Virtualni asistentI

VA

Želite delegirati dio svojih zadataka? Tražite virtualnog asistenta da vam vodi administraciju?
Ili napravi newsletter? Montira TikTok videa?
Ma što god vam padne na pamet!

Naši VIRTUALNI ASISTENTI su tu da vam pomognu i olakšaju!

Marija Kos

Bavim se pretežito društvenim mrežama, a tu sam za tebe ako trebaš pomoć s objavama, editiranjem videa ili vizualnim izgledom profila. Osim toga, mogu i slati newsletter umjesto tebe i izraditi tvoju landing stranicu.

Martina Žgomba

Pomažem solo poduzetnicima i pojedincima u organizaciji vremena i poslovanja, optimizaciji poslovnih procesa te administrativnim poslovima. Za one koji žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, kreirala sam online program POSTANI VIRTUALNI ASISTENT gdje kroz 6 modula učim polaznike svemu onome što je potrebno kako bi se počeli baviti ovim poslom.

Nives Paić

Ja sam virtualni administrativni asistent, što podrazumijeva izradu i slanje faktura, kontakt sa kupcima i dobavljačima, izradu i slanje ponuda, izradu raznih evidencija i izvještaja kroz excel, ažuriranje baza podataka u excelu, skladišno poslovanje, obračun putnih naloga, priprema za knjigovodstvo, organizaciju ureda, nabavu uredskog materijala, organizaciju maila i kalendara...

Martina Ljušanin

Pružam usluge virtualnog asistenta odnosno pomažem poduzetnicima da olakšaju svoje poslovanje. Moja su snaga kreativnost i vizualna strategija, kao i znanje računovodstva, financija i poznavanje segmenata poslovanja jedne firme. Samim time nudim usluge vođenja društvenih mreža, administrativne usluge i usluge organizacije eventa. Bilo da Vam treba izrada vizualnog identiteta, logotipa, jednostavnih web stranica ili rad u računovodstvenim programima i logistika, javite se.

Barbara Maheshwari

Pomažem poduzetnicima s otvaranjem i širenjem businessa većinom na UK tržištu. U sklopu moje tvrtke nudimo edukacije kako postati virtualni asistent, kako naučiti LinkedIn outreach te kako pronaći remote posao. Također spajamo profesionalne virtualne asistente s poduzetnicima iz UKa. Pomažem poduzetnicima s otvaranjem i širenjem businessa većinom na UK tržištu.

Ana Mihaljević-Peraić

Tech i Marketing VA što znači da nudim tehničku i marketing podršku te su neke od mojih usluga: Kreiranje grafika u Canvi (e-bookovi, letci, sve grafike za društvene mreže), Montiranje reels-a i TikTok-ova, vođenje profila na društvenim mrežama, Tehničko i kreativno postavljanje newslettera i automatiziranih email kampanje, Izrađivanje i održavanje web stranica ili landing pages, Postavljanje FB Oglasa (od kreativne do tehničke podrške)

Dina Bašagić

Po zanimanju pravnica, po duši istinotražiteljka, vječni student života, putnica, zaljubljenica u osobni razvoj, psihoterapiju i emocionalnu inteligenciju. Nakon iskustva gubitka brata od suicida biram svoj život posvetiti emocionalnoj podršci, osvještavanju i doprinosu u tom podršku. Već 2 godine radim kao VA, a sada želim tu podršku pružiti psihoterapeutima koji imaju online poslovanje.

Danijela Lukić

Vlasnica obrta za poslovne usluge VIAS. Poduzetnicima i pojedincima pružam profesionalnu pomoć i podršku u administrativnim i računovodstvenim poslovima te poslovima organizacije i marketinga. Otkad znam za sebe obožavateljica sam organizacije, lijepih bilježnica i naljepnica u bojama. Nakon 12 godina radnog iskustva u poslovima administracije, računovodstva i marketinga odlučila sam da je vrijeme da svoje znanje podijelim dalje, uspjela sam svoju ljubav i iskustvo pretočiti u posao virtualnog asistenta.

Iva Jović

Specijalist za digitalni marketing i marketing mentor. Moja misija je pomoći poduzetnicama da predstave svoj biznis online. Volim kreirati sadržaj za društvene mreže, reciklirati i prenamjenjivati postojeći sadržaj, a od nedavno sam počela otkrivati čari uređivanja videa za Reels i Tik Tok.

