Digitalni marketing

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA, OGLAŠAVANJE, COPYWRITING, CONTENT MARKETING

Tražite nekog da vam vodi društvene mreže? Možda vas zanimaju Google oglasi? Treba vam napisati ‘O meni’ stranicu? 
Pogledajte što sve nude naše članice:

 

Ana Mihaljević Peraić

Tech i Marketing VA što znači da nudim tehničku i marketing podršku te su neke od mojih usluga: - Kreiranje grafika u Canvi (e-bookovi, letci, sve grafike za društvene mreže) - Montiranje reels-a i TikTok-ova - Cjelokupno vođenje profila na društvenim mrežama. - Tehničko i kreativno postavljanje newslettera i automatiziranih email kampanje - Izrađivanje i održavanje web stranica ili landing pages - Postavljanje FB Oglasa (od kreativne do tehničke podrške).

Nevena Vretenar

Edukatorica sam iz područja biznisa, marketinga i storytellinga na društvenim mrežama. Imam diplomu iz marketinga u ruci, ali glavninu gradim iz osobnog iskustva u višegodišnjem radu kao vlasnica marketinške agencije Brandier, a inspiraciju i motivaciju upijam iz raznih edukacija koje su moj eliksir poslovne mladosti! Od mene možeš učiti putem online edukacija koje organiziram iz gore navedenih područja ili prijavom na mjesečne konzultacije.

Tea Čizmek Mesarić

Copywriterica, fotografkinja i blogerica. Radim brand fotografije za sve potrebe tvog biznisa, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, kako bi mogla dobiti fotografije koje ćeš ponosno objavljivati na društvenim mrežama ili webu. Za tebe pišem tekstove za web, blog i newsletter, koji će ti dovoditi nove kupce dok se ti baviš postojećima. Također, mogu ti napisati landing page i tekst ""O meni"". Ako želiš da tvoj tekst izađe baš iz tebe, da se osjeti tvoja energija - tu ti mogu pomoći u vidu Copy instrukcija: konzultacija uz pomoću kojih ćeš pisati tekstove koje će tvoji ljudi zaista pročitati i kupiti tvoju uslugu ili proizvod.

Zvjezdana Vukić

Grafička dizajnerica, marketingašica i stručnjakinja za društvene mreže - vlasnica online grafičkog studija A la Dizajn. Nakon 15 godina rada i 2 godine poduzetništva shvatila sam da je došlo vrijeme da sva svoja znanja, vještine i iskustva povežem u jedno i ponudim cjelovitu uslugu svojim klijenticama. Tako je nastao mentorski program TVOJ BIZNIS ONLINE - Sve što ti je potrebno da uspješno vodiš svoje online poslovanje i društvene mreže - na jednom mjestu! Uz online program za tebe i tvoj biznis radim dizajn vizualnog identiteta - logotipa i materijala, te dizajn i vođenje društvenih mreža!

Sonja Nedić

Intelekt iza obrta IntelektOS. Osječanka baranjsko-dalmatinskog genetičkog koda. Putoholičarka. Knjiškomoljka. Pišem (prodajni) sadržaj umjesto vas, za vaše web-stranice, društvene mreže, blogove, newslettere... ili vas, kroz konzultacije 1:1 te razne radionice i edukacije, učim kako da to radite sami za sebe. Lektoriramo svaku vrstu pisane riječi.

Marijana Mikulić Škrinjar

U svijetu marketinga i prodaje sam preko 18 godina. Vodim agenciju specijaliziranu za digitalni marketing i grafički dizajn. Pmažem klijentima da se povežu sa svojom publikom, stvore povjerenje i PRETVORE tu publiku u lojalne kupce te da postignu uspjeh u svom poslu uz razrađenu marketing strategiju. Vodim i mentorski program Formule uspjeha na društvenim mrežama! Radim za tebe vrhunske fotografije i copywriting za iste! U svijetu poduzetništva i moj suprug sa svojom agencijom za grafički dizajn tako da nudim brojne poslove iz domene grafičkog dizanja od izrade vizualnog rješenja, pripreme knjiga, monografija, logotipa..

