Osobni razvoj

COACHING, RAD NA SEBI, ALTERNATIVNE TEHNIKE

Tražite life coacha za sebe ili preporuku nekom bližnjem? Možda vam treba mindset mentor? Želite isprobati neke alternativne metode? 
Ako je vaš cilj rad na sebi, ovdje ćete pronaći pravu osobu:

Jasmina Hadela

Vlasnica sam Centra za rani razvoj u djetinjstvu gdje provodim edukacije i savjetovanja za osobni i profesionalni razvoj roditelja i edukatora. Akademija za edukatore roditelja jedinstvena je i cjelovita priprema za rad s roditeljima i osnaživanje praktičnih kompetencija. Dolazim i kao gost predavač na pozvana predavanja u ustanove, organizacije i na konferencije koje smatram od važnost za zajednicu.

Dragica Marjanović

Nakon 25 godina menadžerske karijere svoje znanje i iskustvo sam upotpunila s coaching tehnikama i danas pomažem ženama da se mentalno i emotivno osnaže kako bi radile i živjele u skladu sa sobom i svojim željama te imale dovoljno vremena, energije i novaca za sve što je njima bitno. S kijenticam radim online kroz: 1. grupni mentorski program ""život po tvojoj mjeri"" 2. individualni biznis coaching - upravljanje vremenom, energijom, prioriteti, fokus i jasnoća u ponudi i akcijama, planiranje i ciljevi, mentalno osnaživanje i rad s limitirajućim uvjerenjima, skaliranje biznisa.

Daria Udossi

Mentor za osobni razvoj za žene i plesni terapeut. Učim žene da kroz mindset i pokret poboljšaju svoju mentalnu i emotivnu agilnost.

Tena Duran

Prva sam u Hrvatskoj koja nudi jedinstvene sadržaje kroz kombinaciju elemenata muzikoterapije i Montessori pedagogije. Radi se o wellbeing intenzivima i team buildingu kroz muzikoterapiju za firme te o self-care retreatovima kroz muzikoterapiju za hotele.

Marina Lesica

Coach za zdravu prehranu, Vegan& Raw Chef, Stilistica hrane, organizatorica evenata, retreatova...

Dina Balić

Ja sam mama, poduzetnica, coach i Praktičarka Metode fraktalnog crteža, te lice iza brenda svaka.mama.može.uspjeti Već dugi niz godina posvećena sam osobnom razvoju, radim coaching sa klijenticama koje prolaze kroz izazov usklađivanja poslovnih, majčinskih i osobnih ambicija, a kreativne tehnike su dio moje osobnosti pa je tako i fraktalno crtanje jedna od mojih ljubavi. Kroz coaching i fraktalno crtanje pomažem (samo)zaposlenim mamama uvesti red u svakodnevne obaveze, mir u odnose te buđenje intuicije i kreativnosti, da bi u konačnici bile žene i majke kakve žele biti i ostvarile puni potencijal te postale najbolja verzija sebe.

Ivka Armanda Todorović

Studio Angels je mjesto na kojem žena istražuje sebe, svoje tijelo i emocije kroz pokret i ples. Mjesto za osobni rast i razvoj na jedan poseban i magičan način. Angels Body and Emotions filozofija – povezanosti tijela s emocijama i izražavanju trenutnog stanja ženinih osjećaja kroz pokret. Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Svi Angels Body and Emotions® u sebi sadrže elemente tjelovježbe – kroz vježbe potpuno prilagođene ženskoj građi tijela, plesa – koji nam pomaže u osvještavanju tijela i smirivanju uma, i osobnog rasta kroz rad na sebi – osvještavanje senzualnosti, ženstvenosti, ranjivosti i ženske energije.

Nadja Skazlić

Autorica sam i voditeljica škole osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja, online membership programa Riznica, 6-mjesečnog reset programa za žene Povratak sebi, retreata na Cresu. Certificirana sam voditeljica sistemskih konstelacija i praktičarka tjelesnoorijentirane integrativne psihoterapije. Specijalnosti: Osjećaj unutarnje sigurnosti i podrške ( wellbeing i pripadanje), Rast, osnaživanje i oporavak od iscrpljenosti, Podrška i oporavak od prekida veza i razvoda, Rad s osjetljivošću i traumom.