Maja Martinez

Petak je poslijepodne, a ti maštaš da je srijeda pa možda i stigneš sve završiti do vikenda? Radiš sve sama i preplavljena si poslom i obavezama? Razumijem te. Znam kako je biti mala poduzetnica zatrpana poslom. Baš zato kao virtualna asistentica pomažem sjajnim ženama poduzetnicama rasteretiti njihovo poslovanje i um. Prava sam osoba ako trebaš pomoć s newsletterom, društvenim mrežama ili poslovnom administracijom. Osim toga, specijalistica sam digitalnog marketinga (s naglaskom na email marketing) i buduća copywriterica. Ako misliš da sam ja prava suradnica za tebe, jedva čekam da mi se javiš!

Klara Frančišković

Virtualna asistentica - ona koja rješava poslove koji su vam dosadni, naporni, a morate ih odraditi: priprema papirologije za knjigovođu (unos URA, IRA, izrada i obračun putnih naloga, vođenje evidencije radnih sati), istraživanje tržišta (tražite neki cool poslovni prostor, istražujete konkurenciju, ili samo želite doznati cijenu izrade web stranice), zakazivanje objava za društvene mreže, objava blogova na web stranici, transkripcija - you name it, I'll do it.

Bojana Kljajić

Virtualni asistent s više od 10 godina iskustva u obavljanju administrativnih poslova, dogovaranju i koordiniranju sastanaka, poslovnih putovanja i konferencija, rukovanju pozivima, korespondencijom i podnošenjem dokumenata za velike financijske tvrtke. Iskustvo u organizaciji međunarodnih konferencija, termina i sastanaka. Stručnjak za digitalni marketing s iskustvom u marketingu na društvenim mrežama, Google oglasima, Google Data Studio i Google Analytics. Kreiranje sadržaja i kampanja za apartman za dnevni najam. Vođenje i oglašavanje apartmana u Zagrebu i u Vodicama (Airbnb, Booking)

Ivana Dedić

Vlasnica obrta IVANA-VA. Desna sam ruka malim poduzetnicima u administraciji, marketingu i osobnoj asistenciji. Svrha mi je ušteda vremena klijentima kako bi se mogli posvetiti svom primarnom poslu, obitelji ili hobijima. Magistra sam ekonomije s 14g iskustva. Stalnim edukacijama širim svoje kompetencije kako bih mogla pružiti što kvalitetniju uslugu svojim klijentima.

Paola Maja Nikolić

Usluge: izrada ponuda i računa, popunjavanje tablica, organizacija privatnih i poslovnih obveza preko kalendara, zakazivanje sastanaka, korisnička podrška pri online sastancima, istraživanje tema za blogove, istraživanje proizvoda i usluga, komunikacija s klijentima, dobavljačima te stvaranje edukacija na platformama za učenje (Thinkific).

Anđela Knez

Primarna djelatnost su usluge pružanje savatovanja oko EU projekata, korespondencija virtualnog asistenta(mailovi, administracija, administracija prijave projekata EU fondova), pomoć i čišćenje u stanu/kući, organiziranje team buildinga i putovanja, vođene ture po Zagrebu, organizacija druženja sa strancima/turistima.

Marcella Šneler

U mojoj ponudi usluga možete pronaći - administrativne, društvene mreže, osobni asistent i online program ,,Zakorači u svijet virtualne asistencije” gdje te učim kako da i ti pokreneš posao kao virtualni asistent.

Martina Kutleša

Za poduzetnike preuzimam i vodim administrativne poslove koji podrazumijevaju izradu i ažuriranje izvještaja, pripremu i izradu prezentacija, izradu i slanje računa, izradu dopisa i ponuda, poslovnu korespondencija s klijentima i suradnicima, vođenje kalendara, ugovaranje poslovnih sastanaka, te ostali administrativni poslovi po dogovoru. Također, održavam i ažuriram sadržaj na web stranicama kreiranim u WordPressu, što podrazumijeva izmjenu, dodavanje ili brisanje sadržaja, dodavanje opisa novih usluga/proizvoda, referenci, novih fotografija, izmjenu kontakt podataka, cjenika, akcija i sl.

