Digitalni marketing

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA, OGLAŠAVANJE, COPYWRITING, CONTENT MARKETING

Tražite nekog da vam vodi društvene mreže? Možda vas zanimaju Google oglasi? Treba vam napisati ‘O meni’ stranicu? 
Pogledajte što sve nude naše članice:

 

Marijana Mikulić Škrinjar

U svijetu marketinga i prodaje sam preko 18 godina. Vodim agenciju specijaliziranu za digitalni marketing i grafički dizajn. Pmažem klijentima da se povežu sa svojom publikom, stvore povjerenje i PRETVORE tu publiku u lojalne kupce te da postignu uspjeh u svom poslu uz razrađenu marketing strategiju. Vodim i mentorski program Formule uspjeha na društvenim mrežama! Radim za tebe vrhunske fotografije i copywriting za iste! U svijetu poduzetništva i moj suprug sa svojom agencijom za grafički dizajn tako da nudim brojne poslove iz domene grafičkog dizanja od izrade vizualnog rješenja, pripreme knjiga, monografija, logotipa..

Nevena Vretenar

Edukatorica sam iz područja biznisa, marketinga i storytellinga na društvenim mrežama. Imam diplomu iz marketinga u ruci, ali glavninu gradim iz osobnog iskustva u višegodišnjem radu kao vlasnica marketinške agencije Brandier, a inspiraciju i motivaciju upijam iz raznih edukacija koje su moj eliksir poslovne mladosti! Od mene možeš učiti putem online edukacija koje organiziram iz gore navedenih područja ili prijavom na mjesečne konzultacije.

Tea Čizmek Mesarić

Copywriterica, fotografkinja i blogerica. Radim brand fotografije za sve potrebe tvog biznisa, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, kako bi mogla dobiti fotografije koje ćeš ponosno objavljivati na društvenim mrežama ili webu. Za tebe pišem tekstove za web, blog i newsletter, koji će ti dovoditi nove kupce dok se ti baviš postojećima. Također, mogu ti napisati landing page i tekst ""O meni"". Ako želiš da tvoj tekst izađe baš iz tebe, da se osjeti tvoja energija - tu ti mogu pomoći u vidu Copy instrukcija: konzultacija uz pomoću kojih ćeš pisati tekstove koje će tvoji ljudi zaista pročitati i kupiti tvoju uslugu ili proizvod.

Ana Mihaljević Peraić

Tech i Marketing VA što znači da nudim tehničku i marketing podršku te su neke od mojih usluga: - Kreiranje grafika u Canvi (e-bookovi, letci, sve grafike za društvene mreže) - Montiranje reels-a i TikTok-ova - Cjelokupno vođenje profila na društvenim mrežama. - Tehničko i kreativno postavljanje newslettera i automatiziranih email kampanje - Izrađivanje i održavanje web stranica ili landing pages - Postavljanje FB Oglasa (od kreativne do tehničke podrške).

Zvjezdana Vukić

Grafička dizajnerica, marketingašica i stručnjakinja za društvene mreže - vlasnica online grafičkog studija A la Dizajn. Nakon 15 godina rada i 2 godine poduzetništva shvatila sam da je došlo vrijeme da sva svoja znanja, vještine i iskustva povežem u jedno i ponudim cjelovitu uslugu svojim klijenticama. Tako je nastao mentorski program TVOJ BIZNIS ONLINE - Sve što ti je potrebno da uspješno vodiš svoje online poslovanje i društvene mreže - na jednom mjestu! Uz online program za tebe i tvoj biznis radim dizajn vizualnog identiteta - logotipa i materijala, te dizajn i vođenje društvenih mreža!

Sonja Nedić

Intelekt iza obrta IntelektOS. Osječanka baranjsko-dalmatinskog genetičkog koda. Putoholičarka. Knjiškomoljka. Pišem (prodajni) sadržaj umjesto vas, za vaše web-stranice, društvene mreže, blogove, newslettere... ili vas, kroz konzultacije 1:1 te razne radionice i edukacije, učim kako da to radite sami za sebe. Lektoriramo svaku vrstu pisane riječi.

Tanja Winter

Vodim Pinterest Akademiju koja je moje vlasništvo. Mentor sam u start up poduzećima i akceleratorskim poduzećima. Radim projektne menadžmente za JLS i poduzeća.

