Osobni razvoj

PSIHOTERAPIJA, COACHING, RAD NA SEBI

Tražite psihoterapeuta za sebe? Možda vam treba mindset mentor ili life coach? 
Ako je vaš cilj rad na sebi, ovdje ćete pronaći pravu osobu:

Simona Gavez

Moje zone genijalnosti su biznis i navike, a moj pristup tebi je cjelovit i zaokružen - od minseta, strategija do organizacije. Podržati ću tvoj napredak spajanjem coachinga, consultinga i mentorstva - kroz potpuno personaliziran i posvećen rad 1:1. ✨️

Daria Udossi

Mentor za osobni razvoj za žene i plesni terapeut. Učim žene da kroz mindset i pokret poboljšaju svoju mentalnu i emotivnu agilnost.

Marina Lesica

Coach za zdravu prehranu, Vegan& Raw Chef, Stilistica hrane, organizatorica evenata, retreatova...

Jasmina Hadela

Vlasnica sam Centra za rani razvoj u djetinjstvu gdje provodim edukacije i savjetovanja za osobni i profesionalni razvoj roditelja i edukatora. Akademija za edukatore roditelja jedinstvena je i cjelovita priprema za rad s roditeljima i osnaživanje praktičnih kompetencija. Dolazim i kao gost predavač na pozvana predavanja u ustanove, organizacije i na konferencije koje smatram od važnost za zajednicu.

Helena Fjorović

Ja sam ona vrsta koja voli biti doprinos ljudima da gledaju svijet drugacijim ovima. Uglavnom radim sa ženama i imam nekoliko poduzetničkih priča koje se međusobno preklapaju i nadopunjuju, a mene neizmjerno ispunjavaju: 1. Linea Snella salon za oblikovanje tijela za zene u Prečkom 2. Access consciousness edukacije 3. Mrežni marketing i lidership (cijela regija)"

Dragica Marjanović

Nakon 25 godina menadžerske karijere svoje znanje i iskustvo sam upotpunila s coaching tehnikama i danas pomažem ženama da se mentalno i emotivno osnaže kako bi radile i živjele u skladu sa sobom i svojim željama te imale dovoljno vremena, energije i novaca za sve što je njima bitno. S kijenticam radim online kroz: 1. grupni mentorski program ""život po tvojoj mjeri"" 2. individualni biznis coaching - upravljanje vremenom, energijom, prioriteti, fokus i jasnoća u ponudi i akcijama, planiranje i ciljevi, mentalno osnaživanje i rad s limitirajućim uvjerenjima, skaliranje biznisa.

Tena Duran

Prva sam u Hrvatskoj koja nudi jedinstvene sadržaje kroz kombinaciju elemenata muzikoterapije i Montessori pedagogije. Radi se o wellbeing intenzivima i team buildingu kroz muzikoterapiju za firme te o self-care retreatovima kroz muzikoterapiju za hotele.

Lucia Orlić

Jedno od mojih uvjerenja je da "nijedna od nas nije bila luda kada je napustila siguran posao da bi pokrenula vlastiti". To me uvjerenje prati od kada sam napustila odvjetništvo i krenula u coaching vode. Danas programom "Do 1K iz mog biznisa" pomažem poduzetnicama da zarade prvi konkretan iznos u svom biznisu i nastave s redovnim prihodima. Zajedno gradimo samopouzdanje s kojim ćeš sigurno prodavati i pojavljivati se na mrežama.

Martina Zadnik

Certificirani mindset coach. Moja strast je naučiti žene izgraditi mindset u kojem će se prestati užasavati uspjeha i neuspjeha, kako postaviti cilj, kako bivati ugodno u nelagodi i lakše upravljati sobom u procesu ostvarenja cilja. Moje usluge štede vrijeme potrebno za dolazak do cilja jer ćete usvojiti znanje i alate za ispravno postaviti ciljeve, a putem ne stagnirati, odustajati ili se oslanjati na motivaciju. Nekad su i moji planovi zagubili prije cilja, ali naučila sam vrijedne lekcije te postigla sve zacrtane ciljeve i pokrenula uspješan program ‘Volim osobu koja postajem’. Kvalitetno postavljen cilj postaje cilj koji je ostvariv i zato ne posežite za skromnim ciljevima ili polovičnim uspjesima, zajedno možemo uspjeti.