Nives Radan

Da li vam se desilo da nešto jako žellite, ali imate osjećaj da to ne možete imati? Ono što sam naučila nakon puno godina putovanja svijetom, rada sa ljudima iz više od 100 zemalja, nekoliko promocija na poslovnoj ljestvici, te cjeloživotnog rada na sebi jest da svatko dobije ono u što istinski vjeruje da je za njega moguće. Ako nešto ne možemo ostvariti, znači da negje u nama postoji uvjerenje koje nas u tome koči. Često je to na podsvjesnom ili nesvjesnom nivou, pa obzirom da toga nismo svjesni, ne možemo to niti kontrolirati. I, tako, naše uvjerenje slobodno upravlja našim životom. Ali, zato sam ja tu; da ti pokažem kako je za tebe moguće sve sto uistinu želiš, te da zajedno koračamo do tvojeg cilja.

Ines Grubišić

Centar za mindfulness LAR. Mindfulness & upravljanje stresom - grupne edukacije, rad 1 na 1, edukacije za poslovne subjekte. Međunarodni certifkat za MBSR (Mindfulness - Based Stress Reduction) - zlatni standard mindfulness edukacija. Isključivo znanstveno utemeljeni pristup, nereligijske metode mindfulness meditacije i mjerljivo učinkoviti rezultati.

Lea Vujaklija

Joga&mindset mentor za poduzetnice koje grade osobni brend/biznis online. Stojim iza brenda Zen poduzetnica i pružam holističku podršku poduzetnicama kroz sljedeće usluge: 1. Online joga membership i privatni sati joge 2. Rad 1 na 1 * Želiš izgraditi osobni brend na društvenim mrežama ali ne znaš odakle krenuti i muče te razne nesigurnosti/strahovi? Kroz rad 1 na 1 doći ćeš od nesigurne do neustrašive poduzetnice koja hrabro gradi svoj osobni brend. Radimo na mindsetu, jačanju samopouzdanja, a pričamo i o tome što, kako i zašto objavljivati kako bi izgradila pamtljiv osobni brend na IG-u.

Martina Biskupović

Intuitivni coach i mentor za žene, kojima pomažem da uživaju u procesu rasta i stvaranja kroz ljepotu dosljednosti za sebe, te za sve ostalo što im je važno. ❤️ Ljepota dosljednosti za sebe je ljepota konekcije sa sobom i svojim istinskim potrebama kako bi zahvaljujući tim smjernicama živjele ono što istinski žele. Usluge koje nudim su: 1. Izazov ""Od jasnoće do dosljednosti"" baziran na coaching pitanjima, za samostalan rad i vlastitu introspekciju kroz 20 dana. 2. Paket podrške kroz individualni e-mail coaching.

Tanja Horvat

Edukatorica za prodaju, life coach, prodajni&financijski coach, specijalist za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Access Bars Practitioner i vlasnica obrta Pro-Aktivna. Kroz grupne radionice te individualne konzultacije i coaching sesije pomoći ću ti otkriti osobne i profesionalne potencijale, naučiti kako da s lakoćom predstavljaš i prodaješ svoje proizvode i usluge i izgradiš kvalitetne temelje i strategiju za svoje poslovanje. Kroz Access Bars tretmane pomažem ti da otpustiš stres, negativne emocije i misli iz svog tijela. Ovaj opuštajući tretman smanjuje stres, čisti misli, daje tijelu više lakoće, entuzijazma i zadovoljstva.

Tamara Perušić

Vlasnica LetsGrow Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj. NLP masterica, Business Success Coach, certificirana praktičarka metode fraktalnog crteža kao oblika art terapije, te praktičarka Points of You metode kao oblika foto terapije. U korporaciji sam radila na upravljačkim poslovima kao što su dizajn i implementacija procesa prema najboljim praksama, vodila sam velike projekte od ideje do uvođenja proizvoda i usluga na tržište. Pomažem pojedincima na putu osobnog razvoja kroz Art Coaching crtanjem ciklusa fraktalnih crteža i drugih art metoda.

Maja Hajduković

Dadilja i trener osobnog rasta i razvoja. Moj posao, put i djelovanje vezani su uz djecu i roditelje, odnosno odgoj koji podržava, stvara i osnažuje mentalnu higijenu i stabilnost koju uloga roditelja i/ili djeteta iziskuje. Inspiraciju za ovakav pothvat dobila sam iz primjera kojima sam svjedočila prilikom rada kao dadilja, a mogućnost za prilagodbom i implementacijom raznolikih alata i tehnika u pristupu djeci i/ili odraslima, stvarala podlogom znanja i iskustva kao trener osobnog rasta i razvoja. U slobodno vrijeme bavim se izradom nakita i slika koje su savršena nadopuna na prethodno navedeni poslovni pravac jer svojom tematikom podržavaju roditeljstvo i sliku koju živimo.

