roditeljstvo i odgoj

SVE ZA SRETNIJE RODITELJSTVO

Ovdje ćete pronaći stručnjake za odgoj i roditeljstvo, 

edukacije o roditeljstvu, 

knjige, slikovnice, igračke…

Jasmina Hadela

Vlasnica sam Centra za rani razvoj u djetinjstvu gdje provodim edukacije i savjetovanja za osobni i profesionalni razvoj roditelja i edukatora. Akademija za edukatore roditelja jedinstvena je i cjelovita priprema za rad s roditeljima i osnaživanje praktičnih kompetencija. Dolazim i kao gost predavač na pozvana predavanja u ustanove, organizacije i na konferencije koje smatram od važnost za zajednicu.

Iva Brčić

Mag.soc., trenerica terapijskih tehnika za djecu i mlade, trenerica nenasilne komunikacije Prije 9 godina pokrenula je savjetovanja i edukacije o odgoju, komunikaciji, osobnom rastu i razvoju, prevenciji vršnjačkog nasilja, jačanju roditeljskih kompetencija, prevenciji ovisnosti o novim tehnologijama koje se temelje na holističkom pristupu. Iva je članica udruga Abeceda roditeljstva, Međunarodna mreža poslovnih žena i Centra za Nenasilnu komunikaciju Hrvatska. Iva surađuje s Učiteljskim fakultetom, Dramskom akademijom, vrtićima i školama gdje održavam predavanja na temu komunikacije i odgoja.

Ivana Štedul

Kroz Mentorski program #spretnodijete pomažem zdravstvenim i odgojno obrazovnim stručnjacima svoju uugu rada s bebama, djecom i roditeljima podići na viši nivo. Kroz BABYSTEPS franšizu omogućavam osobama koje se vide u poduzetništvu i osim što žele raditi s bebama, djecom i roditeljima žele voditi i uspješno, dokazano poslovanje mogućnost da to i naprave. BABYSTEPS program postoji 12 godina, a ROI vezan uz investiciju iznosi svega 14 mjeseci.

Ivančica Tarade

Vlasnica obrta Dragonfly kroz kojeg najviše poslujem kao Relax kids trenerica. Vodim mindfulness (Relax kids) radionice za djecu u Zagrebu, Kastvu i Zaprešiću. Održavam online edukacije za odgojitelje, učitelje, profesore i stručne suradnike u vrtićima i školama te za roditelje. Vodim obiteljske mindfulness radionice s ciljem boljeg povezivanja i razumijevanja članova obitelji kako bi svi više uživali u zajedništvu i osobnom rastu. Pružam podršku ženama koje se odluče baviti sličnim zanimanjem kako bi lakše pokrenule poslovanje. Urednica sam u Mind Ability nakladi gdje izdajem uglavnom slikovnice za djecu s naglaskom na emocionalni razvoj djece i emocionalnu inteligenciju.

Ivana Srb-Miščević

Savjetovalište za roditelje u vezi bilo kakvog izazova [uživo i online], Dijagnostika,nalazi i rehabilitacija djece s teskocama, Rana intervencija, Pomoc u učenju, Rad na samopouzdanju,emocijama i socijalnim vjestinama teenagera.

Sara Novak

Psihoterapeutkinja pod supervizijom, pedagoginja i majka. Radim savjetovanje za parove te individualna savjetovanja i grupe podrške za žene te razvedene majke. Na mojem webu postoje i tekstovi i podcast na temu osobnog rasta i razvoja te odnosa.

Ana Šelaj

Vlasnica kabineta za ranu razvojnu podršku ""Sensolab"". Radna terapeutkinja s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom od najranije dobi. Specijalizirala sam se u području rane intervencije i senzorne integracije. Pružam ranu razvojnu podršku dojenčadi i djeci predškolske dobi te njihovim obiteljima kroz individualne i grupne tretmane.

Lucia Paula Deranja

Ja sam mama, tetka i kuma. Po struci sam senzorni pedagog. Pomažem roditeljima pronaći odgovarajuću senzornu podršku djetetu u svakoj situaciji. Kroz individualan rad otkrivamo senzorni profil djeteta, radimo na izazovima i tražimo najbolju strategiju za lakši odgoj i mirniju svakodnevicu.

Maja Hajduković

Dadilja i trener osobnog rasta i razvoja. Moj posao, put i djelovanje vezani su uz djecu i roditelje, odnosno odgoj koji podržava, stvara i osnažuje mentalnu higijenu i stabilnost koju uloga roditelja i/ili djeteta iziskuje. Inspiraciju za ovakav pothvat dobila sam iz primjera kojima sam svjedočila prilikom rada kao dadilja, a mogućnost za prilagodbom i implementacijom raznolikih alata i tehnika u pristupu djeci i/ili odraslima, stvarala podlogom znanja i iskustva kao trener osobnog rasta i razvoja. U slobodno vrijeme bavim se izradom nakita i slika koje su savršena nadopuna na prethodno navedeni poslovni pravac jer svojom tematikom podržavaju roditeljstvo i sliku koju živimo.

Jasmina Tumpić

Psiholog i geštalt terapeut, vlasnica Centra Prvi korak, pružam usluge psihoterapije odraslima, adolescentima i djeci i savjetovanje roditelja uživo i online

Saša Uljančić

Edukacijski rehabilitator i magistra sestrinstva u zaštiti mentalnog zdravlja, bavim se djecom i odraslima s emocionalnim teškoćama i teškoćama mentalnog zdravlja, djecom i odraslima s teškoćama učenja, poremećajima pažnje i aktivnosti te poremećajima ponašanja kao i s darovitom djecom. Provodim edukacije laika i stručnjaka, procjenu, savjetovanje, coaching i peer suport. Ako ste pročitali do kraja, bravo, imate dobru pažnju ili ste motivirani. Ako je ovo drugo, slobodno me kontaktirajte.

Dragana Pavičić

Savjetnica sam roditelja za školu. Savjetujem i educiram roditelje predškolaca i školaraca o školi, učenju, djeci. Na kojim područjima možemo zajedno raditi: - Kako da tvoj školarac samostalno i odgovorno izvršava svoje školske obaveze (kako djeca uče, kako ih motivirati, prava i obaveze roditelja u školi, uloga roditelja u školskim obavezama djece, komunikacija s učiteljima, teškoće u učenju), - Razumijeti dijete (dječje ponašanje, dječji svijet, kako funcioniram što treba, komunikacija s djecom) - Kako staviti u fokus odnos s djetetom (ne školu).

Đurđica Čotić

Ja sam Đurđica Čotić, magistra primarnog obrazovanja. Multistrastvena sam osoba, zaljubljenica u odgoj, dječju psihologiju i predagogiju. Sva svoja znanja, vještine i talente objedinila sam u svoj mali biznis - Grow'n Glow, u okviru kojeg se bavim odgojno-obrazovnim radom s djecom i roditeljima. U Grow'n Glow-u nudim usluge instrukcija, privatnog produženog boravka, edukativnih radionica i organizacijom tematskih rođendanskih proslava.

Ivana Murat

Magistra sam edukacijske rehabilitacije, pedagog senzorne integracije i Marte Meo terapeut. Vlasnica sam Edukolab-a, obrta za poduku i savjetovanje. Pružam usluge edukacijsko - rehabilitacijske procjene i terapije za djecu te savjetovanja i edukacije za roditelje i stručnjake u području edukacijske rehabilitacije, odgoja i poteškoća hranjenja kod djece rane i predškolske dobi.

Čekamo te

Ovdje može biti i tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More