Iva Jović

Specijalist za digitalni marketing i marketing mentor. Moja misija je pomoći poduzetnicama da predstave svoj biznis online. Volim kreirati sadržaj za društvene mreže, reciklirati i prenamjenjivati postojeći sadržaj, a od nedavno sam počela otkrivati čari uređivanja videa za Reels i Tik Tok.

Maja Martinez

Petak je poslijepodne, a ti maštaš da je srijeda pa možda i stigneš sve završiti do vikenda? Radiš sve sama i preplavljena si poslom i obavezama? Razumijem te. Znam kako je biti mala poduzetnica zatrpana poslom. Baš zato kao virtualna asistentica pomažem sjajnim ženama poduzetnicama rasteretiti njihovo poslovanje i um. Prava sam osoba ako trebaš pomoć s newsletterom, društvenim mrežama ili poslovnom administracijom. Osim toga, specijalistica sam digitalnog marketinga (s naglaskom na email marketing) i buduća copywriterica. Ako misliš da sam ja prava suradnica za tebe, jedva čekam da mi se javiš!

Zorana Grujin

Ovde sam da Vaše poslovanje učinim profitabilnijim i snažnijim, uz pomoć pisanja sadžaja. Moja agencija sačinjena je od specijalizovanih pisaca i marketinških esperata iz različitih niša. Kreiramo SEO blogove, pišemo za društvene mreže, izrađujemo e-bookove, personalizujemo strategije, vodimo kampanje, sređujemo sajtove i još puno toga! Fokus nam je na unapređenju reputacije brenda i na kvalitetnim rezultatima.

Andrea Perković

Multipotencijalistica koja je svoju strast pronašla u online poslovanju. Od 2014.godine pomažem poduzetnicama da se uhvate u koštac s online svijetom i svoje poslovanje podignu na višu razinu. Usluge: -Vođenje društvenih mreža - Analiza online profila i savjetovanje oko poboljšanja - SEO optimizacija - Izrada marketing strategija - Copywriting (kreiranje sadržaja, SEO pisanje za web, PR članci) - Edukacija (savjetovanje i edukacija vezana uz društvene mreže, izradu strategije poslovanja, te SEO)

Josipa Radovančević

Znaš kako neke žene znaju pisati divne dugačke tekstove? Moja super-moć je taj text svesti na 15-30-60-90 znakova. Već 4 godine bavim se digitalnim oglašavanjem (Google Ads oglasi, Facebook/Instagram/YouTube oglasi, Google Analytics) Tko, kada, gdje, kako, kuda, od kuda, dio je analitičke slagalice. Dok vi čitate divne tekstove i obuzimaju vas emocije - tako ja gledam u tablice, metrike, analitiku. Najveći sam fan Game of Thrones tako da sam sukladno GoT svoj obrt nazvala JoR digitalni marketing.

Anamarija Stevanović

Imam preko 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i rada za jednu kozmetičku kompaniju u B2B i B2C segmentu te sam u procesu otvaranja svog obrta za digitalni marketing gdje ću pružati usluge: 1. Izrade digitalne strategije za brand 2. Savjetovanja 3. Analize branda 4. Vođenja društvenih mreža i kreiranja sadržaja 5. Oglašavanja na društvenim mrežama Moja primarna usluga (i forte) je izrada strategije i savjetovanje kako svoje poslovne ciljeve uskladiti sa ciljevima nastupa na društvenim mrežama te kako kroz organski sadržaj dobiti veću vidljivost na društvenim mrežama.

Lea Vujaklija

Joga & mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama. Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Introvert si i ne želiš biti vidljiva (ali znaš da je to nužno)? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Tina Ugarković

Vlasnica sam obrta za content marketing koji sam nazvala "Words and Visuals" jer se upravo time i bavim - riječima i slikama pričam priče i pomažem da dođu do pravih ljudi. Po struci novinarka s internacionalnim iskustvom, moje super moći su pisanje i generiranje ideja. Rado ću pomoći oko vođenja društvenih mreža i copywritinga. Iz Rijeke sam i volim putovati.