Katarina Ramljak

Jeste čuli za Access Bars ili Energetski Facelift? Predivna tehnika koja će opustiti i regenerirati vaše tijelo, utišati um, otpustiti blokirajuća uvjerenja, kako bi vaši istinski kapaciteti došli na vidjelo i zasjali. Ja sam certificirani facilitator Access Consciousness tehnike i radim i tretmane i tečajeve. Veselim se upoznati vas!

Morena Mičetić

Certificirana Academic Life Coach trenerica (Coach Training EDU, USA), mentorica i motivatorica, doktorica znanosti, uspješna poslovna žena i majka. Sve što je na svom putu prema uspjehu zamislila - to je i ostvarila, usprkos ili baš zahvaljujući tome što joj je život na tom putu postavljao razne prepreke i izazove. Uvjerena da svi možemo puno više nego što mislimo i ono što nas okolina uvjerava, a kako bi znala pomoći drugima, ovladala je tehnikama coachinga te se redovito usavršava u području pozitivne psihologije, coachinga i mentoriranja. Svoje bogato privatno i poslovno iskustvo stavlja u funkciju pomaganja drugima, prvenstveno ženama i mladima. Provodi radionice, mentorske programe i individualne coaching sesije.

Ankica Bešter

Svaki tretman, program i vježbanje novo je iskustvo jer je i svaki klijent jedinstven. Svakom klijentu pristupam individualno, svjesno i s ljubavlju. Mogu ti pomoći da unaprijediš svoj život kroz holističke i energetske tretmane: Shiatsu, Thai, Reiki, Rekonektivno iscjeljivanje i Osobna rekonekcija. Uz to, svakog ljeta organiziram i program ReVISion na otoku Visu. Program okuplja žene svih godina i zanimanja koje žele dublje zaviriti u sebe i pronaći mir u predivnoj prirodi otoka Visa.

Željka Mandir

Strastveni sam zaljubljenik u prirodu i sve ono što nam priroda pruža. Certificirani sam NLP praktičar, aromaterapeut i trenutno dovršavam edukaciju za integrativnog aromaterapeuta. Integrativna aromaterapija novi je pravac aromaterapije u Hrvatskoj i označava primjenu eteričnih ulja na svim razinama čovjekova postojanja upravo kroz arhetip (sliku) ulja, odnosno cjelokupnu energetsku matricu istoga. Pomoću eteričnih ulja i interpretacije njihove energije djelovanja na čovjeka pomažem svojim klijentima u otklanjanju blokada, iluzija, pogrešnih uvjerenja i svega onoga što koči naš osobni rast i razvoj.

Jelena Šebešćen Lucić

Nudim usluge intuitivnog coachinga i edukacije na temu intuitivnog poslovanja. Osmišljavam i oslikavam personalizirane poklone za svaku priliku.

Nada Zovko

Licencirani sam EMCC i ICI coach s brojnim drugim edukacijama, iskustvom u području ljudskih resursa, savjetovanja i coachinga. Moja je misija jednostavna: kroz life and business coaching želim biti vaš vodič i partner prema ispunjenju, ostvarenju vaših najvećih potencijala i postizanju izvanrednih rezultata. Pored coachinga pružam savjete o vođenju timova, učinkovitom planiranju i upravljanju vremenom, a mladima pomažem u otkrivanju svoje karijerne putanje...

Sabaheta Pamuković Taletović

Podržavam preduzetnice i preduzimljive žene u ostvarenju njihovih poslovnih i životnih ciljeva kroz coaching, savjetovanje i edukacije. Djelujem iz iskustva finansijskog analitičara i savjetnika za preduzetnike i ličnog preduzetničkog i životnog iskustva. U potpuno personalizovanom radu 1 na 1 pratimo vaše ideje, lične potencijale, trenutno raspoložive kapacitete i tražimo načine kako da najlakše i najbrže postignete uspjeh.

Marina Botić

Na području Splita i Podstrane radim Access Bars tretman (cca. 1h i 15 min nježni dodir na 32 točke na glavi, smanjuje stres, duboko opušta i potiče otpuštanje onoga što smo spremni u tom trenutku otpustiti. Opuštanje vidljivo odmah, otpuštanje od odmah do narednih 10ak dana) te EFT tretman (moguće i online: energetska akupunktura, pomaže kod konkretnih emocija i stanja koje nas koče, tapkamo zajedno na određene točke na glavi i tijelu. Donosi trenutno olakšanje i mir.)