Dragana Repac

Virtuelni asistent sa ekspertizom u imeil marketingu. Nudim vam podršku: - u pokretanju njuzletera kroz mentorski program ili individualno, - pomoć u kreiranju njuzleter strategije, - rad 1:1 kroz konsultacije, - obuku za MailerLite program za izradu kampanja i lending stranica - kroz svoj kurs, - otvaranje i postavku naloga na MailerLite platformi - izradu njuzletera - izradu lending stranica - izradu automatizacija i funnela - editovanje vaših web stranica, postavku novih članaka, uređivanje starih tekstova u Wordpressu - Zoom tehničku podršku tokom vaših online edukacija - izradu Ebook-ova, radnih materijala i popunjivih PDF-ova i ostale usluge u skladu sa vašim potrebama

Vanja Ražov

Svi znamo koliko je teško uskladiti poslovne i privatne obaveze te se ponekad čini da je beskrajna lista zadataka pred nama, a nikad dovoljno vremena da se sve obavi. Kao virtualna asistentica, razumijem ovaj izazov i zato sam tu da ti pomognem. S višegodišnjim iskustvom u administraciji, marketingu i upravljanju projektima, imam stručnost i znanje da ti pomognem da se oslobodiš nebitnih zadataka i usredotočiš na ono što je zaista važno.

Jelena Hotko

Po zanimanju komercijalista i certificirana asistentica u nastavi za djecu s posebnim potrebama .Također posjedujem certificikat za event menagera,virtualnog asistenta,copywritera i certifikat iz internet marketinga. Trenutno pohađam edukaciju za voditeljicu projekata financiranih iz EU sredstava. Ako trebaš pomoć oko pisanja newsletera, vođenja društvenih mreža, izrada objava za društvene mreže, izrade ponuda te administrativnih poslova…,ovdje sam kako bi ti olakšala tvoje poslovanje.

Marija Balen

Kao virtualni asistent pružam usluge malim poduzetnicima u području email marketinga - od pokretanja email liste, izrade formi, automatizacija, kreiranja strategije, slanja newslettera,... Kao tehnička podrška u području email marketinga, cilj mi je osloboditi vam vrijeme kako bi se mogli fokusirati na svoj primarni posao. U slučaju da ovaj dio poslovanja želite delegirati, tu sam za vas!

Irina Malogorski

Diplomirana pravnica iz Zagreba. Kao vanjski suradnik za administraciju svakodnevna sam podrška malim poduzetnicima i obrtnicima za svu papirologiju i operativu s kojom se svakodnevno susreću. Dok ja radim administraciju, oni rade ono što vole i razvijaju svoj posao. Ili se odmaraju, putuju, provode vrijeme s obitelji....:)

Tajana Jalić

Vlasnica sam obrta JJ virtual assistance. Pružam usluge virtualne asistencije primarno u financijama, računovodstvu i administraciji. Dodatno još pružamo usluge i digitalnog marketinga i poslovnog savjetovanja.

Marina Mađerić

Virtualna sam asistentica za kreiranje sadržaja, izradu i optimizaciju web stranica u WordPress-u te administrativne poslove. Po struci sam diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom u različitim administrativnim poslovima te poslovima vezanima uz web stranice, CMS sustave i kreiranje SEO optimiziranog sadržaja. Autorica sam dvije knjige te se bavim i kreativnim pisanjem.

Sanja Martinović

Odličan izbor za vođenje tvojih društvenih mreža jer svoje 15-godišnje radno iskustvo i diplome iz ekonomije i odnosa s javnošću kombinira sa strašću i ljubavlju za pisanjem, pomaže ti da unaprijediš svoj biznis i ostvariš veću prodaju. Uz vođenje društvenih mreža savjetuje kako se što lakše snaći na njima i koji sadržaj objaviti. Svoje vještine je usavršavala na edukacijama iz digitalnog marketinga te copy i content writinga. Osmislila je edukacijski program "Od riječi do oglasa, od ideje do kupca" koji ti pomaže da postaneš vlasnica uspješnog, održivog biznisa i da sadržaj koji objavljuješ prilagodiš baš svojim ciljanim kupcima. Nakon godina učenja i rada ponosno stoji iza brenda Digisan i s radošću svoje znanje primijenjuje tako da pomaže drugima, slobodno se javi za besplatne konzultacije.

