Svi naši BYOB programi i projekti

U ove četiri godine skupilo se puno toga što radimo. Od mentorskih programa za žene poduzetnice do regularnih druženja online i uživo.

 

Nadamo se da vam naša zajednica služi i pomaže i da ćete rado podržati vašom članarinom putem Patreona.

 

S obzirom da se često možemo pogubiti u količini svega, ovdje se na jednom mjestu nalaze sve mogućnosti koje možete pronaći u BYOB zajednici.

 

Pa krenimo!

BYOB Facebook grupa
Grupa za poduzetnice i one koje razmišljaju o poduzetništvu. U grupi ćete dobiti podršku i motivaciju, razna predavanja, mentorske programe i online i offline druženja! U grupi aktivno sudjeluju brojne poduzetnice koje su spremne podijeliti svoje znanje i trikove s budućim poduzetnicama!
Youtube Kanal
Na našem kanalu moći ćete pronaći sva naša stara predavanja i radionice, ali u budućnosti će sva predavanja biti u ovom formatu. Naime, kod Fb liveova često se događaju tehnički problemi, te ćemo na ovaj način to izbjeći. Ako i vi želite snimiti video predavanje za naš kanal, slobodno se javite!
BYOB Newsletter
U BYOB newsletteru dobit ćete svaka dva tjedna mail s novim programima, razne informacije o događanjima i poneku osobniju priču
Web stranica
Web stranica osnovana je s namjerom ‘od članica za članice’. Ovo je platforma na kojoj možete podijeliti vašu priču, savjete, iskustvo, informacije… Želite biti autor?
BYOB Konferencija
3. – 5.11.2022. održala se prva Be your own boss konferencija! Prvi i drugi dan odvijao se online, dok smo se treći dan družili u Splitu i Zagrebu. Druga konferencija održana je 8. i 9.3.2024. Snimke konferencije i svi bonus webinari dostupni su i onima koji nisu bili – slobodno se javite mailom za dodatne informacije.
Posebna Facebook grupa samo za vas
Ukoliko vam je potrebna malo intimnija i bliskija atmosfera, za vas je otvorena i posebna manja FB grupa
Ćakule uz kavu ili vino
Ovo su naša redovna tjedna druženja na kojima ste podijeljene u manje grupe kako bi se bolje upoznali. Pauza je namijenjena svima onima koji rade solo i fali im ‘razgovor s kolegama uz aparat za kavu’. Ćakule se odvijaju jednom ili dva puta mjesečno. Točne termine možete pronaći pod ‘Events’ u grupi.
Darivanja 🙂
Naše veliko darivanje za 5k članica s preko 200 poklona neće se zaboraviti, a da nastavimo u tom tonu – ako želite nešto darovati članicama, slobodno ispunite formu.
Meet my Business Zagreb
Meet my business susreti organiziraju se uživo u Zagrebu s ciljem umrežavanja i povezivanja članica. Lokacija je vlastiti poslovni prostor ili miran caffe bar.
Meet my Business Istra
Meet my business susreti organiziraju se uživo u Istri s ciljem umrežavanja i povezivanja članica. Lokacija je vlastiti poslovni prostor ili miran caffe bar.
Katalog članica
U katalog se mogu upisati sve službene članice. Molimo vas samo da popunite formu i u roku mjesec dana dodat ćemo vas u katalog. Potrebno je biti članica tri mjeseca ili platiti godišnju članarinu za upis u katalog.
Katalog poklona
Z sve članice koje se bave ručnim radom imamo katalog ‘Što kupiti za poklon’. U katalog se mogu upisati sve službene članice. Molimo vas samo da popunite formu i u roku mjesec dana dodat ćemo vas u katalog. Potrebno je biti članica tri mjeseca ili platiti godišnju članarinu za upis u katalog.
Predavanja i radionice
U grupi redovito održavamo korisna predavanja i radionice. Ako i vi imate ideju za nešto što bi mogle podijeliti s ostalim članicama, slobodno se javite mailom.
Idejomat
Idejomat je zamišljen kao okupljanje nas 5-6 putem Zooma gdje jednoj osobi pomažemo s idejama i savjetima za sve kanale za koje stvara sadržaj (društvene mreže, blog, newsletter, podcast, YouTube…). Kroz razgovor i potpitanja pomažemo doći do novih, svježih ideja o čemu stvarati sadržaj za šta god ga već stvara. Ukoliko i ti želiš sudjelovati, prijaviti se možeš putem Google forme, a mi ćemo ti se javiti čim dođeš na red.
Na kavi sa stručnjakom…
Ova druženja krenula su u rujnu 2022. godine. Na tim druženjima imat ćete priliku stručnu osobu pitati baš sve što vas o toj temi zanima. Do tad se i sami možete prijaviti kao stručnjak za određeno područje, samo pošaljite mail.
Hot Seat
Na svakom sastanku pričat ćemo o jednoj temi, odnosno konkretnom problemu/pitanju/izazovu koji imate, o kojem ćemo oko sat vremena raspravljati u grupi od maksimalno 10 sudionica. Ukoliko imate neku zanimljivu temu o kojoj želite popričati prijavite se
Besplatni mentorski program
Meet my business susreti organiziraju se uživo u Istri s ciljem umrežavanja i povezivanja članica. Lokacija je vlastiti poslovni prostor ili miran caffe bar.
Predstavljanje u grupi
Svaka The Bossica članica može jednom u dva mjeseca u samoj grupi podijeliti svoju priču, predstaviti se, ispričati nešto o svom poslu. U postu s predstavljanjem možete objaviti i linkove na svoje društvene mreže, newsletter, web stranicu, besplatne resurse…
Sudjelovanje u BYOB podcastu
Ukoliko želite biti gošća u Na kavi s Bossicama, slobodno se javite mailom.
Intervju s poduzetnicom
Svake srijede na našoj web stranici izlazi intervju s jednom od vas. Intervju je u pisanom obliku – dobijete pitanja i pošaljete svoje odgovore. Ukoliko želite sudjelovati, slobodno se javite mailom.
Objava vaših besplatnih događanja i resursa
The Bossica članice mogu svoje besplatne webinare i resurse podijeliti direktno na zidu grupe.
Objava vaših PR tekstova
Svoj PR tekst slobodno možete poslati mailom.
Predstavljanje na IG profilu
The Bossica članice imaju pravo predstaviti se na našem IG profilu na način na koji same odaberu (kroz reels, carousel, običan post…)
*Bossice pomažu*
Svakog mjeseca dio Patreon budžeta ide i u humanitarne svrhe. Svaka The Bossica članica može predložiti udrugu, osobu ili akciju popunjavanjem forme. Popis će se redovito nadopunjavati i redovito ažurirati!

A sad još kratko o načinu na koji možete podržati rad grupe.

Ako vam je ova grupa korisna (poslušali ste koji FB live, sudjelovali u radionicama, dobili novog klijenta, dobili business bestija, član ste peer masterminda, osvojili ste mentorski program ili divnu nagradu na darivanju….) nadam se da ćete uzeti par minuta vremena i donirati minimalni mjesečni iznos od 1 eur+pdv odnosno početno BYOB Rookie članstvo. Za one kojima treba više, tu je Rising Star ili The Bossica članstvo.

Sve informacije ćete pronaći na Patreonu:
https://www.patreon.com/byobcroatia

Od nedavno postoji opcija i uplate na račun, no u tom slučaju plaća se godišnja članarina. Slobodno se javite za više informacija.
Mail: byobzajednica@gmail.com

Hvala svima što ste tu!

*Svi naši programi i mogućnosti podložni su izmjenama.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More