Financije

KNJIGOVODSTVO, RAČUNOVODSTVO, POREZNO SAVJETOVANJE

Tražite knjigovođu? Ili nekog da odgovori na vaša pitanja o budžetu i financijama?
Tu su da vam pomognu: 

Anina De Luca

Stvoren zbog Vas i za Vas XPOS fiskalni blagajnički sustav namijenjen je za sve vrste djelatnosti te uz razne dostupne i prilagodljive opcije čini pouzdano rješenje prilagođeno potrebama vašeg poslovanja i na jednom mjestu rješava sve potrebe maloprodaje. Uz XPOS fiskalnu blagajnu započnite s prodajom odmah i omogućite svojim kupcima najbolje iskustvo uz mogućnost plaćanja karticama.

Ksenija Đikić

Vodim računovodstvo za poduzeća, obrtnike, opg-ove i udruge, poslovna i porezna savjetovanja

Anita Švorinić

Posljednje 2 godine sam vlasnica obrta AS consulting koji se bavi poslovnim savjetovanjem, a najviše pomažem poduzetnicima početnicima u svim njihovim nedoumicama kako postaviti poslovanje na samom početku. Bavim se izradom poslovnih planova za poticaje za samozapošljavanje, hamag bicro, prijavama na razne natječaje, izrade investicijskih studija,...

Marina Dubravčić

Edukacija i savjetovanje u financijskom sektoru. Vodim zajednicu na FB - Financijska sloboda, te imam on Line programe na istu temu. Pomažem ženama da budu Financijski slobodnije. Također pružam usluge kreditnog savjetovanja, savjetovanja u investiranju, te financijsko praćenje projekata.

Dijana Pešić

Vlasnica sam obrta za knjigovodstvene i računovodstvene usluge "Artemida". Bavim se knjigovodstvenim i računovodstvenim poslovima za poduzeća, obrtnike, opg-ove i udruge, te poslovnim savjetovanjima prije otvaranja obrta ili tvrtke te u toku poslovanja.Svojim uslugama olakšavam sadašnjim i budućim poduzetnicima poslovanje.

Manuela Mihaljević Sabljak

Profesorica mentor ekonomske skupine predmeta koja je dvije godine izabrana u 500 najboljih obrazovnih djelatnika, autorica organizatora osobnih financija Financijski kompas i online programa Pokreni svoj financijski kompas

Anđelka Belinić

Kompletne knjigovodstvene usluge za poduzeca, obrte i udruge

Dijana Dolušić

Vlasnica društva DD upravljanje i savjetovanje d.o.o.. Specijalizirana sam za dizajniranje rješenja u području financija i računovodstva, te pomažem tvrtkama svih veličina u upravljanju poslovanjem, postizanju operativne izvrsnosti i unapredjenju procesa. Posjedujem certifikat internog revizora i ovlašteni sam kontroler za financije te radim kao interim CFO - CEO.

Valentina Ivančić

Vlasnica obrta za poslovno savjetovanje StratEx, s fokusom na financije i upravljanje. Fokusirana sam na mikro, mala i srednja poduzeća. Klijente vodim kroz proces financiranja poslovnih poduhvata. Za njih istražujem i predstavim moguće opcije. Također, pripremam cjelokupnu dokumentaciju i vodim komunikaciju s financijskom institucijom sve do potpisivanja ugovora. Područje upravljanja unaprijeđujemo pomažući klijentu osvijestiti i definirati slabe točke u trenutnom poslovanju te ponovnom uspostavom ravnoteže između postavljenih ciljeva, strategija i rezultata poslovanja.

Nives Lovrić

Magistra sam ekonomije i radim u srednjoj školi kao voditeljica računovodstva, a otvorila sam i knjigovodstveni obrt u kojem sam se specijalizirala za paušalne obrtnike. Savjetujem vas od same ideje, zajedno postavljamo obrt na noge, za vas otvaram obrt i uz vas sam na vašem poslovnom putu. Vaši brojevi su u mojim rukama i ja brinem o tome. Individualno pristupam svakom klijentu, sve se dogovaramo i redovito smo u kontaktu oko svih stvari vezanih za vaše poslovanje.

Dina Jakšić

Prije otvaranja vlastitig obrta bila sam office manager u firmi koja se bavi računovodstvom. Imam puno iskustva u računovodstvu, izradi izvješća za poduzetnike, obrtnike i udruge. Bavim se i poslovnim savjetovanjem, reviziji poslovnih ideja i planiva, te administraciji i forenzičnoj analizi poslovanja. Nudim i uslugu mentoriranja osoba koje žele steći iskustvo u praksi u računovodstvu.

