Osmi krug besplatnog mentorskog programa

by Marina Biljak
13K views

Stigao nam je i osmi krug besplatnog mentorskog programa za BYOB članice.

U ovom krugu imamo 180 divnih mentorica, a vi možete izabrati neograničeni broj programa! Molimo vas da za svaki program koji odaberete popunite novu formu.

U nastavku je popis mentorskih programa, a formu za prijavu ćete pronaći na Patreon wallu.
*Program je namijenjen svim našim službenim članicama, uključujući i Rookie članice.
Možete se priključiti već sada, putem Patreona ili ukoliko pošaljete mail sa svojim podacima na byobzajednica@gmail.com
https://www.patreon.com/byobcroatia
No, zbog neugodnog iskustva u prošlom krugu, za sve nove članice koje se žele priključiti u Rookie kategoriji bit će potrebno uplatiti godišnju članarinu (12 eur + pdv).

Prijaviti se možete do 4. rujna, nakon čega će mentori odabrati dobitnice.

Sretno svima!

A mentorice i programi su:

1. Josipa Radovančević: Samostalno kreiranje web stranice
Grupni program za 3 osobe.
U ovom mentorskom krugu mentorirat ću 3 osobe koje žele same kreirati svoje web stranice. Krećemo od hostinga, domene, sve dogovaramo unaprijed. Potrebno je pripremiti tekstove i slike. Sastajemo se 1x tjedno na sat vremena, 2 mjeseca. Bit će i domaćih zadaća 🙂

2. Daria Udossi: Dance ‘n Confidence – Ljubav prema sebi kroz pokret i mindset
Grupni program za 7 osoba.
4 tjedna, po sat i pol, preko Zoom-a, grupni coaching. Predstavit ću svoj autorski koncept Dance ‘n Confidence – kombinacija osobnog razvoja i pokreta, raznih plesnih praksi za buđenje konekcije sa sobom, terapijski rad, senzualna plesna praksa, chakra dance. Program pomaže ženama da naprave temelj u mindset-u i onda da sve integriraju kroz ples.

3. Marcella Šneler: Zakoraci u svijet virtualne asistencije
Individualni program za 1 osobu.
5 zoom sastanaka po 45min, (tko su VA, sto rade, koje usluge nude, gdje pronalaze klijente, marketing strategija, odredivanje cijena, alati potrebni za rad).

4. Sanja Martinović: Plan komunikacije na Instagramu i Facebooku
Individualni program za 2 osobe.
Mentorski individualni program gdje bismo, kroz napisani komunikacijski plan, odredile vaše ciljne javnosti i plasirale objave prilagođene baš njima. Između ostalog, odgovorit ćemo na ključna pitanja koji je vaš cilj, kome se obraćate i na koji način. Napravit ćemo SWOT analizu vašeg poslovanja i odrediti ciljeve koristeći SMART metodu. Upoznat ćemo vašu ciljnu javnost i pokušati saznati što više o njoj. Spomenut ćemo misiju i viziju i naučiti razliku.

5. Nataša Lipej: Ponosni vlasnik nekretnine – kupoprodaja nekretnine
Grupno predavanje za 6 osoba
Tema: kako kupiti nekretninu na siguran i valjan način, da je sve sukladno zakonu. 4 modula: 1. Osnovni pojmovi i sudionici procesa, 2. Preduvovor i ugovor – sastavni elementi, 3. Upis vlasništva, 4. Porez na promet nekretnina. Trajanje cca 90 min.

6. Manuela Mihaljević Sabljak: Upravljanje osobnim financijama
Individualni program za 5 osoba.
Mjesec dana, modul 1 Planiranje osobnih financija, modul 2 Kontroliranje osobnih financija, modul 3 Postavljanje financijskih ciljeva, modul 4 Financijska analiza….sve polaznice dobiti će na dar organizator osobnih financija Financijski kompas (PDF).

7. Slavica Gabrilo: Balans tvog unutarnjeg tima, tvojih uloga i identiteta koje živiš
Grupni program za 5 osoba.
5 tjedana. 1x tjedno zoom sastanci sa novom temom i pdf radnim listovima, a svaka polaznica će imati jedan zoom sastanak 1:1 gdje ćemo pričati o njenoj konkretnoj problematici. Raditi ćemo na tome da sve životne uloge koje ima dovede u ravnotežu, koristeći NLP znanja i tehnike. Pronaći područja života koja je uvode u stres definirati koje strategije treba napraviti da bi vratili ravnotežu, kako bi živjela sretno i ispunjeno.

8. Nikolina Mihić: Work/Life balance – po mojim pravilima
Grupni program za 5 osoba
5 susreta na temu balansa privatnog i poslovnog života. Namijenjeno ženama koje nisu samo poduzetnice. Bilo da balansirate full time posao i svoj posao sa strane, vodite dva posla odjednom ili se trudite naći ravnotežu između posla i obitelji, ovo je grupa za vas. Radit ćemo na individualnim ciljevima uz podršku grupe čiji članovi se nose sa sličnim temama. Susreti će biti jednom tjedno kroz razdoblje od 2 mjeseca u popodnevnim terminima.

9. Rebeka Brozić: Kako “raditi” na sebi?
Grupni program za 10 osoba.
trajanje 7 tjedana, teme: Samoprocjena i postavljanje ciljeva, Emocionalna dobrobit, Razvoj samopouzdanja, Razvoj vještina, Kreativnost i samoizražavanje, Ravnoteža između posla i privatnog života i Planiranje budućnosti i održavanje promjena

10. Andreja Marčec: Zavoli svoj novac
Grupni program za 115 osoba.
Trajanje 6 tjedana + dobivate 12 unaprijed snimljene lekcije preko FB zatvorene grupe. Teme su: pismo novcu, tipovi okruženja odrastanja s novcem, uvjerenja oko novca, analiza tvojih financija, itd. Početak cca 15.10.. Edukativna radionica nije ista kao iz siječnja 2023.g. i mogu se prijaviti i one polaznice , koje su već bile. Uvjet je da polaznice doista prolaze edukacije i da budu dostupne za komunikaciju za vrijeme trajanja edukacije, te da ostave javni osvrt/recenziju.

11. Tea Čizmek Mesarić: Pokreni svoj blog/web
Individualni program za 1 osobu.
Nasnimljeni online program uz pomoć kojeg svatko može naučiti kako pokrenuti svoj blog ili web, bez imalo prethodnog znanja. I to u WordPressu, najjednostavnijoj i besplatnoj platformi. U programu će osoba naučiti što je do domena, hosting, WordPress, kako sve to instalirati, kako urediti blog/web po svom, kako dodati tekst i fotografije, kako objaviti prvu objavu… Vođeni program, korak po korak, od ideje do vlastitog bloga/weba.

12. Martina Žgomba: Postani virtualni asistent
Grupni program za 2 osobe.
6 modula koji se nalaze na edukativnoj platformi. Svaki tjedan dobiva se pristup jednom modulu. Module čine snimljene video lekcije koje možeš pregledati kad ti najviše odgovara te pdf prezentacije, dodatni materijali i radne bilježnice koje možeš preuzeti na vlastito računalo i rješavati u digitalnom ili pisanom obliku. Jednom tjedno Zoom sastanak uživo na kojem odgovaram na pitanja te obrađujemo temu tjednog modula. Program traje 6 tjedana, a pristup materijalima na edukativnoj platformi imate ukupno 10 tjedana.

13. Slobodanka Jungić: Lični razvoj-emocije i mindset
Individualni program za 5 osoba.
5 koučing sesija, jedna nedeljno. Otklonićemo neprijatne emocije koje kvare kvalitet života, uključujući odnose, karijeru, finansije i podesiti mindset za postizanje željenih rezultata. To ćemo najpre da uradimo kroz vrednovanje sebe, a zatim i radeći na drugim uverenjima, kao i na identitetu i vrednostima.

14. Ana Vorkapić Marošević: Tečaj obrade fotgrafija u Photoshopu!
Individualni program za 2 osobe.
Programom ćemo proći osnove Photoshopa za obradu fotografija, brisanje i zamjena pozadina, micanje detalje sa slike, slojevi, selekcije i maske.

15. Krešimira Gojanović: Anti-stres kreativne terapije za osnaživanje duha i tijela
Individualni program za 2 osobe.
Kreativne anti-stres terapije za žene koje previše rade, uz pomoć fotografije, crteža, poslovne i osobne individualne astropsihološke analize sa kojima svakoj polaznici pristupam na individualni način i tražimo zajednički najbolje metode za njezino osnaživanje, opuštanje, ali i razvijanje kreativnih potencijala uz pomoć kojih će naučiti osnove fotografije, dizajna, vizualnog oblikovanja svojih ideja i promocije u javnom prostoru. Tehnike meditacije u pokretu, fotografija u prirodi, inutuitivni crtež, promotivne i komunikacijske strategije, čišćenje negativnih obrazaca koji spriječavaju obilje i životnu ravnotežu.

16. Tamara Perušić: Potakni svoju kreativnost i ostvari svoje potencijale uz fraktalne crteže
Individualni program za 10 osoba.
Upoznaj metodu crtanja fraktalnih crteža kao oblika art terapije. Crtanje fraktala pomoći će ti da bolje upoznaš sebe, prepoznaš i ostvariš svoje životne ciljeve i potencijale. Individualno online kroz 3 susreta u mjesec dana (prvi susret 2 sata, drugi i treći susret po sat vremena).
Što se očekuje od tebe: Spremnost na crtanje crteža prema uputama, Poštivanje dogovorenih zadanih vremenskih rokova koji su tu da te podrže u tvojoj transformaciji.

17. Tamara Perušić: Stvaram vlastitu sreću i iskustvo radosti bez obzira na okolnosti
Individualni program za 10 osoba.
Rezultat dugogodišnjeg proučavanja različitih holističkih metoda i praksi. Čeka te 30 kratkih video lekcija na platformi Thinkific. Uz svaku lekciju dobit ćeš prezentaciju i zadatke koji ti pomažu da prakticiraš naučeno. U programu je uključena radna bilježnica na 73 stranice. Način izvođenja: Individualno u vlastitom ritmu putem platforme Thinkific. Imat ćeš 3 mjeseca pristup platformi.

18. Tamara Perušić: Otključaj svoj puni potencijal uz holistički biznis coaching
Individualni program za 5 osoba.
Ako imaš osjećaj da ti treba podrška na tvom poslovnom putu, tu sam za tebe. Kroz 6 susreta pomoći ću ti da identificiraš i uskladiš tvoje osobne vrijednosti i ciljeve sa tvojim poslovnim ciljevima. Razvit ćeš jasnu viziju, postaviti smislenije ciljeve i akcijske planove, te stvoriti strategije za unaprijeđenje poslovanja. Individualno kroz 6 susreta (1x tjedno). Svaki susret u trajanju od 60-90 min.

19. Nikolina Dukić & Ivana Gabre: “SVOJA u majčinstvu”
Grupni program za 1 osobu
4 tjedni grupni program osobnog razvoja za mamu koja se želi osjećati dobro u svojoj koži! 4 modula u video formatu svaki tjedan stižu na tvoj mail, a ti ih gledaš onda kada ti odgovara. Po jedan ŽENSKI KRUG tjedno; zoom radionica uživo na kojoj radimo praktične vježbe i dijelimo alate, radimo na primjerima polaznica i nadograđujemo teorijski dio. (*ne snima se). Program uključuje i whatsapp grupu podrške, dnevne afirmacije, dnevnik samorefleksije koji prati module te bonus predavanja.

20. Jasminka Grbelja: Učimo izrađivati kozmetiku i zdravo se brinuti o sebi
Grupni program za 3 osobe
Četiri modula preko Zooma ili uživo, upoznavanje novih stupnjeva izrade kozmetike, upoznavanje s osnovnim sirovinama, izrada formulacija, ciljana njega.

21. Ivana Legin: Financije u biznisu
Individualni program za 1 osobu.
Trajanje: 4 mjeseca. Kroz individualni rad gradimo strukturu financijskog dijela poslovanja. Prvi mjesec palimo svjetlo u financijama – suočavanje s realnošću. Drugi mjesec postavljamo temelje – optimizacija financija. Treći mjesec je namijenjen implementaciji i korekciji. Posljednji mjesec – učvrstimo naše temelje. U prva tri mjeseca imamo 2 sastanka mjesečno, dok u poslejdnjem mjesecu imamo svaki tjedan novi sastanak (ovi sastanci su nešto kraći 30 – 45 minuta).

22. Ivana Legin: Knjigovodstvo s pomakom
Individualni program za 1 osobu
Online program za knjigovođe, vlasnice knjigovodstvenih biznisa. Online program koji knjigovođama pomaže transformirati njihov biznis, uvesti nove usluge, povećati profit i omogućiti svojim klijentima donošenje boljih poslovnih i financijskih odluka. Kroz 11 tjednih modula bavimo se transformacijom knjigovodstva. Provest ću te kroz definiranje novih usluga u knjigovodstvu ali dati ću ti i alate kako da ih provedeš u djelo.

23. Neda Pršo: Prezentiraj i poučavaj tako da se zapamti!
Grupni program za 5 osoba.
Namjenjen je osobama koje pripremaju edukaciju, webinar ili izlaganje na nekoj konferenciji. Potrebno da sudionice imaju konkretan projekt koji nisu definirale do kraja, ali znaju temu i u kojim uvjetima će je prezentirati (uživo, online, hibridno, unaprijed snimljene lekcije). Sastat ćemo se jednom tjedno – 5 puta u grupnom radu i jednom individualno sa svakom polaznicom. Svaka polaznica će nakon programa dobiti i e-priručnik od 60 stranica koji obrađuje sve teme.

24. Anamarija Stevanović: Easy Social – izrada content strategije
Individualni program za 1 osobu.
Za sve vas koje muku mučite sa smišljanjem ideja za objave stiže pomoć! Mentorski program u kojem ću ti kroz 4 zoom sastanka pomoći da napravimo strategiju sadržaja za objave na tvojim društvenim mrežama. Krenuti ćemo od tvojih poslovnih ciljeva, preslikati ih na društvene mreže, odrediti stupove sadržaja (teme o kojima ćeš pisati) i napraviti mjesečni kalendar objava (koji će ti pomoći da dalje možeš sama isto raditi)! Zamisli da uvijek znaš o čemu možeš pisati i ne fali ti ideja za objave – to ćeš biti TI nakon ovog mentorskog programa.

