška i mentorstvo u tom periodu (komunikacija putem maila/poruka, odgovori na pitanja i nedoumice u toku procesa…)

20. Ivana Knežević – Prvi koraci koji određuju budućnost karijere u kozmetičkim djelatnostima
Individualni program za 2-5 osoba.
Za osobe koje žele uskočiti u samostalne vode uljepšavanja žena ili one koje već plove ali zapele su i umorile se.
5 modula 
1. opis uslužnih djelatnosti kroz vrline i mane
2.problemi koji se javljaju u radu s klijentima ili djelatnicima
3.Moguća rješenja
4.Važnost osobnog razvoja i gdje ono počinje
5. Važnost pravilnog komuniciranja. Kako znati što reći i kada reći

21. Andrea Oroš – Kako iskoristiti u biznisu svoj “ISKUSTVENI JA” i ići prema “BOLJEM JA”
Grupni program za 10 osoba.
6 mj. siječanj-lipanj.

22. Buga Marija Šimić – Opusti svoj glas
Grupni program za 4 osobe uživo u Zagrebu.
Sastajat cemo se jednom tjedno uzivo dva mjeseca dakle 8 susreta. Jedna sesija trajat ce sat i pol te cemo kroz razne pjevacke i glumacke vjezbe prvo otkriti gdje “steka” najvise, a onda graditi te misice. Program je grupni jer iz iskustva sam primijetila da je ljudima lakse opustiti se, vjerovati u svoj napredak, ali i shvatiti neke koncepte kad cuju druge i s drugima rade. Iako je koncept grupni, svatko ce imati individualni pristup i radit cemo na specificnim izazovima za svakoga. Neke stvari su lakse zajedno, lakse je cuti i prihvatiti koncepte iako svatko moze imati razlicit “problem”. Osim toga, glas, se iz mog iskustva, puno lakse oslobada i brze uz vecu podrsku.

23. Nikolina Mihić – Otkud krenuti? Coaching za autentični razvoj na spoju poslovnog i privatnog
Individualni program za 2 osobe.
Mentorski program “Otkud krenuti” je namijenjen poduzetnicama i onima koje to nisu, koje se bore s pitanjima koja su na preklapanju zone poslovnog i privatnog. One i koje ne žele birati ili/ili nego žele oboje.Ako se pitate je li ovo program za vas – razmislite jeste li ikad imale osjećaj “Mora biti nešto više od ovog” ili “Ja želim nešto više”, ali niste uspjeli definirati što je to ili kako doći do tog mjesta. To nešto više može biti bolja usklađenost uloga ili nošenje s novim ulogama, promjena u karijeri, priprema za velike projekte, bolje poznavanje sebe, usklada poslovnog i privatnog, pronalaženje svojeg zašto ili bilo koja druga tema koja je vama bitna. Zamišljen je kao program od 5+1 individualnih online susreta kroz koje prolazimo definiranje područja rada, strukturiranje vaših misli i ideja, definiranje prioriteta i stvaranje konkretnih ciljeva na kojima možeš odmah aktivno početi raditi. Odličan je izbor za one koji se žele pokrenuti, trebaju podršku u definiranju svoje ideje ili misli ili samo žele dovesti svoj razvoj na novu razinu.

24. Martina Zadnik – redizajniraj svoj život – ‘Volim osobu koja postajem’
Program je spoj coachinga i dizajna u kojem ćete raditi na životnom redizajnu – emocijalno te uz pomoć vizualnih tehnika. Cilj programa je osvijestiti vlastitu vrijednosti, osvijestiti da ste vrijedne bez obzira na vrijednost koja je ili nije vidljiva na bankovnom računu i vratiti svoje samopoštovanje. U tome će vam pomoći i tehnika izrade ploču snova i želja ‘Wish board’. Ovaj dio programa je nešto što se klijenticama uvijek najviše sviđa jer mogu gledati kako se s vremenom transfromiraju i ostvaruju baš sve što su postavile na svoju ploču života, a s time i njihovo samopoštovanje i vrijednosti života rastu. U mentorskom programu, prijavljene bossice, mogu izabrati grupni ili individualni pristup programu. Trajanje programa je 8 tjedana, sastajemo se preko zooma jednom tjedno u trajanju oko 100 minuta.

25. Anna Gaspotić – Tečaj fotografije mobitelom
Individualni program za 1 osobu.
Tečaj fotografije mobotelom je za svakoga tko želi naučiti bolje fotkati mobitelom, bilo u privatne svrhe, bilo u poslovne (npr. svoje proizvode). Poanta nije u mobitelu , nego u shvaćanju fotografije i njenih principa.
Program će se održati putem video poziva u nekoliko susreta, između kojih će polaznica imati i vježbe kao zadatak.
Ukoliko program osvoji osoba iz Pule ili okolice, možemo odraditi i uživo mentoriranje.

26. Dragana Repac – Pokretanje newslettera
Grupni program za do 5 osoba.
Program će trajati 2 meseca, viđaćemo se 1x nedeljno na Zumu. Na svakom Zumu biće obrađena jedna tema, na koju će polaznice morati da urade domaći zadatak kroz upitnike ili odgovore na pitanja.
Teme:
1. Upoznavanje sa biznisom i ciljevima polaznica
2. Planiranje newslettera u skladu sa dugoročnim ciljevima – podrazumeva planiranje tema za pisanje, rasporeda slanja…
3. Lead magnet
4. Prestavljanje čitaocima newslettera
5. Izgled newslettera
6. Promocija newslettera
7. Recept za rast liste
7. Statistike i merenja
Nakon svakog grupnog sastanka, polaznice dobijaju snimak, kako bi mogle ispratiti naknadno ili se vratiti kasnije na njima bitne teme. Snimak se šalje mejlom i imaju mogućnost preuzimanja snimka u trajno vlasništvo.

27. Eni Buljubašić – Aktivacija unutarnjeg navijača – vođena RTT sesija za poduzetnice
Individualni program za 2 osobe.
Dobit ćete pristup vođenoj RTT sesiji ‘Aktivacija unutarnjeg navijača’ s moje web stranice. Ova vođena sesija (koju možete iskusiti u svom domu, u vrijeme kad vam odgovara) omogućava vam da utišate svog unutarnjeg kritičara i pojačate svog unutarnjeg navijača – ili navijačicu 😉 – kako biste čvrsto zakoračile u svoje samouvjerenje i tako lakše i brže izgradile svoj uspješan biznis. Nakon vođene sesije dobit ćete i audio snimku za naknadno samostalno slušanje u razdoblju od minimalno 21 dan, koja će vašeg unutarnjeg navijača duboko ukorijeniti u vašu podsvijest. Ova tematski specifična snimka pomaže vam izgraditi i održati svoje samopouzdanje, vjeru u sebe i svoju viziju, fokus i proaktivnost na poduzetničkom putu.

28. Anamarija Kufner – Financije, računovodstvo, HR
Individualni program za 3 osobe.
Savjetovanje prilikom otvaranja poduzeća ili obrta, pripreme i registracije kod nadležnih institucija, postavljanje poslovnih procesa, odabir informatičkih rješenja, kadrovska i administrativna rješenja – moduli ovisno o potrebi osobe koju mentoriram, trajanje prema dogovoru.

29. Patricia Lacković – Putuj s lakoćom – samostalna organizacija putovanja
Individualni program za 1 osobu.
Intenzivan rad, mjesec dana + javljanje mjesec dana nakon programa za praćenje pomaka. 5 modula, svaki tjedan jedna tema koju produbljujemo i od putničkog mindseta do prvih konkretnih koraka u organizaciji i planiranju putovanja!

30. Ana Klancir – Poslovna komunikacija – naučite kako ispravno komunicirati u poslovnom svijetu
Grupni program za 20 osoba.
Poslovna komunikacija predstavlja onu ključnu dodatnu vrijednost kojom se vi i vaša tvrtka možete istaknuti u odnosu na ostale. Kako biste ostvarivali odlične rezultate potrebne su vam i odlične vještine ljudske interakcije i komunikacije. U očima suradnika postajete poželjan partner koji vodi računa o detaljima, međuljudskim odnosima i drži do profesionalnog obavljanja posla te vlastitog vremena.
Što ćete naučiti?
– poslovna komunikacija uživo
– online poslovna komunikacija
– poslovna pravila ponašanja na društvenim mrežama
– poslovni bonton
– poslovno umrežavanje
– pravilno pisanje i govorenje
Što dobivate kroz mentorski program?
– online edukacija
– 6 modula kroz 3×2 sata
– zajednički Q&A na kraju programa za sve prijavljene

31. Nataša Lipej – Prvi susret s poduzetništvom
Grupni program za do 6 osoba.
Radi se o edukaciji, naziva: “PRVI SUSRET S PODUZETNIŠTVOM”. Radi se o dva modula(dva zoom poziva, svaki u trajanju od 2 sata), u kojem se obrađuje teoretski dio, te se razrađuje poslovna ideja svakog sudionika. Po potrebi će biti i treći poziv, zavisi o broju sudionika, da stignemo svaku poslovnu ideju proći. Zajedno ćemo proći sljedeće:
– razraditi poslovnu ideju i definirati strategiju kako da izvučemo maksimum iz vaše ideje kako bi vaš posao bio što uspješniji,
– ukazat ću vam na pozitivne i negativne strane pri odabiru poslovnog subjekta(d.o.o., j.d.o.o. ili obrt)
– koje su vaše obaveze kao poslodavca, a pritom ukoliko zapošljavate i što je ono što morate omogućiti radniku,
– kako definirati cijene usluge,
– koji su troškovi koji vas očekuju,
– treba li vam knjigovodstvo i kako obrti mogu sami voditi svoje poslovne knjige,
– koje potpore možete koristiti pri početku poslovanja.

32. Gordana Galetić – Postavi granice i pronađi mir
Grupni program za 8-10 osoba.
Dva su modula grupnog mentorskog programa POSTAVI GRANICE I PRONAĐI MIR.
Svaki modul je jedan grupni susret u trajanju od oko 1 sat.
Cilj programa je podržati uključene poduzetnice da si približe gdje leži problem kako bi došle do rješenja problema, da osvijeste svoje prioritete i počnu otkrivati da je moguće postaviti granice i pronaći mir.
Program je grupni, preko 20 godina provodim grupne programe i uvjerila sam se u snagu grupe i njenu dodatnu vrijednost za pozitivnu promjenu i podršku. Kada su u pitanju granice i međuljudski odnosi, tada je ponekad upravo ugodno i podržavajuće grupno učenje onaj pravi korak do uspjeha.
Rezultat ovog programa se očekuje da će biti da ste nekoliko koraka bliže upravo onakvom poslovnom i privatnom životu kakav zamišljate, maštate i želite! Moguć je.

33. Ana Matulić – Stavljanje kozmetičkog proizvoda na tržište – od ideje do police
Individualni program za 2 osobe.

34. Ida Jakovac – Osobni razvoj
Indidivualni program za 1 osobu.
Kroz 3 mjeseca ćemo se družiti jednom tjedno po 60min online (omakne se i na više minuta 😀 ), preferiram jutarnje termine jer su popodnevni poprilično puni. Na prvom druženju ćemo se upoznati i probati postaviti što jasniji cilj zajedničkog rada, a zatim kroz sljedeće susrete krenuti prema ostvarenju tog cilja. S obzirom da je ovaj program u formi savjetovanja, a ne psihoterapije, raditi ćemo na osvještavanju emocija, nošenju s njima i pronalaziti rješenja/načine nošenja za situacije koje su vam teške ili jednostavno želite promjenu nečega u vašem životu – i to na način koji vi ustanovite da je najbolji za vas. Moja uloga je da vas podržim i sigurno vas vodim kroz proces. 🙂
Naglašavam, možda ne znate što biste no nešto vas žulja i generalno ste nemirni s time gdje ste, i to je super start. Slobodno se prijavite i zajedno ćemo pronjuškati na čemu želite raditi! Postoji i opcija povremenog pridruživanja grupnom radu pri sljedećoj grupi koju ću organizirati. Naravno, ako želite!

35. Gordana Ivetić – Rad Byron Katie – tehnika za razrješavanje stresa i konflikta
Grupni program za do 10 osoba.
Tri susreta po sat i po vremena gdje će učesnici naučiti kako da praktikuju tehniku za razrješavanje stresa i konflikta – Rad Byron Katie (The Work of Byron Katie).
Neke od koristi Rada Byron Katie su: više mira u svakodnevnom životu, smanjenje stresa i depresije, jasnoća uma, bolji odnosi sa ljudima, više energije i povećana asertivnost. Uvjet: niste već prošli ovaj program kod Gordane.

36. Dijana Dolušić – Individualno poslovno savjetovanje 3 x 60 min
Individualni program za sve prijavljene.
Mentorski program je individualno poslovno savjetovanje za dubinsko snimanje stanja i pomoć pri izradi poslovnog plana, za promjenu, krizu, rast.

37. Vesna Ristova – Nauči sama da vodiš svoj poslovni Instagram profil
Grupni program za 3 osobe.
Za žene 40+ koje bi da razviju svoj mali biznis na Instagramu. 
1 MODUL: Predavanje: Kako definisati jedinstvenu ponudu?Plus Radni list
2 MODUL: Kako odrediti idealnog kupca i ciljnu grupu?
Predavanja:   Definisanje ciljne grupe i tipičnog predstavnika kroz vežbu, Definisanje prodajnog levka, Plus Radni list
3 MODUL: Kako odrediti strategije za društvene mreže?
Predavanja: Određivanje vizuelne strategije – boje i fontovi, Određivanje strategije sadržaja, Određivanje prodajne strategije, Određivanje strategije rasta i razvoja profila, Plus Radni list
4 MODUL: Kako planirati sadržaj za društvene mreže?
Predavanje Izrada kalendara objava za neki naredni period, Plus Radni list
5 MODUL: Tehničke veštine – besplatne alatke koje će da ti ovoguće da kvalitetnije predstaviš svoju ponudu i biznis
Google – Gmail, Drive, Forms; bonus: Linktr.ee
6 MODUL: Tehničke veštine – aplikacije koja ti omogućava da kreiraš i edituješ apsolutno sav sadržaj za društvene mreže
Canva, CupCut
7 MODUL: Kako pravilno postaviti Instagram profil
8 MODUL: Šta je sadržaj za društvene mreže i kako da ga kreiraš?
8A: Reels, Shorts, TikTok videa
8B: Instagram stori
Pristup Programu (online snimljenim lekcijama i radnim listovima) je 2 meseca. 
Plus: 4 puta zajednički Zoom poziv.
Plus: izdavanje Diplome po završetku. Program je vrlo intezivan i kreiran je za posvećene žene koje imaju goruću želju da obezbede sebi finansijaku i fizičku slobodu kroz online posao. 

38. Ana Kulaš Kamber – Izrada online magazina
Grupni program za 2 osobe.
Osjećaš da je vrijeme da se svojim klijentima približiš na nov način? Želiš da te bolje upoznaju, da im dodatno približiš svoj proizvod ili uslugu, odgovoriš na česta pitanja? Zamisli sve ono što im želiš ispričati ili pokazati kao da si s njima na kavi. Ne moraš biti sa svakim od njih fizički na kavi, ali tvoje riječi i slike će pričati umjesto tebe. Sve to ti omogućuje vlastiti magazin!
U programu “Do magazina po tvom guštu u 5 tjedana” očekuje te 5 modula:
1. modul – Izrada brand kit-a
2. modul – Temelji magazina
3. modul – Struktura i sadržaj magazina
4. modul – Izrada magazina – praktični dio
5. modul – Distribucija i monetizacija magazina
Svaki modul uključuje Zoom poziv, snimku, workbook koji ti pomaže u svladavanju modula te moju podršku putem maila ili kratkog zoom poziva 1 na 1.

39. Lea Vujaklija – Zen poduzetnica – joga i mindset za sretnu poduzetnicu
Individualni program za 1 osobu.
Mentorski program trajat će 4 tjedna. Odabrana poduzetnica dobit će pristup online joga&mindfulness membershipu kako bi imala dovoljno materijala za samostalno i redovito vježbanje joge i mindfulnessa. Uz to, jednom tjedno ćemo se sastajati putem Zooma. Ti će sastanci biti vrijeme za dijeljenje tvojih izazova/strahova s kojima se možda susrećeš u poduzetništvu (ili usvajanju navike vježbanja) i u kojima ti je potrebna dodatna podrška ili druga perspektiva. Ovaj program je idealan za žene koje su na početku svoje poduzetničke priče (ili tek razmišljaju o tome), a koje žele aktivno raditi na usvajanju novih navika i jačanju mindseta. Kombinacija rada na mislima sa svjesnim pokretom tijela je ono što smatram najvećim benefitom ovog programa. 🙂

40. Jasmina Tumpić – Osobni Razvoj: Korak prema sebi
Individualni program za 2 osobe.
KORAK PREMA SEBI zamišljen je kao kratak susret. Mali korak izvan svakodnevice. Mali korak prema sebi. Na tebi je da odabereš tempo. Bez velikih životnih promjena, bez suočavanja s velikim životnim izazovima, bez velikih otvaranja. Samo ono što možemo u pola sata. Malim korakom do sebe i svojeg unutarnjeg ja.
Program je namijenjen ženama koje bi voljele saznati više o sebi te kroz susret s drugim istraživati svoj unutarnji svijet. Sastoji se od 5 susreta koji traju pola sata i uključuju lagani rad na sebi. Korištenjem kreativnih i asocijativnih tehnika lagano ćemo istraživati tik ispod površine. Kao lagana, nezahtjevna šetnja, sama biraš do kuda želiš stići. Tvojim tempom. Tvojom brzinom. Tvojim načinom. Pritom ti nudim svoje društvo, svoju prisutnost i kreativnost na tom zajedničkom putu.
MODUL 1. Upoznajmo se i stvarajmo
MODUL 2. Susret u pijesku
MODUL 3. Što slike pobuđuju u nama
MODUL 4. Tvoje unutarnje dijete
MODUL 5. Vođena fantazija na kraju puta

41. Vesela Vuković – Canva edukacija
Individualni program za 2 osobe.
Poklanjam 2 zoom poziva za dvije osobe. Obraditi ćemo u Canvi dio koji želite, pripremiti ćete pitanja ili dio koji vas zanima pa ću sukladno tome odraditi edukaciju. Ako ne budete imali ideju što bi to moglo biti, zajedno ćemo proći osnovne dijelove Canve. Ako nikada niste radili u Canvi, zajedno ćemo izraditi račun i naučiti ću te sve što ti je potrebno kako bi i ti kreirala s guštom ?

42. Sonja Nedić – “O tebi” uz moju pomoć
Individualni program za 1 osobu.
Mentorski program “O tebi” uz moju pomoć trajat će pet tjedana. Sastajat ćemo se jednom tjedno po 45 do 60 minuta. Bolje ćemo se upoznati jer to je nužno, a onda ćemo proći kroz “teoriju” pisanja objava o sebi za društvene mreže. Nakon toga bacamo se na praksu. Malo ti, malo ja. Skupa ćemo ispisati nekoliko (dogovorit ćemo se koliko) objava o tebi za tvoje društvene mreže. Tako da ćeš nakon mentorskog programa imati gotove pisane objave o sebi koje ćeš moći postaviti na svoje društvene mreže u nekom narednom periodu. Objave kroz koje ćeš se predstaviti svojoj zajednici, kroz koje će te bolje upoznati i kroz koje ćeš se s njima povezati.

43. Angie Frankos – Komunikacijski mentorship program – od vizije do strategije!
Grupni program za 3 osobe.
Trotjedni program s kojim ćete razbistriti svoju poslovnu ideju/viziju te kreirati strategiju komunikacija svog biznisa, s ciljem rasta, razvoja i bolje vidljivosti. Polaznice uz stručno vodstvo praktično rade na ostvarenju svojih ciljeva i vizija.

44. Nikolina Mihaljević – Osnove grafičkog dizajna za male biznise i osobne brandove.
Grupni program za 6-8 osoba.
Radiš sama svoje objave za društvene mreže? Radiš male etikete za svoje proizvode? Peglaš ppt prezentaciju danima? Mučiš se satima i nikad nisi zadovoljna? Trudiš se oko svojih materijala, ali tuđi ti uvijek izgledaju bolje?
Ovaj program mentorstva pomoći će ti da tvoje objave, etikete, prezentacije i ostale materijale koje oblikuješ (bez obzira imaš li logo i vizualni identitet) zablistaju. Naučit ćemo popeglati tekst, prilagoditi sliku, izabrati boje kako bi tvoji uradci blistali. Kroz vježbe i analizu vaših stvarnih primjera vidjet ćemo kako postići najviše u što manje vremena.
Program se odvija u maloj grupi koja nam omogućava učenje na vlastitom primjeru, ali i na primjerima drugih te nam omogućava uvidjeti kako različiti ljudi različito vide istu stvar 🙂 Program se sastoji od 6 modula koji bi se realizirali u 6 susreta u trajanju od 1 h i 15 min. Dinamiku je moguće dogovoriti s polaznicama, hoćemo li imati susrete svaki tjedan ili svako dva tjedna.

45. Jelena Šebešćen Lucić – Intuitivno poslovanje – nauči slušati i slijediti intuiciju kako bi donosila odluke koje će te lakše i brže dovesti do cilja i to onog koji je za tvoje najviše dobro
Grupni program za 6 osoba.
Bilo da si u fazi da tek razmišljaš o pokretanju svog posla i nemaš još jasnu viziju istog, ili si već dugo poduzetnica, ali želiš naučiti koristiti svoju istinsku supermoć kako bi izbjegla one “joooj, znala sam, trebala sam to drugačije” situacije žaljenja za pogrešnim odlukama (koje su se u tom trenutku činile logične i ispravne), važno je da znaš da je jedini ispravni put za tebe samo tvoj, jedinstveni put, a jedini kompas na tom putovanju si ti sama, odnosno tvoja intuicija. Kroz naše online druženje ovladat ćeš alatima i tehnikama koje će ojačati taj nevidljivi mišić koji predstavlja tvoju najveću snagu kako bi sve buduće odluke donosila fokusirano i samopouzdano, bez greške! Bilo da se pitaš koga zaposliti, s kime surađivati ili koji proizvod/uslugu plasirati i kada, naučit ćeš pronaći odgovor u sebi, umjesto izvan sebe, što će ti uštedjeti puno vremena i energije.
Prijavi se i budi jedna od šest žena koje ću mentorirati kroz šest iskustvenih radionica u trajanju od 45 minuta (u terminima po dogovoru).

46. Vesna Bilić – Mastermind “Korak bliže do biznisa iz strasti”
Grupni program za 7 osoba.
Program će se odvijati u obliku masterminda. Sastajati ćemo se jednom tjedno preko Zoom-a, 10 tjedana zaredom u prijepodnevnom terminu. Cilj ovog masterminda jest osnažiti buduće poduzetnice da naprave minimalno jedan veći korak prema svom budućem biznisu iz strasti. Preduvjet je da polaznica ima poduzetničku ideju čime bi se bavila. Na početku ćemo postaviti cilj i plan aktivnosti za tih 10 tjedana, a na Zoom-ovima ćemo se pretežito baviti mindsetom koji nas sprječava da napravimo te zacrtane aktivnosti. Jer nikada nije do aktivnosti nego do sabotirajućih misli koje nas koče da pokrenemo svoj biznis.

47. Anamarija Stevanović – Od cilja do akcije – Društvene mreže
Individualni program za 2 osobe.
Kroz mjesec dana (4 susreta online/ uživo ako je Zagreb) zajedno ćemo definirati tvoja 2 najvažnija cilja vezana za tvoju prisutnost na društvenim mrežama, napraviti strategiju za ostvarivanje tih ciljeva te aktivno (uz konkretne korake) raditi na njihovom ostvarenju. Zajednički cilj je da riješimo konkretne izazove koje imaš s nastupom na društvenim mrežama, bilo da je riječ o sadržaju, vizualima, idejama, reelsima ili postavljanju content strategije.
Ovaj mentorski program je za tebe:

* Ako imaš osjećaj da ti fali “ono nešto” na tvojim društvenim mrežama
* Ako imaš viziju što želiš od svojih društvenih kanala, ali ti je izazov kako to konkretno ostvariti
* Ako pokrećeš nešto svoje i želiš se od početka autentično predstaviti na društvenim mrežama
* Ako želiš ne razmišljati o algoritmu, već o svome proizvodu/usluzi/brandu
* Ako se ne osjećaš ugodno predstavljati sebe ili svoj rad na društvenim mrežama
* Ako nisi sigurna da si pronašla svoju nišu
* Ako se osjećaš da ti društvene mreže oduzimaju previše vremena, a daju premalo rezultata
* Ako se mučiš s nekim od aspekata društvenih mreža (konceptom sadržaja, snimanjem reelsa, pronalaženjem tema za objave, dizajniranjem objava, optimiziranjem profila….) Ako si se prepoznala, javi mi se! Kroz mentorski program dobiti ćeš moju podršku i pomoć da riješiš konkretne izazove koje imaš s društvenim mrežama, da se osjećaš sigurnije u stvaranju sadržaja i pronađeš svoj autentični glas na društvenim mrežama.

48. Kristina Beganović – Osnovne veštine prodaje
Individualni program za 1 osobu.
Mentorski program traje 8 nedelja, radi se uživo sa mentorinom preko Zoom-a, gde mentorina dobija snimak sastanka i materijal u trajno vlasništvo. Sastanci traju 60-90 min jednom nedeljno u terminu kada se dogovorimo. Između sastanaka mentorina ima moju podršku ukoliko ima pitanja i nedoumica. Teme koje se obrađuju su:
1. Aktivno slušanje kao neodvojiva komponenta prodaje
2. Osnovne tehnike prodaje I pregovaranja
3. Asertivna komunikacija
4. Cold call I cold mail
5. Vrednosti I uverenja
6. Osnovni tipovi kupaca
7. Rad sa teškim kupcima/teškim ljudima generalno.
8. Postavljanje strategije prodaje

Svi prijavljeni dobit će besplatnu konsultaciju od 60 minuta.

49. Renata Muftić – Posloži svoj posao
Grupni program za 1 osobu.
Moj mentorski program je osmišljen tako da kroz praktični dio analiziramo i definiramo plan poslovanja s ciljem da ti olakša i ubrza napredak, da brže postaneš vidljiva, prepoznata te kako da gradiš svoj brend korak po korak.
Kome je namijenjen? Ako tek pokrećeš posao ili si ga pokrenula, ali nisi zadovoljna napretkom, strastveno voliš i radiš svoj posao, ali ne uspijevaš doprijeti do svoje publike, želiš uložiti trud i ne misliš da uspjeh dolazi preko noći, onda je ovaj program za tebe.
Kako će izgledati moj mentorski program? Kao interaktivne radionice gdje ćemo analizirati i definirati sve glavne aspekte koji su potrebni na početku svakog posla ili na početku svake godine već postojećeg posla, kod lansiranja novog proizvoda ili usluge.
1. upoznavanje, uvodno predavanje o samom planu programa, o tome što možeš očekivati i na koji način ćemo raditi.
2. kako se analizirati, praktični dio gdje analiziramo sebe i svoje poslovanje ili ideju, definiramo svoju jedinstvenost, u ovom dijelu ćemo puno analizirati, zapisivati, pa još analizirati, aktivno.
3. demistificiramo pojam nisha, ciljana skupina i idealni klijent, te definiramo iste, njihove probleme i rješenja.
4. definiranje svrhe, misije, vizije, cilja koji želimo postići.
5. Najvažnije i što je meni predstavljalo najveći problem; Što da sad radim sa svim tim informacijama? Ok, napravili smo sve moguće analize, zapisali sve na papir i što sad s tim?
6. Strategija! Jer bez plana i strategije ne ide. Odredit ćemo kanale komunikacije, način komunikacije, te plan što ćeš komunicirati. Upoznat ćemo se s prodajnim lijevkom i što s njim. Na kraju ovog programa znat ćeš što ti je činiti!

50. Agata Bočkai – Izgradnja podržavajućeg odnosa sa sobom kroz buđenje ženske energije
Grupni program za 15-20 osoba.
Program Buđenje tvoje ženske energije namijenjen je ženama koje žele izgraditi odnos pun ljubavi sa sobom i naučiti više o svojoj ženskoj energiji.
Trajanje: 6 tjedana
Moduli: 1. Što je ženska energija i kako je probuditi? 2. Regulacija emocija i zašto je bitna za
žensku energiju 3. Alati ženske energije + bonus predavanja
Mjesto održavanja: facebook grupa. Snimljene video lekcije će se puštati svaki tjedan, a održat ćemo i uživo predavanja i radionice na željene teme.

51. Marta Vučković – Ja sam svoja dizajnerica! (osnove dizajna za početnike)
Grupni program za 5 osoba.
Ovaj program je namijenjen poduzetnicama u fazi “sve radim sama” i koje žele naučiti više o principima dizajna za izradu vizuala. Program se sastoji od tri grupna sastanka i jednih individualnih konzultacija po završetku programa, radimo u grupi od 5 polaznica.
Razradit ćemo plan na temelju ključnih karakteristika branda, odabrati idealnu paletu boja, oblike, kakav treba biti opći dojmom, tip fonta koji bi bio prikladan i smjernice kako raditi prilagodbe po potrebi. Nakon završenog programa odlazite s jasnom vizualnom idejom i barem jednim razrađenim vizualom za predstavljanje svog branda javnosti. Na vama je da tu ideju u budućnosti koristite uz pomoć dobivenih uputa i predloženih besplatnih alata i materijala.

52. Božela Vulević – Administrativno – poslovno – marketing savjetovanje
Individualni program za 5 osoba.
1. modul – razrada izvora financiranja svog budućeg poslovanja – kratki pregled poslovnog plana za samozapošljavanja (trajanje 2 sata)
2. modul – što nakon pozitivne ocjene HZZ-a – prikupljanja dokumentacije i registracija poslovnog subjekta (trajanje 1 sat)
3. modul – kako svoj poslovni subjekt oglašavati – marketing strategija (trajanje 1 sat)
4. modul – alati za organizaciju poslovanja – rad u Trellu, excel tablice, procjene prihoda/rashoda (trajanje 1 sat)

53. Petra Piljić – Odmor i energija
Grupni program za 10 osoba.
Koje teme možeš očekivati?
– greške koje sam ja radila i moja osobna priča 
-kako lakše zaspati uz večernje rituale i eterična ulja, smiriti mozak koji vrti i vrti
-kako bolje spavati i iskoristiti san kada kratko spavamo
-kako smanjiti kavu kroz dan, a imati energije
-suplementi za energy boost

Razrađene teme i male izazov zadatke ćeš dobivati na mail, da možeš pratiti kada stigneš, a nakon toga ćemo imati jedno zoom druženje gdje ćemo proći kroz sve izazove koje imaš.

54. Maja Krznarić – Provedba EU projekata
Grupni program za 2 osobe.
EUpunkt BASIC program traje 4 mjeseca i program je za sve koje zanimaju EU projekti i njihova provedba (ne pisanje), a imaju malo ili nimalo znanja o istima.
Možda ste prošli formalni program za Voditelja EU projekata i nemate prilike za praktični rad? Možda ste proveli projekt prije nekog vremena i sad trebate osvježiti znanje i vještine? Možda ste zaposleni kao voditelj ili administrator na projektima, a nemate znanja i/ili praktična iskustva u provedbi projekata? Ovo je mentorski program za praktično iskustvo provedbe projekta u svim fazama/ potrebnim koracima.
Dat ćemo vam zadatke sa pripremljenim podacima koje vi rješavate i šaljete mentoru na pregled i komentare. Za svaki zadatak dobit ćete kratki video o potrebnim koracima, predloške za izvedbu zadatka i pisane upute za zadatak. Završeni zadatak šaljete mentoru koji će vam dati povratne komentare i prijedloge unapređenja. Svaka dva tjedna se nalazimo na Q&A sastancima – svaki će imati specifičnu temu i na svakom ćemo odgovarati na vaša pitanja. Također se povezujemo u zatvorenoj FB grupi gdje ćemo tijekom programa izmjenjivati iskustva i odgovarati na pitanja.
Praktične vježbe zamišljene kroz program nisu samo redoviti postupci i aktivnosti koje ima svaki projekt već su realne situacije u provedbi koje ćete naučiti rješavati – problem solving.
Nakon završenog programa imat ćete iskustvo provedenog projekta, a ne samo teoretska znanja, te niz kvalitetnih alata i predložaka spremnih za upotrebu u provedbi. Tijekom programa proći ćete preko 30 konkretnih zadata te izraditi i/ili dobiti preko 40 predložaka. Startamo 15.2.2023.!

55. Vanja Gulaš – Instagram savjetovanje
Individualni program za 5 osoba.
Instagram savjetovanje – individualni online sastanak od 60 minuta sa svakom od 5 žena na kojem radim analizu Instagram profila, te dajem savjete kako poboljšati opis, profilnu fotku, objave, feed, te odgovaram na sva pitanja vezana uz Instagram i strategiju.

56. Tamara Moslavac Kos – Radionica Osnove kaligrafije
Grupni program za 4 osobe uživo (Sesvete) i 4 online
Tijekom dvosatne radionice upoznat ćete se s kaligrafijom i njezinim osnovama, a zatim ćete se i sami okušati u krasopisu. Dodatna vrijednost: radni priručnik u vrijednosti 75,00 kn i sav pribor** ostaju u Vašem vlasništvu nakon radionice! Kao polaznica radionice, naučit ćete osnovne poteze i vježbe pomoću kojih ćete moći ispisati baš svako slovo abecede, a dobit ćete i materijale uz koje ćete moći nastaviti samostalno vježbati i učiti te spajati slova u vizualno prekrasne riječi. Dobit ćete, naravno, i mene kao mentoricu i pomoćnicu koja će vam i nakon radionice ostati na raspolaganju. Ako naiđete na bilo kakva pitanja, uvijek sam tu za vas da odgovorim, pomognem vam i podržim vas. Pismo koje učimo na ovoj radionici naziva se moderna kaligrafija. Osim što nam služi kao sredstvo da ovladamo novom vještinom, kaligrafija nam poboljšava i um i tijelo (na radionici ćete otkriti na koje sve načine to čini), čime nam pomaže da budemo zdraviji i opušteniji te da se osjećamo dobro – i upravo je zato ova radionica odličan odabir za vas! Ako tražite nešto što će vam pomoći da se opustite, umirite i odmorite od svakodnevnih obaveza jedne bossice, pronašli ste savršenu radionicu i vještinu. P. S. Ljepota vašeg rukopisa nije bitna: kaligrafiju mogu naučiti baš svi! No kaligrafija definitivno može poboljšati nečiji rukopis.
Ostale informacije:
Radionica se odvija u jednom terminu prema dogovoru tijekom siječnja ili veljače 2023. godine – o čemu ćete biti obaviješteni na vrijeme. Trajanje radionice je 2 sata.
** Polaznice online radinice materijal će dobiti u digitalnom obliku s uputama o materijalu koji si trebaju osigurati kako bi sudjelovale na radionici.

57. Martina Komerički – Riješi se limitirajućih uvjerenja koje te blokiraju za novi životni nivo
Grupni program za 3 osobe.
Program će se sastojati od 6 Zoom susreta po 2h na kojima ćemo u maloj grupi raditi ne samo na teoriji već i na individualnom radu na rješavanju i otpuštanju limitirajućih uvjerenja, nakupljenog stresa u tijelu i vraćanja svoje snage i moći kroz rad na vraćanje u žensku energiju.
1. Modul – Funkcija mozga (svijest i podsvijest, uvjerenja, mindfulness,…)
2. Modul – Tijelo kao važan element uspjeha (koregulacija živčanog sustava, somatski tehnike,…)
3. Povezivanje sa boginjom u sebi i kreiranje života kroz žensku energiju

58. Nevena Vretenar (Brandier) – Budi Izuzetna, Poduzetna i Nezaustavljiva
Grupni program za 5 osoba.
Za žene poduzetnice koje se žele istaknuti u online svijetu, biti poduzetne i nezaustavljive tako što će preuzeti moć u svoje ruke i same stvarati svoje prilike te poduzimati akcije koje ih vode na NEXT LEVEL.
MODULI:
1) Otkrij i pokaži koliko si IZUZETNA bez pardona – kako pričati i pisati o sebi i svojim uslugama na društvenim mrežama bez grča u želudcu
2) Male MOĆNE promjene u tvojem biznisu = čudesni rezultati
3) Budi PODUZETNA i nauči na koje sve načine možeš sama stvarati svoje prilike i voditi se parolom #svejerješivo
4) Postani NEZAUSTAVLJIVA – saznaj glavnu lekciju kako planirati vrijeme tako da uvijek odradiš zadatke u svojem biznisu koji čine razliku i vode te na NEXT LEVEL.
Mentorski program traje 5 tjedana, ukupno 4 Zoom susreta, svakih 10 dana imamo Zoom poziv u trajanju od sat – sat i pol s mojim predavanjem na temu pojedinog modula + vježbama za idući put. Polaznice će imati i moju podršku u FB grupi. Program će biti interaktivan sa zanimljivim vježbicama i tko god bude aktivno sudjelovao, nema šanse da nakon 5 tjedana neće ostvariti pomake u glavi, a zatim i u biznisu! 😉

59. Ivana Deak – Od ideje do svog uspješnog online poslovanja
Grupni program za 4 osobe.
– Imaš ideju, ali ne znaš kako da je pretočiš u realnost?
– Želiš mogućnost da radiš od bilo gdje?
– Ne želiš da tvoja sredina diktira tvoje poslovne prilike?
Ovaj grupni program je za kreativce i svestrane osobe, koje imaju okvirno ideju, ali ne znaju kako da je pretoče u online poslovnu priliku.
Kroz naših 6 susreta (1x tjedno 90min), prolazimo kroz ukupno 6 modula, a oni su:
1. Analiza ideje (ovdje ćemo točno odrediti što naša ideja obuhvaća, te koja je naša niša, odrediti ćemo tvoje usluge/proizvode),
2. Definiranje potreba tržišta i pozicioniranje (analizirati ćemo trenutnu situaciju na tržištu, pogledati tko nam je konkurencija i što oni rade, te se s obzirom na nju pozicionirati),
3. Mapiranje idealnog klijenta i izgradnja zajednice (definiramo 3 persone tvog idealnog klijenta i određujemo koje teme ćemo obrađivati i na kojoj društvenoj mreži)
4. Kreiranje online identiteta (od starta stvaramo prepoznatljiv brend na tržištu)
5. Definiranje cijena i kreiranje prodajnog lijevka (definiramo cijene tvojih usluga/proizvoda, te ćemo izgraditi lijevak kako bi od promatrača stvorili kupce)
6. Kako do prvih klijenata? (kako bi tvoj biznis zaživio, proći ćemo kroz nekoliko taktika, kako da što prije dođeš do prvih kupaca)
Ovaj program je samo za one koji imaju veliku želju za pokretanjem svog poslovanja i koji će zasukati rukave, kako bi svoju ideju pretočili u realnost. Nakon svakog sastanka, rješava se workbook, koji treba biti ispunjen, kako bi svaki sljedeći meeting prošao što uspješnije. Dok program traje, dostupna sam za sva pitanja polaznika putem maila i Discord kanala, kojem će polaznici dobiti pristup.

60. Milica Drinjaković – Podcast lansiranje
Individualni program za 1 osobu.
Program se sastoji od 5 modula i 30 lekcija:
1. Osnove podcastinga
2. Tehnikalije
3. Editovanje & Upload
4. Promocija podcasta
5 Lansiranje podcasta
Jednom sedmično organizujemo zoom sastanak gdje zajedno prelazimo sva pitanja i nedoumice vezano za module i lekcije, i dajem povratnu informaciju na dostavljeni materijal ili urađeni domaći zadatak.

61. Petra Martinko – Što je prodaja i zašto je pametno zavoljeti ju?
Jedno Zoom predavanje za do 20 osoba.
– je li prodaja nešto što nije za mene 
– da li se s prodajom moram roditi ili ju mogu naučiti 
– koji su elementi presudni u prodaji 
– što je sve prodaja 
– koja veza je između prodaje i emocije 
– jesam li i ja prodavač iako ne radim direktnu prodaju 
– prodajni lijevak 
– prodaja je svugdje oko nas i sa nama 

62. Maida Avdić – Piši i ne briši
Individualni program za 4 osobe.
Moj program je namijenjen svim online edukatorima, u prvom redu onima kojima je u fokusu poslovanja content writing, ali i svima ostalima kojima je pravopis najslabija karika u lancu poslovanja. Zajedno ćemo je ojačati. Trajanje programa, kao i moduli, bit će prilagođeni osobama koje izaberem, a ovisit će o njihovom predznanju i specifičnim potrebama. Zajedno ćemo proći analizu profila i tekstova na profilu, uočavajući i detektujući pravopisne i gramatičke greške koje se ponavljaju. Nakon toga ćemo proći sljedeće teme: pisanje velikog i malog slova, interpunkcijski znakovi, sastavljeno i rastavljeno pisanje riječi, glasovi i glasovni skupovi, red riječi u rečenici. Mogu mentorirati četiri osobe, ali ću takođe rado održati besplatne konzultacije svim ženama koje izraze želju da pohađaju moj program.

63. Ivanka Radošević Lamot – Savjetovanje u izradi poslovnog plana za samozapošljavanje
Individualni program za 1 osobu.
Savjetovanje u izradi poslovnog plana samozapošljavanja.
Mentorstvo se sastoji od:
1. predavanje o poticajima za samozapošljavanje (45 minuta)
2. rada na primjeru poslovnog plana iz online sustava (30 minuta)
3. kontrole gotovog poslovnog plana
4. završnog savjetovanje prije predaje plana (15 min)

64. Bojana Nedeljković – Kreiranje prodajnog sadržaja za web (Instagram stranicu, blog, newsletter, prodajnu stranicu)
Grupni program za 2 osobe.
Program IZAZOVI EMOCIJU već postoji i prva grupa žena je 2022. godine prošla 3-mesečni aktivni rad na kreiranju sadržaja za njihove male biznise. Program se sastoji iz grupnih susreta četvrtkom ujutru i jednom individualnom konsultacijom svake nedelje. Petkom stiže mejl podrške sa konkretnim zadatkom za tu nedelju. Tu je i bonus radionica svakog meseca na temu koja je ženi potrebna (pokretanje newsletter-a, lending stranice, pisanja bloga).

65. Ivana Romanović – Reels video editing
Individualni program za 5 osoba.
Video editing – jedan od najpristunijih oblika predstavljanja danas je putem videa. Osobe ću savetovatni na koji način će editovati videe, koje teme mogu da koriste. Ja ću im pomoći da edituju 5 svojih videa. Sastajaćemo se putem zoom poziva, 1 sedmično. Ukupno 3 zoom sastanka.

66. Doris Zekić – Proaktivna strategija od naranče do soka
Indivudialni program za 1 osobu.
Imaš ideju za napraviti proizvod ili ga već izrađuješ i ne znaš što dalje. Znaš samo da je to brutalan proizvod i da ga što više kupaca treba imati. Znam kako ti je jer sam u jednom trenutku bila na tvojoj poziciji. Pitaš se kako ga brendirati, u što spakirati, kako ga predstaviti na tržište, kako da ljudi saznaju da je to baš što njima treba, trebam li imati web stranicu ili webshop, što na društvenim mrežama itd.? Želim s tobom proći proaktivnim koracima i od ”naranče” napraviti ”sok” i izmamiti tvoj osmijeh na licu. Idemo zajedno relaizirati ideju s papira. 🙂

67. Sara Bažon – Ja sam promjena koju želim vidjeti u svojoj vezi.
Grupni program za 4 osobe.
Kako sam odlučila svoj dream job transferirati iz mašte u realnost, shvatila sam značaj harmonije u vezi. Na poduzetničkom putu, putu koji zahtjeva izuzetno mnogo posvećenosti, vremena i truda, podrška partnera je od izuzetne važnosti. Veza sa našim partnerom je naša svakodnevica, a baš u toj svakodnevici se nalazi i sav potencijal našeg poduzetničkog uspjega. Pa, kako to uskladiti i jeli uopće moguće? Evo teške generalizacije: sve je moguće. 🙂 ali, to već Bossice ionako znaju. Ponekad je dovoljno da nam netko osvjesti ono što već znamo, ili smo možda zaboravile. Ponekad je potrebno da uvedemo u svoje moždane (i srčane) kanale nešto što nismo ni smatrale da je potrebno. A početak svega je u onoj Gandijevoj : Budi promjena koju želiš vidjeti. Sve počinje s nama. Sve kreće od nas. Preuzimanjem kormila vlastitog ponašanja, mijenja se i svijet oko nas, a time i naša veza.
Ovaj program je zamišljen da zajedno osvjestimo upravo to – da je moć u nama.
Moj mentorski program zamišljen je u 4 modula, jednom tjedno, trajanje 1.5 h. U prvom modulu osvjestiti ćemo najčešće obrasce ponašanja zbog kojih dolazi do distance i eventualno raspada veze i koja su njihova “antitijela”. Analizirajući uspješne veze oko mene, i svoju vlastitu elicitirala sam tri karakteristike o kojima ćemo pričati u sljedeća tri modula. To su – drugi modul: Postavljanje zdravih granica. Treći modul: Otvorena komunikacija. Četvrti modul: Zahvalnost.
Ovaj program sam kreirala iz sveg srca, sa namjerom da pomognem onim Bossicama koje žele i znaju da mogu kreirati ne samo posao iz snova, već i vezu iz snova. Pridružite mi se na ovom putovanju, ja se toliko veselim vožnji s vama <3

68. Adrijana Abramović – Raščisti 500 predmeta koji su višak u tvom domu u samo mjesec dana
Grupni program za 5 osoba.
Kroz mjesec dana mentorskog programa, vodit ću te kroz grupno raščišćavanje u kojem ćeš se odvojiti od čak(!) 500 predmeta iz svog doma.
Ovaj program je za tebe:
– ako nikako da kreneš s raščišćavanjem, a znaš da bi trebala jer te već pretrpani ormari guše
– ako si nekad krenula pa odustala na pol puta
– ako znaš što i kako bi trebala, ali bilo bi ti draže da imaš društvo koje je u istom sosu kao i ti
– ako si spremna i odlučna u mjesec dana odvojiti neko vrijeme u danu za raščišćavanje svojih stvari
– ako ne znaš od kuda krenuti jer je svega svuda, radimo vrlo lagano prva dva tjedna
– ako želiš ispuniti sebi obećanje da će nova 2023. godina početi s nekom kvalitetnom promjenom, raščišćavanje je dar samoj sebi koji ćeš, sigurna sam, poželjeti ponoviti 🙂
Sama sam nekoliko puta prošla izazov #minsgame u kojem je temeljna ideja ovog programa. Održala sam i vodila uspješan #raščistipavladaj grupni izazov 2021. te svjedočila da je potpora ljudi koji su s vama u tome izuzetan motivirajući faktor.
Kroz dosadašnji rad uživo ili online s preko 40 klijenata vidjela sam koje su potrebe i izazovi ljudi koji se teško odvajaju od svojih stvari, imaju problem sa samim započinjanjem raščišćavanja, ili završavanjem procesa raščišćavanja zbog “previše svega” – stvari, osjećaja, odluka, logistike što sa odvojenim stvarima.. Zato sam odlučila proširiti ovaj izazov u mentorski program, sa 4 radionice tj. 1x tjedno zoom poziv (45-60 min) i zajedničkom whatsapp grupom podrške. kako bi ostali motivirani cijelih mjesec dana izazova. Princip je – prvog dana odvojiti se jedne stvari, drugog dvije, trećeg tri itd. dok ne dođemo do kraja mjeseca, kad ide van po 20-30 stvari dnevno. Svaka sudionica dobit će i bonus individualno savjetovanje u trajanju od 1h.

69. Lucija Bakarić – Prehrambeni izazovi jedne poduzetnice
Individualni program za 2 osobe.
Mentorski program će trajati dva mjeseca tijekom kojih ćemo imati 4 individualna savjetovanja. Krećemo s inicijalnim razgovorom o vašim ciljevima, analiziramo dosadašnje prehrambene navike, zdravstvene izazove koje imaš i dogovaramo strategiju za dalje. Akcijski plan će biti kreirani prema tvojim potrebama. Svakako će sadržavati konkretne savjete o prehrani i životnom stilu koji vrijede za tebe, ideje za jednostavne recepte i personalizirani plan prehrane ako utvrdimo da ima potrebe za tim. Iduće što nam slijedi je praćenje napretka i prilagodba plana rada.
Cilj mentorstva je da naučiš prehranom poboljšati kvalitetu života.

70. Susanne Raguž – SEO Optimizirana Content Strategija za Webstranicu
Individualni program za 1 osobu.
U mentorskom programu ove ću godine zajedno s jednom mentee-icom izraditi cijelu SEO optimiziranu content strategiju za njezinu web-stranicu. Izradit ćemo strukturu stranice i 52 naslova za 52 blog-posta.
A za sve ostale, održat ću webinar o tome što je bitno na početku kad tek izradite web-stranicu da kasnije bude i nađena na tražilicama. Posebno ću pričati o razlikama između stranica i objava, kategorijama i tagovima, URL-u, main navigation-u i interlinking-u…

71. Monika Jagić – Pokreni svoj Newsletter – bez tehničkih muka!
Individualni program za 1 osobu.
Mentorstvo se sastoji od 5 Zoom razgovora. Mentorstvo podrazumijeva edukaciju o tehničkom korištenju MailerLite platforme za pokretanje Newslettera. Na svakom Zoomu upoznaje se jedan dio platforme i odmah se izrađuju postavke i dizajn kako bi na kraju mentorskog bilo spremno za lansiranje. Mentorstvo je namijenjeno poduzetnicama koje žele pokrenuti izgradnju mailing baze i Newsletter, a imaju određeni otpor (strah/neznanje/manjak volje ili vremena) prema samostalnom istraživanju i postavljanju tehničkih i dizajnerskih aspekata platforme. Nužno je priključiti se Zoomu s računala jer će osoba podijeliti svoj zaslon i sve ćemo učiti i kreirati u njenom ML računu.
Moduli:
0. Uvodni call: upoznavanje poslovanja i želja, predstavljanje MailerLite platforme i definiranje plana i ciljeva (30 min)
1. Modul: Newsletter: tehnička i dizajnerska strana, kreiranje jedne kampanje, testiranje slanja i razumijevanje analitike (60 min)
2. Modul: Landing stranice: upoznavanje sučelja, učimo kako kreirati blokove različitih sadržaja, zatim izrađujemo ladning stranicu s formom za prikupljanje adresa i/ili preuzimanje freebija (75 min)
3. Modul: Automatizirani mailovi: učimo kako se izrađuju automatizacije i izrađujemo jednu – pozdravni mail nakon prijave na newsletter (45 min)
4. Završni call: za dodatna pitanja i feedback (30 min)
Svi moduli će biti snimani i poslani osobi na trajni pristup, osoba će dobiti bonus materijale i domaće zadaće.

72. Ana Andrejić Đukić – Kreiraj svoj YouTube kanal
Grupni program za 5 osoba.
Moduli:
1.       Uopšteno o video sadržaju i kako se pripremiti za snimanje videa
2.       Otvaranje YT kanala (kreiranje naziva, opisa, naslovne i cover fotografije)
3.       Optimizacija YT kanala – Istraživanje ključnih reči
4.       Optimizacija YT videa – naslov, opis, ključne reči i hashtagovi
5.       Kreiranje thumbnail-a
6.       YouTube shorts
7.       Kako YT video pretvoriti u Reels (editovanje Reels-a)
8.       Watch time – kako zadržati gledaoce na svom kanalu
9.       Analitika YouTube kanala
Bonus: 2 lekcije
–          Vrste video sadržaja
–          Osnovno editovanje video sadržaja
Kurs traje 2 mesesca. Posle svake lekcije polaznice dobijaju domaći zadatak. Zoom sastanci biže organizovani jednom nedeljno. Posle svake lekcije učesnice dobijaju snimak.

73. Andreja Marčec – Zavoli svoj novac
Grupni program za 115 osoba.
5 modula u 5 tjedana (1 x tjedno ZOOM live po 2 do 3 sata)+ svakodnevna individualna podrška, tj.grupna podrška kroz fb grupu . TEME: podizanje/osvještavanje i čišćenje ograničavajućih uvjerenja o novcu kroz nlp tehnike, tehnike upravljanja novcem, ključevi financijske inteligencije, mudra gradnja “financijske kuće/strategije”, objašnjavanje benefita financijskih proizvoda, objašnjavanje životnih vrijednosti sa nlp tehnikom otkrivanja istih, postavljanje ciljeva kroz coaching pitanja i nlp alate.

74. Morena Mičetić – Moja karijera. Više od posla.
Grupni program za 2 osobe.
Trajati će 4 tjedna, jednom tjedno, rad u manjoj grupi, besplatno za dvije osobe.
Mentorstvo se temelji na alatima iz pozitivne psihologije i osobnom iskustvu mentorice.
Neke od tema su:
Koliko sam zadovoljna trenutnim poslom? Što mi znači posao, kakav je moj pogled na posao i karijeru? Što mi je najvažnije u poslu? Treba li mi promjena karijere ili mogu promijeniti svoju trenutnu profesionalnu ulogu kako bih bila sretnija? Trebam li ostati ili otići? Što doista želim u svom profesionalnom životu? O kojim poslovima „sanjam“? Kako izgleda moj „savršeni“ dan na poslu? Koje su moje snage i jedinstvene sposobnosti? Koje vještine trebam razvijati? Kako svoje jedinstvene vještine i sposobnosti izdvojiti od drugih? Koji su mi najvažniji čimbenici u poslu oko kojih ne želim raspravljati s poslodavcem i za koje nisam spremna na kompromise? Koje vrijednosti i obrasce iz svog privatnog života želim utjeloviti u svoj poslovni život? Kako izgleda moj idealni posao u budućnosti?

75. Morena Mičetić – Moj plan za budućnost – živjet ću život punim potencijalom!
Grupni program za 2 osobe.
Trajati će 4 tjedna, jednom tjedno, rad u manjoj grupi, besplatno za dvije osobe.
Teme su:
Sreća – jesam li sretna? Potencijal – koji je moj osobni potencijal? Perspektive i uvjerenja – kako ih preoblikovati u svoju korist? Motivacija – kako da se motiviram i ostanem motivirana? Strast i upornost – kako ih prepoznati i potaknuti? Moja unutarnja kritičarka – kako ju pobijediti? Pogled u budućnost – kakva je buduća „ja“? Raskrsnica – koji smjer izabrati?
Plan za budućnost – živjet ću život punim potencijalom!

76. Dunja Horvat – Individualni (online) coaching program za poduzetne žene
Individualni program za 1 osobu.
Ovaj coaching program idealan je za ženu koja je posvećena svom osobnom i profesionalnom razvoju i koja želi svoje poslovne uspjehe postizati s lakoćom, u skladu sa sobom i svojim vrijednostima. Tijekom 8 tjedana (8x Zoom coaching susreta) radit ćemo na ostvarivanju ciljeva, osvještavanju ograničavajućih uvjerenja te usvajanju novih navika i uvjerenja koja podržavaju vašu viziju života. Neki od glavnih benefita koje ćete imati nakon programa su: svjesnost o vlastitoj vrijednosti i veće samopouzdanje jer ćemo osvijestiti vaše ključne osobne snage i potencijale; bolju organizaciju vremena i upravljanje energijom; oslobađanje uvjerenja koja ograničavaju vaš rast i usvajanje novih, ohrabrujućih uvjerenja te podržavajući način razmišljanja. Detalje o ovom programu možete pročitati na linku.

77. Saška Sekulić – Automatizacija i sistematizacija poslovanja
Grupni program za 5 osoba.
1. Analiza vašeg biznisa i trenutna organizacija poslovanja
2. Online kancelarija
3. Alati za on line komunikaciju – email service
4. Alati za on line komunikaciju – zakazivanje konsultacija, sastanaka
5. Alati za on line komunikaciju – održavanje sastanaka, vebinara…
6. Online prodaja – društvene mreže, sajt, email marketing – šta, kada, kako
7. Project management alati
8. Q & A
Program je zamišljen da traje dva meseca, jednom nedeljno na Zoom-u. A nakon završetka programa, preduzertnice će steći osnovna znanja o pokretanju on line poslovanja.

78. Nikolina Papuga – Oslobodi se sputavajućeg srama & zablistaj svojim sjajem!
Grupni program za 2 osobe.
Program će trajati 4 tjedna, s dva susreta tjedno putem Zooma.
Koristi ćemo tehnike *HUMAN DESIGN SUSTAVA* da bolje upoznamo svoje vrijednosti, vještine i talente, zatim *KUNDALINI YOGU* gdje ćemo kroz tijelo propustiti nakupljenu sputavajuću energiju, i primjenom *THETA HEALING* terapije osvijestiti na mentalnoj razini koja su to uvjerenja koja nam ne dopuštaju živjeti život kakav uistinu želimo živjeti.
Sastajat ćemo se grupno dva puta tjedno.
Jedan termin ponedjeljkom ujutro za yogu, drugi četvrtkom popodne za radionicu i razmjenu dojmova.
Bitno je da se prijave osobe koje doista mogu izdvojiti vrijeme za sudjelovanje u navedenim terminima jer program je nemijenjen za aktivno sudjelovanje i kao takav donosi najbolje rezultate.

79. Jasmina Brković – Majčinstvo bez preplavljenosti
Grupni program za 5 osoba.
Želim podržati manju grupu žena koje su rodile nedavno (posljednjih godinu-dvije).
Polaznice će dobiti pristup mom treningu “Pomoć kod preplavljenosti” kao bazu, a na tjednim susretima radit ćemo na njihovim izazovima. Trajanje – 5 susreta, 10 tjedana (90 min svaka dva tjedna u jutarnjem terminu).
Kroz ovaj program mame će dobiti alate i pomoć kako da pronađu podršku prvenstveno u sebi kako bi u majcinstvu bile rasterećene.

80. Nina Stupar – Design thinking – za usluge i proizvode
Grupni program za 10 osoba.
Design thinking tj. dizajnersko promišljanje sastavni je i bitan dio svakog poslovanja. On služi kao alat za rješavanje problema, uvođenje novih usluga ili proizvoda. Naučit ćemo kako pristupiti tome kao dizajneri iz različitih perspektiva i kutova, te ćemo proći kroz pet ključnih koraka kako bismo došli do rješenja. Trajanje ovog programa bit će 6 tjedana. Svaki tjedan obrađujemo jednu temu (empatiziranje, definiranje, ideacija, prototipiziranje te testiranje, refleksija) te djelujemo do drugog tjedna. Mentorski program odvijat će se online u grupama od 5 sudionika – jedni za usluge, drugi za proizvode. Zamišljeno je da sudionici funkcioniraju kao tim/grupa koja zajedno (npr. WhatsApp grupa gdje svatko piše kako stigne) prolazi faze programa te se međusobno podržavaju, propituju i motiviraju.

