Kreće peti krug besplatnog mentorskog programa

by Marina Biljak
5.9K views

Draga Be Your Own Boss ekipo,

kreće i peti krug besplatnog mentorskog programa! Ovaj krug probio je sve rekorde po broju mentora, nadam se da će se to dogoditi i s brojem prijavljenih!

Mentorski program – sve što trebate znati!


U ovom zimskom krugu možete birati između dvadesetak različitih mentorskih programa. Naše vrijedne mentorice pripremile su za vas neke nove i zanimljive teme poput “Kako svoj proizvod učiniti prepoznatljivim na tržištu”, “Programiraj svoj mindset za uspjeh”, “Što kad ‘ja’ preraste u ‘mi’ – kako uspješno voditi tim” i “Content writing za početnike”, ali tu su još uvijek i stari programi na kojima ćete puno toga naučiti kao što su “Tvoja kreativnost – kako je osloboditi ili bolje iskoristiti”, “Kako organizirati svoju prvu radionicu”, “Kreiranje vizualnog sadržaja za Instagram uz pomoć besplatnih alata” ili “Pisanje bloga po SEO standardima”. Kao što vidite – za svakog ima ponešto, bez obzira u kojem ste trenutno stadiju svog posla! Izaberite jednu (ili više) tema i odmah se prijavite!

Mentorski program je i ovaj put potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje, ali i svim ženama koje se tek spremaju započeti svoj vlastiti posao. 

Kao i uvijek, možete se prijaviti na jedan od programa, ali i na sve, ukoliko mislite da bi vam to dobro došlo. Sve je dopušteno i jedino pravilo je da morate biti članice Be Your Own Boss grupe na Facebooku.

Sve što trebate napraviti je ispuniti Google formular i pričekati 25. veljače, kada će mentori izabrati osobe koje će mentorirati u ovom krugu.

Nemojte se bojati prijava i smišljati izlike poput ‘Nemam vremena’. Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete, bez ikakvog pritiska! Nemojte preskakati ovakve prilike, jer ne možete izgubiti ništa a puno toga možete dobiti.

Prijavila sam se na dva kruga mentorska programa i u posljednjem dobila priliku i mjesto kod mentorice Ive Jović. Priznajem Instagram mi je bio nepoznanica, velika. Iva me uvela i provela Instagram svijetom, koji mi je otvorio nove mogućnosti. Ako niste imali prilike sudjelovati još u nekom mentorskom programu, i uvjereni ste da vaše prijave ne prolaze i nitko ih ne čita, ne odustajte. Neka vam to bude vjetar u leđa za prijavu u novom krugu. Naučiti ćete mnogo od ljudi koji su spremni svoja znanja ponuditi drugima. To je i jedan od razloga zašto sam se prijavila ovog puta kao mentor. Veselim se novom ciklusu i radu sa jednom od vas – poručila je svima Klara Frančišković, dobitnica u prošlom krugu a sada jedna od mentorica!

Ukoliko imate kakva dodatna pitanja – slobodno pošaljite poruku ili mail. Ako ovaj krug preskačete – podijelite formular sa svojim prijateljicama za koje mislite da bi im ovo baš trebalo.

I to je to! Sretno svima!

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More