25. Anamarija Stevanović: Easy Social – DosljedniJA
Individualni program za 1 osobu.
Mentorski za sve moje biznis sestre koje se muče s ovim scenarijom: objave nešto, pa pauza, pa objave, pa pauza….i tako u krug. Stručnim rječnikom rečeno: pate od nedosljesnosti u objavama. Ali, ima lijeka za to. U mom mentorskom programu pomoći ću ti (čitaj: natjerati) da se uhvatiš u koštac s vremenom i voljom i radimo plan objava za cijeli mjesec. Kroz 4 zoom sastanka ćemo prvo napraviti plan i onda te nabrijati se da to radiš dalje svaki mjesec.
*Za sve upute o benefitima i nuspojavama ovog programa, pitajte svog social media stratega.

26. Ivana Granić Vican: Reels (i TikTok) šalabahter
Grupni program za 3 osobe
3 predavanja po 1 i pol sat (strategija, editing & tiktok), naučit ćemo sve potrebno da savladamo reelse i tik tok 🙂

27. Patricia Lacković: Samostalna organizacija putovanja – putuj po svojoj mjeri i unutar svog budžeta.
Grupni program za 2 osobe.
Naučit ćeš kako putovati samostalno, bez agencija i posrednika te uštedjeti, a putovanja prilagoditi sebi i svojim potrebama, svom tempu i svojoj platežnoj moći. Polazimo od mindesta, preko planiranja, organizacije, pakiranja, realizacije putovanja, ali donosim ti i brojne savjete i trikove te najčešće izazove s kojima ćeš se vjerojatno susretati i kako ih riješiti. Program je na edukacijskom platfromi (snimljene lekcije), no najvrjednijim smatram live javljanja gdje odgovaram na vaša konkretna pitanja!

28. Monika Bakalović: Naplati, draga poduzetnice
Individualni program za 1 osobu.
Ovo je odgovor na probleme s kojima se susreće gotovo svaka poduzetnica u nekoj fazi poslovanja. Učim te kako se osloboditi negativnih uvjerenja, spoznati vrijednost svojih proizvoda/usluga i sukladno tome dići cijene, kako da naplatiš svoje usluge bez knedle u grlu i bez kompromisa. Osim razbijanja mentalne blokade, radimo i na strategiji poslovanja kako bi biznis s novim cijenama bio u skladu s tobom i održiv. Program traje mjesec i pol dana, personaliziran je i prilagođen svakoj poduzetnici pojedinačno.

29. Iva Brčić: Komunikacijom do uspjeha
Grupni program za 15 osoba.
Svaka radionica traje 4 sata. Radionice će se odvijati jednom mjesečno. Teme: Osnove empatičke komunikacije, Povezivanje sa sobom, Djelovanje u konfliktima, Nošenje sa stresom i teškim situacijama, Radionica samorefleksije.

30. Ana Vuletin Sorić: Music with & for Wellness
Indivudialni program za 2 osobe.
Program u trajanju od 2 mjeseca (7/8 online sastanaka). Kroz 7 sastanaka prolazimo tehnike opuštanja, disanja, stvaranja svoje “muzičke mantre” ili uspavanke. Radimo meditaciju uz glazbu i saznajemo koje skladbe nam služe za opuštanje i relaksaciju. Takodjer, dolazimo do uvida što djeluje na nas, u različitim stanjima i trenucima te kako iz niske frekvencije doći do više uz pomoć glazbe. 8.sastanak je na izbor – EFT session (ako osoba želi).

31. Selma Bleković: Jedinstven i prepoznatljiv lični brend na tržištu
Grupni program za 3 osobe.
6 sedmica, 6 modula. Dakle po 1 modul sedmično: Istraživanje ličnih vrijednosti, definisanje idealnog klijenta,, kompetetivna prednost, arhetip brenda, moja priča, brend glas.

32. Andrea Perković: Društvene mreže i lakoća u istoj rečenici? Da, može.
Individualni program za 1 osobu.
Kroz period od mjesec dana intenzivno radile na vašim društvenim mrežama. Idealno bi bilo da imate nekoliko sati na raspolaganju tjedno obzirom da bi kontinuirano bile u kontaktu i prolazile kroz sve segmente društvenih mreža. Na koje načine možete uz pomoć alata uštedjeti svoje vrijeme, te kako da vam mreže ne budu opterećenje u radu. Imale bi i “domaću zadaću” obzirom da je ovdje cilj da vam pokažem na koji način možete uspješno same baratati svojim mrežama i zaista ih iskoristiti kao alat koji vam pomaže u poslovanju.

33. Martina Štifanić: Kako pokrenuti proizvodnju hrane
Grupni program za 3 osobe.
Trajanje je 2 mjeseca, putem zooma, jednom tjedno. 7 modula: Uvod i zakonodavstvo, Prostor i infrastruktura, Preduvjetni programi, Zaposlenici, higijena, edukacije, HACCP, Izrada deklaracija proizvoda, Stavljanje proizvoda na tržište

34. Dragana Pavičić: Poduzetnica i mama školarca: Mit ili stvarnost- uspješna poduzetnica, prisutna mama, sretna žena?
Grupni program za 10 osoba.
Grupa podrške majkama poduzetnicama. Ovaj program je slobodan i otvoren razgovor u kojem svaka može izraziti svoje osjećaje i misle uz vodstvo savjetnice. Teme 3 Zoom druženja su: kako pomagati djetetu u njegovim školskim obavezama uz poslovne obaveze; kako se nositi s krivnjom zato što mama puno vremena provodi na poslu; biti mama, poduzetnica, žena, partnerica, ljubavnica,… sve što želiš. Uz grupni program, svaka polaznica dobiva i individualno savjetovanje u trajanju od 30 minuta.

35. Doris Zekić: Spremna za izradu web shopa
Individualni program za 1 osobu.
Imaš svoje proizvode, prodaja ideje putem društvenih mreža, želiš da kupci kupuju 0-24 i vrijeme je za korak više, izradu web shopa. Programera si našla i vrijeme je da mu predaš opise proizvoda, kategorije, potkategorije, cijene, kako želiš da ti izgleda web shop itd., a tebi u glavi nastane kaos, 100 pitanja. Što je on ustvari želi?? Kako bi skratila dopisivanje i sastanke s programerom, kroz mentorski program pripremit ćemo stvari za programera. Na taj način ćemo skratiti vrijeme izrade i nećeš odlučivati na prepad. Veselim se pripremi i tvom koraku naprijed!

36. Nina Stupar: Design Thinking – postavljanje dobrih temelja poslovanja
Grupni program za 5 osoba.
Namijenjen je osobama koje su tek krenule ili kreću u svoj biznis. Kroz metodu dizajnerskog razmišljanja, postaviti ćemo zdrave temelje poslovanja. Družit ćemo se 6 tjedana online, a između svakog tjedna su zadaci koji Vam neće oduzeti previše vremena jer od Vas zahtijevaju da ih implementirate u svoj već postojeći način rada i zabilježite svoja opažanja. Tu će biti i grupa na nekoj od platforni koja svima najviše odgovara (Viber, Whatsapp itd.) gdje ćete se međusobno motivirati, propitivati i jednostavno brainstormati između naših druženja.

37. Lea Ivančić Žic: Danceall – stani, diši, pusti, pleši
Grupni program uživo za 3 osobe – Zagreb
8 susreta gdje će se kroz neformalan plesno-glazbeni kontekst proći kroz razne teme ljudskog bivanja. Na kraju svake radionice polaznici dobivaju domaće zadaće kojima kreiraju glazbenu listu, kao i praktične vježbe sljedeće radionice! Teme: 1. Živim, dakle plešem 2. Kad bi moj život imao soundtrack… 3. Koja je tvoja životna koerografija? 4. Što bi moje tijelo htjelo? 5. Zašto su mjuzikli totalno cool? 6. Cajke, metal, blues… sve sam to i ja 7.Umjetnost plesanja van ritma 8. Pleši kao da te nitko ne gleda. Program se izvodi uživo u dvorani u Zg, jednom tjedno popodne- navečer u trajanju do sat i pol kroz listopad – studeni.

38. Ivanka Ćosić-Prižmić: Ispravno određena cijena proizvoda je snažna poluga rasta
Grupni program za 6-8 osoba.
U programu ćemo proći strategije određivanja cijena, koje su taktike, primjeri iz prakse, primjeri proizvoda koje razvijaju prijavljene poduzetnice, business plan.

39. Matea Matošević Hačić: Individualan online trening trčanja
Individualni program za 1 osobu.
Ovaj program traje 3 mjeseca te je namijenjen bilo početnicama u trčanju koje žele poboljšati svoju kondiciju ili iskusnim trkačicama koje žele pomaknuti svoje granice.
Individulni online treninzi trčanja uključuju: 3 mjeseca podrške, Inicijalni razgovor, Individualizirani plan treninga, Fleksibilan raspored, Svakodnevna podrška i komunikacija putem whats appa ili emaila, Tjedni telefonski razgovor (30 min) ukoliko je potrebno, Savjeti i razrada strategije prije utrke ako je potrebna.

40. Martina Gložinić: Prehrana i Hashimoto/hipotireoza – kako si pomoći
Individualni program za 2 osobe.
Online suradnja o prehrani za žene koje imaju Hashimoto i/ili hipotireozu i žele smanjiti simptome koje doživljavaju, osjećati se bolje i spriječiti daljnji razvoj bolesti (10 tjedana – 4 zoom poziva). Dobivaš konkretan i jasan plan koji je prilagođen tebi i koji će ti biti održiv s obzirom na trenutne životne okolnosti. Više o tome možeš vidjeti na instagram profilu nutritina.hr

41. Laura Plantak Pul: Scale with Laura – individualna podrška poduzetnicama koje su unutar prve tri godine poslovanja
Individualni program za 3 osobe.
Program je namijenjen poduzetnicama koje su unutar prve tri godine poslovanja. Cilj je pomoći identificirati problematična područja te uspostaviti rutinu i ravnotežu u poslovanju kako bi smanjile osjećaj kaotičnosti. Mentorstvo će se provoditi u formatu 1:1 unutar šest mjeseci kako bi se osigurala personalizirana podrška i maksimalna korist za svaku poduzetnicu. Program će omogućiti poduzetnicama uspostavljanje stabilne poslovne rutine, identificiranje prioriteta te postizanje mjerenih rezultata za daljnji uspjeh i rast njihovog poslovanja.

42. Anita Podobnik: Napravi sama svoj web shop
Individualni program za 1 osobu.
Uz moje mentorstvo i podršku kreirat ćeš sama svoj web shop. Vodit ću te korak po korak sa edukacijama i praksom. Prije početka edukacije imat ćemo zoom sastanak kako bi definirali tvoje potrebe i želje. Dobit ćeš video kroz koji ću ti prezentirati način izrade web shopa u nekoliko modula. Vrijeme ćeš si moći sama prilagoditi, a moći ćeš me i kontaktirati kod bilo kakvih pitanja i nedoumica. Cilj je izrada, postavljanje i SEO optimizacija tvog Web shopa kojem se jako radujem.

43. Ivanka Radošević Lamot: Edukacija za EU konzultante: “Ostvari mjere ruralnog razvoja”
Grupni program za 1 osobu.
Program je kreiran za konzultantice s iskustvom u pisanju EU projekata, koje imaju svoju EU agenciju ili je planiraju otvoriti.
Trajanje: 5 tjedana (5 snimljenih online lekcija, 5 grupnih Zoom sesija, podrška 12mj, pregled prve prijave projekta)
Koncept programa: Osnove o obavljanju poljoprivredne djelatnosti, provjera ekonomske veličine, rad u Agronetu, Pretraga natječaja, izrada brošura, ugovori, ponude, oglasi, marketing, direktna prodaja, Izrada poslovnog plana za intervenciju 73.12, Pisanje projektne prijave za intervenciju 73.12, Uvod u provedbu projekta nakon dobivanja potpore

44. Marija Budija Bingula: Raščišćavanje i organizacija doma
Grupni program za 3 osobe u jutarjem terminu.
Za žene koje žele pojednostaviti svoju svakodnevicu, kombinaciai grupnog i individualnog programa. Trajanje programa: 6-7 tjedana. Polaznicama je na raspolaganju snimljeni materijal na platformi za vrijeme trajanja programa. Moduli: postavljanje temelja, račišćavanje ključnih kategorija stvari u svakom domu, održavanje. Kako radimo: grupni sastanci uživo svaka 2 tjedna putem Zooma sa konkretnom temom + Q&A. U tjednu između: individualni 1:1 sastanci (45 min) na kojem rješavamo tvoj konkretni problem.

45. Lara Karlović: Pripremi svoj LinkedIn za uspjeh
Grupni program za 3 osobe.
Kroz 4 susreta podržat ću te u optimizaciji LinkedIn profila ili stranice tvrtke. Teme i zadaci koje ćemo u sklopu programa zajedno proći: Ključne riječi (što su, čemu služe, kako ih odrediti), Hashtagovi, Popunjavanje sadržaja profila/stranice, Pisanje objava, Poneki tips&tricks za kreiranje sadržaja kako bi profil kroz određeno vrijeme počeo generirati upite za suradnju ili usluge koje nudiš.. Po želji i potrebama grupe, možemo dogovoriti i peti susret za dodatna pitanja ili igraonicu (gdje ćemo glumiti potencijalne klijente i dati osvrt na optimizirani profil).

46. Valentina Babić: Zdrava škola Instagrama – program namijenjen brendovima koji promiču zdrave životne navike
Grupni program za 5 osoba.
Namijenjen je poduzetnicama koje su u poduzetništvo odlučile ući zbog vlastitih zdravstvenih razloga, no unatoč tome, strastvene su oko onoga što rade i pritom čine svijet boljim i zdravijim mjestom. Usprkos dijagnozi ili u skladu s njome.
Unutar ovog mentorskog programa: Učim te konkretne alate za izradu vizuala, Učim te pravila pisanja sadržaja za društvene mreže, Određujemo tvoju misiju, viziju i strategiju tvojega branda.