Nadja Skazlić

Autorica sam i voditeljica škole osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja, online membership programa Riznica, 6-mjesečnog reset programa za žene Povratak sebi, retreata na Cresu. Certificirana sam voditeljica sistemskih konstelacija i praktičarka tjelesnoorijentirane integrativne psihoterapije. Specijalnosti: Osjećaj unutarnje sigurnosti i podrške ( wellbeing i pripadanje), Rast, osnaživanje i oporavak od iscrpljenosti, Podrška i oporavak od prekida veza i razvoda, Rad s osjetljivošću i traumom.

Gordana Galetić

Moja misija je da osjetiš, duboko zagrliš i živiš sebe. Da otkriješ svoju intuitivnu, divlju, nježnu i moćnu prirodu i živiš ju na jedan novi, mekši način. U svom ""ormaru"" čuvam mnoštvo materijala i alata, on je za mene poput čarolije. Koju čaroliju iz svog ormara ću koristiti ovisi o tebi, što ti trenutno paše i treba i o meni, što mogu dati. Ali da ti dam mali pogled unutra: ljepota integrativne geštalt terapije, mekoća i dirljivost Imago terapije odnosa, snaga, lakoća i prekrasna divljina Tao Tantre za žene, struktura transakcijske analize, meditacije za samozaštitu i oslobođenje, izražavanje sebe kroz tehnike Terapije plesom i pokretom, Art terapiju i metodu LJUBAV U POKRETU, zabavnost terapije smijehom...

Nikolina Mihić

Psiholog, development coach i najjednostavnije rečeno entuzijast za sve vezano uz profesionalni i osobni rast i razvoj. Pomažem profesionalcima (zaposleni, samozaposleni, u tranziciji) da ostvare svoje ciljeve pod motom "designed by choice, not circumstances". Coaching usluge su dostupne na engleskom i hrvatskom, a posebno područje interesa su mi inženjerske struke (tech i STEM područje).

Tea Resanović

Magistra pedagogije, u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja radim od 2015. g. Majka sam dječaka te sretna supruga. Priroda mog posla jest neprestano promišljanje, osmišljavanje i unaprjeđivanje mogućnosti u odgojno-obrazovnom procesu te profesionalnom razvoju, veliki dio čega je upravo kreiranje edukacija. EduList je nastao upravo iz težnje da svima olakšam pretraživanje edukacija te da sve budu dostupne na jednom mjestu, što je sada omogućeno u Facebook grupi Sve edukacije, a EduList edukativna platforma bavi se edukacijama za rani i predškolski odgoj i obrazovanje te za osobni razvoj - edukatore, kreativce i praktičare.

Ana Marija Đaniš

Ana Marija Đaniš, Mindset & Feminine Embodiment coach za žene i poduzetnice koje žele maknuti sve mentalne i emocionalne blokade koje ih spriječavaju u postizanju njihovih ciljeva te su spremne stvoriti identitet samopouzdane, odvažne i uspješne žene. Zadnjih 5 godina se bavim coachingom, dosad sam radila sa stranim tržištem a krajem 2022. sam se proširila i u Hrvatsku. Imam 2 brenda, AM Coaching & Liberation Queen koji je i ime mog podcasta na engleskom jeziku. Ujedno sam i NLP master te energetski healer.

Ivana Harapin Gajić

Profesorica pedagogije i hrvatskog jezika i književnosti, mind i mindfulness trener, NLP master i coach te Access Barsa practicioner. 14 godina sam radila kao stručna suradnica pedagoginja mentorica u odgojno-obrazovnoj ustanovi s preko 300 profesora - nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja te s preko 1000 djece i roditelja. Put mog profesionalnog osamostaljivanja je počeo željom za pomoći mama i tinejdžerima i izvan krutog sustava. U mom Centru za edukaciju i osobni rast nudim autorske programe osobnog rasta i zaštite mentalnog zdravlja za mame i tinejdžere, mindfulness programe, individualne NLP coaching sesije, energetske tretmane Access Bars, MTV i stanično pamćenje.

Ines Grubišić

Centar za mindfulness LAR. Mindfulness & upravljanje stresom - grupne edukacije, rad 1 na 1, edukacije za poslovne subjekte. Međunarodni certifkat za MBSR (Mindfulness - Based Stress Reduction) - zlatni standard mindfulness edukacija. Isključivo znanstveno utemeljeni pristup, nereligijske metode mindfulness meditacije i mjerljivo učinkoviti rezultati.