Sanja Martinović

Odličan izbor za vođenje tvojih društvenih mreža jer svoje 15-godišnje radno iskustvo i diplome iz ekonomije i odnosa s javnošću kombinira sa strašću i ljubavlju za pisanjem, pomaže ti da unaprijediš svoj biznis i ostvariš veću prodaju. Uz vođenje društvenih mreža savjetuje kako se što lakše snaći na njima i koji sadržaj objaviti. Svoje vještine je usavršavala na edukacijama iz digitalnog marketinga te copy i content writinga. Osmislila je edukacijski program "Od riječi do oglasa, od ideje do kupca" koji ti pomaže da postaneš vlasnica uspješnog, održivog biznisa i da sadržaj koji objavljuješ prilagodiš baš svojim ciljanim kupcima. Nakon godina učenja i rada ponosno stoji iza brenda Digisan i s radošću svoje znanje primijenjuje tako da pomaže drugima, slobodno joj se javi za besplatne konzultacije.

Željka Barišić

Poduzetnica i sportašica. Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom radeći u agencijama za istraživanje tržišta te Business Intelligence u Zagrebu. Forca Digital Agency njezina je agencija koja se bavi digitalnim marketingom, event managementom te game developmentom. Blogerica je i predavačica InspireMe portala i konferencije. Novinarka je časopisa Poduzetnik i Lider. Intenzivno se bavi prodajom i networkingom posljednje desetljeće. Predavačica je u EdukaCentru, Aspira Collegeu, ZICER Plavom uredu te brojnim drugim konferencijama. Osnivačica je Adria Business Networka i EU Business Bruncha.

Anita Podobnik

Preko 20 godina u prodaji i marketingu okrunila sam edukacijama u digitalnom marketingu, te uz brand Flamingo vodim poduzetnice u njihovom digitalnom uzletu. Prvotno sam se krenula baviti oglašavanjem kroz business manager, ali kako je za dobar rezultat neophodna dobra marketing strategija, dobro posložene društvene mreže i funkcionalna web ili landing stranica, odlučila sam objediniti usluge i ponuditi postavljanje cijele digitalne putanje. Izdigni digitalno svoje poslovanje uz Flamingo digital

Josipa Šimunović

Po struci nastavnica hrvatskoga jezika, lektorica i specijalistica internetskoga marketinga. Ako imate hrpu ideja, a nedostatak vještine pisanja, ali i vremena TU SAM ZA VAS! Isporučujem Vam potpuno lektoriran i jezično-stilski uređen tekst. Copywriter za vaše društvene mreže! Usluge: Izrada strategije sadržaja, Pisanje objava za Instagram i LinkedIn profil, Asistent za društvene mreže: uređivanje i izrada predložaka u Canvi, zakazivanje objava, izrada i uređivanje reelsa. Edukacije: Optimizacija LinkedIn profila 1:1 Kako izraditi strategiju sadržaja za društvene mreže 1:1 (uskoro u ponudi)

Gabriela Filipović

Digitalni marketing sveobuhvatan je pojam u kojem se lako izgubiti. Od kreiranja strategije, content creationa, funnela, prodajne poruke - do oglašavanja, e-mail marketinga... Nije svakome potrebno sve. A s druge strane, drugi opet ne iskorištavaju potencijale koje bi trebali. Ako imaš osjećaj da nešto ne radiš kako trebaš. Ako imaš osjećaj da postoji prostor za napredovanje. Ako želiš s nekime prokomentirati rezultate i razjasniti si što oni znače i što da dalje radiš s njima. Tu sam.

Valentina Babić

S obzirom na zdravstveno stanje (autoimune prirode) koje sam uspjela obuzdati implementirajući zdrave životne navike i prehranu u svoju svakodnevicu, svoje sam usluge brendiranja na društvenim mrežama s naglaskom na content marketing i grafički dizajn odlučila ponuditi upravo onim poduzetnicima koji su svoje poslovanje odlučili posvetiti zdravlju uma i tijela. Ako želite nekoga tko će vam kreirati inspirativan sadržaj na društvenim mrežama ili webu, pisati newslettere, kreirati atraktivan instagram grid, montirati reelse ili YouTube videa - tada ne morate tražiti dalje! Moja misija je raditi s poduzetnicima koji doprinose boljem i zdravijem svijetu.

