Privatnost posjetitelja naše web stranice za nas je vrlo važna, te joj posvećujemo veliku važnost. Ova politika objašnjava što ćemo učiniti s vašim osobnim podacima.

Kolačići

Pristankom na upotrebu kolačića u skladu s uvjetima ove politike prilikom prvog posjeta našoj web stranici dopušta nam upotrebu kolačića svaki put kad posjetite našu web stranicu.

Kolačiće ne koristimo za praćenje vaših internet aktivnosti nakon što napustite našu stranicu.

Newsletter

Podaci koje upišete u formu za newsletter (Ime i e-mail adresa) koriste se isključivo za slanje našeg newslettera i ne dijele se s drugim stranama.

Kontakt forma

Podaci koje upišete u kontakt formu (Ime i e-mail adresa) koriste se isključivo za odgovor na vaš upit.

Sudjelovanje u programima i darivanjima

Za sudjelovanje u našim programima i darivanja tražit ćemo vaše podatke (Ime i prezime i email adresa). Vaši podaci koristit će se u svrhu obavijeti o dobivenim programima, a na web stranici će biti objavljeno vaše ime i prezime.

Gdje šaljemo vaše podatke

Ne šaljemo vaše podatke trećim stranama.

Obvezujemo se na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila i nezakonitih aktivnosti.

Imate pravo tražiti brisanje ili uklanjanje osobnih podataka. Vaše pravo na brisanje i/ili uklanjanje osobnih podataka nije apsolutno pravo jer možemo imati pravne ili legitimne osnove za zadržavanje Vaših osobnih podataka.

Ni jedan od navedenih osobnih podataka neće biti iskorišten za ni jednu drugu svrhu osim one za koju je osobni podatak dan, osim u slučaju Vašeg isključivog odobrenja. 

Za Vaša prava i način njihova ostvarenja možete se obratiti na e-mail: byobzajednica@gmail.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More