47. Dina Jakšić: Završni račun u računovodstvu- forenzika style
Grupni program za 2 osobe.
Ovaj je program namijenjen onima koji imaju predznanja iz knjigovodstva i računovodstva, a koji još ne znaju samostalno napraviti završni račun za poduzeća. Kroz ovaj program ćemo prolaziti stavke u bilanci, naučiti usklađivati stanje, te napraviti završni račun za Finu i Poreznu. Raditi ćemo na stvarnim primjerima iz prakse. Također ćemo se osvrnuti na forenzičnu analizu spornih dokumenata i kako funkcionira jedan ured za računovodstvo u današnje vrijeme. Trajanje programa će biti prilagođeno polaznicama.

48. Ana Marić: Individualno savjetovanje- Contenta biznis boost
Individualni program za 1 osobu.
Već posluješ, ali si naišla na konkretan izazov s uslugom, postavljanjem cijene ili paketa usluga ili ti treba ti jasnoća u poslovnom modelu. Muči te kreiranje sadržaja, predstavljanje ili prodaja. Ili si zapela u višku informacija za neki novi projekt ili smjer poslovanja- znaš sve, ali ti treba struktura i jasni koraci. Program traje 2 tjedana, počinje sastankom od 60 minuta, nakon kojeg slijedi opširan povratni mail sa personaliziranim zadacima i koracima. Tijekom 14 dana imaš moju podršku putem maila i WhatsAppa. Nakon toga slijedi povratni 60minutni sastanak na kojem raspravljamo o idućim koracima.

49. Tina Ugarković: Pokaži se – stvaraj autentičan sadržaj i otkloni strahove od pojavljivanja na društvenim mrežama
Grupni program za 5 osoba.
U 5 susreta proći ćemo osnove kreiranja sadržaja iz prostora naše kreativne energije, radit ćemo na otporima koji nas spriječavaju da se pojavimo na mrežama i dobit ćemo alate s kojima će kreiranje objava ići lakše. Potrebno je osnovno znanje vođenja Instagrama (barem tri mjeseca korištenja). U prijavi istaknuti koje probleme želite riješiti kroz ovaj program i na koji način već radite na sebi. Također napisati na koji način se najviše volite izražavati (riječju, slikom, pokretom, glasom itd) i koliko vremena tjedno možete posvetiti programu.

50. Dina Drozdek: Umanji stres u svojem životu kroz jačanje otpornosti
Grupni program za 6-8 osoba
Družimo se s ciljem umanjenja utjecaja stresa na tvoj život kroz jačanje otpornosti. Program je zamišljen na način da kroz tri mjeseca prolazimo kroz teorijske osnove što je stres i kako on djeluje na nas, koje su uobičajene reakcije na stres te koje nam sve metode pomažu u smanjenju istog. Svaki susret će se osim teoretskog dijela sastojati i od vježbi. Vježbe, iako vođene grupno, svaka od vas prolazi za sebe. Nakon vježbi dijelit ćemo iskustva radi dodatne inspiracije i jačanja kohezije grupe, ali i osjećaja da negdje i nekome pripadamo, što je u ovom kontekstu jako važno. Počinjemo u listopadu 2023.

51. Martina Biskupović: Stvaraj sve što želiš na svoj, jedinstven način
Individualni program za 5 osoba.
Coaching putem e-maila, gdje radimo konkretno na cilju kojeg želiš, te stvaramo jedinstven plan za njega u skladu s tobom. To je mjesečni ciklus, 2x tjedno si tipkamo. Rad je intuitivan i bazira se na Coaching pitanjima, te svemu što se otvori u tom procesu pisanja. Cilj je ovdje da nas usmjeri, no u cijelom procesu bitan je put kojim ideš do njega. Od dubljeg povezivanja sa sobom i svojim ciljem do kreiranja nove priče koja ti služi, a koja te vodi do stvaranja na svoj, jedinstven način. A to je zabavno, zar ne? Jednom sam čula rečenicu: “Ako nije zabavno, ima li smisla?” Shvatila sam da za mene nema. A za tebe?

52. Gabriela Filipović: Oglašavanje na društvenim mrežama
Grupni program za 2 osobe.
4. modula, kroz mjesec dana: postavljanje Business Managera i Ad Accounta, povezivanje Pixela i kreiranje evenata. Na koji način kreiramo kampanju, kako odabiremo publiku (CBO, ABO, LLA, Remarketing). U trećem tjednu učimo o kreativama – koje se kreative koriste u koje svrhe (carousel, single image, video). Kako testiramo kampanje. Koje metrike pratimo i kako objašnjavamo rezultate. U četvrtom tjednu praktično radimo na jednoj kampanji – od kreiranja kreative (copy i vizuala), odabir cilja kampanje, publike i izrade cijelog funnela (cold audience, warm i hot audience).

53. Tanja Martinić: Mala škola za empate i visoko osjetljive osobe
Grupni program za 10 osoba.
Jedinstvena interaktivna radionica koja se održava online na kojoj ćemo učiti kako prihvatiti svoju osjećajnost i iskorisiti je da nam služi u svrhu poboljšanja međuljudskih odnosa. Moduli kroz koje ćemo proći: Nauči kako da na pravi način zavoliŝ sebe i druge ( snimka predavanja ), Kako postaviti zdrave granice u poslu, životu i međuljudskim odnosima ( obiteljskim, prijateljskim, roditeljskim i partnerskim ), Kako izgraditi kvalitetne međuljudske odnose. Radionica će se održati prema dogovoru iza 15.9.2023. u trajanju od 2 + 1 ( snimka u trajanju od 2 h ) susreta po 2 h.

54. Anđela Knez: Prodiši u svom prostoru
Individualni program za 4 osobe.
Mentorski program će se odvijati u mjesec dana individualno max 4 sata po osobi. Program će obuhvatiti kako se riješiti suvislih stvari u kući, organizirati dom, tips&tricks o čišćenju kućanstva. Mnogim ženama želim pomoći u skraćivanju vremena u čišćenju te pokazati kako mogu prodisati u svom domu. Mentoriranje će se odvijati preko zoom-a. U mentorskom programu želim pokazati ženama kako drugačije pristupiti čišćenju i organizaciji.

55. Višnja Damjanović: Nauči osnove quillinga
Grupni program uživo za 5 osoba/ Rijeka
Želim te naučiti osnove quillinga. Vježbom i trudom sama ćeš moć izraditi idelan personalizirani poklon, koji će na kraju biti orginalan i drugačiji. Tijekom radionice saznati češ što je quilling tehnika, osnovama quillinga i što se sve može s quillingom raditi. Grupni program za 5 osoba, za osobe koje su iz Rijeke i okolice jer mentoriranje bi bilo uživo.

56. Kristina Elizabeta Opačić – Video program za roditelje “Emocije, ja i ti”
Individualni program za 5 osoba.
Video program je snimljen u tri modula: Emocije i emocionalna inteligencija, Burnout, stres i briga o sebi te Odnos s djetetom. Pristup programu je 2mjeseca, prolazi se samostalno. Na početku i na kraju imamo individualno savjetovanje kao podrška u procesu.

57. Marina Dubravčić: Investiranje za početnike
Grupni program za 10 osoba.
Program se sastoji od dva modula i 30 min individualne konzultacije. U programu ćete naučiti osnovne termine i sve što je potrebno kako bi lako donjeli odluku o tome u koje proizvode na tržištu investirati. Naučit će te koji su proizvodi pogodni za različiti ciljeve investiranja poput mirovine ili prjeivremene otplate kredita ili jednostavno financijske stabilnosti. U drugom modelu ćemo proći kroz konkretne primjere otvaranja računa i investiranja u ETF ove . Svaki model traje otprilike sat vremena. Nakon oba modula dogovorit ćemo individualne konzultacije u trajanju 30 minuta.

58. Dora Firi: Zero waste-recikliraj i prenamjeni
Grupni program za 5 osoba.
Program ce imati tri modula,u prvom ce se raditi opcenito o Zero wasteu i vaznosti recikliranja,u drugom ce biti rijec o prenamjeni i organizaciji stvari koje ne koristimo i u trecem smanjenje bacanja hrane i organizacija obroka 🙂 program bi trajao 3 mjeseca.

59. Dragi Marjanović: Poduzetnički mindset
Individualni program za 5 osoba.
Poduzetnički mindset je individualni mentorski program koji uključuje: 2x po sat vremena individualnog coachinga na jednu od tema: fokus, upravljanje vremenom i energijom, prioriteti i planiranje, zarađivanje i samopouzdanje, Akcijski plan s procesom za nošenje sa situacijom koju si donijela na coaching, Priručnik s uputama „ Kako biti sama svoj Coach“.

60. Vesna Ristova: Instagram za apsolutne početnike
Indivudalni program za 5 osoba.
Preduzetnica si, 40+, koja ima svoj mali biznis (ili je hobista, ali si na putu da ga registruješ), a želiš da sama vodiš svoj poslovni Instagram profil i da prodaješ preko njega. Dobitnicama šaljem pristup na Platformu za učenje. Na Platfromi je online kurs PROfiliši se. Pristup materijalima je 30 dana. Nakon 30 dana dogovaramo individualne Zoom konsultacije u trajanju od 45 minuta. Na kraju imamo jedan zajednički Zoom, da se upoznamo, umrežimo i podržimo.

61. Monika Kun:  Umjetnost prodaje, Prodajna komunikacija u LinkedIn Messengeru
Individualni program za 10 osoba.
Naučit ćete kako komunicirati u LinkedIn Messengeru i onboardati Vašeg idućeg klijenta i tvrtku s kojom želite surađivati, te time povećati svoju prodaju. Imati ćete priliku implementirati znanje prodajne komunikacije kroz LinkedIn Messenger i primijeniti sve ono što sam ja naučila o ljudskom umu, psihologiji, načinu na koji ljudski mozak funkcionira kada vodi prodajne razgovore i dobiti alate, tehnike i uvide kako voditi razgovore, kvalificirati potencijalne leadove, pregovarati i zaključiti prodaju.
Prijavljeni će imati priliku zakazati trening 1xtjedno u trajanju od 2 sata. Program traje dva mjeseca, rujan i listopad.

62. Monika Kun:  Umjetnost prodaje, Prodajna komunikacija u LinkedIn Messengeru
Grupni program za 7 osoba.
Naučit ćete kako komunicirati u LinkedIn Messengeru i onboardati idućeg klijenta i tvrtku s kojom želite surađivati. Imati ćete priliku implementirati znanje prodajne komunikacije kroz LinkedIn Messenger. Za grupni program prijavljeni će imati 1x mjesečno vikend trening u trajanju od 2h u subotu i 2 sata u nedjelju. Ukupno 3 vikenda (svaki mjesec jedan vikend).

63. Dina Šoštarec: Nauči koristiti ChatGPT za pisanje sadržaja i copyija
Grupni program za 3 osobe
Interaktivan mentorski program. Polaznice će na svakoj radionici koristiti nekoliko predloženih promptova kako bi kreirale odabrani sadržaj ili copy pomoću ChatGPTija. Svoje rezultate će trebati podijeliti s ostatkom grupe.
Polaznice prije radionice trebaju odabrati jedan tekst koji žele kreirati: objavu za blog ili copy (na primjer, prodajnu stranicu, Facebook oglas, početnu web stranicu). Ukupno će biti 4 susreta, a procijenjeno trajanje svakog susreta: 1-1.5 h

64. Nevena Vretenar: NEXT LEVEL tvojeg profila na Instagramu
Grupni program za 3 osobe.
NEXT LEVEL tvojeg profila je online program za vlasnice brendova koje se na Instagramu žele pojavljivati sa svrhom. Koje svoj profil žele dovesti na višu razinu od one na kojoj je sad, neovisno da li su tek krenule s aktivnošću ili su već dulje vremena prisutne. Sastoji se od 4 modula: 1.Tvoj profil, Tvoj izlog, 2. Sadržaj – srž tvojeg profila, 3. Tips&Tricks, 4. Analiza profila. U sklopu programa dobijaš i zadatke za vježbu, te ono najvažnije – 2 Zoom poziva.

65. Nikolina Škof Erdelja: Upoznaj snažniju verziju sebe
Individualni program za 1 osobu.
Trajanje: 1 mjesec. Kome je program namijenjen? Apsolutnoj početnici u treningu, srednje naprednoj ili naprednoj vježbačici. Program je moguće kreirati u kućnoj verziji bez/s rekvizitima ili u verziji namijenjenoj treniranju u teretani, fitnes centru ili parku za vježbanje.

66. Željka Barišić & Kristina Beganović: Online Business Mastermind za prodaju i marketing
Grupni program za 100 osoba.
Dva mentora, dva modula. Fantastična atmosfera, interaktivan rad, puno domaćih zadataka, individualni feedback i još mnogo toga što od tebe može napraviti Mastera u prodaji i marketingu.

67. Sanela Šabović: BizEng Catapult
Grupni program za 12 osoba.
VAŽNO: Obavezni Zoom sastanci subotom u 10h.
Ovo je osmonedeljni program koji će te pripremiti da samouvereno komuniciraš na engleskom jeziku u poslovnom okruženju. Kombinacijom interaktivnih video lekcija, prilagođenih vežbi i simulacija realnih poslovnih situacija na Zoom sastancima, postići ćeš samopouzdanje i veštine neophodne za uspeh u poslovnom svetu.

