obrazovanje djece i odraslih

STRANI JEZICI, MATEMATIKA, KEMIJA

Poduke i instrukcije iz raznih obrazovnih sfera.

Lana Matica

English Language Coach i NLP praktičarka. Učim odrasle i djecu da govore engleski bez granica privatno i poslovno kroz individualne i grupne programe u obrtu Beespoke. Nakon održanih 1500+ sati, znam da je engleski stvoren za apsolutno svakog, neovisno o trenutnom levelu znanja ili prošlim iskustvima. U svojem radu koristim NLP tehnike, koje pomažu u izgradnji engleskog mindseta, pospješuju brzinu i kvalitetu usvajanja novog engleskog znanja te daju alate za jednostavno održavanje engleskih vještina. Privatni coaching sati dostupni su za: engleski bez straha (English Formula), konverzaciju, poslovni engleski, pripreme za certifikate, pripreme za razgovor za posao na engleskom. Grupni programi otvoreni su za: engleski bez straha (English Formula), konverzaciju, pripreme za maturu (i nacionalne ispite od jeseni 2023.).

Janja Aničić

Poduka iz kemije i biologije, priprema za maturu i prijemni ispit na Medicinskom fakultetu, online radionice, online paketi poduke

Eva Delač

Naglasak je na radionicama iz matematike na kojima djeca uče razmišljati i logički zaključivati te koristiti znanje iz škole, zatim držim savjetovanja za učitelje i roditelje vezana za obrazovanje, školu, pravilnike .. Također, držim instrukcije iz matematike.

Tatjana Belanović

Primarni posao u kojem sam već 10 godina jest odgoj i obrazovanje djece. Prije 8 godina otvorila sam obrt za čuvanje djece Točkica. Prije 3 godine pokrenula sam brend Tragovima sreće koji se temelji na mentalnom zdravlju djece u odraslih.

Anđela Kraljević

Pomažem ženama usavršiti komunikacijske vještine na engleskom bez treme i bubanja pravila i lista riječi, metodama i alatima koji koji su zabavni i daju rezulate. Prevodim sa i na strani jezik sve oblike sadržaja i prenosim svaku poruku u duhu ciljnog jezika.

Angela Bralić

Magistra sam edukacije i profesorica povijesti i hrvatskog jezika i književnosti koja je nakon 5 godina školski sustav odlučila zamijeniti vlastitim obrtom za edukaciju, u kojemu radim s djecom i roditeljima na njihovim izazovima sa školom i učenjem. Školski sustav često zatire prirodnu ljubav prema učenju i ponekad zanemaruje one vještine koje su svakom djetetu važne za njegov razvoj i ostvarenje potencijala, a kroz bolje poznavanje razvoja mozga kod djece možemo to ispraviti. Moj online program Pomozi mi da naučim sam osmišljen je za roditelje koji kod djece žele razvijati samostalnost i samoregulaciju kroz vještine učenja, a u pripremi su i radionice za djecu za razvoj samopouzdanja, vještina učenja i kreativnog mišljenja.

Tea Resanović

Magistra pedagogije, u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja radim od 2015. g. Majka sam dječaka te sretna supruga. Priroda mog posla jest neprestano promišljanje, osmišljavanje i unaprjeđivanje mogućnosti u odgojno-obrazovnom procesu te profesionalnom razvoju, veliki dio čega je upravo kreiranje edukacija. EduList je nastao upravo iz težnje da svima olakšam pretraživanje edukacija te da sve budu dostupne na jednom mjestu, što je sada omogućeno u Facebook grupi Sve edukacije, a EduList edukativna platforma bavi se edukacijama za rani i predškolski odgoj i obrazovanje te za osobni razvoj - edukatore, kreativce i praktičare.

Sanela Šabović

Vlasnica sam škole jezika Marigold LC koja se nalazi u Subotici. U školi radimo sa decom od 3 do 18 godina grupno a ja lično radim sa (budućim) vlasnicima biznisa i pomažem im da engleski postane deo njihovog biznis arsenala a ne prepreka. Najzanimljivi deo je KAKO. Neurolanguage coaching. Fensi reč ali zapravo jedan ljudski, holistički pristup učenju. Među prvih 1000 u svetu naučila sam kako da tajne life coachinga prenesem u putovanje učenja jezika.

Ana Labaš

Trenerica javnoga nastupa i autorica programa Javni nastup za poduzetnice kroz koji u ugodnoj i opuštenoj atmosferi pomažem ženama poduzetnicama da s lakoćom i samouvjereno predstavljaju svoje ideje, usluge i proizvode. Nakon zajedničke suradnje moje su klijentice počele redovito objavljivati video sadržaj na društvenim mrežama, pokretale podcaste, unaprjeđivale svoj sadržaj na YouTube-u, kreirale online programe, uspješno vodile webinare i predavanja uživo i najvažnije - naučile kako strah od nastupa zamijeniti uzbuđenjem zbog dijeljenja svojih ideja. Ako i ti želiš isto, pozivam te da klikom na web stranicu istražiš dostupne načine suradnje.

Đurđica Čotić

Ja sam Đurđica Čotić, magistra primarnog obrazovanja. Multistrastvena sam osoba, zaljubljenica u odgoj, dječju psihologiju i predagogiju. Sva svoja znanja, vještine i talente objedinila sam u svoj mali biznis - Grow'n Glow, u okviru kojeg se bavim odgojno-obrazovnim radom s djecom i roditeljima. U Grow'n Glow-u nudim usluge instrukcija, privatnog produženog boravka, edukativnih radionica i organizacijom tematskih rođendanskih proslava.

Karla Tuđen

U Jezičnoj učionici odraslim osobama pomažem da (samostalno) savladaju njemački i ruski jezik, i to u obliku suvremene virtualne nastave spajajući svoje dvije strasti - ljubav prema jezicima sa znanjem o njihovoj kulturi. Ako se želiš spretno snalaziti u stvarnim jezičnim situacijama i pritom strani jezik uvrstiti u svoju svakodnevicu, na navedenim linkovima možeš saznati kako Ti Jezična učionica može pomoći na Tvom jezičnom putovanju.

Čekamo te

Ovdje može biti i tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More