obrazovanje djece i odraslih

STRANI JEZICI, MATEMATIKA, KEMIJA..

Poduke i instrukcije.

Lana Matica

English Language Coach i NLP praktičarka. Učim odrasle i djecu da govore engleski bez granica privatno i poslovno kroz individualne i grupne programe u obrtu Beespoke. Nakon održanih 1500+ sati, znam da je engleski stvoren za apsolutno svakog, neovisno o trenutnom levelu znanja ili prošlim iskustvima. U svojem radu koristim NLP tehnike, koje pomažu u izgradnji engleskog mindseta, pospješuju brzinu i kvalitetu usvajanja novog engleskog znanja te daju alate za jednostavno održavanje engleskih vještina. Privatni coaching sati dostupni su za: engleski bez straha (English Formula), konverzaciju, poslovni engleski, pripreme za certifikate, pripreme za razgovor za posao na engleskom. Grupni programi otvoreni su za: engleski bez straha (English Formula), konverzaciju, pripreme za maturu (i nacionalne ispite od jeseni 2023.).

Janja Aničić

Poduka iz kemije i biologije, priprema za maturu i prijemni ispit na Medicinskom fakultetu, online radionice, online paketi poduke

Eva Delač

Naglasak je na radionicama iz matematike na kojima djeca uče razmišljati i logički zaključivati te koristiti znanje iz škole, zatim držim savjetovanja za učitelje i roditelje vezana za obrazovanje, školu, pravilnike .. Također, držim instrukcije iz matematike.

Sanela Šabović

Vlasnica sam škole jezika Marigold LC koja se nalazi u Subotici. U školi radimo sa decom od 3 do 18 godina grupno a ja lično radim sa (budućim) vlasnicima biznisa i pomažem im da engleski postane deo njihovog biznis arsenala a ne prepreka. Najzanimljivi deo je KAKO. Neurolanguage coaching. Fensi reč ali zapravo jedan ljudski, holistički pristup učenju. Među prvih 1000 u svetu naučila sam kako da tajne life coachinga prenesem u putovanje učenja jezika.

Tatjana Belanović

Primarni posao u kojem sam već 10 godina jest odgoj i obrazovanje djece. Prije 8 godina otvorila sam obrt za čuvanje djece Točkica. Prije 3 godine pokrenula sam brend Tragovima sreće koji se temelji na mentalnom zdravlju djece u odraslih.

Anđela Kraljević

Pomažem ženama usavršiti komunikacijske vještine na engleskom bez treme i bubanja pravila i lista riječi, metodama i alatima koji koji su zabavni i daju rezulate. Prevodim sa i na strani jezik sve oblike sadržaja i prenosim svaku poruku u duhu ciljnog jezika.

Karla Tuđen

U Jezičnoj učionici odraslim osobama pomažem da (samostalno) savladaju njemački i ruski jezik, i to u obliku suvremene virtualne nastave spajajući svoje dvije strasti - ljubav prema jezicima sa znanjem o njihovoj kulturi. Ako se želiš spretno snalaziti u stvarnim jezičnim situacijama i pritom strani jezik uvrstiti u svoju svakodnevicu, na navedenim linkovima možeš saznati kako Ti Jezična učionica može pomoći na Tvom jezičnom putovanju.

Đurđica Čotić

Ja sam Đurđica Čotić, magistra primarnog obrazovanja. Multistrastvena sam osoba, zaljubljenica u odgoj, dječju psihologiju i predagogiju. Sva svoja znanja, vještine i talente objedinila sam u svoj mali biznis - Grow'n Glow, u okviru kojeg se bavim odgojno-obrazovnim radom s djecom i roditeljima. U Grow'n Glow-u nudim usluge instrukcija, privatnog produženog boravka, edukativnih radionica i organizacijom tematskih rođendanskih proslava.

Dora Firi

Po struci sam ekolog i nudim instrukcije i pripreme za maturu iz biologije. Uz to organiziram i edukaciju o recikliranju i zero wasteu.

Čekamo te

Ovdje može biti i tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More