68. Ana Orlić: Osnove fotografije
Individualni program za 1 osobu.
Online tečaj fotografije prilagođen znanju i vještinama osobe. Fokus je na osnovama fotografije – kadriranje, osnove fotografije, postavke na fotoaparatu i sl. Preduvjet je da osoba ima dostupan bilo kakav dslr fotoaparat. Program će se održati online, tijekom 4 susreta, jednom tjedno (ali moguće je i prilagoditi učestalost susreta). Zamišljeno je da osoba ima između online susreta i vježbe koje će samostalno odraditi pa da komentiramo na susretu. Mogućnost i jednog uživo susreta ako smo lokacijski kompatibilne. 🙂

69. Valentina Kaurić: Život iz duše
Grupni program za 10 osoba.
Tema mojeg mentorskog programa je otkrivanje životne svrhe sudionika, izrada IKIGAI-a, postavljanje ciljeva za 2023.godinu, rad na samopouzdanju, samopoštovanju, otkrivanje i mijenjanje obrazaca, ponašanja i uvjerenja koja im ne služi više. Radionica će biti koncipirana kroz 6 tjedana, najvjerojatnije će biti fiksni termin ponedjeljkom u 20 h (trajanje termina 1 h), gdje ćemo se okupljati uživo ili na Zoom-u.

70. Marijana Mikulić Škrinjar i Martina Hranj: Zdrav dom, uspješan biznis, sjajna JA – AKADEMIJA autentične preobrazbe
Grupni program za 2 osobe.
Mentorski program traje 3 mjeseca (12 tjedana) i kombinira sastanke preko Zooma, snimljene i radne materijale. Teme: marketing strategija za male biznise; harmonija doma, uma i tijela; business storytelling. Marijana i Martina su na zadnjem mentorskom imale najviše prijavljenih pa su odlučile udružiti svoje snage i prednosti u zajednički mentorski program koji daje više svakom prijavljenom. Radujemo se dijeljenju našeg znanja u Akademiji! Akademija počinje 15. rujna 2023.

71. Ana Klancir: Poslovna komunikacija – naučite kako ispravno komunicirati u poslovnom svijetu
Grupni program za 20 osoba.
Poslovna komunikacija predstavlja onu ključnu dodatnu vrijednost kojom se vi i vaša tvrtka možete istaknuti u odnosu na ostale. Što dobivate kroz mentorski program? – online edukacija – 6 modula kroz 3×2 sata – zajednički Q&A na kraju programa za sve prijavljene.

72. Ira Žurić: Kako otkriti svoje talente i kako ih pretvoriti u biznis
Grupni program za neograničeni broj osoba.
Ponekad je dovoljno samo voljeti život i biti zaljubljena u isti! Ako dovoljno volimo život, zahvalne smo što smo tu, a ukoliko smo već dobile privilegiju da smo tu- trebamo otkriti našu svrhu, smisao i poziv.  Svaka od nas ima neizmjerno puno talenata, koje je potrebno prepoznati. No, kako ćeš znati koji su tvoji talenti? Tako što ćeš pokušavati.  Pokušavati upoznavati sebe i svoje sposobnosti kroz talenteUpoznaj svoje talente i pretvori ih u posao. Trajanje bi bilo otprilike 2 mjeseca, 4 modula.

73. Marina Herceg: Preuredite svoj prostor s minimalnim budžetom
Grupni program za 5 osoba.
U pet modula pomoći ću vam da s minimalnim ulaganjem transformirate svoj prostor. Dobit ćete podršku, upute i rješenja kako odrediti budžet, isplanirati, reorganizirati i dekorirati svoj prostor da se bolje osjećate u njemu i da bude funkcionalniji. Na vama je da izaberete jednu prostoriju koju ćemo zajedno pretvoriti u vaš mali raj. Naučeno ćete moći primjeniti i na ostale prostorije u vašem domu. Dobit ćete upute i materijale koje ćete moći koristiti i kasnije, kad god poželite nešto promijeniti.

74. Ana Maria Marinac: Akademsko (znanstveno) pisanje
Individualni program za 2 osobe.
Program je sastavljen od uvodne edukacije te praktičnog rada kroz mentorstvo. Prvenstveno za žene poduzetnice koje žele napredovati u znanstvenom načinu razmišljanja i pisanju, a posebno u pisanju priručnika, stručne knjige ili rada.

75. Josipa Borić-Novosel: Rad s timovima- od disfunkcionalnog do samoorganizirajućeg i produktivnog
Individualni program za neograničeni broj osoba.
Trajanje jednog mentorskog sastanka (sesije) traje od 60 do 90 minuta ovisno o temi na kojoj se radi. Na prvom definiramo cilj- što mentee želi ostvariti/ dobiti te krećemo zajedno prema to cilju. Uz mentorstvo koristim i coaching u radu s menteejem te se prilagođavam potrebama i željama menteeja. Iz iskustva su prosječno 3 sessiona bila dovoljna, no išla bih na 5 koji se trebaju iskoristiti u roku 6 mjeseci od početka.

76. Ana Sedak: Osobni razvoj – zona komfora
Grupni program za 5 osoba
Kako izaći iz zone komfora. Trajat će kroz tri modula, svaki modul je od 60-90 minuta. Što je zona komfora,zona komfora strah ili uspjeh što kad izlazimo iz zone komfora.

77. Marijana Rakitić: Nježna i snažna (majčinstvo i posao – program za majke)
Grupni program za 12 osoba.
Program će se sastojati od 4 modula te će trajati 4 mjeseca. Budući da je ovo moje javljanje danas čista inspirativna akcija, volim vjerovati da će biti poduzetnica kojima će jako služiti. Smjer programa definirat ću na temeljima mog postojećeg programa, te na temeljima upitnika kojeg ću podijeliti prije početka. U najmanju ruku biti će to sigurno mjesto za majke koje su ujedno i ambiciozne i žele ulagati u sebe. U najboljem slučaju, kao što se to pokazalo, biti će to odskočna daska za reorganiziranje prioriteta, usklađivanje standarda s vlastitim željama i potpuna ekspanzija.

78. Vanja Knežević: Mindful Fitness
Grupni program za 8 osoba
Program traje 4 tjedna. Svaka polaznica će ispuniti zdravstveni upitnik na temelju kojeg će dobiti indivudalne preporuke za treninge i prehranu. Odradit ćemo 4 online grupna treninga koji će se prilagoditi polaznicama tako da se ne brinete ako ste početnik u vježbanju. Baza svih mojih treninga je DNS metoda (Dinamička Neuromuskularna Stabilizacija) koji se koristi u treningu za poboljšanje svih performansi (jakost, snaga, stabilnost…) i u rehabilitaciji kod raznih problema s kralježnicom, bolovima i u postpartumu.

79. Ivana Papić: Svaka ideja je dobra ideja, kad je se postavi na prave noge i daju joj se pravi temelji
Individualni program za 3 osobe.
Cilj: Osnažiti mlade poduzetnice i one koje se tek pripremaju to postati.
Trajanje mjesec dana. Modul 1. Savjetovanje o temi. Modul 2. Istrazivanje trzista. Modul 3. Savjeti oko webstranice. Modul 4. Brendiranje

80. Sanja Martinović i Valentina Babić: Vizualni identitet VS sadržaj – što je važnije?
Grupni program za 5 osoba.
Program je grupni za 5 osoba, a sastoji se od 4 susreta po 90 minuta, 2 susreta sa Sanjom, 2 susreta s Valentinom. Sanja će obraditi područje pozicioniranja na tržištu kroz SWOT analizu i benchmarking, objasnit će što je AIDA i koje faze svaki kupac prolazi do odluke o kupnji. Pričat ćemo tko je vaš idealan kupac i što bi htio čuti i čitati. Valentina će s vama pričati o važnosti vizualnog identiteta i kreiranju sadržaja. Zašto je danas važno biti autentičan i što to znači, tko su idealni kupci i kako zašto je SWOT analiza temelje svakog biznisa saznajte u mentorskom programu koji ne smijete propustiti.

81. Ivana Harapin Gajić: Mind Fitness
Grupni program za 2 osobe.
U programu Mind fitness kombinacijom mindfulness, NLP i pedagoških metoda i tehnika širimo spoznaje, mijenjamo uvjerenja koja nam ne služe, brišemo okidače te podižemo razinu svjesnosti što dovodi do ispunjenijeg života u kojem smo u miru sa sobom. Poklanjam 1.modul koji traje 6 tjedana i sadrži 11 lekcija.

82. Andrea Krkac: Kako postici lakocu u rastu businessa?
Grupni program za 5 osoba
5 modula po dva sata tijekom 5 tjedana. Na specifican nacin cemo uci u to tko zapravo vi jeste, kako najvise volite voditi posao, motivacije, gdje su otpori i utvrditi potom put koji bi vam donio lakocu, ali i rast te sto vam za to sve treba. Kako prepoznati krivi put za vas.

83. Lucija Burić: Kakvu sliku ima inteligentan i uspješan lider
Grupni program za 6 osoba
Mentorstvo će trajati 12 tjedana, svaki modul po dva tjedna. Kroz module ćemo uciti o ciljevima, kako ih postaviti, zašto je važno imate kvalitetne ciljeve te kako oni oblikuju lidere. Potom ćemo učiti o tome sto su paradigme i kako nas one zaustavljaju da ostvarimo naše ciljeve, te sto to zapravo znaci zatvoriti prostor između onoga sto znamo i onoga sto činimo. Uz to raditi ćemo na slici lidera, kako se ona oblikuje i kako se implicira na individualce, ali i team. Uz to pokrivamo temu stava i kakav to stav ima lider i učimo o emocionalnoj inteligenciji i egu te kako to dvoje ima utjecaj postizanja ciljeva.

84. Matea Budić Leko: Franšize
Individualni program za 3 osobe.
Postavljanje franšize.

85. Marina Hajdić: “Otpetljaj svoj život”
Grupni program za 100 osoba
4 susreta, srijedom od 19 do 20h, svatko će kroz radionicu izabrati izazov koji bi najviše volio raspetljati u životu i to ćemo staviti u profesionalni okvir (cilj s mjerljivim koracima) što će daljnje koristiti polaznicima za raspetljavanje raznih životnih izazova koji se nađu pred njima <3

86. Barbara Smrček: Kako postati virtualni asistent ?
Individualni program za 3 osobe.
Upoznavanje sa osnovnim alatima koje koriste VA ( Calendly, Asana, Clockify, Zoom, Canva, Sales Navigator, Linked In, Eventbrite, Slack …), upravljanje kalendarom, emailovima, soft skills (profesionalna komunikacija, upravljanje vremenom, burn out, proaktivnost), custom management, istraživanje tržišta …

87. Irena Antolak: Osobni razvoj
Grupni program za 2 osobe.
Program je namijenjen osobama koje su završile neki od certificiranih seminara Spiritualne Tehnologije kod Ž. M. Slavinskog ili ovlaštenog trenera i treba im dodatni poticaj da primjene naučeno. Odnosno, da steknu potrebnu sigurnost voditi druge kroz procese. Certificirani seminari su Duboki PEAT, DP-2 i DP-4, Univerzalni Proces, Intenziv Gnoze s Alternativnom tehnikom i Memento. Radit ćete u paru. Vodit ćete drugu osobu kroz proces i ona Vas, kako bi osjetili obje uloge i stekli što više iskustva. Program će se odvijati online i imat ćemo dva susreta po otprilike dva sata svaki susret.

88. Olga Brezovar: Razvoj poslovne ideje za početnike
Grupni program za 20 osoba
Grupni programi : Razvoj poslovne ideje za početnike (moduli: 1- Idejni razvoj poslovne ideje, istraživanje tržišta mogućnosti i resursa; 3- Marketinška kampanja, ciljna publika i branding; 4- Pisanje poslovnog plana i kreiranje poslovne strategije; 5- Mogućnosti internacionalizacije i finansiranja iz fondova EU

89. Petra Pučić Lesničar: Osnivanje tvrtki, optimizacija i digitalzacija poslovanja, usklađivanje privatnog i poslovnog života
Grupni program za 5 osoba.
Osnivanje tvrtki – koji oblik, samozapošljavanje – 2 h
Optimizacija i digitalzacija poslovanja – 3h
Usklađivanje privatnog i poslovnog života – 2 h

90. Antonia Banović: Beauty svijet
Individualni program za 5 osoba
Trajalo bi između 5/7 dana. Podijelilo bi se na teorijsko i praktično.
Pristup ovom tipu posla, pocetak i otvaranje salona, odnos s klijentima, društvene mreže i naravno ako su cure u ovom tipu posla vise o samim tretmanima ( u tom slučaju pokazivanje praktičnog rada).

91. Mirjana Momčilović: Radionica španjolskog jezika
Grupni program za 6 osoba.
Tema: U ovom slučaju bih prvo morala znati tko će učestvovati tj. koju razinu jezika imaju, a nakon toga ću izraditi detaljan plan na odnovu ankete i razgovora sa učesnicama. Dio će biti svakodnevni španjolski i vježbe koje olakšavaju konverzacju, a dio se može prilagoditi specifičnim potrebama učesnica. Trajanje: 6 x 1h – po dogovoru jednom ili dva puta tjedno u večernjim satima.

92. Vedrana Bečić: Otvaram se novim mogućnostima
Grupni program za 101 osobu
Program će trajati mjesec dana i odvijat će se putem instagrama uz još 3 zoom grupne aktivnosti uživo. Sudionice ću upoznati usmenim i pisanim putem. Prvo ćemo otkriti kojim se novim mogućnostima u svom privatnom i poslovnom okruženju žele otvoriti. Potom ćemo raditi na tome kroz jednostavne vježbe opuštanja, manifestiranja i stvaranje novih malih navika. Program je ležeran, nema pritiska ni obveza, no voljela bih da se prijave osobe koje zaista žele aktivno sudjelovati, a ne pratiti iz prikrajka jer kroz aktivnu razmjenu energije svih uključenih dolazi do potpunog efekta ovog programa.

93. Tatjana Šiljeg: Pregovaranje u prodaji
Grupni program za 8 osoba.
Program je namijenjen zaposlenim ženama i poduzetnicama koje žele usavršiti svoje pregovaračke sposobnosti te tako povećati svoje prodajne i poslovne rezultate. Mentorski program traje 2 mjeseca. Sastoji se od 8 Zoom susreta u trajanju od 60-90 min. Na svakom satu prelazimo materijale a zatim vježbamo na stvarnim primjerima iz života: vođenje prodajnih razgovora, najbolje odgovore na pritužbe zahtjevnih klijenata, prezentiranje ponude, vođenje prodajnih Zoom poziva, pretvaranje mlako zainteresiranih u oduševljene kupce i još puno drugih stvari.