Bojana Nedeljković

Pomažem sjajnim ženama da svoje porodične biznise kreirane s ljubavlju plasiraju na mreže, potpuno zadovoljne slikom koju šalju u etar o sebi i svojim uslugama. Tu sam da napišemo zajedno i uredimo tekstove (predstavljanja, promotivne tekstove, newsletter, blog postove, tekstualne kampanje u cilju povezivanja sa zajednicom). Tu sam da ti pomognem i oko kreiranja originalnog sadržaja za društvene mreže. Tu sam i da kroz pisanje koje je struktuirano, ali i kreativno, otkriješ delove sebe koji žele da rastu i razvijaju se, uporedo sa tvojim biznisom. Svakog meseca organizujem radionice pisanja (za osobni rast i prodaju).

Iva Jović

Specijalist za digitalni marketing i marketing mentor. Moja misija je pomoći poduzetnicama da predstave svoj biznis online. Volim kreirati sadržaj za društvene mreže, reciklirati i prenamjenjivati postojeći sadržaj, a od nedavno sam počela otkrivati čari uređivanja videa za Reels i Tik Tok.

Maja Martinez

Želiš napokon pokrenuti newsletter ili naučiti kako uspješno koristiti email marketing u svom biznisu? Vrijeme je da u svom biznisu kreneš s online edukacijama, ali ne znaš kako? A uz redovni posao se definitivno nemaš vremena baviti još i društvenim mrežama. Delegiraj mi sve zadatke vezane uz newsletter, kreiranje objava za društvene mreže i pokretanje online edukacija ili webinara. Ako želiš naučiti sama, održavam edukacije o pokretanju newslettera, planiranju za društvene mreže i platformama za online edukacije.

Andjela Djokic

Zastupam My Guide Network u Crnoj Gori, kao dio međunarodne mreže online putnih vodiča, gdje kreiram sadržaj i vodim posao. Moj privatni ruralni turisticki biznis je FitCamp Montenegro - koncept putovanja razvijen iz moje ideje, koji vas dovodi na viši nivo dozivljaja odmora i promovise dobrobiti prirode, lokalnu zajednicu i zaštitu zivotne sredine. Takodje sam ambasador za Green Destinations i FairBnb mreže u Crnoj Gori. Radim kao edukatorka u oblasti digitalnog marketinga. Kroz moje radionice uglavnom saradjujem sa MMSP-a.

Andrea Perković

Multipotencijalistica koja je svoju strast pronašla u online poslovanju. Od 2014.godine pomažem poduzetnicama da se uhvate u koštac s online svijetom i svoje poslovanje podignu na višu razinu. Usluge: -Vođenje društvenih mreža - Analiza online profila i savjetovanje oko poboljšanja - SEO optimizacija - Izrada marketing strategija - Copywriting (kreiranje sadržaja, SEO pisanje za web, PR članci) - Edukacija (savjetovanje i edukacija vezana uz društvene mreže, izradu strategije poslovanja, te SEO)

Josipa Radovančević

Znaš kako neke žene znaju pisati divne dugačke tekstove? Moja super-moć je taj text svesti na 15-30-60-90 znakova. Već 4 godine bavim se digitalnim oglašavanjem (Google Ads oglasi, Facebook/Instagram/YouTube oglasi, Google Analytics) Tko, kada, gdje, kako, kuda, od kuda, dio je analitičke slagalice. Dok vi čitate divne tekstove i obuzimaju vas emocije - tako ja gledam u tablice, metrike, analitiku. Najveći sam fan Game of Thrones tako da sam sukladno GoT svoj obrt nazvala JoR digitalni marketing.

