roditeljstvo i odgoj

SVE ZA SRETNIJE RODITELJSTVO

Ovdje ćete pronaći stručnjake za odgoj i roditeljstvo, 

edukacije o roditeljstvu, 

knjige, slikovnice, igračke…

Jasmina Hadela

Vlasnica sam Centra za rani razvoj u djetinjstvu gdje provodim edukacije i savjetovanja za osobni i profesionalni razvoj roditelja i edukatora. Akademija za edukatore roditelja jedinstvena je i cjelovita priprema za rad s roditeljima i osnaživanje praktičnih kompetencija. Dolazim i kao gost predavač na pozvana predavanja u ustanove, organizacije i na konferencije koje smatram od važnost za zajednicu.

Ivana Štedul

Kroz Mentorski program #spretnodijete pomažem zdravstvenim i odgojno obrazovnim stručnjacima svoju uugu rada s bebama, djecom i roditeljima podići na viši nivo. Kroz BABYSTEPS franšizu omogućavam osobama koje se vide u poduzetništvu i osim što žele raditi s bebama, djecom i roditeljima žele voditi i uspješno, dokazano poslovanje mogućnost da to i naprave. BABYSTEPS program postoji 12 godina, a ROI vezan uz investiciju iznosi svega 14 mjeseci.

Angela Bralić

Magistra sam edukacije i profesorica povijesti i hrvatskog jezika i književnosti koja je nakon 5 godina školski sustav odlučila zamijeniti vlastitim obrtom za edukaciju, u kojemu radim s djecom i roditeljima na njihovim izazovima sa školom i učenjem. Školski sustav često zatire prirodnu ljubav prema učenju i ponekad zanemaruje one vještine koje su svakom djetetu važne za njegov razvoj i ostvarenje potencijala, a kroz bolje poznavanje razvoja mozga kod djece možemo to ispraviti. Moj online program Pomozi mi da naučim sam osmišljen je za roditelje koji kod djece žele razvijati samostalnost i samoregulaciju kroz vještine učenja, a u pripremi su i radionice za djecu za razvoj samopouzdanja, vještina učenja i kreativnog mišljenja.

Suzana Đukić

Prvostupnik predskolskog odgoja i magistra pedagogskih znanosti. Zivim u Minhenu i radim u jaslicama. Pomazem zenama da postanu uspjesne odgojiteljice i pedagoginje u Njemackoj. Sama sam prosla cijeli put, te znam kroz koje izazove moramo proci u novoj drzavi. Svojim sadrzajem na drustvenim mrezama pokusavam pribliziti odgojno obrazovni svijet i sistem ove drzave. Otvorena sam za suradnje i nove inovativne ideja vezane za dobrobit odgojiteljica i djece u svijetu.

Iva Brčić

Mag.soc., trenerica terapijskih tehnika za djecu i mlade, trenerica nenasilne komunikacije Prije 9 godina pokrenula je savjetovanja i edukacije o odgoju, komunikaciji, osobnom rastu i razvoju, prevenciji vršnjačkog nasilja, jačanju roditeljskih kompetencija, prevenciji ovisnosti o novim tehnologijama koje se temelje na holističkom pristupu. Iva je članica udruga Abeceda roditeljstva, Međunarodna mreža poslovnih žena i Centra za Nenasilnu komunikaciju Hrvatska. Iva surađuje s Učiteljskim fakultetom, Dramskom akademijom, vrtićima i školama gdje održavam predavanja na temu komunikacije i odgoja.

Ivana Harapin Gajić

Profesorica pedagogije i hrvatskog jezika i književnosti, mind i mindfulness trener, NLP master i coach te Access Barsa practicioner. 14 godina sam radila kao stručna suradnica pedagoginja mentorica u odgojno-obrazovnoj ustanovi s preko 300 profesora - nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja te s preko 1000 djece i roditelja. Put mog profesionalnog osamostaljivanja je počeo željom za pomoći mama i tinejdžerima i izvan krutog sustava. U mom Centru za edukaciju i osobni rast nudim autorske programe osobnog rasta i zaštite mentalnog zdravlja za mame i tinejdžere, mindfulness programe, individualne NLP coaching sesije, energetske tretmane Access Bars, MTV i stanično pamćenje.

Ivančica Tarade

Vlasnica obrta Dragonfly kroz kojeg najviše poslujem kao Relax kids trenerica. Vodim mindfulness (Relax kids) radionice za djecu u Zagrebu, Kastvu i Zaprešiću. Održavam online edukacije za odgojitelje, učitelje, profesore i stručne suradnike u vrtićima i školama te za roditelje. Vodim obiteljske mindfulness radionice s ciljem boljeg povezivanja i razumijevanja članova obitelji kako bi svi više uživali u zajedništvu i osobnom rastu. Pružam podršku ženama koje se odluče baviti sličnim zanimanjem kako bi lakše pokrenule poslovanje. Urednica sam u Mind Ability nakladi gdje izdajem uglavnom slikovnice za djecu s naglaskom na emocionalni razvoj djece i emocionalnu inteligenciju.