Sanja Viduka Balen

Psihologinja sam i (uskoro) NLP Praktičarka. Radim kao karijerna i lifestyle savjetnica. Svojim klijentima pomažem otkriti njihov karijerni put kroz razgovore i upitnike koje koristim. Također, radim na promjenama navika vezano uz zdravi način života. Svojim klijentima pomažem promijeniti stil života kako bi se razvili u svoju najbolju verziju i ostvarili potencijale te živjeli punim plućima. Radim online, 1:1 i grupno.

Nikolina Papuga

Kroz individualne sesije pomažem klijenticama da se ohrabre za promjene koje dosada nisu uspjele realizirati, steknu čvrsto samopouzdanje i oslobode se uvjerenja koja su ih u tome sputavala. Također, podučavam kako lakše prolaziti kroz svakodnevne izazovne situacije u interakciji s partnerom, djecom i klijentima, smanjiti reaktivnost i prebroditi intenzivne emocije. Svoje usluge temeljim na devetogodišnjem iskustvu kroz tehnike koje spajaju um, duh i tijelo; Human Design, Theta healing tretmani, Kundalini yoga, Relax kids program (za djecu i odrasle) i zvukoterapija. Klijentice cijene nježan pristup koji njegujem sa svakom klijenticom, te lakoću prenošenja energije i znanja.

Lea Ivančić Žic

Pomažem ti iscijeliti traume iz djetinjstva, prerasti toksične odnose i prigrliti ADHD kao svoju supermoć. Svoj pristup bih opisala kao podržavajuć, empatičan, zaigran, kreativan i vedar. Životne vrijednosti koje njegujem su zaigranost, sloboda, mir i sklad. Apsolvent sam gestalt psihoterapije pod supervizijom, edukant transakcijske analize, praktičar terapije igrom i NLP Master. Bazično sam logoped i imam višegodišnje iskustvo u radu s djecom, mladima i odraslima s ADHD-om i njihovim roditeljima, kao i 5-godišnje iskustvo psihoterapijskog rada s klijentima. Ako ovo rezonira s tobom, nudim ti usluga individualnog savjetovanja.

Vlatka Lipovac

Volim nježan i mekan pristup kroz koji te ugodnim holističkim masažama tijela i abdomena te energetskim tjelesnim tretmanima povezujem sa tvojim tijelom. Kroz moju podršku i prisutnost dajem ti sigurnost za prepuštanje i opuštanje. Tako stvaramo prostor povjerenja u kojem si slobodna primiti/otpustiti sve što je u datom trenutku potrebno i spremno. Iako tretmani najčešće djeluju na svim razinama, ponekad su efekti „oku vidljiviji” na fizičkoj, a nekada na emocionalnoj ili psihološkoj razini. Tako nekada poboljšamo probavu, olakšamo bolne menstruacije ili te riješimo nadutosti, dok će se neki drugi put učinci odraziti kroz veće samopouzdanje, smanjen stres, jasnoću misli ili pak kroz entuzijazam, lakoću bivanja i radost življenja.

Marija Bosančić

Bavim se unaprijedjenjem zdravlja tijela, duha i uma: holisticki therapeut, yoga instruktor, vodjene meditacije, art terapeut, energetski iscjelitelj, organizatorica retreatova, radionica za osobni razvoj, mindfulness walks..

Mihaela Zagoršćak

Nakon gotovo 20 godina u novinarstvu i svakodnevnog stresa, potpuno sam preokrenula svoj život i ljubav prema aromaterapiji i eteričnim uljima pretvorila u posao 🙂 Danas radim radionice prirodne kozmetike i personaliziranu kozmetiku sa 100 posto čistim i prirodnim sastojcima. Osim toga, radim i tečajeve tehnike Access Bars, koja otpušta stres i terete koje nosi svakodnevni život. Vodim i grupne fitness treninge, a osmislila sam i Aroma Body balance trening, koji u treniranje uvodi i rad s eteričnim uljima.

