PR i Mediji

PR

Želite se promovirati u medijima a ne znate kako? 
Trebate PR stručnjaka? 
Ili želite poslati gostujući članak nekom mediju? 
Pogledajte listu naših članica koje vam mogu pomoći!

Martina Friganović

Supermame je portal za mame i roditelje općenito. Osim iskustva i iskrenih kolumna različitih mama radimo recenzije i oglašavanje proizvoda, uključujući portal, društvene mreže, podcast i Magazin. Također, pružamo podršku mamama u poduzetništvu.

Angie Frankos

Kroz komunikacijske treninge, savjetovanja i moje mentorske programe pomažem tebi, ženi poduzetnici da bolje komuniciraš svoje genijalne usluge i proizvode te dođeš do super klijenata/kupaca s kojima ćeš uživati u suradnji! Korak po korak vodim te do uspješne komunikacije tvog biznisa, usluga i proizvoda kako bi lakše došla do idealnih klijenata/kupaca i suradnika. Pritom koristim svoje 15-godišnje iskustvo u PR-u, komunikacijama i promociji da ti pomognem ostvariti tvoj puni poslovni potencijal. Kao komunikacijski i biznis coach pomažem ti da izbrusiš svoje komunikacijske vještine i da realiziraš viziju biznisa po svojoj mjeri.

Susanne Raguž

Volim webstranice, posebno volim webstranice koje mogu pomagati ljudima. Tako da imam Djetelina.hr Portal za planiranje slobodnog vremena za cijelu obitelji, s kojom pokušavam što više olakšati roditeljima isplanirati slobodnog vremena djece. Uz to učim poduzetnicima kako da njihova stranica može kroz kvalitetan sadržaj i optimirziranje za tražilice privući nove klijente.

Andreja Hanžek

20+ godine iskustva u marketingu velikih domaćih proizvodnih kompanija. Brand management je moja prva i posljednja (poslovna) ljubav jer je pravo malo more mogućnosi i prilika za razvoj. Sada se samostalno bavim distribucijom ali i pomažem onima koji žele upravljati svojim asortimanom na najprofitabilniji način i prezentirati ga svojoj ciljnoj skupini s fokusom na glavne benefite. Zajednički detektiramo probleme, smjer rješenja a (po potrebi) mogu preuzeti i cijeli proces definiranja komunikacije kroz različite kanale. Naravno, za sve to potpisujemo NDA, da ne razbijate glavu brigom o tajnosti podataka 🙂

Zorana Grujin

Ovde sam da Vaše poslovanje učinim profitabilnijim i snažnijim, uz pomoć pisanja sadžaja. Moja agencija sačinjena je od specijalizovanih pisaca i marketinških esperata iz različitih niša. Kreiramo SEO blogove, pišemo za društvene mreže, izrađujemo e-bookove, personalizujemo strategije, vodimo kampanje, sređujemo sajtove i još puno toga! Fokus nam je na unapređenju reputacije brenda i na kvalitetnim rezultatima.

Kate Bošković

Pokretačica sam i urednica najstarijeg hrvatskog novinarskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo - Slatkopedija, na kojem već više od pet godina aktivno pratimo i promoviramo hrvatsko slastičarstvo, čokolatijerstvo, sladoledarstvo i s njima povezane industrije. Povremeno se bavim i organizacijom skupova i događanja.

Ivona Prebanda

Pisanje mi je strast koju sam otkrila još u osnovnoškolskim danima, a u gimnaziji, zahvaljujući profesorima, moje su pjesme bile u gotovo svakom školskom listu i knjigama koje su se izdavale na kraju svake školske godine. Od tada mi se kroz glavu počela motati ideja - mogu li zaista živjeti od pisanja i kreative? Malo po malo, put me doveo do marketinga u kojem sam dobila traženi odgovor - može se! Moja strast za stvaranjem, pisanjem i kreativnoj “iscrpljenosti” isklesala je moj karijerni put digitalnog marketing managera i neumornog content i copywritera.

Tatjana Zoka

Vlasnica I-Storia obrta za promidžbu s desetogodišnjim iskustvom u web novinarstvu, digitalnim medijima i marketingu. Kroz svoj mali obrt pružam usluge content writinga - pisanja sadržaja za web stranice (opisi proizvoda, naslovna, usluge), SEO blogove, društvene mreže, copywriting te vam kao virtualni asistent za web pomažem kod unosa podataka i tekstova u WordPress-u, ažuriranja sadržaja, izrade vizuala i objava za društvene mreže. Tu sam za vas ako trebate članke za portale i medije, a radim i usluge pisanja PR tekstova i komunikacije s medijima te zakupa medija. Također, kroz individualna savjetovanja pomažem malim poduzetnicama u osmišljavanju strategije te da se lakše snađu u vođenju društvenih mreža te kreiranju sadržaja.

Paola Albertini

Novinarka sam s 18 godina iskustva, vlasnica obrta za promidžbu, Albertini media. Pišem sadržaj za web stranice i društvene mreže, PR i novinarske tekstove i sl.

Tanja Džido

Tanja Džido, MBA, specijalistica je digitalnog marketinga i osobnog brendinga, osnivačica platforme Shhhefica i autorica knjige Budi Shhhefica svog života. U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji, a danas osnažuje profesionalce da iskoriste potencijale LinkedIna za poslovni i karijerni rast.

Lenka Simonič Krzyk

Portal o putovanjima s djecom, to jest obiteljskim putovanjima te usluge savjetovanja oko kupovine avio karata, smještaja te rentacara.

Barbara Boltiš

Nekada sam sanjala da ću biti poslovna žena u potpeticama i suknji visokog struka koja upravlja nekim vrlo važnim dijelom u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Danas radim od doma u prastarim tajicama jer su suknje visokog struka i potpetice neudobne (nisu ni zgodne za nositi na Ryanairove letove u ručnoj prtljazi kad radim remote). Umjesto upravljanja u međunarodnoj kompaniji, osnovala sam vlastiti obrt - Meander Digital & Writing. Obrt u kojem mogu biti svoja i kreativna. Ako i ti želiš pokazati i komunicirati svoju osobnost kroz posao kojim se baviš, baci oko na linkove u nastavku i javi mi se.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More