94. Doroteja Bejuk: Osnove Canve
Individualni program za 5 osoba.
Program se odvija 1 na 1, na platform zoom. Prolazimo kroz osnove Canve, izrada instagram objave, vizualni identitet (logotip, osnovne boje, spremanje), web baner, brošura, izrada videa. Po završetku na poklon brošura sa detaljnim uputama po zadacima kroz koje smo prošli. Za vježbu 5 zadataka koji se sa pitanjima naknadno šalju na mail gdje detaljno odgovorim na sve što polaznike zanima.

95. Jovana Pavlović: Otkrij ideju za svoj onlajn biznis
Grupni program za 5 osoba
Memtorski program traje mesec dana. Postoje 4 modula: definisanje vrednosti,veština,snaga i njihova kombinacija kao ideje za onlajn posao.

96. Sonja Nedić: Osnove pisanja sadržaja za raznošta
Grupni program za 6 osoba.
Nakon mentorskog programa “Osnove pisanja sadržaja za raznošta” sama ćeš, s lakoćom, pisati sadržaj za svoj blog, newsletter, svoje društvene mreže, odnosno za šta god da ti treba. Bit će tu malo tips&tricks-a, malo iskustva iz prakse, malo vježbe i malo više zabave. Jer tako se najbolje uči.
Mentorski program trajat će mjesec dana, odnosno četiri susreta. Jednom tjedno. Po sat, ponekad najviše sat i pol vremena..

97. Tamara Jurković: Kako poboljšati svoju medijsku vidljivost
Individualno ili grupno savjetovanje, ovisno o broju prijava
Tri susreta, bilo preko zooma, video poziva, običnog poziva i sl.
1. Upoznavanje sa osobom/biznisom i razgovor o mogućnostima
2. Razrada / akcija – konkretni zadaci što učiniti
3. Provjera učinaka poduzetih aktivnosti

98. Tamara Jurković: Kako uz pomoć festivala pokrenuti uspješnu poslovnu priču
Individualno ili grupno savjetovanje, ovisno o broju prijava
Tri susreta, bilo preko zooma, video poziva, običnog poziva i sl.
1. Upoznavanje sa osobom/biznisom i razgovor o mogućnostima
2. Razrada / akcija – konkretni zadaci što učiniti
3. Provjera učinaka poduzetih aktivnosti

99. Anđelka Belinić: Otvaranje firme ili obrta
Individualni program za 10 osoba.
Pomoć prilikom otvaranja firme ili obrta, te savjetovanje. 5 susreta.

100. Sanja Pavičić Maslać: Poduzetništvo – teret ili zadovoljstvo (smislene strategije za uspješnu korporativnu kulturu)
Grupni program za 5-10 osoba.
6 modula (1x mjesečno po 90 minuta), cilj je kroz teme o smislu, uspjehu, očekivanjima, učinkovitosti, komunikaciji, angažmanu, odgovornosti, motivaciji, zdravlju… otkriti smislene mogućnosti u poslu/poduzetništvu kako bi odgovorili na pitanja: Zašto postoje uspješni ljudi koji su još uvijek nezadovoljni svojim životom? Kako ljudi uspijevaju živjeti ispunjen život unatoč neuspjehu? Kakvu ulogu imaju “moć” i “smisao” na radnom mjestu i kako utječu na motivaciju i zdravlje? Kako ja osobno pronalazim smisao u svom poslu, čak i ako opći uvjeti postaju sve teži?

101. Monika Bogdanić: Kako da ti klijenti dolaze sami preko društvenih mreža kroz reelse
Grupni program za 5 osoba
Kombinacija pisanih i video materijala, tutorijali, i Q&A zoomovi. ucit ćemo kako napraviti viralne reelse, kako editirati, koje sve cake su tu važne, što ne raditi, kako napraviti strategiju za svoj profil, što sa storijima… i proći ćemo osnove postavljanja profila, idealnog klijenta, odabira tema, gdje naći ideje…
iako će mentorski biti ograničen na 5 ljudi, svi prijavljeni dobit će jedan poklon koji će im pomoći u rastu njihovog profila.

102. Sandra Janković: Kako nastaviti sa poslom nakon pauze? Kako se odlučiti šta da radiš i čime da se baviš?
Individualni program za 2 osobe
U pitanju je 5 coaching sesija u trajanju po sat vremena. Radimo na definisanju šta je to što klijentkinja zna i želi da radi, koje prepreke postoje i kako da ih prevaziđe i pravimo plan akcije koji će je dovesti do cilja.

103. Janja Aničić: Kreiranje zajednice i jedinstvene ponude u području obrazovanja
Individualni program za 1 osobu
Tri zoom savjetodavna poziva, svaki cca 30 min sa zainteresiranom osobom, početnikom u poduzetništvu (ili potencijalnim početnikom) , profesorom srodnih, prirodoslovnih predmeta koji se želi otisnuti u poduzetničke vode. Razgovaramo o nedoumicama, rješavamo dileme i skiciramo plan za kreiranje zajednice i ponude.

104. Sara Kozjak Dragičević: Kako otvoriti paušalni obrt kao dodatnu djelatnost?
Individualni program za 5 osoba.
Program je namijenjen svima onima koji imaju neki hobi i žele se okušati u poduzetništvu, ali ne žele dati otkaz na stalnom poslu. Kroz 4 modula vodim vas kroz šumu administracije do otvaranja obrta i pisanja prvog računa. Osim podrške i savjeta nakon programa steći ćete znanje i sve potrebne vještine za samostalno otvaranje i vođenje paušalnog obrta.

105. Martina Zadnik: Promjena mindseta i ostvarivanje ciljeva
Grupni program za 10 osoba.
Naučit ćeš s kakvim mindsetom stižeš na cilj, kako biti dosljedna i ustrajna u svojim odlukama te naučiti što su ciljevi, za što nam služe, kako ih postaviti i koje smjernice pružaju. Program je koncipiran kroz 5 mentorskih zoom poziva. Nakon svakog mentorskog druženja dobiti ćeš zadatke koji te vode kroz primjenu svega što ćeš moći naučiti. Trajanje programa: 5 tjedana. Nalazimo se jednom tjedno preko zoom poziva u trajanju od 120 minuta. Primam dvije grupe po 5 osoba. Jedna jutarnja grupa i jedna grupa u popodnevnim satima.

106. Tena Duran: Jutarnje uštimavanje kroz muzikoterapiju
Individualni program za 2 osobe.
Kroz 3 seanse koje će započinjati u 7 ujutro, sudionice će se “uštimati” za dan koji slijedi, odbacit će obrasce koji im ne služe te muzikoterapijskim tehnikama biti osnažene i spremne za nove izazove.

107. Lea Vujaklija: Instagram brend sa svrhom
Individualni program za 1 osobu.
Program je za žene koje žele razviti svoj osobni brend na Instagramu uz strateški pristup i kreiranje sadržaja sa svrhom. Zajedno radimo kroz 2 Zoom susreta u trajanju od oko 90 minuta, uz moju podršku mailom tijekom 2-3 tjedna. Definirati ćemo osnovne elemente tvog brenda, otkriti po čemu si drugačija i koju jedinstvenu vrijednost pružaš, koja je tvoja je tvoja priča. Napravit ćemo analizu IG profila i razraditi strategiju sadržaja koja je u skladu s tobom i tvojim ciljevima. Definirat ćemo zašto i za koga kreiraš sadržaj, koji su tvoji stupovi sadržaja, kako kreirati sadržaj koji privlači tvoje idealne klijente.

108. Lorena Majcen: Dvodijelna radionica: ‘Smirenija mama’
Grupni program za neograničeni broj osoba
Naučit ćeš tri tehnike za povećanje kapaciteta smirenosti: Mindful pauza – tehnika koja momentalno centrira i prevenira burne reakcije, Meditacija – naučite praktične osnove meditacije i započnite svoju praksu koja zahtjeva svega 5 minuta dnevno, Rituali povezivanja sa sobom. Prvi dio radionice sadrži teoriju i iskustvene zadatke, dok u drugom dijelu razgovaramo o vašim konkretnim primjerima i situacijama. Radionica se održava u dva termina: subota 23.09. u 10-11:30 sati, subota 30.09. u 10-11:30 sati. Radionica se održava online putem Zooma, a ubrzo nakon završetka, svi prijavljeni dobit će snimku na mail.

109. Iva Tarle: Passion Biz Membership
Grupni program za 2 osobe.
Passion Biz Membership je 6 mjesečni grupni business mentoring program za terapeute, coacheve i konzultante koji žele pokrenuti biznis online. Sastoji se od 6 modula, osnove pokretanja biznisa, financije, web i branding, sistemi, mindset i outreach.

110. Tamara Rakitić: (P)ostani organizirana!
Individualni program za 5 osoba
Program je osmišljen za žene koje žele poboljšati svoje organizacijske vještine. Dva mjeseca, podijeljeno na teorijski i praktični dio. Cilj programa je osmisliti dugoročno održiv sistem baš po tvojoj mjeri i tvojim navikama kako bi ti svakodnevica bila mirnija,a vrijeme bolje iskorišteno. Veselim se biti dio tvoje promjene!

111. Mari Domazet: Povećaj svoju produktivnost i energiju kroz organizaciju doma
Individualni program za 1 osobu.
3 mjeseca. Komuniciarti ćemo 1na 1 putem Telegram aplikacije te ćmo imati min. 3 zoom susreta. Cilj nam je postići prozračan i funkcionaln dom koji će doprinjeti većoj razini energije što će rezultirati i većom produktivnosti. Kroz 3 mjeseca raditi ćemo na sljedećim temama: Povećanje funkcionalnosti kuhinje, Raščišćavanje i organiziranje garderobnog ormara, Uspostavljanje funkcionalnih zona u kućanstvu, Optimiziranje radne zone, Uspostava funkcionalnog dnevnog nereda, Uspostavljanje sistema planiranja obroka i nabave.

112. Bojana Nedeljković: IZAZOVI EMOCIJU – kreiranje sadržaja za društvene mreže uz bogato korišćenje emotivnog pristupa
Grupni program za 3 osobe.
Program traje 6 tjedana. Grupni susreti su sredom od 10h. Svakog tjedna imaš opciju dodatne individualne konsultacije od 30 minuta. Na njoj razrađujemo tvoju ideju i dajemo joj konkretan oblik za društvene mreže. Kroz sam program prolazimo teme kao što su: Kanali komunikacije na mrežama, Video format, Kreiranje mesečne strategije, Tipovi kupaca, Prodajni levak i Prezentacija svog malog biznisa kroz emociju. Pred kraj programa postaješ deo ekipe žena koje već kreiraju sadržaj uz moju pomoć i na taj način, širiš krug poznanstava i imaš priliku da ostvariš saradnju sa nekima od njih.

113. Sabaheta Pamuković Taletović: Analiza poslovanja
Grupni program za 10 osoba.
Analizirati ćemo sve aspekte postojećeg stanja, na nivou finansija (prihodi, profit, ulaganja, troškovi, prodaja, svi resursi), potencijalnih i postojećih poslova, vremena i energije. Rezultat programa, učesnice će naučiti donositi odluke informisano, objektivnije, imajući u vidu širu sliku i dugoročne ciljeve. Program je za žene koje već obavljaju neke poslove, kao osnovnu ili dodatnu djelatnost. Poželjno je da imaju iskustva bar 1 godinu, jer je to znak da su neke varijante već isprobale, ali i da su svjesne postojanja drugih opcija. Trajati će 4 sedmice tokom kojih ćemo se sastajati na zoom pozivima.

114. Ivana Dedić: ´S Gmail-om na TI´ – Gmail postavke, automatizacije za povećanje produktivnosti malih poduzetnica.
Individualni program za 1 osobu.
Svojim klijentima pomažem bolje se organizirati i povećati produktivnost putem alata. Kako dosta njih koristi Gmail a nije upoznat s svim funkcionalnostima željela bih jednu poduzetnicu upoznati s svime što Gmail pruža. Planiram proći sve postavke a sa tom osobom i 1:1 riješiti sve nedoumice i probleme koje ima s Gmailom. Plan je pružiti snimke postavki Gmail-a a onda 1;1 Zoom rješavanje nedoumica.

115. Sonja Zalar: Branding i dizajn vizualnog identiteta
Individualni program za 1 osobu.
Zajedno ćemo dizajnirati vaš novi vizualni identitet na razrađenoj brand strategiji koju ćemo zajednički definirati. Na kraju ovog programa imate na raspolaganju novi logotip vašeg poslovanja, definirane boje i tipografiju te mini knjigu grafičkih standarda vašeg novog vizualnog identiteta.Trajanje: 4 sastanka. Prethodno znanje o brandingu, dizajnu i alatima nije nužno jer vas na svakom koraku vodim i praktični dio radim ja ili ga radimo zajedno (po želji). Mentorstvo će biti potpuno prilagođeno vama tj. vašem stupnju znanja i vašim potrebama.

116. Gordana Galetić: Granice u poslovanju: “Postavi granice i pronađi mir”
Grupni program za 10 osoba.
Mentorstvo ima za cilj podržati poduzetnice da osvijeste svoje prioritete i počnu otkrivati da je moguće postaviti granice i pronaći mir. Dva su modula, svaki modul je jedan grupni susret u trajanju od oko 1 sat. Program je grupni, preko 20 godina provodim grupne programe i uvjerila sam se u snagu grupe i njenu dodatnu vrijednost za pozitivnu promjenu i podršku. Kada su u pitanju granice i međuljudski odnosi, tada je ponekad upravo ugodno i podržavajuće grupno učenje onaj pravi korak do uspjeha.