Lea Vujaklija

Joga&mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama kroz sljedeće usluge: 1. Online joga membership i privatni sati joge 2. Rad 1 na 1 * Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Gordana Klindić

Volim ljude i rad s ljudima.Mislim da nema loših ljudi, već samo duboko rsnjenih. Uspjeh mjerim danima ispunjenim radošću. A šta ja u stvari radim? Pa kroz individualne sesije podržavam žene da postave zdrave granice i odrede prioritete. Da dođu do onog osjećaja radosti i da mogu samouvjereno reći - Da, ovo je život kakav želim živjeti. Ovo je moj način i nije me briga za tuđi. Da kažu dosta je prilagođavanja, maski i nezadovoljstva. Želim im da osvijeste da je moguće, da krenu željenim putem i da tamo i stignu. Da osvijeste koliko su bitne i za šta su sve sposobne. Da žive svjesno, sad i ovdje.

Tanja Horvat

Edukatorica za prodaju, life coach, prodajni&financijski coach, specijalist za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Access Bars Practitioner i vlasnica obrta Pro-Aktivna. Kroz grupne radionice te individualne konzultacije i coaching sesije pomoći ću ti otkriti osobne i profesionalne potencijale, naučiti kako da s lakoćom predstavljaš i prodaješ svoje proizvode i usluge i izgradiš kvalitetne temelje i strategiju za svoje poslovanje. Kroz Access Bars tretmane pomažem ti da otpustiš stres, negativne emocije i misli iz svog tijela. Ovaj opuštajući tretman smanjuje stres, čisti misli, daje tijelu više lakoće, entuzijazma i zadovoljstva.

Tamara Perušić

Vlasnica LetsGrow Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj. NLP masterica, Business Success Coach, certificirana praktičarka metode fraktalnog crteža kao oblika art terapije, te praktičarka Points of You metode kao oblika foto terapije. U korporaciji sam radila na upravljačkim poslovima kao što su dizajn i implementacija procesa prema najboljim praksama, vodila sam velike projekte od ideje do uvođenja proizvoda i usluga na tržište. Pomažem pojedincima na putu osobnog razvoja kroz Art Coaching crtanjem ciklusa fraktalnih crteža i drugih art metoda.

Maja Hajduković

Dadilja i trener osobnog rasta i razvoja. Moj posao, put i djelovanje vezani su uz djecu i roditelje, odnosno odgoj koji podržava, stvara i osnažuje mentalnu higijenu i stabilnost koju uloga roditelja i/ili djeteta iziskuje. Inspiraciju za ovakav pothvat dobila sam iz primjera kojima sam svjedočila prilikom rada kao dadilja, a mogućnost za prilagodbom i implementacijom raznolikih alata i tehnika u pristupu djeci i/ili odraslima, stvarala podlogom znanja i iskustva kao trener osobnog rasta i razvoja. U slobodno vrijeme bavim se izradom nakita i slika koje su savršena nadopuna na prethodno navedeni poslovni pravac jer svojom tematikom podržavaju roditeljstvo i sliku koju živimo.

Katarina Ramljak

Jeste čuli za Access Bars ili Energetski Facelift? Predivna tehnika koja će opustiti i regenerirati vaše tijelo, utišati um, otpustiti blokirajuća uvjerenja, kako bi vaši istinski kapaciteti došli na vidjelo i zasjali. Ja sam certificirani facilitator Access Consciousness tehnike i radim i tretmane i tečajeve. Veselim se upoznati vas!

Morena Mičetić

Certificirana Academic Life Coach trenerica (Coach Training EDU, USA), mentorica i motivatorica, doktorica znanosti, uspješna poslovna žena i majka. Sve što je na svom putu prema uspjehu zamislila - to je i ostvarila, usprkos ili baš zahvaljujući tome što joj je život na tom putu postavljao razne prepreke i izazove. Uvjerena da svi možemo puno više nego što mislimo i ono što nas okolina uvjerava, a kako bi znala pomoći drugima, ovladala je tehnikama coachinga te se redovito usavršava u području pozitivne psihologije, coachinga i mentoriranja. Svoje bogato privatno i poslovno iskustvo stavlja u funkciju pomaganja drugima, prvenstveno ženama i mladima. Provodi radionice, mentorske programe i individualne coaching sesije.

Karmen Sunčana Lovrić

Samostalna umjetnica, kazališna, filmska, televizijska i radio glumica. Imam svoje kazalište (Teatar STUDIO 9) te stvaram (pišem, režiram, produciram i glumim) zabavne društveno angažirane predstave. Ako trebate predstavu ili kraći performans za neki svoj event ili reklamu, tu sam. Bavim se umjetničkom produkcijom, organizacijom i marketingom. Radim i kao glumački trener (razne glumačke tehnike, javni nastup, trema, govorništvo), a mogu pomoći ljudima i pospojiti njihovo tijelo, um, glas i imaginaciju kao pomoć u svakodnevnom životu ili poslu. Kao voditeljica vodim razno razne programe i predstavljanja, ili čitam vašu poeziju, roman, ili reklamu. Sposobna sam odglumiti sve i osmisliti ili vam pomoći u osmišljavanju kreativnih video ili audio reklama.