Tajana Jalić

Vvlasnica sam obrta JJ virtual assistance. Pružam usluge virtualne asistencije primarno u financijama, računovodstvu i administraciji. Dodatno još pružamo usluge i digitalnog marketinga i poslovnog savjetovanja.

Ksenija Granc

Nakon višegodišnjeg iskustva i konstantnog educiranja na temu investiranja, otvorila sam instagram profil pod nazivom Mala škola ulaganja. Pomažem ženama donijeti pametne odluke vezane za investiranje svog novca i pružam im sva znanja potrebna za ostvarivanje pasivnih prihoda putem investiranja u dionice i ETF. Rad sa mnom je u formi individualnih konzultacija.

Danijela Iveljić

ERGON obrt za knjigovodstvo, računovodstvo i poslovno savjetovanje specijaliziran je za pružanje usluga tvrtkama i obrtima koji se bave uslužnim djelatnostima. Vlasnica Danijela Iveljić je ovlašteni računovođa s preko 25 godina radnog iskustva u računovodstvu i financijama. Profesionalnost, kvaliteta i miran san zagarantirani. Želite li najbolje za svoje poslovanje?Tu smo za Vas!

Sandra Lorenzin

Pomažem poduzetnicama da iskoriste bespovratna i druga sredstva za financiranje svoga poslovanja putem EU fondova ili nekih drugih izvora financiranja. Izrađujem poslovne planove (za samozapošljavanje i dr.), pišem projekte, a posebna su mi strast projekti koji se odnose na turizam i ruralni razvoj. Financijama i projektima bavim se više od 20, a u poduzetništvu sam 2 godine. Kao dugogodišnji iznajmljivač – ""Superhost"", ekonomistica i magistrica kulture i turizma savjetujem male iznajmljivače kako da pokrenu ili poboljšaju svoje poslovanje strateškim pristupom (analizom lokacije, sadržaja smještaja i oglasa, ciljne skupine, konkurencije, cijena, recenzija, troškova, projekcije prihoda, osmišljavanjem sadržaja oglasa i predlažem smjernice za uspješno poslovanje) te ih savjetujem o njihovim obvezama (davanjima i administracijom).

Mia Rodić

CEO preduzeća Tax International doo koje se bavi registracijom privrednih subjekata u Srbiji, poreskim savetovanjem i knjigovodstvom. Zastupnica sam Globus centra za ekonomski, turistički, ekološki i socijalni razvoj. Članica sam Socijalno ekonomskog saveta grada Novog Sada u kojem iniciram promene za poboljšanje privrednog ambijenta, aktivistkinja u poslovnim udruženjima koja okupljaju žene preduzetnice. Radim na projektima dualnog obrazovanja, socijalnog preduzetništva i drugo.

Sandra Klaus

Ja sam virtualni asistent za administrativne poslove, vođenje društvenih mreža, i knjigovođa za paušalne obrtnike i male i srednje obrtnike. Od usluga VA to su izrada i slanje ponuda, računa, raznih evidencija. Izrada grafika za društvene mreže u Canvi. Za kompletno knjigovodstvo od početka, pomoć pri otvaranju obrta, savjetovanje, obračuni plaća, PDV-a, prijave i odjave radnika, godišnji obračuni.....

Maja Dorić Vuković

Savjetovanje u području osobnih financija. Pružamo sveobuhvatne usluge financijskog savjetovanja kućanstvima, prilagođene savjete o strategijama ulaganja, upravljanja dugom i ciljevima štednje! Pomažemo vam odrediti dugoročne i kratkoročne ciljeve, promijeniti Mindset oko novca i financija i izrađujemo kućni budžet vama po vašoj mjeri.

Matea Đapić

Vlasnica obrta MD za računovodstvo,poslovne usluge i virtualnu asistenciju iz Splita. Računovodstvene usluge nudimo na području cijele Hrvatske za udruge ,sportske klubove , obrte i poduzeća. Iza sebe imamo preko 35 uspijesno napisanih i izrealiziranih poslovnih planova za samozapošljavanje na što sam posebno ponosna te svoje stalne klijente kojima vodim poslovne knjige i kojima se trudim bit potpuna podrška u njihovom poslovanju.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More