Izabela Laura

Pomažem vam da postavite i složite svoj brend od temelja. Temeljita sam, izravna, fokusirana na rješavanje konkretnih problema i isporuku vrijednosti svakoj od vas. Imam izniman osjećaj za strukturu, koji uz prstohvat kreativnosti, sjajno služi u području izgradnje brenda. Volim slagati i pričati dobre priče, a najviše od svega pomoći svojim znanjem. Nudim izradu strategije brenda, savjetovanja po pitanju izgradnje i upravljanja brendom, premium pisanje tekstova za web. Uskoro i online edukacije skrojene baš po mjeri mikro poduzetnica i poduzetnica početnica za lakše slaganje vlastite brend priče.

Bojana Kljajić

Stručnjak za digitalni marketing s iskustvom u marketingu na društvenim mrežama, Google oglasima, Google Data Studio i Google Analytics. • Kreiranje sadržaja i kampanja za apartman za dnevni najam • vođenje i oglašavanje apartmana u Zagrebu i u Vodicama (Airbnb, Booking) "

Vesela Vuković

Pomažem poduzetnicama da nauče kreirati u Canvi sve što im je potrebno za uspješno vođenje društvenih mreža. Ako želiš dugoročno naučiti sve što ti je potrebno kako bi podigla svoj biznis stepenicu više, onda te čekam na individualnim konzultacijama koje ćemo prilagoditi tebi i onome što ti je potrebno. Također, redovno održavam webinare na razne teme i kreiram istoimene Vodiče u koje možeš uložiti.

Vanja Gulaš

Ja sam Vanja i moj posao je pomaganje poduzetnicama u stvaranju sadržaja za društvene mreže, te isto tako u promoviranju njihovih biznisa putem društvenih mreža, a sve to s ciljem rasta profila i privlačenja novih klijenata.

Tatjana Zoka

Vlasnica I-Storia obrta za promidžbu s desetogodišnjim iskustvom u web novinarstvu, digitalnim medijima i marketingu. Kroz svoj mali obrt pružam usluge content writinga - pisanja sadržaja za web stranice (opisi proizvoda, naslovna, usluge), SEO blogove, društvene mreže, copywriting te vam kao virtualni asistent za web pomažem kod unosa podataka i tekstova u WordPress-u, ažuriranja sadržaja, izrade vizuala i objava za društvene mreže. Tu sam za vas ako trebate članke za portale i medije, a radim i usluge pisanja PR tekstova i komunikacije s medijima te zakupa medija. Također, kroz individualna savjetovanja pomažem malim poduzetnicama u osmišljavanju strategije te da se lakše snađu u vođenju društvenih mreža te kreiranju sadržaja.

Lidija Šomodi

Društvenim mrežama i pisanjem se bavim već 6 godina. Ove godine otvorila sam svoj obrt za promidžbu i usluge - Lidital. Mogu vam ponuditi vođenje društvenih mreža, vođenje newslettera, pisanje tekstova za web. U svojoj dosadašnjoj karijeri radila sam za razne branše: restorani, ljekarne, banke, IT, kozmetičke usluge, putovanja i slično. Također imam iskustva u fotografiranju i izradi jednostavnijih grafičkih vizuala. Trenutno pohađam edukaciju za internet marketing i brendiranje.

Paola Albertini

Novinarka sam s 18 godina iskustva, vlasnica obrta za promidžbu, Albertini media. Pišem sadržaj za web stranice i društvene mreže, PR i novinarske tekstove i sl.

Selma Bleković

Pisanje, prodaja i komunikacija su moja najveća strast. Ostvarujem snove veće i od same sebe i kroz pisanje, vas moje potencijalne klijentice, podržavam da živite isključivo od toga što volite da radite. Iako živim od pisanja, imam content agenciju, za mene vi niste broj, već žene sa dušom, željama, strahovima, sumnjama... Prilazim vam sa empatijom, entuzijazmom i najvažnije mi je da vas što više oduševim. Da bi naša saradnja bila na obostrano zadovoljstvo.

Sandra Klaus

Ja sam virtualni asistent za administrativne poslove, vođenje društvenih mreža, i knjigovođa za paušalne obrtnike i male i srednje obrtnike. Od usluga VA to su izrada i slanje ponuda, računa, raznih evidencija. Izrada grafika za društvene mreže u Canvi. Za kompletno knjigovodstvo od početka, pomoć pri otvaranju obrta, savjetovanje, obračuni plaća, PDV-a, prijave i odjave radnika, godišnji obračuni.....

Tanja Džido

Tanja Džido, MBA, specijalistica je digitalnog marketinga i osobnog brendinga, osnivačica platforme Shhhefica i autorica knjige Budi Shhhefica svog života. U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji, a danas osnažuje profesionalce da iskoriste potencijale LinkedIna za poslovni i karijerni rast.

