Uređenje i organizacija doma

DIZAJN, ARHITEKTURA I ORGANIZACIJA

Tražite arhitekta? Ili dizajnera interijara? 
Trebate pomoć u organizaciji svog prostora? 
Na pravom ste mjestu!

Vlatka Jovanović Šuran

AGNIA solutions & design je ured za arhitekturu i dizajn sa sjedištem u Pazinu. Bavimo se savjetovanjem, projektiranjem idejnih rješenja, pripremom dokumentacije za građevinsku dozvolu i uređenjem interijera i eksterijera po principu "ključ u ruke". Radimo po cijeloj RH i izvan nje a područje interesa jesu : obiteljske kuće,ville za odmor, stanovi,poslovni prostori etc.

Marija Budija Bingula

Organizatorica doma, educirana od strane Marie Kondo, koja ti kroz proces raščišćavanja pomažem riješiti se viška stvari i stvoriti funkcionalan dom koji je jednostavno za održavati. A ti ćeš u takvom domu dobiti vrijeme i prostor za slobodne trenutke u kojima zaista uživaš. Nudim ti: individualne konzultacije (online ili u tvom domu) ili rad kroz online grupni program.

Adrijana Abramović

Profesionalna sam organizatorica i declutter stručnjakinja. Kroz savjetovanja i individualne konzultacije uživo i online, pomažem ženama raščistiti dom i osmislite dugoročno održive sustave gdje svaka vaša stvar ima svoje mjesto. Razumijem i uvažavam #neurorazličitost poput #ADHD i kako mogu utjecati na vas i vaš dom. Nakon organizacijskog rada sa mnom, brzo ćete vidjeti pozitivne promjene i u sebi i u prostoru u kojem živite.

Nina Stupar

Bavim se cjelovitim dizajnom za poslovne subjekte. Kroz design thinking i experience dizajn gradimo Vašu poslovnu priču ili je podižemo na novu razinu. Uz postavljanje vizualnog identiteta i knjige standarda radimo sve potrebne ekstenzije kako bi Vaše poslovanje bilo na visokoj razini u svim poljima od grafike i interijera, pa nekada i nekih drugih ekstenzija ovisno o Vašim potrebama. Obratiti mi se možete za sva pitanja i konzultacije, a ja ću Vas rado saslušati i pomoći.

Marina Herceg

Pružam usluge online dizajna interijera po povoljnijim cijenama. Imam pakete usluga, ali se mogu kreirati i prema individualnim potrebama. Uz to radim i jednostavne webstranice i sve usluge grafičkog dizajna, od dizajna pakiranja proizvoda do mockupa i paketa za društvene mreže. 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, nešto manje u web stranicama i 20 godina u dizajnu interijera.

Sandra Katona Šesto

Dizajnerica sam interijera koja pomaže ljudima u preuređenju stambenih i poslovnih prostora u skladu sa prostornim i financijskim mogućnostima, kako bi uz što manje uloženog truda i vremena mogli uživati u stanovima i uredima koji zadovoljavaju njihove funkcionalne i estetske potrebe. Pomoć klijentu pružam kroz usluge koje obuhvaćaju: analizu prostora i definiranje postojećih problema; pronalaženje optimalnog prostornog rješenja; definiranje odgovarajućeg stila, boja i materijala koji će odražavati osobnost i individualnost klijenta; 2D/3D vizualizacija prostora; priprema osnovnih uputa za izvođače radova; odabir materijala, gotovog namještaja i opreme, dekoracija..

Maja Kranjec

Krameraj je brend za dizajn i stiliziranje interijera i evenata u vintage stilu. Za svaki projekt pomno biram vintage detalje koji nadograđuju postojeći ambijent i daju mu osobnost, upečatljivost i originalnost. Cilj mi je u ovo moderno, užurbano doba u kojem živimo unijeti duh nekih prošlih vremena i pomoću unikatnih komada stvoriti netipične i šarmantne ambijente koji pričaju priču svog vlasnika. Second-hand i vintage komade namještaja i dekoracije biram zbog održivog načina življenja i kvalitete izrade i materijala, ali i zato što vjerujem da pomoću njih najbolje možemo unijeti osobnu baštinu, karakter i stil u svoj dom.

Petra Novak

Vlasnica studija specijaliziranog za dizajn zelenih površina. Zajedno sa svojim timom stvaram inovativne i funkcionalne vanjske prostore, koji služe kao inspirativno proširenje životne sredine. Dizajn zelenih površina je jedna iznimno popularna disciplina u svijetu koja ima veliki učinak na poboljšanje kvalitete života ljudi. Za više informacija o studiju, te dizajnerskim načelima i vrijednostima kojima se vodimo možete pročitati na našem webu i blogu gdje također objavljujem i savjete za uređenje vrta, odabir i uzgoj biljaka. Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte, rado ću pomoći.

Helena Alfirević Arbutina

Ovlaštena sam arhitektica i dizajnerica interijera, te u vlastitoj tvrtki HD SPATIUM d.o.o. projektiram gotovo sve vrste zgrada (24 godine iskustva u projektiranju). Naglasak je na projektiranju obiteljskih kuća, apartmana, kuća za odmor, hotela, stambenih zgrada i interijera. Najbolje je kad se projektira od planirane kupovine zemljišta, kada se analizom prostorno-planske dokumentacije dođe do najbolje organizacije građevinske čestice i postave zgrade na istu, te od idejnog rješenja, preko idejnog i glavnog projekta do ishođenja građevinske dozvole, izvebenog projekta, izvedbe, uporabne dozvole. Važna je i prezentacija nekretnine putem vizualizacija ukoliko istu prodajete ili iznajmljujete. U suradnji sa mnom dobivate ne samo suhoparnu dokumentaciju za ishođenje dozvola, već kreativan rad koji je u sinergiji u savjetovanju sa vama doveo do najkvalitetnijeg rješenja vaše nekretnine.

Petra Pupić

Profesionalna organizatorica prostora i osobnih predmeta koja pomaže pojedincima i tvrtkama ukloniti nered, organizirati i pojednostaviti fizičke prostore i sustave kako bi poboljšali učinkovitost, produktivnost i kvalitetu življenja. Usluge: raščišćavanje i organizacija doma i/ili radnog mjesta na tradicionalan način ili po KonMari metodi, Digitalna organizacija podataka (digitalni dokumenti, mailovi, aplikacije, online alati za brži i bolji rad), Dizajn interijera; nacrt i 3d vizualizacija prostorije (kuhinja, predsoblje) ili skladišnog prostora (ormari, ladice, ostave) u skladu s količinom i vrstom osobnih predmeta pojedinca, Zero waste savjeti koji čine vaš dom i radno mjesto ekološki prihvatljivim.

Sandra Kolar

Mlada obrtnica koja je odlučila postati svoj gazda i raditi što voli nakon što se 10-ak godina mučila radeći poslove koje nije voljela. Veliki fan učenja jezika u slobodno vrijeme (kineski i korejski su mi najdraži), izrade Youtube tutoriala za sve koji žele naučiti 3D modeliranje u Blenderu i vlasnica obrta Trinity gdje svojim 3D vizualizacijama interijera i eksterijera pomaže klijentima da vide svoj budući dom dok su samo goli zidovi. Također pomaže investitorima da lakše prodaju svoje nekretnine izrađujući realistične 3D vizualizacije.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More