117. Ana Šuster Čorko: SMART START savjetovanje
Individualni program za 10 osobea.
1:1 za buduće poduzetnice i poduzetnice početnice – realan, poticajan i ugodan početak Vašeg poduzetništva.
Savjetovanje će se odvijati 1:1, 2x45min
Kako realno, pametno i ugodno krenuti u poduzetništvo te kroz specifična pitanja i teme proći ćemo zajedno i postaviti Vašu ideju na zdrave temelje poduzetništva.

118. Kristina Beljan: Nutricionističko savjetovaje za osobe koje se prejedanju pod stresom
Individualni program za 4 osobe.
U poslovnom svijetu je stres neizbježan, a neke osobe se sa stresnim situacijama nose uz pomoć hrane. Prejedanje nekada može rezultirati dodatnim stresom i osjećajem krivnje, zbog čega osoba može ući u začarani krug. Program traje 12 tjedana, a susreti će biti 1x tjedno. Radit će se na osvještavanju obrazaca hranjenja koji dovode do prejedanja i njihovom mijenjanju. Postepeno će se uključivati i alternativni načini nošenja sa stresom koji ne uključuju hranu.

119. Angie Frankos: PR Crash Course
Grupni program za 10 osoba.
Kroz 4 tjedna polaznice samostalno prolaze kroz 4 snimljena Modula uz prateće materijale, a nakon svakog modula slijedi live Q&A video call na kojem ćemo proći zadatke koji idu uz module, od kreiranja objave za medije, do definiranja publike kojoj se obraćamo, izrade adreme ciljnih medija, lobiranja priče i još mnogo toga.
Za mentorski program odabrat ću 10 Bossica koje u svojim prijavama napišu kako misle da bi ovaj program mogao pomoći razvoju promocije i komunikacije njihovog biznisa i njih samih.

120. Jasminka Grbelja: Ucimo osnove izrade prirodne kozmetike za njegu lica i tijela
Grupni program za 4 osobe.
Radilo bi se u dva modula. Prvi upoznavanje s osnovama izrade kozmetickog proizvoda i drugi modul.prosireno izdanje s upoznavanje aktivnih sastojaka i varijacija izrade. Svaki modul traje cca 2 do 2,5 sata

121. Sanja Mandir: Radionica osnova heklanja
Grupni program za 3 osobe.
Heklanje kao alat za opuštanje i sprečavanje burnouta kod poduzetnica. Program će sadržavati savladavanje osnovnih bodova u heklanju. Družiti ćemo se uz heklanje na zoom pozivima kroz 2 mjeseca. Cilj nam je naučiti osnove heklanja kao tehniku koja će nam pomoći opustiti se i dobro se zabaviti. Naučiti ćemo osnove i izraditi svoj prvi projektić, a tehnika će vam ostati kao alat za mali bijeg od poslovne strke.

122. Marina Malacko: I na nebu i na zemlji
Individualni program za 1 osobu.
Radit ćemo na jačanju korijena, stvaranju dublje veze sa Zemljom, sa osjećajem podrške i sigurnosti, a u isto vrijeme igrat ćemo se povezivanjem s nečim “višim”, kako bismo s lakoćom spustili to što kreiramo u materijalni oblik. Zaputit ćemo se u unutarnja prostranstva i iskopati neku blokadu koja nam stoji na putu te ju transmutirati u našu prednost. Rad kroz kombinaciju alata koje najviše volim – breathwork, tijelo (Quantum Flow), EFT i Intuitive&Success Coaching odvijat će se kroz 4 tjedna, putem Zooma, jedan session tjedna od sat-dva uz moju whatsapp podršku kroz ostale dane po potrebi.

123. Maja Krznarić: ReadUp – pomažem usavršiti vještine čitanja s razumijevanjem
Grupni program za 5 mama (+ 5 djece)
Program ReadUp pomoći će vama i vašem djetetu da usavršite svoje vještine čitanja s razumijevanjem. Ovdje je namijenjen mamama koje imaju dijete osnovnoškolskog uzrasta – mama i (jedno) dijete zajedno sudjeluju u programu. Imat ćemo 2 susreta gdje ćemo čitati zanimljive tekstove, pričati o njima i usvajati razne zabavne metode za čitanje s razumijevanjem.
Prijavite se – veselim se zabavnom čitanju s vama!

124. Slavica Basarovska: Kako bolje iskoristiti mogućnosti digitalnog marketinga unutar tvoje zone komfora
Grupni program za 10 osoba (5+5)
Marketinški mastermind će se sastajati online 2x mjesečno, te će pritom komunicirati vezano uz zadane marketinške teme. 5 sastanaka, kroz period od 2 i pol mjeseca. Svaka će imati inicijalne konzultacije sa mnom u trajanju od 30 minute kako bi dobile konkretne upute za svoje poslovanje. Molila bih vas da odgovorite na sljedeća pitanja tijekom prijavljivanja za moj mentorski program: Koliko dugo koristite digitalni marketing kako način dolaska do svojih klijenata? Koje komunikacijske kanale koristite? Navedite jedan od izazova koji imate u vezi digitalnog marketinga i objasnite zašto vam on stvara nelagodu.

125. Ivana Žigić: Organizacija seminara i webinara
Individualni program za 4 osobe.
Mentorski program će se sastojati od 4 modula po 1h, svaki modul će obraditi jednu tematsku cjelinu a kroz koji će mentorirana osoba napraviti svoj prvi event. A cjeline će biti 1. online ili offline prednosti i nedostatci, 2. troškovnik i formiranje cijena 3. timeline 4. evaluacija eventa

126. Ilijana Ljubić: Kao žiroskop – stabilizacija visokoosjetljivog živčanog sustava
Grupni program za 2 osobe.
Visokoosjetljiv živčani sustav karakterizira dubinska analiza i obrada informacija, prekomjerna stimulacija osjetila, emocionalna reaktivnost i empatija, osjetljivost na suptilne pojedinosti. Kako bi povećali kvalitetu života nužno je stabilizirati živčani sustav u svoj njegovoj veličanstvenosti. Cilj je ujediniti i “pomiriti” sve dijelove bića – polazimo od poznatog/sigurnog, otvoreni za otkrivanje manje poznatog – potisnutog. Četiri susreta, ukupno 8 sati (po potrebi i više), zamišljeno kao mjesto i prostor gdje je dobrodošlo sve ono što jest, neće se snimati.

127. Susanne Raguž: The Website Launchpad
Grupni program za 2 osobe
Cilj tečaja je izrada svoje prve web stranice u Wordpressu. Web stranica će biti jednostavna ali i optimizirana za tražilice. Tečaj će sadržati otprilike 3 sata video lekcije (nije još gotovo tako da ne znam još točno) i svaki tjedan bit će zakazan jedan neobavezan live call gdje odgovorim na pitanja ako netko neke ima. Na kraju tečaja ćeš imati profesionalnu webstranicu, na koju su već postavljene temelji optimizacije za tražilice.

128. Martina Kovač: Život se ne prilagođava, već stvara
Individualni program za 3 osobe.
Pomoć ženama da ne odustaju na svom putu, već da sebi daju priliku. Program se sastoji od 5 modula. Kroz svaki modul prolazimo na tjednoj bazi kroz teorijski i praktični dio. 1. modul: Analiziramo tvoju startnu poziciju i trenutne izazove; 2.modul: postavljanje krajnjeg cilja i analiza koraka do njegovog ostvarenja; 3.modul: Radimo na tvojim uvjerenjima i mindsetu: 4.modul: Prodaja i cijene 5.modul: Akcija i primjena naučenog (prolazimo kroz sve do sada što smo prošli i pripremamo se za prvi pravi ozbiljni korak). Sa svakom osobom individualni dogovor oko termina. Predviđeno trajanje modula sat vremena.

129. Helena Smrček: Oslobodi se emotivnog tereta
Grupni program za 4 osobe.
Četiri grupna susreta i jedan individualni. Cilj je staviti fokus na vlastite vrline, bez da robujete ispravljanju vaših mana. Otpuštanje potisnutih neugodnih emocija te pojačavanje fokusa i životne energije. Kroz ThetaHealing radit ćemo na vašim najdubljim uvjerenjima, a kroz coaching stvarati novu konstrukciju i jačati temelje vlastite vrijednosti. Program je prilagodljiv individualnim izazovima. Ako si zastala i nešto te “vuče” – klikni na prijavu! Emocije su iracionalne i ne treba ti puno logičnih informacija kako bi znala da je ovo savršen izbor za tebe!

130. Ivona Pavačić: Strah od pogreške
Grupni program za 3 osobe.
Trajanje: 4 tjedna, 4 modula, online. Program će se odvijati jednom tjedno u dogovorenom terminu (radni dan, posljepodnevni sati, oko 19h). Teme: Upoznavanje – trenutni ciljevi koje želite ostvariti i izazovi, Sram i strah vezan uz pogreške, Što možeš naučiti iz vlastite pogreške?, Kako vlastite pogreške pretvoriti u sadašnju vrijednost?
NAPOMENA: Nisam psiholog. Cilj programa je dobiti novu perspektivu, proći ili barem prorijediti strah i tako si olakšati poduzimanje akcija u sadašnjem trenutku 🙂

131. Marina Vidić: Dropshipping
Grupni program za 3 osobe.
3 modula: Što je droppshiping, zakonska regulativa, kako odabrati najbolji proizvod za online prodaju.
PP prezentacija i zoom sastanak (u dogovoru sa polaznicima vrijeme trajanja i broj susreta).

132. Ana-Marija Golub: Individualni mentorski program heklanja “S torbom protiv stresa” 
Individualni mentorski program heklanja “S torbom protiv stresa” za 1 osobu – Uživo u Zagrebu
Ako ste pod stresom od vlastitog posla ili Vam jednostavno treba ispušni ventil, volite raditi rukama i obožavate torbe ovo je pravo mjesto za Vas! Trajanje programa: Program traje 9 sati. Sati se održavaju prema dogovoru. Održavanje programa: Program se održava uživo u Loopco Bags salonu na adresi Malomlačke 38, Mala Mlaka, Zagreb

133. Ada Reić: Ženska seksualnost: stavovi, misli, emocije, ponašanje
Radionica za 7 osoba – uživo u Splitu
Radionica posvećena sveobuhvatnom razumijevanju seksualnosti. Kako smo postale to što jesmo? Koji je naš seksualni identitet? Koja su naša očekivanja, ideje, potrebe, vjerovanja, emocije, stavovi o odnosima, o ljubavi, seksu? Kako je društvo oblikovalo naše želje, ponašanje, kako je inhibiralo našu maštu? Radionica se sastoji od kombiniranih tehnika neurolingvističkog programiranja i seksualne edukacije. Sadrži individualne i grupne vježbe, teoretski dio, kognitivne, asocijativne i kreativne zadatke. *Uživo, Split, trajanje 4 sata, max 7 osoba.

134. Ada Reić: Predavanje: Ženska seksualnost – sociološki pogled
Online predavanje za 20 osoba
Interaktivno i edukativno predavanje na kojem ćemo razgovarati o društvenom aspektu seksualnosti, o utjecaju okoline, odgoja i kulture na seksualnost.
*Online, max 20 osoba, trajanje 1,5 h

135. Ada Reić i Antonia Smoljo: Emocije i seksualnost
Radionica za 6 osoba, uživu u Splitu
Tehnike Ekspresivne art terapije i NLP-a potiču oslobađanje imaginacije, razumijevanje uzroka i posljedica emocija, kao i njihove svrhe, pomažu, metaforom i kreativnošću,  uspostavljanju kontakta s podsvjesnim, uče prepoznati, prihvatiti i mijenjati emocije i stanja.
*Uživo, Split, trajanje 4 sata, max 6 osoba

136. Željka Herlić: Kako se osloboditi nereda i uživati u vlastitom domu.
Individualni program za 4 osobe
Individualni online susreti u trajanju 7 tjedana. Prijavi se na program da zajedno posložimo stvari u tvom domu i u tvojoj glavi. Istražiti ćemo praktične korake za održavanje kuće čistom na sustavan način. Od organizacije i raščišćavanja prostora do razvijanja efikasnih rutina čišćenja, voditi ću te korak po korak dijeleći s tobom moje primjere iz prakse koje možeš primijeniti u svom domu i trikove koje sam otkrila na svom putu. Tako da pomoću njih nađeš vrijeme za sebe i da radiš stvari u kojima uživaš, a ne da ih stalno odgađaš jer si premorena.

137. Iva Zaimović: Osnažena mama poduzetnica
Grupni program za 10 osoba.
Program je za mame poduzetnice koje žele naučiti kako uskladiti sva tri životna područja (profesionalno, privatno i obiteljsko) kako bi postale samopouzdane i autentične u svom djelovanju. Program je za do 10 žena u trajanju od 2 mjeseca (5 zoom grupnih poziva) na kojima ćemo obraditi teme: JASNOĆA U 3 ŽIVOTNA PODRUČJA, ŽIVOT U SKLADU S PRIORITETIMA, OČEKIVANJA, MAJČINSTVO I PODUZETNIŠTVO, Q&A susret.

138. Lucija Žilić: Kreiraj svoj landing iz snova
Individualni program za 2 osobe.
Pomoć i asistencija poduzetnicama koje su se odlučile same izraditi svoj landing page (prodajnu stranicu), kako bi kreirale stranicu koja donosi rezultate. Trajanje programa je 6tjedana. Jednom tjedno se dobiju materijali i upute, odnosno zadatak, imamo zoom poziv na kojem dođete s konkretnim pitanjem ili problemom na koji ste naišli. I za samo 6 tjedana ste ponosne vlasnice svog landing pagea. (Bilo bi odlično da ste spremne za ovaj proces tj., da imate logotip, fotografije za web, izrađen vizualni identitet.

139. Aleksandra Tomić: Upoznaj svoj Mesec
Individualni program za 2 osobe.
Program posvećen radu na sebi i svojim emocijama- važan i za preduzetnice jer (astrološki gledano) Mesec utiče na naš ritam, promene raspoloženja, izgradnju bliskih odnosa, negovanje zajednica, a sve to zajedno utiče na posao i preduzetništvo.
Na radionicama ćemo proći kroz tri celine kroz koje najpre upoznajemo sebe i svoje unutrašnje dete, razumemo svoja osećanja i svoje potrebe, da bismo mogle bolje da razumemo i one koje volimo i sa kojima se povezujemo. Takođe, učićemo da prepoznamo kada se sa lakoćom povezujemo sa drugima, a kada smo podložnije stresu.