Petra Marušić

Mlada majka i dugogodišnja digitalka. Kao kreativka u duši pomažem vam ostvariti vaše skromne, ali i lude ideje. Pomažem vam pronaći svoj stil i glas te razviti brend kroz kreativno oblikovanje i upravljanje sadržajem. Nudim usluge savjetovanja, edukacije, izrade strategije, fotografije (ljudi, proizvoda, evenata), grafički dizajn, društvene mreže i oglašavanje, wed dizajn i najam inventara za evente. Po struci diplomirani specijalist odnosa s javnošću, kroz otvorenu i srdačnu komunikaciju ostvarujem ljudski odnos uzajamnog razumijevanja i učenja.

Renata Horvat

Magistra ekonomije. Virtualni asistent za pružanje usluga iz područja administracije, ljudskih resursa, financija i računovodstva, event managementa, marketinga i osobne asistencije. Izrazito sam organizirana osoba, sklona multitaskingu te sam u proteklih 16 godina radnog staža imala prilike okušati se u raznim područjima rada što je doprinijelo lakšem i bržem prilagođavanju novonastalim situacijama i novom okruženju.

Ivona Prebanda

Pisanje mi je strast koju sam otkrila još u osnovnoškolskim danima, a u gimnaziji, zahvaljujući profesorima, moje su pjesme bile u gotovo svakom školskom listu i knjigama koje su se izdavale na kraju svake školske godine. Od tada mi se kroz glavu počela motati ideja - mogu li zaista živjeti od pisanja i kreative? Malo po malo, put me doveo do marketinga u kojem sam dobila traženi odgovor - može se! Moja strast za stvaranjem, pisanjem i kreativnoj “iscrpljenosti” isklesala je moj karijerni put digitalnog marketing managera i neumornog content i copywritera.

Ivana Grkeš

Ja sam Ivana Grkeš, vlasnica obrta Doria. Već dugi niz godina bavim se pisanjem i provedbom EU projekata, pisanjem sadržaja za web stranice i za društvene mreže na hrvatskom i engleskom, prijevodima hrv-eng, certificirani sam turistički vodič za Dubrovnik (isključivo history ture) i jako jako volim surađivati na kreiranju ideja, sadržaja, proizvoda... ma sve što zahtijeva brainstorming.

Emila Ražov

S iskustvom i znanjem u administracijskim poslovima kao tajnica i voditelj ureda (odvjetničkih), te vođenjem različitih smještajnih jedinica u turizmu (vile, apartmani i dr.), također educiranjem i osposobljavanjem za poslove internet marketinga odlučila sam krenuti u poduzetničke vode. Naime, nudim usluge kao virtualni asistent pri obradi administracije, promocije i oglašavanja za tvrtke i poduzetnike te je to moj fokus prema klijentima koji trebaju takvu vrstu usluge.

Barbara Boltiš

Nekada sam sanjala da ću biti poslovna žena u potpeticama i suknji visokog struka koja upravlja nekim vrlo važnim dijelom u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Danas radim od doma u prastarim tajicama jer su suknje visokog struka i potpetice neudobne (nisu ni zgodne za nositi na Ryanairove letove u ručnoj prtljazi kad radim remote). Umjesto upravljanja u međunarodnoj kompaniji, osnovala sam vlastiti obrt - Meander Digital & Writing. Obrt u kojem mogu biti svoja i kreativna. Ako i ti želiš pokazati i komunicirati svoju osobnost kroz posao kojim se baviš, baci oko na linkove u nastavku i javi mi se.

Ivana Rod

Brand dizajnerica i vlasnica PragmaArt Branding Studija. Online studija koji posluje s fokusom na stvaranje novog i poboljšanje postojećeg vizualnog identiteta malih biznisa. Paleta usluga koje nudim kreće se unutar brand i grafičkog dizajna (tiskani i digitalni materijali) i digitalnog marketinga (društvene mreže). Od izrade logotipa i njegove implementacije kroz različite grafičke materijale do brendiranja društvenih mreža. Svojim uslugama pomažem vam da se vizualno predstavite, postanete prepoznatljivi na tržištu, istaknete se i izgradite brand inspiriran vašim vrijednostima.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More