Anamarija Stevanović

Imam preko 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i rada za jednu kozmetičku kompaniju u B2B i B2C segmentu te sam u procesu otvaranja svog obrta za digitalni marketing gdje ću pružati usluge: 1. Izrade digitalne strategije za brand 2. Savjetovanja 3. Analize branda 4. Vođenja društvenih mreža i kreiranja sadržaja 5. Oglašavanja na društvenim mrežama Moja primarna usluga (i forte) je izrada strategije i savjetovanje kako svoje poslovne ciljeve uskladiti sa ciljevima nastupa na društvenim mrežama te kako kroz organski sadržaj dobiti veću vidljivost na društvenim mrežama.

Lea Vujaklija

Joga & mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama. Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Introvert si i ne želiš biti vidljiva (ali znaš da je to nužno)? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Tina Ugarković

Vlasnica sam obrta za content marketing koji sam nazvala "Words and Visuals" jer se upravo time i bavim - riječima i slikama pričam priče i pomažem da dođu do pravih ljudi. Po struci novinarka s internacionalnim iskustvom, moje super moći su pisanje i generiranje ideja. Rado ću pomoći oko vođenja društvenih mreža i copywritinga. Iz Rijeke sam i volim putovati.

Sanja Martinović

Odličan izbor za vođenje tvojih društvenih mreža jer svoje 15-godišnje radno iskustvo i diplome iz ekonomije i odnosa s javnošću kombinira sa strašću i ljubavlju za pisanjem, pomaže ti da unaprijediš svoj biznis i ostvariš veću prodaju. Uz vođenje društvenih mreža savjetuje kako se što lakše snaći na njima i koji sadržaj objaviti. Svoje vještine je usavršavala na edukacijama iz digitalnog marketinga te copy i content writinga. Osmislila je edukacijski program "Od riječi do oglasa, od ideje do kupca" koji ti pomaže da postaneš vlasnica uspješnog, održivog biznisa i da sadržaj koji objavljuješ prilagodiš baš svojim ciljanim kupcima. Nakon godina učenja i rada ponosno stoji iza brenda Digisan i s radošću svoje znanje primijenjuje tako da pomaže drugima, slobodno joj se javi za besplatne konzultacije.

Željka Barišić

Poduzetnica i sportašica. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Predavačica je u EdukaCentru, Aspira Collegeu, ZICER Plavom uredu te brojnim drugim konferencijama. Osnivačica je Adria Business Networka i EU Business Bruncha.

Anita Podobnik

Preko 20 godina u prodaji i marketingu okrunila sam edukacijama u digitalnom marketingu, te uz brand Flamingo vodim poduzetnice u njihovom digitalnom uzletu. Prvotno sam se krenula baviti oglašavanjem kroz business manager, ali kako je za dobar rezultat neophodna dobra marketing strategija, dobro posložene društvene mreže i funkcionalna web ili landing stranica, odlučila sam objediniti usluge i ponuditi postavljanje cijele digitalne putanje. Izdigni digitalno svoje poslovanje uz Flamingo digital

Josipa Šimunović

U mentorskom programu “Sadržajem do cilja" pomažem vlasnicama malih biznisa predstaviti se na društvenim mrežama bez preplavljenosti i straha. Podržavam poduzetnice da izgrade osobni brend kroz sadržaj koji objavljuju, da se istaknu i predstave na način koji je u skladu s njima. Dvije stvari smatram ključnima za uspješan online biznis: izgradnja osobnoga brenda tako da budeš prva na umu osobama koje trebaju tvoju uslugu i vještina pisanja odnosno kreiranja sadržaj kojim komuniciraš što prodaješ, komu prodaješ i na koji način. Osim toga na mentorskome programu pokrećemo tvoje društvene mreže ili ih podižemo postojeće na novu razinu. Klijentice kažu da su dobile jasnoću, sigurnost u sebe i svoj online biznis nakon rada sa mnom. Po struci sam magistra hrvatskoga jezika, specijalistica digitalnoga marketinga i brendiranja te mama trojici dječaka.