Jelena Šebešćen Lucić

Nudim usluge intuitivnog coachinga i edukacije na temu intuitivnog poslovanja. Osmišljavam i oslikavam personalizirane poklone za svaku priliku.

Jadranka Ažić

S.doktoratom znanosti iz humanističkog područja te poslijedoktorskim 5 godišnjim studijem logoterapije - psihoterapijskog pravca akreditiranog od Viktor Frankl Instita u Beču kao i Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske SPUH, te Hrvatske Komore psihoterapeuta HKP, otvarsm Logoterapijsko savjetovalište -Svjetlost, po odlasku u mirovinu. Osjećam da je savjetodavni rad moj poziv i misija koju želim ostvariti pomažući drugima, naročito ženama, u njihovom osobnom rastu tako da razviju svoje osobne potencijale i samopoštovanje, te ostvare smisleniji, zadovoljniji i kvalitetniji život.

Vesna Bilić

Mindfulness & Life Coach. Pomažem ženama izgraditi podržavajući odnos sa sobom prije nego krenu u izgradnju svog biznisa. U radu mijenjamo identitet zaposlenice koja slijedi druge u poduzetnicu koja bira i sluša sebe.

Željka Mandir

Strastveni sam zaljubljenik u prirodu i sve ono što nam priroda pruža. Certificirani sam NLP praktičar, aromaterapeut i trenutno dovršavam edukaciju za integrativnog aromaterapeuta. Integrativna aromaterapija novi je pravac aromaterapije u Hrvatskoj i označava primjenu eteričnih ulja na svim razinama čovjekova postojanja upravo kroz arhetip (sliku) ulja, odnosno cjelokupnu energetsku matricu istoga. Pomoću eteričnih ulja i interpretacije njihove energije djelovanja na čovjeka pomažem svojim klijentima u otklanjanju blokada, iluzija, pogrešnih uvjerenja i svega onoga što koči naš osobni rast i razvoj.

Sabina Alispahic

Ja sam psihoterapeut i univerzitetski profesor klinicke psihologije.

Tanja Mravlinčić

Bavim se masažom abdomena i energetskim tehnikama te sam proširila svoj rad u online svijet. Ideja i koncept brenda "Svjesnija" je oslobođenje od navika, ponašanja, misli koje nas sabotiraju i koče te približavanje i vraćanje k sebi, stvaranje kvalitetnog vremena za sebe i sa sobom kroz fizički, ali i druge oblike dodira - kontakta.

Sabaheta Pamuković Taletović

Podržavam preduzetnice i preduzimljive žene u ostvarenju njihovih poslovnih i životnih ciljeva kroz coaching, savjetovanje i edukacije. Djelujem iz iskustva finansijskog analitičara i savjetnika za preduzetnike i ličnog preduzetničkog i životnog iskustva. U potpuno personalizovanom radu 1 na 1 pratimo vaše ideje, lične potencijale, trenutno raspoložive kapacitete i tražimo načine kako da najlakše i najbrže postignete uspjeh.

Marina Botić

Na području Splita i Podstrane radim Access Bars tretman (cca. 1h i 15 min nježni dodir na 32 točke na glavi, smanjuje stres, duboko opušta i potiče otpuštanje onoga što smo spremni u tom trenutku otpustiti. Opuštanje vidljivo odmah, otpuštanje od odmah do narednih 10ak dana) te EFT tretman (moguće i online: energetska akupunktura, pomaže kod konkretnih emocija i stanja koje nas koče, tapkamo zajedno na određene točke na glavi i tijelu. Donosi trenutno olakšanje i mir.)

Sanja Viduka Balen

Psihologinja sam i (uskoro) NLP Praktičarka. Radim kao karijerna i lifestyle savjetnica. Svojim klijentima pomažem otkriti njihov karijerni put kroz razgovore i upitnike koje koristim. Također, radim na promjenama navika vezano uz zdravi način života. Svojim klijentima pomažem promijeniti stil života kako bi se razvili u svoju najbolju verziju i ostvarili potencijale te živjeli punim plućima. Radim online, 1:1 i grupno.