140. Marija Balen: Pokretanje newslettera na MailerLite platformi
Grupni program za 5 osoba.
Nakon programa znat ćeš kako funkcionira platforma MailerLite te koristiti platformu za svoje poslovanje.
Plan mentorskog programa: Izrada plana za izgradnju email liste – upoznavanje s poslovanjem, ciljevi, Lead magnet, MailerLite platforma – osnove korištenja, upoznavanje s platformom, izrada forme za prijavu, Automatizirani mail – izrada pozdravnog maila za dostavu lead magneta, Newsletter – izrada, testiranje, slanje newslettera, Analiza – razumijevanje statistike. Svakog tjedna održat ćemo 1 Zoom poziv za sva pitanja vezana uz module.

141. Renata Glad: Spiritualni/intuitivni osobni razvoj
Individualni program za 3-5 osoba.
Trajanje: 6 ili 12 tjedana. Klijentima pomažem uskladiti se sa svojom intuicijom, povezati se s božanskom inteligencijom i vidjeti fizički svijet iz šire perspektive što znači da se izazovi s kojima se susreću isto gledaju. Glavni cilj je održavanje više razine energije bez obzira kroz što prolazili. Najčešće nema unaprijed dogovorene strukture rada, jer volim raditi s klijentima intuitivno – vodim se intuicijom na način da će u toku razgovora izaći točno ono što klijent treba čuti ili osvijestiti.

142. Hanifa Krasnić Halilović: Coaching sesije. (Online)
Individualni program za 2 osobe.
Individualne coaching sesije. Po 5 sesija za dvije žene. Sesija traje sat vremena, kao i uvodna sesija od 30 minuta. Sesije bi se održavale po dogovoru (najmanje 7 dana da prođe između sesija).

143. Hana Dervović i Sita Skert: „Stres free poduzetnica“ – Joga program za postizanje balansa u svakodnevnom životu poslovnom i privatnom
Grupni program za 5 osoba.
4 Zoom sastanka po 1,5 sata na kojima ćemo obrađivati
1) Tehnike disanja
2) Tips & Tricks – za veću efikasnost, bolju koncentraciju, unutarnji mir (tehnike, savjeti i mindset)
3) Joga vježbe za energizaciju i aktivaciju tijela i uma
4) Rezime, Q&A, razmjena iskustava

144. Hana Dervović i Sita Skert: „Divine Woman“ – Kako biti moćna i balansirana žena
Grupni program za 5 osoba.
Njegovanje ženske energije kroz energetske tehnike, mindset i svakodnevne rituale.
4 Zoom sastanka po 1-1,5 sat, 1) Seksualna energija, muški i ženski princip… (teorija), 2) Tehnike disanja, 3) Tehnika Košuta – balansiranje ciklusa i hormona, 4) Ženski arhetipovi – ključ za razumijevanje ženske prirode i život u slobodi, radosti i moći, 5) Životne navike za vitalnost, balans hormona i žensko zdravlje, 6) Joga vježbe za žene

145. Jasmina Hadela: Ranjiva i snažna
Grupni program za 20 osoba.
5 online modula. Uz mene, bit će i gošće predavačice Mia Žilić i Izabela Pleša.Mentorski program zamišljen je za osobni razvoj žena u poduzetništvu. Proći ćemo teme: emocionalna kompetencije, traume koje ostavljaju rane na samopouzdanju, samokritičnost, unutarnji saboteri, prokrastinacija i stres, blokirajuća uvjerenja, psihološka otpornost u poduzetništvu, roditeljstvo i posao, jasnoća u pružanju vlastite ponude. Na satu uživo radimo praktično, te kroz tjedan dajemo zadatak koji je potrebno odraditi.

146. Katarina Bulic Bestulic: Medjunarodne pravne strategije za buduce jednoroge – solidnim bazama do brzeg uspjeha
Grupni program za 15 osoba.
Trajanje 3 mjeseca. Tri glavna modula koji se razradjuju svaki mjesec jedan: ugovori, IP i medjunarodni compliance. Takodjer dodatni bonus modul je leadership za poduzetnike, kako usvojiti mindest medjunardnog rasta i predstaviti se na svjetskoj sceni. Cilj je pribliziti izuzetno bitne stavke koje su temelj svakog poslovanja, kroz jedan dinamican, interesantan nacin sa puno primjera iz prakse. Takodjer svaki od polaznika ce dobiti template 3 najvaznija ugovora.

147. Lorena Širola: Prepreke u pocetku poslovanja
Indivudualni program za 2 osobe.
Trajanje 2 mjeseca, moduli i obrasci pokretanja posla i motivacija.

148. Silvia Ban Čubelić: Koji pravni oblik poslovanja odabrati i kako uspješno voditi obrt
Grupni program za 15 osoba.
Jesi li znala da je stopa preživljavanja poduzeća u prvih 5 godina u Hrvatskoj ispod 20%? Ajde da ti pomognem promijeniti statistiku i ostvariti poslovni uspjeh! Program je usmjeren na buduće poduzetnice i poduzetnice početnice. Program će se provoditi kroz 4 modula, započinje u listopadu ili studenom, a naučiti ćeš: razlike između trgovačkog društva i obrta, ući u sustav PDV-a ili ne, proceduru pokretanja poduzetničke aktivnosti, vođenje knjigovodstva obrta neovisno o načinu oporezivanja, kako imati obrt uz postojeći posao… Jesi li spremna uspješno poslovati? Ako jesi, prijavi se na moj mentorski program. Jako se veselim se što ću surađivati sa vama i pomoći na vašem putu do uspjeha.

149. Nadja Vujin: Preoblikuj negativna uvjerenja i živi autentično
Individualni program za 3 osobe.
Program traje 5 tjedana, 5 modula, teme su za sada okvirno: dijalog sa samom sobom, identitet, kako radi naš um, trigeri ili okidači, negativna uvjerenja, mentalitet žrtve, vizualizacija kao moćan saveznik.

150. Matija Jurić Kapetanović: Mala škola održivijeg života
Grupni program za 6 osoba.
Želiš se hraniti i živjeti održivije, ali ne znaš kako početi, kojim koracima krenuti, kako se inspirirati i kako to sve skupa uklopiti u svoj život, a bez pada kvalitete i bez komplikacija koje bi te mogle frustrirati – zainteresirana si za primjenu načela minimalizma u svom životu? Program će se odvijati kroz 5 tjedana – jednom tjedno okupljat ćemo se online, a prije svakog okupljanja polaznice će dobiti PDF dokument kao pripremu. U PDF-u će biti opisana i razrađena tema koja se obrađuje kao i smjernice koje će služiti kao priprema za naš online sastanak.

151. Vesela Vuković: Individualne konzultacije za Canvu
Individualni program za 2 osobe.
Svaka osoba će dobiti 3*60minuta individualnih konzultacija na kojima ćemo obraditi sve što te zanima i treba ti iz Canve ( to može biti kreiranje objava,storija, planiranje izgleda feeda uz kreiranje vizualnog identiteta, kreiranje vizitki,letaka,postera i priprema za print itd.) Sve navedeno ću te naučiti kako bi i u budućnosti znala sama za sebe raditi ( ili za druge). Također, na individualnim konzultacijama se često dotaknemo i osnova za kreiranje landing pagea i newsletter-a.

152. Anamarija Grabovac: Razvoj poslovanja uz korištenje EU fondova
Individualni program za 2 osobe.
Program se sastoji od tri dijela: analiza poslovanja, izrada poslovnog plana razvoja poduzeća, izrada nacrta projektnih prijava za EU fondove. Super bi bilo kada bih dobila nekog tko se bavi poljoprivredom ili bilo kakvom vrstom proizvodnje.

153. Ivona Vareško: Kreiranje sadržaja za društvene mreže s naglaskom na Instagram
Individualni program za 2 osobe.
Kroz 5 sati rada obuhvatiti ćemo: upoznavanje, procjena postojećeg znanja i Instagram profila ako postoji, savjeti za poboljšanje i kako iskoristiti ChatGPT, kreiranje vizuala s Canvom, editiranje fotografija (vlastiti izbor aplikacije uz preporuku), kreiranje i editiranje video sadržaja (CapCut). Sve aplikacije dostupne su za mobilne uređaje. Za edukaciju je dovoljno da osoba ima mobitel koji će koristiti u navedene svrhe.

154. Amadea Krajnović:  Mala škola šminkanja
Individualni program za 3 osobe, uživo u Zagrebu.
Trajanje 1.dijela programa 3 x 2 sata – teorija i praktični dio. Susreti uživo 1x tjedno na lokaciji po dogovoru. Pribor i kozmetiku osigurava mentor. Trajanje 2. dijela programa 2×2 sata. Nakon završenih mentorskih programa, moguće je upisati profesionalni program za stjecanje zanimanja vizažist/make up artist uz mogućnost priključivanja teamu RED LIPS professional make up za daljnje usavršavanje znanja na poziciji asistenta na već dogovorenim projektima.

155. Amadea Krajnović: Image Consulting
Individualni program za 3 osobe, uživo u Zagrebu.
Teme: Građa tijela, Teorija boja, Basic odjeća, Primjena boja u odijevanju, Kombinacije outfita prema građi tijela, Kombinacije outfita postojeće odjeće ( 3max), Usklađivanje boja odjeće i make up-a prema osobnosti, Osobno asistiranje prilikom kupovine odjeće u trgovini ( 2h), Susreti uživo 1x tjedno na lokaciji po dogovoru.

156. Astra Potočki Hočevar: Skrati vrijeme u kuhinji uz Instant Pot
Grupni program za sve prijavljene.
5-6 tjednih zoom druženja na kojem ću predstaviti Instant Pot modele dostupne u RH, objasniti što sve mogu kuhati u Instant Potu i na koji način. Skuhat ćemo jela za svakodnevnu upotrebu. Podijeliti ću svoje savjete kako dodatno kratim vrijeme u kuhinji. Smatram da kuhanje ne treba biti muka i to ću podijeliti sa ženama koje se prijave na moj mentorski program. Ukoliko bude zainsteresiranih pozvati ću gošću koja se bavi održavanjem doma koja će dati svoje savjete kako redovitom rutinom održavati dom urednim. I time zaokružiti mentorski program koji treba svaka mama.

157. Mara Božinović: Počni i uspij na Upworku
Individualni program za 3 osobe.
Mentorski program osmišljen da pomogne novim freelancericama i onima koje žele poboljšati svoje postojeće profile na platformi Upwork. Uključuje tri susreta – prvi traje 60 minuta, a druga dva po 45 minuta, ukupno 2,5 sata konzultacija.
Cilj je osposobiti freelancerice za optimizaciju profila i strategije pronalaska posla. Naučit će kako premostiti barijere neznanja i nesigurnosti i postaviti temelje za uspješnu karijeru na Upworku.

158. Sanja Starešinić: Želim napraviti svoju prvu online radionicu
Grupni program za 5 osoba.
Program bi se sastojao od 4 Zooma od 1,5 sata od kojih bi svaki imao posebnu temu (ideja, sadržaj, stvaranje radionice, prodaja) i nakon svakog Zooma polaznice bi imale domaću zadaću kako bi u trajanju programa postigle cilj: napravile svoju prvu online radionicu!

159. Nina Bančetović: Rasplamsaj svoju kreativnost
Grupni program za sve prijavljene.
30-odnevni grupni program poticanja kreativnosti. Kreirat ćemo posebnu WhatsApp grupu u kojoj ću podijeliti svaki dan novi zadatak, uz mogućnost kratkih individualnih konzultacija za one koje to požele. Unutar tih 30 dana bit će organizirane i grupne kreativne online radionice.

160. Sara Bažon: Ja sam promjena koju želim vidjeti u svojoj vezi
Grupni program za 6 osoba.
Raditi ćemo 4 tjedna – svaki tjedan jedan modul po 1,5 h. Nemamo utjecaj i ne možemo mijenjati partnera. Ali itekako imamo utjecaj i možemo mijenjati sebe. To ne znači da sa nama nešto nije u redu, već znači da možemo naučiti kako koristiti svoie resurse na način da nam koriste u stvaranju odnosa kakvog želimo. Ovaj program je zamišljen da zajedno osvjestimo upravo to – da je moć u nama.

161. Marijana Janjić: Kako i zašto pomoći djeci da samostalno uče
Grupni program za 6 osoba.
Najveći izazov s kojim se djeca susreću u školi je kako postati samostalan učenik/učenica. Ako prepoznajete da vaše dijete ima poteškoća sa samostalnim kretanjem kroz obaveze, odvojite ukupno četiri sata (1 sat tjedno), da pronađemo smjernice za Vas i Vaše dijete. Ne, ovo nisu instrukcije za njih, nego za vas kao roditelje. Nadam se da se vidimo. Pozzz, učiteljica.

162. Milica Pavić: Zdrava preduzetnica = uspešna preduzetnica.
Grupni program za 10 osoba.
Radićemo na isceljenju hroničnog bola, strahu od dijagnoza. Na povezivanju uma i tela, znati kako prepoznati kognitivne obrasce koji se onda somatizuju i blokiraju nas. Trajanje 6 nedelja. 6 modula, snimljene lekcije na platformi koje se slušaju kad im odgovara, dobijaju se zadaci i vežbe za tu nedelju i onda poziv jednom nedeljno gde obrađujemo tu temu dublje. Lekcije su na temu upoznavanja sebe i svoje dijagnoze, nervnog sistema, mehanizama, stresa i uticaja na zdravlje, odnosa, trauma i uticaja na zdravlje, detaljno tehnike koje nam služe u ovom procesu.