Dejana Milković

Kao virtualna asistentica nudim usluge administracije poslovanja, uređenje vizuala za društvene mreže,zakazivanje objava, istrazivanje tržišta, izrada landing stranica i pokretanje newslettera. Širok je raspon usluga te ih ne mogu sve nabrojati, prilagodavam se potrebama klijenata. Volim prvo čuti klijenta sto ga najviše opterećuje te nakon toga nalazimo način kako da pomognem.

Marijela Nikolić

Ugostitelji, rješavam vas "muka" unosa primki. Komunikacija s računovodstvom moja je strast, a putni nalozi odmor za duh i tijelo stoga poslove za koje nema potrebe da Vam oduzimaju vrijeme i novac angažirajte mene. Radosno ću preuzeti poslove od kojih Vas boli glava! Također ako se želite približiti svojim klijentima putem društvenih mreža, a nemate inspiraciju tu sam za Vas!

Neda Pršo

Zrakoplovno odgojiteljski ux dizajner:-) Iskombinirala sam sva svoja znanja i vještine u ponudu virtualnog asistenta. Organiziranost i strukturu pokupila sam iz zrakoplovstva. Saznanja o razvojnoj i bihevioralnoj psihologiji, pristupačnost i prilagodljivost sa studija i iz iskustva kao odgojiteljice. Godine iskustva na raznim projektima i zaljubljenost u digitalnu komunikaciju i web alate dopunila sam službenom i temeljitom edukacijom iz UX dizajna. I na kraju superpower - mama sam trojici dječaka, to te pripremi da uvijek očekuješ nemoguće :-)))"

Željka Duvnjak

Osoba sam sa dugogodišnjim iskustvom u području EU projekata, administracije, komercijalnih poslova, prodaje usluga prijevoza, poboljšanja poslovnih procesa i slično. Uvijek u potrazi za poboljšanjima i pronalaženjem načina za lakši rad. Kao project manager za EU projekte nudim uslugu administrativnog i financijskog praćenja provedbe projekata i projektnog savjetovanja. Uz to pružam usluge uredske administracije i poslovnog savjetovanja u području poboljšanja poslovnih procesa, a u skorije vrijeme će u ponudi biti i edukacija vezana uz EU fondove. Uz sve navedeno dostupna je i IT podrška za softver (instalacija, održavanje, korisnička podrška, otklanjanje problema u radu programa).

Tatjana Zoka

Vlasnica I-Storia obrta za promidžbu s desetogodišnjim iskustvom u web novinarstvu, digitalnim medijima i marketingu. Kroz svoj mali obrt pružam usluge content writinga - pisanja sadržaja za web stranice (opisi proizvoda, naslovna, usluge), SEO blogove, društvene mreže, copywriting te vam kao virtualni asistent za web pomažem kod unosa podataka i tekstova u WordPress-u, ažuriranja sadržaja, izrade vizuala i objava za društvene mreže.

Đeni Aničić

Pružam podršku poduzetnicima u području ljudskih resursa, administracije, organizacije i društvenih mreža. Od vođenja tablica, slanja dopisa, sređivanja mail pretinca, kreiranja objava za društvene mreže pa sve do regrutacije i zapošljavanja, ako ti je potrebna pomoć - tu sam! Na tebi je samo da delegiraš i odlučiš što ćeš s "viškom" slobodnog vremena. 🙂

Renata Horvat

Magistra ekonomije. Virtualni asistent za pružanje usluga iz područja administracije, ljudskih resursa, financija i računovodstva, event managementa, marketinga i osobne asistencije. Izrazito sam organizirana osoba, sklona multitaskingu te sam u proteklih 16 godina radnog staža imala prilike okušati se u raznim područjima rada što je doprinijelo lakšem i bržem prilagođavanju novonastalim situacijama i novom okruženju.

Sandra Klaus

Ja sam virtualni asistent za administrativne poslove, vođenje društvenih mreža, i knjigovođa za paušalne obrtnike i male i srednje obrtnike. Od usluga VA to su izrada i slanje ponuda, računa, raznih evidencija. Izrada grafika za društvene mreže u Canvi. Za kompletno knjigovodstvo od početka, pomoć pri otvaranju obrta, savjetovanje, obračuni plaća, PDV-a, prijave i odjave radnika, godišnji obračuni.....