Lucija Medved

Edukantica u IPD centru za tjelesno orijentiranu psihoterapiju. Trenutno pokrećem novi plesni koncept za žene Bachata Inner Flow koji isprepliće bachatu sensual i intuitivan ples. Cilj mi je kroz pokret i razne mindfulness tehnike, omogućiti ženama da se bolje povežu sa svojim tijelom i svojim emocijama kroz pokret, izraze sebe kroz ples i zagrle svoju žensku energiju i otvore se plesno, svjesno i emocionalno. Uz ples, stojim iza brenda Zeleni atelijer gdje zagovaram 'plantfulness' odnosno, pišem o dobrobitima sobnog bilja u interijerima (energija u prostoru, kvaliteta zraka, vlaga u prostoru i sl.) te vodim jedinstvene meditacije uz zvukove koje reproduciraju same biljke.

Sara Novak

Psihoterapeutkinja pod supervizijom, pedagoginja i majka. Radim savjetovanje za parove te individualna savjetovanja i grupe podrške za žene te razvedene majke. Na mojem webu postoje i tekstovi i podcast na temu osobnog rasta i razvoja te odnosa.

Manuela Mihaljević Sabljak

Profesorica mentor ekonomske skupine predmeta koja je dvije godine izabrana u 500 najboljih obrazovnih djelatnika, autorica organizatora osobnih financija Financijski kompas i online programa Pokreni svoj financijski kompas

Marina Marghetti

Samozaposlena sam u svom obrtu gdje radim kao geštalt psihoterapeutkinja u superviziji, magistra sam pedagogije i edukacije hrvatskog jezika i književnosti, apsolventica poslijediplomskom specijalističkog studija Rana intervencija u edukacijskog rehabilitaciji. Radim individualno savjetovanje s mladima i odraslima, partnersko i obiteljsko savjetovanje, vodim grupe podrške i radionice mentalnog zdravlja za djecu i odrasle. S obzirom na višegodišnje iskustvo u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja pružam i pedagošku savjetodavnu podršku roditeljima i stručnjacima.

Nikolina Papuga

Kroz individualne sesije pomažem klijenticama da se ohrabre za promjene koje dosada nisu uspjele realizirati, steknu čvrsto samopouzdanje i oslobode se uvjerenja koja su ih u tome sputavala. Također, podučavam kako lakše prolaziti kroz svakodnevne izazovne situacije u interakciji s partnerom, djecom i klijentima, smanjiti reaktivnost i prebroditi intenzivne emocije. Svoje usluge temeljim na devetogodišnjem iskustvu kroz tehnike koje spajaju um, duh i tijelo; Human Design, Theta healing tretmani, Kundalini yoga, Relax kids program (za djecu i odrasle) i zvukoterapija. Klijentice cijene nježan pristup koji njegujem sa svakom klijenticom, te lakoću prenošenja energije i znanja.

Dina Drozdek

Psihoterapeutkinja sam koja nudi usluge individualne psihoterapije (do jeseni 2023.samo online). Povremeno nudim grupne radionice i programe osobnog razvoja (za sad je dostupan online program razvoja otpornosti i rjesavanja stresa i trauma).

Lea Ivančić Žic

Pomažem ti iscijeliti traume iz djetinjstva, prerasti toksične odnose i prigrliti ADHD kao svoju supermoć. Svoj pristup bih opisala kao podržavajuć, empatičan, zaigran, kreativan i vedar. Životne vrijednosti koje njegujem su zaigranost, sloboda, mir i sklad. Apsolvent sam gestalt psihoterapije pod supervizijom, edukant transakcijske analize, praktičar terapije igrom i NLP Master. Bazično sam logoped i imam višegodišnje iskustvo u radu s djecom, mladima i odraslima s ADHD-om i njihovim roditeljima, kao i 5-godišnje iskustvo psihoterapijskog rada s klijentima. Ako ovo rezonira s tobom, nudim ti usluga individualnog savjetovanja.

Vlatka Lipovac

Volim nježan i mekan pristup kroz koji te ugodnim holističkim masažama tijela i abdomena te energetskim tjelesnim tretmanima povezujem sa tvojim tijelom. Kroz moju podršku i prisutnost dajem ti sigurnost za prepuštanje i opuštanje. Tako stvaramo prostor povjerenja u kojem si slobodna primiti/otpustiti sve što je u datom trenutku potrebno i spremno. Iako tretmani najčešće djeluju na svim razinama, ponekad su efekti „oku vidljiviji” na fizičkoj, a nekada na emocionalnoj ili psihološkoj razini. Tako nekada poboljšamo probavu, olakšamo bolne menstruacije ili te riješimo nadutosti, dok će se neki drugi put učinci odraziti kroz veće samopouzdanje, smanjen stres, jasnoću misli ili pak kroz entuzijazam, lakoću bivanja i radost življenja.

Marija Bosančić

Bavim se unaprijedjenjem zdravlja tijela, duha i uma: holisticki therapeut, yoga instruktor, vodjene meditacije, art terapeut, energetski iscjelitelj, organizatorica retreatova, radionica za osobni razvoj, mindfulness walks..

Mihaela Zagoršćak

Nakon gotovo 20 godina u novinarstvu i svakodnevnog stresa, potpuno sam preokrenula svoj život i ljubav prema aromaterapiji i eteričnim uljima pretvorila u posao 🙂 Danas radim radionice prirodne kozmetike i personaliziranu kozmetiku sa 100 posto čistim i prirodnim sastojcima. Osim toga, radim i tečajeve tehnike Access Bars, koja otpušta stres i terete koje nosi svakodnevni život. Vodim i grupne fitness treninge, a osmislila sam i Aroma Body balance trening, koji u treniranje uvodi i rad s eteričnim uljima.

Vedrana Zovak

Dipl. psiholog,prof. s 15 godina radnog iskustva, trenutno i edukant KBT-e. Moja misija je pomoći ljudima da otkriju i žive svoje poslanje i da imaju svrhovit život. Ostvarivanje toga cilja nije proces koji je ugodan ali je ispunjujuć. Moja vizija je da što više ljudi upozna sebe i živi svoju svrhu.

Marija Rieger Opuhač

Magistra sam psihologije te psihoterapeut integrativne psihoterapije pod supervizijom. Radim s klijentima na osnaživanju mentalnog zdravlja, na rješavanju svakodnevnih izazova, poteškoća, na osobnom razvoju. Vodim se poslovicom spoznaj samog sebe te smatram da svatko od nas treba krenuti od sebe. Također, završila sam poslovnu psihologiju te imam iskustva u procesu selekcije, regrutacije, te osim toga pomažem kompanijama u razvoju karijere zaposlenika te uz navedeno sam i stalno zaposlena kao voditelj projekata u IT firmi.

Martina Biskupović

Najveći cilj mi je pomoći ženama da ne izgube sebe u stvaranju onoga što istinski žele živjeti.❤️ Način na koji pomažem je Coaching 1 na 1 (video call) i najnoviji način Coaching-Piši mi (mjesečni coaching e-mailom).

Sandra Karabaić

Posljednjih 20 godina radim s pojedincima i grupama. Povezanost uma i tijela te smanjenje različitih vrsta tjeskobe postali su fokus mojega rada. Do sada sam radila s više od tisuću pojedinaca kojima sam pomogla ostvariti bolji kontakt sa sobom, imati bolje odnose s drugima i pronaći svoje mjesto u svijetu kroz psihoterapiju te (5Ritmova) terapiju pokretom i plesom.

Tihana Malenica Bilandžija

Psihologinja, coach i trenerica s dugogodišnjim iskustvom u području osobnog i organizacijskog razvoja. Nudim usluge savjetovanja/coachinga, edukacije i pisanja sadržaja za web stranice i društvene mreže primarno iz područja psihologije i osobnog razvoja, a po dogovoru i na teme iz drugih srodnih područja. Klijentima zainteresiranima za osobni razvoj primjenom metode sistemskih konstelacija stojim na raspolaganju za postavljanje osobne teme (privatne ili poslovne) kroz individualni rad.

Dunja Horvat

Sociologinja, coach i vlasnica obrta EMPOWERED. Bavim se life i business coachingom te edukacijom iz područja osobnog i profesionalnog razvoja s naglaskom na razvoj potencijala, komunikaciju i soft skills. Svojim klijentima pomažem da uz razvoj vlastitih talenata i osobnih kompetencija ostvare svoj puni potencijal i žive život kakav uistinu žele. U svom radu primjenjujem stručna znanja iz sociologije i uz to koristim različite tehnike coachinga, pozitivne psihologije, osobnog razvoja i neurolingvističke psihologije.

Gorana Radetić

Profesorica kineziologije, magistra gestalt psihoterapije, tjelesno-orijentirani psihoterapeut, yoga učiteljica koja je zaljubljena u asthangu i yin yogu. Ljubiteljica sam permakulture i života u skladu s prirodom, tako da u Baranji pokrećemo veliko permakulturno imanje sa dvoranom i smještajem. Kao terapeut jako volim raditi u području seksualnosti i odnosa, a nedavno sam prošla i kroz edukaciju ISTA level 1 i ISTA level 2. Vodim Školu Osobnog Razvoja i imam Yoga Home dvoranu, u kojoj podučavam različite stilove joge i ugošćujem razne edukatore osobnog razvoja za područje Osijeka i Slavonije.

Janina Pavić Jadrić

Psihološki centar Terra iz Splita nudi usluge psihološkog savjetovanja, kognitovno - bihevioralne terapije (individualne, grupne i terapije parova)i psihološke procjene.

Marija Zuber-Bengeri

Voditeljica sam Centra Namaste. Individualnim programima koje kreiram (za svaku ženu u skladu prema njenim potrebama) pomažem ženama da osvijeste vaznost kvalitetnog vremena za SEBE, da ostvare dublju (i najvazniju) komunikaciju- sa svojim unutarnjim dijelom, da osvijetle svoje potrebe, mala zadovoljstva i uspjehe, da vrate sklad u obiteljski i poslovni zivot...da riješe svoje bilo fizičke ili emocionalne tegobe, a koje su rezultat ignoriranja svog unutarnjeg glasa i da napokon povezu tijelo, um i duh i vrate osmijeh na lice!

Saša Uljančić

Edukacijski rehabilitator i magistra sestrinstva u zaštiti mentalnog zdravlja, bavim se djecom i odraslima s emocionalnim teškoćama i teškoćama mentalnog zdravlja, djecom i odraslima s teškoćama učenja, poremećajima pažnje i aktivnosti te poremećajima ponašanja kao i s darovitom djecom. Provodim edukacije laika i stručnjaka, procjenu, savjetovanje, coaching i peer suport. Ako ste pročitali do kraja, bravo, imate dobru pažnju ili ste motivirani. Ako je ovo drugo, slobodno me kontaktirajte.

Nina Živković

U Iskri- obrtu za mentalno i tjelesno zdravlje spajam svoje dvije ljubavi, psihoterapiju i prirodu. Uz usluge individualnog, grupnog i partnerskog savjetovanja i terapije, nudim i šetnje po prirodi s terapeutom individualno ili u grupi. Moj je cilj prenijeti blagodati bivanja u procesu upoznavanja sebe, rasta i razvoja, promjene i spoznaje, poboljšanja odnosa sa sobom i drugima, a sve to kroz integrativni geštalt pristup.

Karmen Kos

Hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach. Moj poziv i svrha su da kroz rad sa podsviješću, hipnoterapiju, regresoterapiju i intuitivni coaching pomažem ljudima u rješavanju brojnih životnih problema i izazova koji su im se našli na životnom putu te ih blokiraju, zaustavljaju ili usporavaju da izraze svoj puni potencijal, da žive sretniji, zadovoljniji i uspješniji život. Kroz terapeutski proces mijenjajući ili uklanjajući podsvjesne blokade, traume i uvjerenja koja im ne služe životi mojih klijenata mijenjaju se na bolje u mnogim segmentima. Nakon 23 godine rada u korporaciji u farmaceutskoj industriji posvetila sam se pozivu iz Duše i uspješno gradim privatnu praksu hipnoterapeuta radeći online sa ljudima iz svih krajeva Hrvatske kao i sa onima koji trenutno žive diljem Europe, a porijeklom su s našeg govornog područja.

Marina Hajdić

Jesi li se zapetljala u nekoj situaciji koju želiš otpetljati? Svi se mi u životu ponekad u nečemu zapetljamo- odnosu, emocijama, karijeri, prokrastinaciji i ostalim životnim klupcima 🙂 Profesionalni sam coach. Baš za to- otpetljavanje 🙂 . Jedva čekam pomoći ti otpetljati se 🙂 Javi se

Irena Antolak

Kao Trener Spiritualne Tehnologije ovlaštena sam educirati PEAT Procesore individualno i grupno.

Sanja Starešinić

Imam obrt koji se zove "Živjeti slobodno". Radim radionice i individualni coaching putem Zooma. Radionicama educiram polaznike za primjenu Mindfulnessa i kvantne harmonizacije u svakodnevnom životu, dok kroz coaching primjenjujem i neke druge tehnike (NLP, coaching tehnike, Magic Words, Wingwave, Mindfulness), u oba slučaja njegujem coaching princip-nisam savjetnik, ja kao coach kroz primjenu tehnika i alata osnažujem klijenta da preuzme odgovornost za svoj život i samostalno donosi odluke.

Ljiljana Milanović

Kroz autorske treninge, savetovanja i mentorske programe unapređujem živote mojih klijenata, sa kojima radim na promeni ponašanja i boljoj poslovnoj komunikaciji. Savladavajući pravila poslovnog bontona, u mogućnosti ste da zarađujete više, da svojoj deci budete uzor kada su maniri, samoprezentacija i međuljudski odnosi u pitanju. Moj rad se temelji na bogatom radnom iskustvu, ali i potrebi tržišta, te su klijenti sa kojima najviše radim vlasnici većih biznisa, direktori i menadžeri, koji razumeju značaj bontona u poslovnoj svakodnevici i žele da izbruse svoje veštine. U poslednje vreme sarađujem i sa sve većim brojem preduzetnica, koje žele da svoj lični imidž na mrežama prilagode svojim klijentima i rašire svoju mrežu kontakata.

Gordana Ivetić

Radim sa ljudima na osvjetiljivanju nesvjesnih obrazaca i programa, razrješavanju stresnih misli i patnje i vraćanju u prirodno balansirano stanje svijesti/uma.

Ivana Ivančević Leš

U postupku sam otvaranja obrta za tjelesne procese. Tretmani su jako ugodni i mogu donjeti veliki lakocu u zivot .Tretman traje oko sat vremena.

Nena Fernezir

Podrska tehnikama samopomoci u teskim zivotnim situacijama ili zivotnim prekretnicama. Rad s traumama. Rad na ostvarenju ciljeva i promjeni mindseta. Rad s aspektima osobnosti. Tehnike Energetske psihologije Zivorada Mihajlovića Slavinskog i grupni rad s energetskim tehnikama s prirodnim elementima.

Jasmina Tumpić

Psiholog i geštalt terapeut, vlasnica Centra Prvi korak, pružam usluge psihoterapije odraslima, adolescentima i djeci i savjetovanje roditelja uživo i online

Nikolina Želežnjak

Certificirani sam aromaterapeut i biorezonantni terapeut. Pomažem vam unaprijediti i zadržati zdravlje uz pomoć biorezonance i aromaterapije, kroz dijagnostičko-terapijski program prilagođen vašim potrebama. Fokus mi je na primjeni aromaterapije i biorezonance kao prirodnih, efikasnih i bezbolnih metoda dijagnostike i terapije prilagođenih svim uzrastima, uključivo bebe i djecu. Cilj je ovakve terapije da umanjimo utjecaje (uključivo intolerancije i alergije) koji izazivaju bolest i ponovno aktiviramo obrambene snage vašeg organizma. Dio ovog holističkog terapijskog pristupa su i moje konkretne upute i vodstvo u njihovom provođenju koje vam omogućava trajnu pozitivnu promjenu u zdravlju i kvaliteti života.

Vlatka Juzbašić

Usluge: Regresoterapija je metoda kojom se traže uzroci problema iz prošlosti koje utječu na sadašnjost. Klijent sam dolazi do spoznaja uz pomoć terapeuta. Bars metoda je tretman kojim se aktiviraju 32 točke na glavi, dok osoba leži potpuno opuštena. U tim točkama smo pohranili sve misli, ideje, vjerovanja i stavove koje nosimo sa sobom. Također, izdala sam knjižicu Dnevnik zahvalnosti u koju se 66 dana upisuje na čemu ste taj dan zahvalni.

Helena Rukavina

Trener i procesor PEAT-a i Aspektike, astrolog i Bars praktičar, certificirani hipnoterapeut, na putu da postanem Hipnocoach i Regreso terapeut. Ovdje sam da pomognem drugima da prihvate i zavole sebe u potpunosti. Kroz sva svoja znanja pomažem ljudima naučiti ponovno biti radosni i sretni, iako im se čini da im trenutne okolnosti to ne dozvoljavaju. Sve je u nama i zato kad shvatimo da ne možemo mijenjati druge, ali da možemo mijenjati sebe i okolnosti u kojima se nalazimo tada dolazimo do nevjerojatnog izbora mogućnosti. I zato je moj cilj osvijestiti svaku ženu na mogućnost izbora bez osjećaja krivice.

Morana Kosanović

Za sebe volim reći da sam human coach jer tema i priča (business ili life) nisu bitne bitan je vaš napredak kao ljudskog bića koji će se preslikati u sve sfere života. Ako želite živjeti i raditi autentičnije slušajući prirodne centre mudrosti i intuicije javite mi se za besplatni chemistry session kako bi provjerili jesmo li pravi suputnici za vaš put prema novom sutra.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More