Gabriela Filipović

Digitalni marketing sveobuhvatan je pojam u kojem se lako izgubiti. Od kreiranja strategije, content creationa, funnela, prodajne poruke - do oglašavanja, e-mail marketinga... Nije svakome potrebno sve. A s druge strane, drugi opet ne iskorištavaju potencijale koje bi trebali. Ako imaš osjećaj da nešto ne radiš kako trebaš. Ako imaš osjećaj da postoji prostor za napredovanje. Ako želiš s nekime prokomentirati rezultate i razjasniti si što oni znače i što da dalje radiš s njima. Tu sam.

Valentina Babić

Svoju ljubav prema grafičkom dizajnu i video montaži razvijala sam još od fakultetskih dana, dok je posao grafičke dizajnerice u tiskari, ujedno i posljednji kojeg sam obavljala prije odluke da krenem u poduzetništvo. Kroz moje je Canva radionice, bilo uživo ili online, do sada prošlo preko 800 poduzetnika. Moja specijalnost jest individualni pristup i Canva edukacija koja se prilagođava potrebama svakog brenda. Bilo da se radi o malom poduzetniku ili velikoj kompaniji.

Patricia Žužak

Komunikologinja po struci, ali stručnjakinja za društvene mreže & kreiranje sadržaja u duši. Vlasnica agencije za digitalni marketing Digikom u kojoj nudim: kreiranje komunikacijske strategije za društvene mreže, upravljanje društvenim mrežama i stvaranje sadržaja (pisanje scenarija, foto & video). Velika zaljubljenica u Instagram i strateški social media storytelling gdje nastojim klijentima istovremeno isporučiti sadržaj s jasnim porukama i privlačnim, upečatljivim vizualima usklađenima s njihovim brandingom. Do sad uspješno surađivala s preko 10 klijenata iz različitih industrija (turizam, komunikacija & obrazovanje, optika, real estate...). Ispričajmo i tvoju social media priču zajedno!

Bojana Kljajić

Stručnjak za digitalni marketing s iskustvom u marketingu na društvenim mrežama, Google oglasima, Google Data Studio i Google Analytics. • Kreiranje sadržaja i kampanja za apartman za dnevni najam • vođenje i oglašavanje apartmana u Zagrebu i u Vodicama (Airbnb, Booking) "

Vesela Vuković

Pomažem poduzetnicama da nauče kreirati u Canvi sve što im je potrebno za uspješno vođenje društvenih mreža. Ako želiš dugoročno naučiti sve što ti je potrebno kako bi podigla svoj biznis stepenicu više, onda te čekam na individualnim konzultacijama koje ćemo prilagoditi tebi i onome što ti je potrebno. Također, redovno održavam webinare na razne teme i kreiram istoimene Vodiče u koje možeš uložiti.

Vanja Gulaš

Ja sam Vanja i moj posao je pomaganje poduzetnicama u stvaranju sadržaja za društvene mreže, te isto tako u promoviranju njihovih biznisa putem društvenih mreža, a sve to s ciljem rasta profila i privlačenja novih klijenata.

Ana Maria Marinac

Pružamo usluge digitalnog marketinga, ponajviše u području društvenih mreža i web stranica. Moguća suradnja u raznim oblicima (kreiranje sadržaja, izrada strategije, pisanje tekstova i sl.)

Lidija Šomodi

Društvenim mrežama i pisanjem se bavim već 6 godina. Ove godine otvorila sam svoj obrt za promidžbu i usluge - Lidital. Mogu vam ponuditi vođenje društvenih mreža, vođenje newslettera, pisanje tekstova za web. U svojoj dosadašnjoj karijeri radila sam za razne branše: restorani, ljekarne, banke, IT, kozmetičke usluge, putovanja i slično. Također imam iskustva u fotografiranju i izradi jednostavnijih grafičkih vizuala. Trenutno pohađam edukaciju za internet marketing i brendiranje.