163. Zvjezdana Vukić: Kreiraj čvrste temelje tvojeg online biznisa i samopouzdano i sa rezultatima vodi svoje društvene mreže!
Grupni program za 1 osobu.
Zaokruženi mentorski program koji se temelji na 3 područja: FUNKCIONALNI BRENDA, ALATI I TEHNIČKO ZNANJE i (SAMO)PROMOCIJA. Kroz program ćeš naučiti kako da: DEFINIRAŠ SVOJ BREND i ponudu; AUTENTIČNO ispričaš i prezentiraš svoju priču; SAVLADAŠ ONLINE ALATE koji su ti potrebni za tvoje poslovanje; se OSLOBODIŠ STRAHA OD SAMOPROMOCIJE; USPJEŠNO PROMOVIRAŠ I PRODAJEŠ svoje usluge ili proizvode.

164. Lana Radišić: Odnosi kao temelj sretnog života
Individualni program za 4 osobe.
Odnosi, svih vrsta, počevši od odnosa sa sobom temelj su za sretan i ispunjen život. Program traje mjesec dana i nalazimo se jednom tjedno uz bonus dva dodatna susreta po potrebi na kojima s odmakom prolazimo eventualne izazove s kojima ste se susrele putem. Prolazit ćemo što je to odnos zapravo, što je to odnos sa sobom i njegova važnost te što to zapravo znači. Kako se udaljavamo od važnih nam odnosa, a da toga nismo ni svjesni korištenjem ubojitih navika i koje su to, važnost jezika i komunikacije sa sobom i drugima te kako na kraju stvoriti kvalitetne odnose, u raznim područjima.

165. Mateja Klemenčić Klicper: Odnos s hranom i tijelom
Grupni program za 5-10 osoba.
Radimo na odnosu s hranom i tijelom – mislima, ponašanjima i osjećajima. Cilj programa je izaći iz začaranog kruga dijeta, prejedanja i nezadovoljstva tijelom i jesti intuitivno i normalno. Ovo nije program za mršavljenje. Program je namijenjen ženama koje pretjerano razmišljaju što smiju i ne smiju jesti, jesu li previše pojele, koje se krive jer su nešto pojele, koje se ne osjećaju dobro i samopouzdano u svom tijelu, koje stalno kreću na novu dijetu, jedu emocionalno, a nikad ne uživaju u hrani i koje vjeruju da moraju kontrolirati hranu kako se ne bi prejedale. 10 tjedana, 5 zoom poziva svaka 2 tjedna

166. Monika Ratković: Mindsetom do novih promjena
Grupni program za 12 osoba.
Program će se održavati 10-12 susreta jednom tjedno, gdje će biti zadana tema o kojoj ću pričati. Program će se sastojati od nekoliko vježba i zadaća kako bi primjenom izvan programa, svaka žena vidjela i rezultat. Glavna tema je kako promjenom mindseta doći do boljih promjena u životu, kako živjeti zadovoljniji i ispunjeniji život, te kako krenuti u promjene koje će nam dozvoliti život kakav želimo.

167. Lucia Orlić: “Do 1K iz mog biznisa”
Grupni program za sve prijavljene
Za poduzetnice koje izlaganje na mrežama i prodaja bez osjećaja uvaljivanja dijeli do prvih financijskih rezultata.
Mislila si da je odluka o pokretanju biznisa najteža, a onda si shvatila -da moraš biti vidljiva na mrežama i prestati sa skrivanjem iza citata i općenitih objava -moraš upaliti kameru, čuti svoj glas i vidjeti sebe. Radimo na ciljevima, samopouzdanju, blokadama, ponudi i prodaji. Trajanje: 3 tjedna/3x zoom poziva (1-1,5h)

168. Tanja Winter: Strateško promišljanje kao osnova strateškog planiranja
Grupni program za 3 osobe.
Strateško promišljanje ne može se naučiti formalnim obrazovanjem. Ovo je pilot projekt. Nitko još nije osmislio način kako bi nekome prenio način strateškog promišljanja. Unutar tri mjeseca s tri osobe napraviti ću zajedničke radionice tipa brainstorminga gdje ih ne čeka edukacija nego mentoring usmjeravanja poboljšanja onog što već znaju, ali nisu osvijestile da je to posao, ali i individualne sastanke kako bismo odradili točno dio koji se tiče njihovog poslovanja. Ovo je radionica za poduzetnice koje su već započele s radom i rade najmanje godinu dana.

169. Petra Begović: Tvoj vodič kroz personaliziranu online i offline komunikaciju
Individualni program za 4 osobe.
Početak programa: 26. rujna 2023.
Program se sastoji od Zoom poziva koji se održavaju jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Uz svaki modul dolaze zadaci, dva Zoom poziva te cjelokupni vodič kroz personaliziranu online i offline komunikaciju.
Sve prijavljene poduzetnice dobivaju e-book Planiraj sadržaj bez stresa lansiran u svibnju ove godine kao pripremu u planiranju sadržaja u novoj 2024. godini.

170. Dragana Šuica: KARIJERA U TVOJIM RUKAMA – Kako postići profesionalnu i poslovnu izvrsnost, a ne izgubiti sebe
Individualni program za 6 osoba.
Kroz 4 modula u trajanju od oko sat vremena svaki, sprovela svaku ženu pojedinačno kroz najvažnije definicije, korake i metode. Primarni cilj mi je da nakon ovog mentorskog programa, svaka od žena, dobije dobru osnovu iz oblasti kojom želi da ovlada i konkretne savete, kao i alate koje odmah može da primeni u svom profesionalnom, odnosno privatnom životu. Sekundarni cilj mi je da, kombinujući profesionalna znanja i iskustva (pre svega iz menadžmenta i marketinga), kao i znanja i praksu iz oblasti ličnog razvoja, svaku ženu inspirišem da nastavi da radi na sopstvenom napretku.

171. Leonela Buzov: Organizacija poslovanja s naglaskom na financije i administraciju
Individualni program za 2 osobe.
Mentorski program je namjenjen poduzetnicama koje su na pocetku svog poslovanja te imaju izazove vezane za financije i/ili organizaciju poslovanja ili zele sagledati kako mogu poboljsati ova podrucja. Primjeri tema: budzetiranje, cash flow, financijsko planiranje, organizacija poslovanja, planiranje zadataka, iskoristavanje vremena,.. Program je individualni, nakon inicijalne procijene slijedi dogovor o trajanju mentorstva.

172. Dunja Horvat: Pravilnom komunikacijom do uspješnih odnosa
Grupni program za 4 osobe.
3 mjeseca: Zoom pozivi 2x mjesečno, ukupno 6 zajedničkih susreta (predavanje i vježbe, uz pdf materijale) + 2 bonus susreta za Q&A + Telegram grupa za svakodnevnu podršku. Za žene koje su spremne raditi na sebi kroz spoj osobnog razvoja i osnaživanja komunikacijskih vještina. Polaznice će naučiti kako se zauzeti za sebe, iskazati svoj stav, postaviti osobne granice, a istovremeno graditi kvalitetne odnose s drugim ljudima. Početak programa predviđen je u 10. mjesecu.

173. Neda Želeva: Pokretanje online biznisa
Grupni program za 10 osoba.
Kreiranje biznisa i gradjenje Ličnog Brenda u online svetu.
Otvoreni trening u trajanju od 7 dana, kroz koji ćemo proći osnove za pokretanje online biznisa za one koje kreću od 0, ili prebacivanje poslovanja u online svet. Prolazimo oblasti postavljanje strukture biznisa, kreiranje ponude, ciljne grupe, marketing i prodajne strategije

174. Antonia Smoljo: Rad na sebi sa sobom uz Ekspresivnu art terapiju (osobni razvoj)
Grupni program za 7 osoba – uživo u Splitu
Broj sudionica: 7, Trajanje aktivnosti: 4-5 sati, Mjesto održavanja: Split
Ciljevi radionice: – povezati se sa samom sobom na intuitivan i autentičan način koristeći metode i tehnike Ekspresivne art terapije; glazbu, slikanje, pokret i ples, uz snagu grupne podrške. – dati sebi dozvolu za o(t)puštanje…zaroniti u boju, prodisati ljutnju, osloboditi pokret, stvoriti melodiju zadovoljstva, zaplesati sa svojim strahom. *Za radionicu nije potrebno predznanje iz područja umjetnosti, a svi materijali za rad će biti osigurani.

175. Laura Plantak Pul: Automatizacija poslovnih procesa korištenjem softvera
Grupni program za 20 osoba.
Podrška poduzetnicama koje koriste softver u svom poslovanju i žele naučiti kako optimizirati svoje poslovne procese radi bržeg rasta i povećanja broja klijenata. Program traje tri mjeseca i prilagođen je grupi od 20 osoba. Ciljevi programa: – naučiti polaznice kako optimizirati svoje poslovne procese kroz automatizaciju softvera; – povećati mogućnost onboardinga novih klijenata i ubrzati rast poslovanja; – osigurati jasnoću i efikasnost u praćenju zadataka, delegiranju i upravljanju dokumentima unutar tvrtke.

176. Petra Pupić: Kako raščistiti i organizirati svoj poslovni prostor za fokusiraniji, produktivniji i brži rad.
Individualni program za 3 osobe.
Raščišćavanje i organizacija tvog poslovnog prostora pomoću japanske KonMari metode se odvija redom po sljedećim kategorijama: Odjeća/Tkanina, Knjige, Papirologija i dokumentacija, Komono – predmeti u mini potkategorijama specifični za određenu djelatnost (četke u frizerskom salonu, šivaći pribor kod krojačica, lakovi u salonu za nokte itd, Sentimentalni predmeti (diplome, slike itd). Rad je uživo u Zagrebu ili online preko Zooma. Potrebno je odvojiti nekoliko uzastopnih sastanaka po 3-5h za uspješno organiziran prostor.

177. Aleksandra Jadrić: Funky Start – program za preduzetnice na početku puta i one koje su već pokrenule biznis ali osjećaju da ne drže sve konce u rukama
Individualni program za 3 osobe.
Program se sastoji iz tri dijela: Prvi sastanak na kojem prolazimo strukturiran sadržaj vezan za lične i profesionalne vrijednosti, duboku motivaciju, doprinos koji polaznica želi dati svijetu…te elemente konkretnog biznis plana koji obuhvataju ciljnu grupu, marketing, finansije, kanale komunikacije i sl. Drugi sastanak na kojem prolazimo sve pojedinačne probleme koji su identifikovani na prvom i gledamo kako ih je polaznica riješila ili zajedno nalazimo rješenja. Follow up: naredna tri mjeseca cu pratiti polaznice, a one će biti u mogućnosti da kontaktiraju sa mnom putem IG/mejla za sva pitanja koja se pojave u hodu.

178. Lucija Medved: Mindfulness program – (P)okreni se Sebi
Individualni program za 15 osoba.
Program traje mjesec dana, a sastoji se od 4 polja na kojima radimo svaki tjedan – Tijelo, Um, Duh i Vibracija – sa ciljem življenja svjesnijeg i ispunjenijeg života. Na kraju mjeseca će sve cure koje se prijave na moj mentorski program imati priliku međusobno se upoznati i isprobati moj Bachata Inner Flow program uživo. Otvorene su prijave za 11 žena iz Zagreba i 4 izvan Zg.

179. Jasmina Hadela: Putovanje tvog (budućeg) biznisa.
Grupni program za 4 osobe.
Grupni program s individualnim pristupom, 4 grupna poziva i 2 individualna poziva. Bilo da želiš napraviti promjene u postojećem biznisu ili tek započeti biznis ovdje sam da tvoju ideju razradimo kroz plan, akciju i krenemo u realizaciju.

180. Marina Biljak: Povećaj svoju online vidljivost
Individualni program za 2 osobe.
Izabrat ću dvije polaznice s kojima ću raditi na definiranju ciljane skupine, odabiru idealnog prodajnog kanala, kreiranju sadržaja, te suradnji s medijima. Program je individualan, tako da ga formiram ovisno o vašim potrebama, a trajat će 2 mjeseca.

Vaši podaci bit će podijeljeni s mentoricama i koristit će se isključivo u svrhu obavijesti o mentorskim programima.
You may also like

6 comments

Svi naši BYOB programi i projekti | Be your own boss July 25, 2023 - 12:39 pm

[…] krug besplatnog mentorskog programa Razmišljate o pokretanju podcasta – na pravom ste… Osmi krug besplatnog mentorskog programa Šesti krug besplatnog mentorskog programa – DOBITNICE Business Besties Veliki Nagradni […]

Valentina Babić: Iako imam dijagnozu moj život još nije gotov - već je tek započeo | Be your own boss August 2, 2023 - 10:00 am

[…] Program Za Žene Poduzetnice – Šesti… Kreće peti krug besplatnog mentorskog programa Osmi krug besplatnog mentorskog programa Razmišljate o pokretanju podcasta – na pravom ste… Šesti krug besplatnog mentorskog […]

Besplatni Mentorski Program Za Žene Poduzetnice - Šesti Krug | Be your own boss August 8, 2023 - 7:29 am

[…] besplatnog mentorskog programa Bespovratna sredstva za male, mikro poduzetnike i poduzetnike… Osmi krug besplatnog mentorskog programa Besplatni Mentorski Program Za Žene Poduzetnice – Šesti… Kreće peti krug besplatnog […]

Dina Jakšić: Ako si uporna i znaš da je to to, onda samo hrabro naprijed | Be your own boss August 9, 2023 - 7:59 am

[…] besplatnog mentorskog programa Bespovratna sredstva za male, mikro poduzetnike i poduzetnike… Osmi krug besplatnog mentorskog programa Besplatni Mentorski Program Za Žene Poduzetnice – Šesti… Kreće peti krug besplatnog […]

Kakve veze imaju film Titanic i tvoj biznis | Be your own boss August 28, 2023 - 5:50 am

[…] Pozivam te da se u sklopu mentorskog programa prijaviš na moj program „poduzetnički   mindset“ pod brojem 59. […]

Poduzetničke suradnje – "Be Your Own Boss" mentorski program za žene poduzetnice – Plavi ured November 5, 2023 - 4:21 am

[…] Prijave traju do 4. rujna i potpuno su besplatne za sve službene članice Be Your Own Boss zajednice, a popis mentorskih programa proučite na: Osmi krug besplatnog mentorskog programa. […]

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More