Slavica Gabrilo

Kao inženjerka građevine s dugogodišnjim iskustvom, moja strastvena želja za pomaganjem ljudima da se bolje razumiju i izgrade produktivne odnose, žive autentično, osjećaju se uspješno i ostvareno, odvela me na edukacije iz području osobnog razvoja, komunikacije i NLP-a. Trenerskim NLP znanjima pomažem pojedincima u razvoju osobnih kompetencija u poslu kroz rad 1:1, grupne treninge, tematske radionice i certificirane edukacije s težištem na razvoju: komunikacije, osobnog rasta, produktivnih poslovnih odnosa... "

Dunja Horvat

Sociologinja, coach i vlasnica obrta EMPOWERED. Bavim se life i business coachingom te edukacijom iz područja osobnog i profesionalnog razvoja s naglaskom na razvoj potencijala, komunikaciju i soft skills. Svojim klijentima pomažem da uz razvoj vlastitih talenata i osobnih kompetencija ostvare svoj puni potencijal i žive život kakav uistinu žele. U svom radu primjenjujem stručna znanja iz sociologije i uz to koristim različite tehnike coachinga, pozitivne psihologije, osobnog razvoja i neurolingvističke psihologije.

Marija Zuber-Bengeri

Voditeljica sam Centra Namaste. Individualnim programima koje kreiram (za svaku ženu u skladu prema njenim potrebama) pomažem ženama da osvijeste vaznost kvalitetnog vremena za SEBE, da ostvare dublju (i najvazniju) komunikaciju- sa svojim unutarnjim dijelom, da osvijetle svoje potrebe, mala zadovoljstva i uspjehe, da vrate sklad u obiteljski i poslovni zivot...da riješe svoje bilo fizičke ili emocionalne tegobe, a koje su rezultat ignoriranja svog unutarnjeg glasa i da napokon povezu tijelo, um i duh i vrate osmijeh na lice!

Tihana Malenica Bilandžija

Psihologinja, coach i trenerica s dugogodišnjim iskustvom u području osobnog i organizacijskog razvoja. Nudim usluge savjetovanja/coachinga, edukacije i pisanja sadržaja za web stranice i društvene mreže primarno iz područja psihologije i osobnog razvoja, a po dogovoru i na teme iz drugih srodnih područja. Klijentima zainteresiranima za osobni razvoj primjenom metode sistemskih konstelacija stojim na raspolaganju za postavljanje osobne teme (privatne ili poslovne) kroz individualni rad.

Nina Živković

U Iskri- obrtu za mentalno i tjelesno zdravlje spajam svoje dvije ljubavi, psihoterapiju i prirodu. Uz usluge individualnog, grupnog i partnerskog savjetovanja i terapije, nudim i šetnje po prirodi s terapeutom individualno ili u grupi. Moj je cilj prenijeti blagodati bivanja u procesu upoznavanja sebe, rasta i razvoja, promjene i spoznaje, poboljšanja odnosa sa sobom i drugima, a sve to kroz integrativni geštalt pristup.

Karmen Kos

Hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach. Moj poziv i svrha su da kroz rad sa podsviješću, hipnoterapiju, regresoterapiju i intuitivni coaching pomažem ljudima u rješavanju brojnih životnih problema i izazova koji su im se našli na životnom putu te ih blokiraju, zaustavljaju ili usporavaju da izraze svoj puni potencijal, da žive sretniji, zadovoljniji i uspješniji život. Kroz terapeutski proces mijenjajući ili uklanjajući podsvjesne blokade, traume i uvjerenja koja im ne služe životi mojih klijenata mijenjaju se na bolje u mnogim segmentima. Nakon 23 godine rada u korporaciji u farmaceutskoj industriji posvetila sam se pozivu iz Duše i uspješno gradim privatnu praksu hipnoterapeuta radeći online sa ljudima iz svih krajeva Hrvatske kao i sa onima koji trenutno žive diljem Europe, a porijeklom su s našeg govornog područja.

Marina Hajdić

Jesi li se zapetljala u nekoj situaciji koju želiš otpetljati? Svi se mi u životu ponekad u nečemu zapetljamo- odnosu, emocijama, karijeri, prokrastinaciji i ostalim životnim klupcima 🙂 Profesionalni sam coach. Baš za to- otpetljavanje 🙂 . Jedva čekam pomoći ti otpetljati se 🙂 Javi se

Irena Antolak

Kao Trener Spiritualne Tehnologije ovlaštena sam educirati PEAT Procesore individualno i grupno.