Petra Švalec

Nudim vam prirodni plastelin i ekološki prihvatljive setove za igru koji mogu vašem dijetetu pomoći da se samostalno igra i razvija kreativnost. Na društvenim mrežama dijelim ideje kako uz malo truda unaprijediti dječju igru za njihov optimalni razvoj. Mogu pomoći ako trebate orginalan poklon za neko mlađe dijete.

Sara Novak

Psihoterapeutkinja pod supervizijom, pedagoginja i majka. Radim savjetovanje za parove te individualna savjetovanja i grupe podrške za žene te razvedene majke. Na mojem webu postoje i tekstovi i podcast na temu osobnog rasta i razvoja te odnosa.

Dorja Anić Pjevac

U svom beba.mama.hrana obrtu bavim se edukacijom i pružanjem podrške u periodima trudnoće, postpartuma, dohrane te navika vezanih uz jelo. Pomažem mamama osjećati se pripremljeno i podržano te u rješavanju poteškoća s kojima se susreću u ovim periodima. Želja mi je pokazati im i omogućiti da im ti periodi budu lijepi, s manje stresa i više podrške.

Ana Šelaj

Vlasnica kabineta za ranu razvojnu podršku ""Sensolab"". Radna terapeutkinja s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom od najranije dobi. Specijalizirala sam se u području rane intervencije i senzorne integracije. Pružam ranu razvojnu podršku dojenčadi i djeci predškolske dobi te njihovim obiteljima kroz individualne i grupne tretmane.

Maja Hajduković

Dadilja i trener osobnog rasta i razvoja. Moj posao, put i djelovanje vezani su uz djecu i roditelje, odnosno odgoj koji podržava, stvara i osnažuje mentalnu higijenu i stabilnost koju uloga roditelja i/ili djeteta iziskuje. Inspiraciju za ovakav pothvat dobila sam iz primjera kojima sam svjedočila prilikom rada kao dadilja, a mogućnost za prilagodbom i implementacijom raznolikih alata i tehnika u pristupu djeci i/ili odraslima, stvarala podlogom znanja i iskustva kao trener osobnog rasta i razvoja. U slobodno vrijeme bavim se izradom nakita i slika koje su savršena nadopuna na prethodno navedeni poslovni pravac jer svojom tematikom podržavaju roditeljstvo i sliku koju živimo.

Jasmina Tumpić

Psiholog i geštalt terapeut, vlasnica Centra Prvi korak, pružam usluge psihoterapije odraslima, adolescentima i djeci i savjetovanje roditelja uživo i online

Saša Uljančić

Edukacijski rehabilitator i magistra sestrinstva u zaštiti mentalnog zdravlja, bavim se djecom i odraslima s emocionalnim teškoćama i teškoćama mentalnog zdravlja, djecom i odraslima s teškoćama učenja, poremećajima pažnje i aktivnosti te poremećajima ponašanja kao i s darovitom djecom. Provodim edukacije laika i stručnjaka, procjenu, savjetovanje, coaching i peer suport. Ako ste pročitali do kraja, bravo, imate dobru pažnju ili ste motivirani. Ako je ovo drugo, slobodno me kontaktirajte.

Dragana Pavičić

Savjetnica sam roditelja za školu. Savjetujem i educiram roditelje predškolaca i školaraca o školi, učenju, djeci. Na kojim područjima možemo zajedno raditi: - Kako da tvoj školarac samostalno i odgovorno izvršava svoje školske obaveze (kako djeca uče, kako ih motivirati, prava i obaveze roditelja u školi, uloga roditelja u školskim obavezama djece, komunikacija s učiteljima, teškoće u učenju), - Razumijeti dijete (dječje ponašanje, dječji svijet, kako funcioniram što treba, komunikacija s djecom) - Kako staviti u fokus odnos s djetetom (ne školu).

Đurđica Čotić

Ja sam Đurđica Čotić, magistra primarnog obrazovanja. Multistrastvena sam osoba, zaljubljenica u odgoj, dječju psihologiju i predagogiju. Sva svoja znanja, vještine i talente objedinila sam u svoj mali biznis - Grow'n Glow, u okviru kojeg se bavim odgojno-obrazovnim radom s djecom i roditeljima. U Grow'n Glow-u nudim usluge instrukcija, privatnog produženog boravka, edukativnih radionica i organizacijom tematskih rođendanskih proslava.

Ivana Murat

Magistra sam edukacijske rehabilitacije, pedagog senzorne integracije i Marte Meo terapeut. Vlasnica sam Edukolab-a, obrta za poduku i savjetovanje. Pružam usluge edukacijsko - rehabilitacijske procjene i terapije za djecu te savjetovanja i edukacije za roditelje i stručnjake u području edukacijske rehabilitacije, odgoja i poteškoća hranjenja kod djece rane i predškolske dobi.

Čekamo te

Ovdje može biti i tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More