PR i Mediji

PR

Želite se promovirati u medijima a ne znate kako? 
Trebate PR stručnjaka? 
Ili želite poslati gostujući članak nekom mediju? 
Pogledajte listu naših članica koje vam mogu pomoći!

Martina Friganović

Supermame je portal za mame i roditelje općenito. Osim iskustva i iskrenih kolumna različitih mama radimo recenzije i oglašavanje proizvoda, uključujući portal, društvene mreže, podcast i Magazin. Također, pružamo podršku mamama u poduzetništvu.

Angie Frankos

Kroz komunikacijske treninge, savjetovanja i moje mentorske programe pomažem tebi, ženi poduzetnici da bolje komuniciraš svoje genijalne usluge i proizvode te dođeš do super klijenata/kupaca s kojima ćeš uživati u suradnji! Korak po korak vodim te do uspješne komunikacije tvog biznisa, usluga i proizvoda kako bi lakše došla do idealnih klijenata/kupaca i suradnika. Pritom koristim svoje 15-godišnje iskustvo u PR-u, komunikacijama i promociji da ti pomognem ostvariti tvoj puni poslovni potencijal. Kao komunikacijski i biznis coach pomažem ti da izbrusiš svoje komunikacijske vještine i da realiziraš viziju biznisa po svojoj mjeri.

Susanne Raguž

Volim webstranice, posebno volim webstranice koje mogu pomagati ljudima. Tako da imam Djetelina.hr Portal za planiranje slobodnog vremena za cijelu obitelji, s kojom pokušavam što više olakšati roditeljima isplanirati slobodnog vremena djece. Uz to učim poduzetnicima kako da njihova stranica može kroz kvalitetan sadržaj i optimirziranje za tražilice privući nove klijente.

Tea Resanović

Magistra pedagogije, u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja radim od 2015. g. