Kreće peti krug besplatnog mentorskog programa

by Marina Biljak
prijave za mentorski program

Draga Be Your Own Boss ekipo,

kreće i peti krug besplatnog mentorskog programa! Ovaj krug probio je sve rekorde po broju mentora, nadam se da će se to dogoditi i s brojem prijavljenih!

Mentorski program – sve što trebate znati!


U ovom zimskom krugu možete birati između dvadesetak različitih mentorskih programa. Naše vrijedne mentorice pripremile su za vas neke nove i zanimljive teme poput “Kako svoj proizvod učiniti prepoznatljivim na tržištu”, “Programiraj svoj mindset za uspjeh”, “Što kad ‘ja’ preraste u ‘mi’ – kako uspješno voditi tim” i “Content writing za početnike”, ali tu su još uvijek i stari programi na kojima ćete puno toga naučiti kao što su “Tvoja kreativnost – kako je osloboditi ili bolje iskoristiti”, “Kako organizirati svoju prvu radionicu”, “Kreiranje vizualnog sadržaja za Instagram uz pomoć besplatnih alata” ili “Pisanje bloga po SEO standardima”. Kao što vidite – za svakog ima ponešto, bez obzira u kojem ste trenutno stadiju svog posla! Izaberite jednu (ili više) tema i odmah se prijavite!

Mentorski program je i ovaj put potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje, ali i svim ženama koje se tek spremaju započeti svoj vlastiti posao. 

Kao i uvijek, možete se prijaviti na jedan od programa, ali i na sve, ukoliko mislite da bi vam to dobro došlo. Sve je dopušteno i jedino pravilo je da morate biti članice Be Your Own Boss grupe na Facebooku.

Sve što trebate napraviti je ispuniti Google formular i pričekati 25. veljače, kada će mentori izabrati osobe koje će mentorirati u ovom krugu.

Nemojte se bojati prijava i smišljati izlike poput ‘Nemam vremena’. Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete, bez ikakvog pritiska! Nemojte preskakati ovakve prilike, jer ne možete izgubiti ništa a puno toga možete dobiti.

Prijavila sam se na dva kruga mentorska programa i u posljednjem dobila priliku i mjesto kod mentorice Ive Jović. Priznajem Instagram mi je bio nepoznanica, velika. Iva me uvela i provela Instagram svijetom, koji mi je otvorio nove mogućnosti. Ako niste imali prilike sudjelovati još u nekom mentorskom programu, i uvjereni ste da vaše prijave ne prolaze i nitko ih ne čita, ne odustajte. Neka vam to bude vjetar u leđa za prijavu u novom krugu. Naučiti ćete mnogo od ljudi koji su spremni svoja znanja ponuditi drugima. To je i jedan od razloga zašto sam se prijavila ovog puta kao mentor. Veselim se novom ciklusu i radu sa jednom od vas – poručila je svima Klara Frančišković, dobitnica u prošlom krugu a sada jedna od mentorica!

Ukoliko imate kakva dodatna pitanja – slobodno pošaljite poruku ili mail. Ako ovaj krug preskačete – podijelite formular sa svojim prijateljicama za koje mislite da bi im ovo baš trebalo.

I to je to! Sretno svima!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More