Sanja Starešinić

Imam obrt koji se zove "Živjeti slobodno". Radim radionice i individualni coaching putem Zooma. Radionicama educiram polaznike za primjenu Mindfulnessa i kvantne harmonizacije u svakodnevnom životu, dok kroz coaching primjenjujem i neke druge tehnike (NLP, coaching tehnike, Magic Words, Wingwave, Mindfulness), u oba slučaja njegujem coaching princip-nisam savjetnik, ja kao coach kroz primjenu tehnika i alata osnažujem klijenta da preuzme odgovornost za svoj život i samostalno donosi odluke.

Morana Kosanović

Za sebe volim reći da sam human coach jer tema i priča (business ili life) nisu bitne bitan je vaš napredak kao ljudskog bića koji će se preslikati u sve sfere života. Ako želite živjeti i raditi autentičnije slušajući prirodne centre mudrosti i intuicije javite mi se za besplatni chemistry session kako bi provjerili jesmo li pravi suputnici za vaš put prema novom sutra.

Ljiljana Milanović

Kroz autorske treninge, savetovanja i mentorske programe unapređujem živote mojih klijenata, sa kojima radim na promeni ponašanja i boljoj poslovnoj komunikaciji. Savladavajući pravila poslovnog bontona, u mogućnosti ste da zarađujete više, da svojoj deci budete uzor kada su maniri, samoprezentacija i međuljudski odnosi u pitanju. Moj rad se temelji na bogatom radnom iskustvu, ali i potrebi tržišta, te su klijenti sa kojima najviše radim vlasnici većih biznisa, direktori i menadžeri, koji razumeju značaj bontona u poslovnoj svakodnevici i žele da izbruse svoje veštine. U poslednje vreme sarađujem i sa sve većim brojem preduzetnica, koje žele da svoj lični imidž na mrežama prilagode svojim klijentima i rašire svoju mrežu kontakata.

Ivana Ivančević Leš

U postupku sam otvaranja obrta za tjelesne procese. Tretmani su jako ugodni i mogu donjeti veliki lakocu u zivot .Tretman traje oko sat vremena.

Nena Fernezir

Podrska tehnikama samopomoci u teskim zivotnim situacijama ili zivotnim prekretnicama. Rad s traumama. Rad na ostvarenju ciljeva i promjeni mindseta. Rad s aspektima osobnosti. Tehnike Energetske psihologije Zivorada Mihajlovića Slavinskog i grupni rad s energetskim tehnikama s prirodnim elementima.

Jasmina Tumpić

Psiholog i geštalt terapeut, vlasnica Centra Prvi korak, pružam usluge psihoterapije odraslima, adolescentima i djeci i savjetovanje roditelja uživo i online

Nikolina Želežnjak

Certificirani sam aromaterapeut i biorezonantni terapeut. Pomažem vam unaprijediti i zadržati zdravlje uz pomoć biorezonance i aromaterapije, kroz dijagnostičko-terapijski program prilagođen vašim potrebama. Fokus mi je na primjeni aromaterapije i biorezonance kao prirodnih, efikasnih i bezbolnih metoda dijagnostike i terapije prilagođenih svim uzrastima, uključivo bebe i djecu. Cilj je ovakve terapije da umanjimo utjecaje (uključivo intolerancije i alergije) koji izazivaju bolest i ponovno aktiviramo obrambene snage vašeg organizma. Dio ovog holističkog terapijskog pristupa su i moje konkretne upute i vodstvo u njihovom provođenju koje vam omogućava trajnu pozitivnu promjenu u zdravlju i kvaliteti života.

Žaklina Družeta

New mindset for a new way of life 🪄 Profesionalni & NLP master Coach, PsihoSavjetnik, Edukator & Mentor, Zen Analitičar & Holistički i Kognitivno-Bihevioralni Terapeut

Helena Rukavina

Trener i procesor PEAT-a i Aspektike, astrolog i Bars praktičar, certificirani hipnoterapeut, na putu da postanem Hipnocoach i Regreso terapeut. Ovdje sam da pomognem drugima da prihvate i zavole sebe u potpunosti. Kroz sva svoja znanja pomažem ljudima naučiti ponovno biti radosni i sretni, iako im se čini da im trenutne okolnosti to ne dozvoljavaju. Sve je u nama i zato kad shvatimo da ne možemo mijenjati druge, ali da možemo mijenjati sebe i okolnosti u kojima se nalazimo tada dolazimo do nevjerojatnog izbora mogućnosti. I zato je moj cilj osvijestiti svaku ženu na mogućnost izbora bez osjećaja krivice.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More