Saša Poldrugač

Vlasnica obrta Yantras, preko 18 godina iskustva rada za druge - danas kao VA pružam pomoć Vama. Razumijem šta znači multitasking i da ne ostaje vremena da se bavite razvojem svog biznisa.Obavljam za Vas: - podršku u prvim koracima otvaranja poslovnog objekta - pisanje poslovnih planova ili apliciranje na natječaje - administrativne usluge (poslovni dopisi, organizacija putovanja; istraživanje tržišta) - sistematizacija poslovanja i poslovnih procesa - održavanjem web shopa ili web portala Predlažem besplatne konzultacije u trajanju od 20 min kako bi ocijenili da li smo ""match"".

Aleksandra Ilić

Neko sam ko se sa 45 godina zaljubio u montazu. Do tada sam radila kao asistent u 3 privatne firme i imala svoju radnju 6 godina (do pandemije) Nakon toga sam rešila da se prebacim skroz u online svet i sada pružam podršku svima koji kreiraju kurseve na platformama u vidu montiranja tih kurseva, kao virtuelni asistent i video montažu za YT, kao i kratke forme videa. Prošle godine sam radila za jednu američku firmu editovanje za klijente i tu sam dosta naučila o ključnim rečima, naslovima i generalno još nekim trikovima koji su trenutno hit na mrežama. Volim prirodu, pse i zimu.

Emila Ražov

S iskustvom i znanjem u administracijskim poslovima kao tajnica i voditelj ureda (odvjetničkih), te vođenjem različitih smještajnih jedinica u turizmu (vile, apartmani i dr.), također educiranjem i osposobljavanjem za poslove internet marketinga odlučila sam krenuti u poduzetničke vode. Naime, nudim usluge kao virtualni asistent pri obradi administracije, promocije i oglašavanja za tvrtke i poduzetnike te je to moj fokus prema klijentima koji trebaju takvu vrstu usluge.

Ivana Žigić

Vlasnica tvrtke Town Sight pod kojom djeluju brendovi TS seminari i ŽIVA. Kroz 13 godina rada i 8 godina u poduzetništvu stekla sam iskustvo u administrativnim, marketinškim, organizacijskim, dizajnerskim, tehnološkim i istraživačkim poslovima koje pod brendom ŽIVA pružam kao virtualni asistent. Specijalizirala sam se za pružanje tehnološke i organizacijske podrške malim poduzetnicima a svoje usluge pružam i na njemačkom i engleskom jeziku. Više o meni i uslugama koje pružam možete saznati na mojoj web stranici. "

Sanja Rašić

Podrška sam i partner poduzetnicima na njihovom poslovnom putu. Kako? Kao virtualna asistentica preuzimam sve one poslove koje poduzetnicima oduzimaju vrijeme, a svi znamo da je vrijeme novac. Sloboda je razlog što sam se opredjelila za ovaj posao i to upravo želim dati svojim klijentima. Možete mi prepustiti sve administrativne poslove dok vi radite ono što volite. Ne gubite vrijeme, reagirajte odmah!

Matea Đapić

Vlasnica obrta MD za računovodstvo,poslovne usluge i virtualnu asistenciju iz Splita. Računovodstvene usluge nudimo na području cijele Hrvatske za udruge ,sportske klubove , obrte i poduzeća. Iza sebe imamo preko 35 uspijesno napisanih i izrealiziranih poslovnih planova za samozapošljavanje na što sam posebno ponosna te svoje stalne klijente kojima vodim poslovne knjige i kojima se trudim bit potpuna podrška u njihovom poslovanju.

Katarina Zubatović

Vlasnica sam tvrtke Medium VA, specijalizirane za pružanje virtualne asistencije u građevini. Imam dugogodišnje radno iskustvo u poslovima administracije, customer servicea, financija i vođenja projekata u građevinskom sektoru. Surađujem s dobavljačima, izvođačima, projektantima i arhitektima.Trebate li osobu za izdavanje računa, kreiranje ponuda, obradu narudžbi, komunikaciju s dobavljačima i klijentima na hrvatskom i engleskom jeziku ili imate neki drugi zadatak iz svakodnevnog poslovanja za nas, javite se. Nama RAL karta, profilacije, vatrootpornost i statika nisu strani pojam!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More