Uređenje i organizacija doma

DIZAJN, ARHITEKTURA I ORGANIZACIJA

Tražite arhitekta? Ili dizajnera interijara? 
Trebate pomoć u organizaciji svog prostora? 
Na pravom ste mjestu!

Vlatka Jovanović Šuran

AGNIA solutions & design je ured za arhitekturu i dizajn sa sjedištem u Pazinu. Bavimo se savjetovanjem, projektiranjem idejnih rješenja, pripremom dokumentacije za građevinsku dozvolu i uređenjem interijera i eksterijera po principu "ključ u ruke". Radimo po cijeloj RH i izvan nje a područje interesa jesu : obiteljske kuće,ville za odmor, stanovi,poslovni prostori etc.

Marija Budija Bingula

Organizatorica doma, educirana od strane Marie Kondo, koja ti kroz proces raščišćavanja pomažem riješiti se viška stvari i stvoriti funkcionalan dom koji je jednostavno za održavati. A ti ćeš u takvom domu dobiti vrijeme i prostor za slobodne trenutke u kojima zaista uživaš. Nudim ti: individualne konzultacije (online ili u tvom domu) ili rad kroz online grupni program.

Adrijana Abramović

Profesionalna sam organizatorica i declutter stručnjakinja. Kroz savjetovanja i individualne konzultacije uživo i online, pomažem ženama raščistiti dom i osmislite dugoročno održive sustave gdje svaka vaša stvar ima svoje mjesto. Razumijem i uvažavam #neurorazličitost poput #ADHD i kako mogu utjecati na vas i vaš dom. Nakon organizacijskog rada sa mnom, brzo ćete vidjeti pozitivne promjene i u sebi i u prostoru u kojem živite.

Nina Stupar

Bavim se cjelovitim dizajnom za poslovne subjekte. Kroz design thinking i experience dizajn gradimo Vašu poslovnu priču ili je podižemo na novu razinu. Uz postavljanje vizualnog identiteta i knjige standarda radimo sve potrebne ekstenzije kako bi Vaše poslovanje bilo na visokoj razini u svim poljima od grafike i interijera, pa nekada i nekih drugih ekstenzija ovisno o Vašim potrebama. Obratiti mi se možete za sva pitanja i konzultacije, a ja ću Vas rado saslušati i pomoći.

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Sandra Katona Šesto

Dizajnerica sam interijera koja pomaže ljudima u preuređenju stambenih i poslovnih prostora u skladu sa prostornim i financijskim mogućnostima, kako bi uz što manje uloženog truda i vremena mogli uživati u stanovima i uredima koji zadovoljavaju njihove funkcionalne i estetske potrebe. Pomoć klijentu pružam kroz usluge koje obuhvaćaju: analizu prostora i definiranje postojećih problema; pronalaženje optimalnog prostornog rješenja; definiranje odgovarajućeg stila, boja i materijala koji će odražavati osobnost i individualnost klijenta; 2D/3D vizualizacija prostora; priprema osnovnih uputa za izvođače radova; odabir materijala, gotovog namještaja i opreme, dekoracija..

Maja Kranjec

Krameraj je brend za dizajn i stiliziranje interijera i evenata u vintage stilu. Za svaki projekt pomno biram vintage detalje koji nadograđuju postojeći ambijent i daju mu osobnost, upečatljivost i originalnost. Cilj mi je u ovo moderno, užurbano doba u kojem živimo unijeti duh nekih prošlih vremena i pomoću unikatnih komada stvoriti netipične i šarmantne ambijente koji pričaju priču svog vlasnika. Second-hand i vintage komade namještaja i dekoracije biram zbog održivog načina življenja i kvalitete izrade i materijala, ali i zato što vjerujem da pomoću njih najbolje možemo unijeti osobnu baštinu, karakter i stil u svoj dom.

Svjetlana Miodrag

Moja najveća ljubav su biljke. Iako sam dobar dio svog profesionalnog puta bila voditelj projekata, administrator, tajnik, cijelo vrijeme su biljke bile tu uz mene i ja uz njih. Moj uzor je svjetski poznata dizajnerica vrtova Beth Chato sa svojim temeljnim načelom 'prava biljka na pravo mjesto'. Slijedom toga sam već u kasnijim godinama završila obrazovanje za dizajnericu vrtova i pejzažne arhitekture. Provodim savjetovanje iz područja dizajna vrta (odabir biljnih vrsta, vrtno-arhitektonskih elemenata, kreativno korištenje prostora), moguća je izrada idejnih rješenja kao i cjelovitih elaborata.

Ana Postružnik Đakulović

Ja sam organizatorica prostora, stilistica nekretnina u sklopu pripreme za prodaju ili neku drugu priliku koja zahtjeva sitne, ali bitne promjene, te modni savjetnik i shopping asistent. Sve usluge nudim u online i live varijanti.

Helena Alfirević Arbutina

Ovlaštena sam arhitektica i dizajnerica interijera, te u vlastitoj tvrtki HD SPATIUM d.o.o. projektiram gotovo sve vrste zgrada (24 godine iskustva u projektiranju). Naglasak je na projektiranju obiteljskih kuća, apartmana, kuća za odmor, hotela, stambenih zgrada i interijera. Najbolje je kad se projektira od planirane kupovine zemljišta, kada se analizom prostorno-planske dokumentacije dođe do najbolje organizacije građevinske čestice i postave zgrade na istu, te od idejnog rješenja, preko idejnog i glavnog projekta do ishođenja građevinske dozvole, izvebenog projekta, izvedbe, uporabne dozvole. Važna je i prezentacija nekretnine putem vizualizacija ukoliko istu prodajete ili iznajmljujete. U suradnji sa mnom dobivate ne samo suhoparnu dokumentaciju za ishođenje dozvola, već kreativan rad koji je u sinergiji u savjetovanju sa vama doveo do najkvalitetnijeg rješenja vaše nekretnine.

Petra Pupić

Profesionalna organizatorica prostora i osobnih predmeta koja pomaže pojedincima i tvrtkama ukloniti nered, organizirati i pojednostaviti fizičke prostore i sustave kako bi poboljšali učinkovitost, produktivnost i kvalitetu življenja. Usluge: raščišćavanje i organizacija doma i/ili radnog mjesta na tradicionalan način ili po KonMari metodi, Digitalna organizacija podataka (digitalni dokumenti, mailovi, aplikacije, online alati za brži i bolji rad), Dizajn interijera; nacrt i 3d vizualizacija prostorije (kuhinja, predsoblje) ili skladišnog prostora (ormari, ladice, ostave) u skladu s količinom i vrstom osobnih predmeta pojedinca, Zero waste savjeti koji čine vaš dom i radno mjesto ekološki prihvatljivim.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More