81. Jelena Drljo – Google search console: Moćan SEO alat
Individualni program za 1 osobu.
Program obuhvaća implementaciju web stranice na GSC, SEO analizu stranice pomocu GSC, najcesce pogreske (redirections, 404, noindex…), najvažnije kanale prodaje, analizu stranica i KW s najvećim potencijalom…

82. Ana Marić i Ivana Granić Vican – PRODAJ SVOJ UTJECAJ – mentorski program za kreatore sadržaja koji žele unovčiti svoj utjecaj!
Grupni program za 2 osobe.
Za koga smo stvorile ovaj program:
za influencere koji želje unaprijediti poslovne odnose, bolje razumjeti odgovornosti influencerskog posla te povećati konverzije prodajnih objava
za mikroinfluencere koji se ne osjećaju ugodno u procesu prodaje sadržaja klijentu, ali i vlastitim pratiteljima
za mikroinfluencere koji žele po prvi put naučiti kako monetizirati vlastiti utjecaj, pritom zadržavši osjećaj lojalnosti zajednici.
za mikroinfluencere koji žele povećati zajednicu i kvalitetno mjeriti napredak u novoj eri društvenih mreža;
za influenceri koji žele bolje razumjeti želje i potrebe aktualne zajednice
Mentorski program sastoji se od 4 modula:
MINDSET IZAZOVI I UTJECAJ
Velik dio problema počinje od stigme koju influencer imaju- od toga da to nije zanimanje i “pravi posao”, preko toga da je to lagan novac, sve do plitkih medjskih predodžbi inflencera koji utječu i na stav zajednice i klijenta.
U ovom modulu ćemo se se baviti upravo savladavanje tog izazova kao baze za sve daljnje korake. [svi mi prodajemo utjecaj]
RAZUMJEVANJE CILJANE SKUPINE – ZA KOGA I ŠTO RADIM?
Bez jasnoće o tome tko nam je klijent, a tko zajednica koja nas prati, nema ni uspješne prodaje. U ovom modulu ćeš shvatiti kome se obraćaš na obje strane i kako pomiriti interese te dvije strane.
vrijednosti
PRODAJA – UPOZNAVANJE PRODAJNOG SISTEMA I KOMUNIKACIJE
Znaš ono kada pošalješ stotine upita, a s druge strane muk? Eventualno koja ponuda za kompenzaciju? Tu kreće prava frustracija i razmišljanje- je li ovo za mene? A često nije stvar u tebi, tvom sadržaju, ni veličini tvoje zajednice- nego u prodajnom sistemu i komunikaciji. U ovom modulu naučiti ćeš kako komunicirati s klijentima na način da te stvarno čuju.
CONTENT KOJI PRODAJE
Stigla si do svoje prve suradnje i prošla je 50% slabije od sadržaja koji inače plasiraš. Osjećaš se frustrirano- kriviš algoritam- ali pomalo i sebe- ne znaš koga si više iznevjerila- klijenta ili zajednicu? U ovom modulu saznati ćeš koja je zapravo odgovornost influencera i tvog sadržaja, te kako sadržajem izgraditi most između klijenta i zajednice?
Cijena programa, izvan mentorskog programa unutar kojeg je besplatna, iznosi 397 eura. Sve prijavljene kandidatkinje koje ne osvoje svoje mjesto u programu, a žele se upisati ostvaraju 10 % popusta na program.

83. Vedrana Bečić – Kreiranje obilja 22 dana kroz opuštanje i uživanje
Grupni program za do 30 osoba.
Program traje 22 dana i odvija se na zatvorenoj FB grupi u okviru koje s polaznicama dijelim ideje i metode za kreiranje obilja, kako financijskog, tako i obilja zdravlja, ljubavi, vremena, unutarnjeg mira i skladnih odnosa. Prvi dio programa dosta radimo na osvještavanju strahova, blokada i ograničenja, dok se u drugom dijelu više opuštamo, uživamo i zapravo zabavljamo. Javljanja na grupi (Fb live) uživo ostaju i za naknadno gledanje ukoliko se program ne stigne pratiti u stvarnom vremenu. Sadržaj je dinamičan, ali bez pritiska te svaka polaznica bira za sebe količinu vremena koju može i želi uložiti u vlastitu kreaciju obilja. Najveća vrijednost programa je snažna grupna podrška i jedini uvjet za sudjelovanje jest da podržavate i ostale u grupi u njihovoj kreaciji obilja.
Ovaj sam program sam osmislila kroz vlastitu praksu i rezultate koje su mi dale sve metode koje sam u njega uklopila.
Baš se veselim podijeliti ga s BYOB članicama.

84. Martina Hranj – Pronađi autentični glas svoje poslovne priče kroz business storytelling
Grupni program za 20 osoba.
U mjesec dana kroz grupne radionice i individualne radne materijale te jedne individualne konzultacije želim pomoći poduzetnicama da “izbruse” autentični glas svoje poslovne priče kroz business storytelling. Ovaj mentorski program je za one poduzetnice koje imaju znanja i vještine, ali im se ponekad čini da od šume ne vide stablo; kojima se čini da ih “pojede trema”, a još nisu počele govoriti; kojima u glavi zuje mnoge ideje, a ne znaju ili nemaju inspiracije kako ih imenovati ili selektirati; koje žele naučiti kako se efikasno predstaviti i kako jednostavno opisati čime se to bave (koja je njihova poslovna strast); koje žele više “biti svoje” i djelovati iz čvrstog korijenja svoje autentične poslovne priče.
I, na kraju krajeva, za one koje žele uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obaveza, jer je business storytelling djelotvorno tradicionalno rješenje upravo za to!

85. Iva Jović – Instagram akcelerator
Grupni program za 4 osobe.
Četiri hrabre žene koje žele predstaviti svoje usluge putem Instagrama. Proći ćemo tehničke stvari – kako se objavi Story, Reels, Carousel, kakve sve objave postoje, učit ćemo o tipovima sadržaja, kako smišljati i napraviti plan objava, kako ih zakazivati… U planu su šest susreta, ali sve ovisi o potrebama grupe. Imat ćemo zadaće i jednom tjednom Zoom druženje.

86. Sanja Tot – Kreiraj uspješan biznis po tvojoj mjeri
Grupni program za 5-7 osoba.
Kroz zoom susrete posebnu ćemo pozornost posvetiti tome:

Kako definirati svog idealnog kupca/klijenta
Kako stvoriti prepoznatljiv brend bez obzira na konkurenciju
Kako lakše prodavati uz vlastitu strategiju
Kako upravljati vremenom
Kako upravljanje vlastitom kreativnošću
Kako se nositi sa svakodnevnim poslovnim izazovima
Kako vlastite snage pretvoriti u prilike za sebe i svoj biznis
Da bi bile zadovoljne, ispunjene i radile s užitkom i lakoćom, potrebno je dobro znati što želimo, koji su naši poslovni ciljevi i kome se obraćamo.

87. Tea Čizmek Mesarić – Kako pokrenuti blog/web
Grupni program za 3 osobe.
Stvari koje ćemo obraditi:
-besplatna ili plaćena domena
-kako odabrati ime
-što su domena i hosting
-što je wordpress
-dodaci (plug in) za bolji rad stranice
-fotografije
-how to – kako napisati prvi tekst (i objaviti ga)
-check lista kod izrade jedne objave
Program je namijenjen samo onima koji namjeravaju kupiti domenu i hosting, inače nema smisla da ga pohađaju, jer blog/web ne može postojati bez toga.

88. Sandra Lorenzin – Kako sastaviti kvalitetan poslovni plan za prijavu na potpore za samozapošljavanje?
Grupni program za 2 osobe.
Mentorski program osmišljen je da pomogne dvjema članicama grupe koje u narednom razdoblju žele ostvariti potporu za samozapošljavanje.
Program sadrži četiri cjeline od čega su tri grupne i jedna individualna:

1. Opisni dijelovi poslovnog plana – pojašnjenja i savjeti vezano za svaki pojedini dio (trajanje 1.30 h)
2. Poslovni prihodi i troškovi – pojašnjenja i savjeti vezano za procjenu troškova i prihoda, projekcija te kalkulacija dobiti/dohotka (trajanje 45 min)
3. Primjer unosa poslovnog plana i ostalih priloga u online aplikaciju – tips and tricks (trajanje 45 minuta)
Nakon prve tri cjeline polaznice programa će samostalno izraditi poslovni plan.
4. Individualni pregled poslovnog plana svake pojedine polaznice s povratnim informacijama i savjetima te završna kontrola poslovnog plana prije slanja zahtjeva (trajanje1 h po polaznici)

89. Josipa Radovančević – Imam web! vs Imam web…
Grupni program za 3 osobe u Zagrebu.
Za one koje su same radile svoju web stranicu (u WP) a bez stručne podloge… Nudim mentoriranje tj kritiziranje kako bi web bio ispravniji. Ispravljanje grešaka na web stranicama koje ste same radile u WP. Pregled weba, ispravke, optimizacija, indexacija… Grupno ONSITE!!!

90. Marina Biljak – BYOB Mastermind za početnike
Grupni program za 7 osoba.
Družit ćemo se dva mjeseca (8 susreta) svaki ponedjeljak ujutro. Mastermind je namijenjen za one koji još nemaju društvene mreže ili su na samom početku. Pričat ćemo o: ciljanoj skupini, odabiru prave platforme, sadržaju…You may also like

1 comment

Svi naši BYOB programi i projekti - Be your own boss December 19, 2022 - 12:19 pm

[…] mentorskog programa – DOBITNICE Veliki Nagradni Natječaj Za Sudionike Konferencije Sedmi krug besplatnog mentorskog programa Veliko Darivanje za 5.000 članica Dobitnice velikog darivanja Peer Mastermind – […]

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More