Ne čekajte zadnji čas – karte za konferenciju u prodaji su još samo do kraja tjedna

by Marina Biljak
645 views

Tik-tok, tik-tok….

Ne, ne pričam o društvenoj mreži, već o satu koji lagano otkucava do početka naše prve Be your own boss konferencije.

Da podsjetim…

Be your own boss konferencija odražat će se 3.-5. studenog 2022. godine, i to dva dana online predavanja, dok će se treći dan, u subotu, održati i druženje uživo u Wespa Spaces u Zagrebu i u The Works u Splitu. Online predavanja održavat će se od 16 do 19 sati, no čak i ako ne možete sudjelovati u live vremenu – snimka će biti dostupna šest mjeseci nakon konferencije.

U dva dana online konferencije obradit ćemo 12 tema vezanih za poduzetništvo, marketing, osobni razvoj i mindset, market – za svakog ponešto!

Trećeg dana konferencije, 5. studenog, sva naša virtualna druženja konačno se sele u stvarni svijet! Na meetupovima ćemo se upoznati, družiti uz koktele i zakusku, te širiti svoju mrežu poslovnih veza, koja uvijek dovede do novih ideja, projekata i suradnji. Pipremile smo i poneko iznenađenje., a dočekat će vas i nekoliko sjajnih govornica koje će podijeliti svoje inspirativne priče i konkretne savjete o poduzetništvu. Druženja će se održati također od 16:00-19:00 sati.

Uz sve to, nakon konferencije dobit ćete još 30 bonus webinara koje ćete moći pogledati u svom tempu!

bonus webinari konferencijaSvoje karte možete kupiti na stranicama Entria do kraja ovog tjedna, 31.10. ili do petka javljanjem na byobkonferencija@gmail.com
Dobra vijest za sve one koji nisu uspjeli ranije ugrabiti svoju kartu – meetup u Zagrebu povećali smo na 180 umjesto 150 osoba, tako da je ostalo još nekoliko karata. Karte su dostupne i za samo online dio konferencije, te meetup u Splitu.

I za kraj ono najvažnije: ništa ovo ne bi bilo moguće bez naših divnih sponzora, pa ovim putem zahvaljujem našim srebrnim sponzorima Ivani Legin iz Faro Savjetovanje, te Oksani Balyk Kirinčić iz PlusMind koje su rado podržale ovu priču. Ne smijem zaboraviti na naše brončane sponzore: Academy Maja Prović, Ivana Granić Vican iz Cro Brand, Jasmina – centar za rani razvoj u djetinjstvu, Ivanka Radošević Lamot iz EuroFinvest, Karmen Jerković Yücel i Daria Udossi Amelota.

Vidimo se, online i uživo!

Vaša Marina

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More