Uređenje i organizacija doma

DIZAJN, ARHITEKTURA I ORGANIZACIJA

Tražite arhitekta? Ili dizajnera interijara? 
Trebate pomoć u organizaciji svog prostora? 
Na pravom ste mjestu!

Vlatka Jovanović Šuran

AGNIA solutions & design je ured za arhitekturu i dizajn sa sjedištem u Pazinu. Bavimo se savjetovanjem, projektiranjem idejnih rješenja, pripremom dokumentacije za građevinsku dozvolu i uređenjem interijera i eksterijera po principu "ključ u ruke". Radimo po cijeloj RH i izvan nje a područje interesa jesu : obiteljske kuće,ville za odmor, stanovi,poslovni prostori etc.

Marija Budija Bingula

Organizatorica doma, koja ti kroz proces raščišćavanja pomažem riješiti se viška stvari i stvoriti funkcionalan dom koji je jednostavno za održavati. A ti ćeš u takvom domu dobiti vrijeme i prostor za slobodne trenutke u kojima zaista uživaš. Nudim ti: individualne konzultacije (online ili u tvom domu) ili rad kroz online grupni program.

Adrijana Abramović

Profesionalna sam organizatorica i declutter stručnjakinja. Kroz savjetovanja i individualne konzultacije uživo i online, pomažem ženama raščistiti dom i osmislite dugoročno održive sustave gdje svaka vaša stvar ima svoje mjesto. Razumijem i uvažavam #neurorazličitost poput #ADHD i kako mogu utjecati na vas i vaš dom. Nakon organizacijskog rada sa mnom, brzo ćete vidjeti pozitivne promjene i u sebi i u prostoru u kojem živite.

Nina Stupar

Bavim se cjelovitim dizajnom za poslovne subjekte. Kroz design thinking i experience dizajn gradimo Vašu poslovnu priču ili je podižemo na novu razinu. Uz postavljanje vizualnog identiteta i knjige standarda radimo sve potrebne ekstenzije kako bi Vaše poslovanje bilo na visokoj razini u svim poljima od grafike i interijera, pa nekada i nekih drugih ekstenzija ovisno o Vašim potrebama. Obratiti mi se možete za sva pitanja i konzultacije, a ja ću Vas rado saslušati i pomoći.

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Sandra Katona Šesto

Dizajnerica sam interijera koja pomaže ljudima u preuređenju stambenih i poslovnih prostora u skladu sa prostornim i financijskim mogućnostima, kako bi uz što manje uloženog truda i vremena mogli uživati u stanovima i uredima koji zadovoljavaju njihove funkcionalne i estetske potrebe. Pomoć klijentu pružam kroz usluge koje obuhvaćaju: analizu prostora i definiranje postojećih problema; pronalaženje optimalnog prostornog rješenja; definiranje odgovarajućeg stila, boja i materijala koji će odražavati osobnost i individualnost klijenta; 2D/3D vizualizacija prostora; priprema osnovnih uputa za izvođače radova; odabir materijala, gotovog namještaja i opreme, dekoracija..

Maja Kranjec

Krameraj je brend za dizajn i stiliziranje interijera i evenata u vintage stilu. Za svaki projekt pomno biram vintage detalje koji nadograđuju postojeći ambijent i daju mu osobnost, upečatljivost i originalnost. Cilj mi je u ovo moderno, užurbano doba u kojem živimo unijeti duh nekih prošlih vremena i pomoću unikatnih komada stvoriti netipične i šarmantne ambijente koji pričaju priču svog vlasnika. Second-hand i vintage komade namještaja i dekoracije biram zbog održivog načina življenja i kvalitete izrade i materijala, ali i zato što vjerujem da pomoću njih najbolje možemo unijeti osobnu baštinu, karakter i stil u svoj dom.

Svjetlana Miodrag

Moja najveća ljubav su biljke. Iako sam dobar dio svog profesionalnog puta bila voditelj projekata, administrator, tajnik, cijelo vrijeme su biljke bile tu uz mene i ja uz njih. Moj uzor je svjetski poznata dizajnerica vrtova Beth Chato sa svojim temeljnim načelom 'prava biljka na pravo mjesto'. Slijedom toga sam već u kasnijim godinama završila obrazovanje za dizajnericu vrtova i pejzažne arhitekture. Provodim savjetovanje iz područja dizajna vrta (odabir biljnih vrsta, vrtno-arhitektonskih elemenata, kreativno korištenje prostora), moguća je izrada idejnih rješenja kao i cjelovitih elaborata.

Ana Postružnik Đakulović

Ja sam organizatorica prostora, stilistica nekretnina u sklopu pripreme za prodaju ili neku drugu priliku koja zahtjeva sitne, ali bitne promjene, te modni savjetnik i shopping asistent. Sve usluge nudim u online i live varijanti.

Patricia Majerović

Po zanimanju sam diplomirani inženjer arhitekture te pružam usluge savjetovanja i projektiranja/ dizajniranja interijera. Osim struke bavim se najmom kuće za odmor MonsAlbius u Lici. Vodim booking, društvene mreže i organiziram događanja u suradnji s vanjskim suradnicima (radionice, grupe za planinarenje, aktivni vikendi). Uz sve to trenutno dizajniram namještaj, dekoracije i tražim domaće proizvode koji će se nalaziti u kući i biti dustupni za prodaju.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More