Selma Bleković

Pisanje, prodaja i komunikacija su moja najveća strast. Ostvarujem snove veće i od same sebe i kroz pisanje, vas moje potencijalne klijentice, podržavam da živite isključivo od toga što volite da radite. Iako živim od pisanja, imam content agenciju, za mene vi niste broj, već žene sa dušom, željama, strahovima, sumnjama... Prilazim vam sa empatijom, entuzijazmom i najvažnije mi je da vas što više oduševim. Da bi naša saradnja bila na obostrano zadovoljstvo.

Dajana Faris

Virtualni asistent za tehničke i administrativne usluge. Trenutno radim puno radno vrijeme kao informatički administrator - podrška za software te uz posao razvijam svoju ideju privatnog poslovanja. Kroz Maddvirtu nudim usluge virtualne asistencije za administrativno/računovodstvene poslove kao i pomoć u administrativno tehničkim IT poslovima te oglašavanje putem Google Ads-a i postavljanje kampanja social media oglašavanja.

Sandra Klaus

Ja sam virtualni asistent za administrativne poslove, vođenje društvenih mreža, i knjigovođa za paušalne obrtnike i male i srednje obrtnike. Od usluga VA to su izrada i slanje ponuda, računa, raznih evidencija. Izrada grafika za društvene mreže u Canvi. Za kompletno knjigovodstvo od početka, pomoć pri otvaranju obrta, savjetovanje, obračuni plaća, PDV-a, prijave i odjave radnika, godišnji obračuni.....

Sara Kopeczky

Nagrađivana spisateljica, urednica, stručnjakinja za storytelling i voditeljica radionica pisanja. Kreativnost i psihologija moje su najveće ljubavi i u središtu su svega što radim. Diploma engleskog i talijanskog uvela me je u svijet jezika i književnosti, daljnje edukacije iz digitalnog marketinga naučile su me kako primijeniti kreativnost u marketinške svrhe, a terapeutska edukacija pri CIR-u omogućila mi je dublje razumijevanje ljudske psihologije. Kao predsjednica udruge ""Pisci za pisce"", bavim se pisanjem i uređivanjem najrazličitijeg pisanog sadržaja: od slogana i sadržaja za web do pitanja za pub kvizeve i ghostwritinga romana. Osim toga, iskusna sam urednica i dugogodišnja voditeljica različitih radionica pisanja: kreativnog, ekspresivnog i marketinškog.

Petra Marušić

Mlada majka i dugogodišnja digitalka. Kao kreativka u duši pomažem vam ostvariti vaše skromne, ali i lude ideje. Pomažem vam pronaći svoj stil i glas te razviti brend kroz kreativno oblikovanje i upravljanje sadržajem. Nudim usluge savjetovanja, edukacije, izrade strategije, fotografije (ljudi, proizvoda, evenata), grafički dizajn, društvene mreže i oglašavanje, wed dizajn i najam inventara za evente. Po struci diplomirani specijalist odnosa s javnošću, kroz otvorenu i srdačnu komunikaciju ostvarujem ljudski odnos uzajamnog razumijevanja i učenja.

Iva Naglić Dolić

Nakon više od 20 g rada u odjelima marketinga i komunikacija u nekoliko velikih kompanija, i rada u jednoj ekološkoj udruzi kao voditeljica komunikacija, više godina volontiranja, danas sam freelancer koji većinom udrugama i njihovim projektima, ali i malim poduzetnicima, pomaže da budu vidljiviji. Najsretnija sam kad radim na neprofitnim projektima za opće dobro (edukacija, zaštita i promocija prirodne i kulturne baštine, rodna ravnopravnost na radnom mjestu i u obrazovanju,...). Radim sve što spada u opis suradnika za komunikacije ' odnosi s medijima, organizacija press konferencija, volonterskih akcija, promocija knjiga, izrada dokumentaraca, newsletteri, društvene mreže, blogovi,...

Ivana Grkeš

Ja sam Ivana Grkeš, vlasnica obrta Doria. Već dugi niz godina bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, pisanjem sadržaja za web stranice i za društvene mreže na hrvatskom i engleskom, prijevodima hrv-eng, certificirani sam turistički vodič za Dubrovnik (isključivo history ture) i jako jako volim surađivati na kreiranju ideja, sadržaja, proizvoda... ma sve što zahtijeva brainstorming.

Ana Postružnik Đakulović

Novinarka, certificirana copy i content writerica, zaljubljenica u storytelling, yogu i modu. Pretvaram ideje u riječi koje intrigiraju, angažiraju i inspiriraju publiku. Koristeći autentičan stil i uz duboko razumijevanje ciljnih grupa, stvaram priče koje osvajaju. Već na prvi pogledEmoji. Kreiram sadržaj za različite forme - od uvjerljivih kopija do informativnih članaka i jasno strukturiranih formi za digitalne platforme. Svojim kreativnim pristupom i izvanrednim poznavanjem jezika, nastojim opravdati i najzahtjevnija očekivanja i odgovoriti na baš svaki izazov, stvarajući koristan sadržaj koji na publiku ostavlja snažan dojam.

Emila Ražov

S iskustvom i znanjem u administracijskim poslovima kao tajnica i voditelj ureda (odvjetničkih), te vođenjem različitih smještajnih jedinica u turizmu (vile, apartmani i dr.), također educiranjem i osposobljavanjem za poslove internet marketinga odlučila sam krenuti u poduzetničke vode. Naime, nudim usluge kao virtualni asistent pri obradi administracije, promocije i oglašavanja za tvrtke i poduzetnike te je to moj fokus prema klijentima koji trebaju takvu vrstu usluge.

Barbara Boltiš

Nekada sam sanjala da ću biti poslovna žena u potpeticama i suknji visokog struka koja upravlja nekim vrlo važnim dijelom u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Danas radim od doma u prastarim tajicama jer su suknje visokog struka i potpetice neudobne (nisu ni zgodne za nositi na Ryanairove letove u ručnoj prtljazi kad radim remote). Umjesto upravljanja u međunarodnoj kompaniji, osnovala sam vlastiti obrt - Meander Digital & Writing. Obrt u kojem mogu biti svoja i kreativna. Ako i ti želiš pokazati i komunicirati svoju osobnost kroz posao kojim se baviš, baci oko na linkove u nastavku i javi mi se.

Luca Kozina

Za poduzetnice pišem sadržaj koji privlači klijente s kojima bi zaista htjele raditi. Copywriter s 9 godina iskustva u digitalnom marketingu. Pisala sam blogove, web stranice, landing stranice, objave za društvene mreže, studije slučaja i e-knjige.

Ivana Rod

Brand dizajnerica i vlasnica PragmaArt Branding Studija. Online studija koji posluje s fokusom na stvaranje novog i poboljšanje postojećeg vizualnog identiteta malih biznisa. Paleta usluga koje nudim kreće se unutar brand i grafičkog dizajna (tiskani i digitalni materijali) i digitalnog marketinga (društvene mreže). Od izrade logotipa i njegove implementacije kroz različite grafičke materijale do brendiranja društvenih mreža. Svojim uslugama pomažem vam da se vizualno predstavite, postanete prepoznatljivi na tržištu, istaknete se i izgradite brand inspiriran vašim vrijednostima.

Nives Cavrić

Moja strast za putovanjima i istraživanjem novih kultura me inspirirala da postanem web dizajnerica i sama izradim vlastitu web stranicu u obliku bloga kako bih mogla dijeliti svoje priče i strast prema pisanju. Kroz godine sam stekla bogato iskustvo kreirajući web stranice za različite klijente - od poduzetnika do marketinških stručnjaka. Moj pristup dizajnu je uvijek svjež, kreativan i sa željom da svaki projekt bude jedinstven. Uz vještine u programiranju i dizajnu, nudim i usluge video uređivanja, 2D animacije, te organski/plaćeni digitalni marketing. Bez obzira radilo se o izradi nove web stranice, web shopa, redizajnu postojećih ili marketinškoj kampanji, garantiram visokokvalitetne rezultate koji će ostaviti trajan dojam na vaše klijente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More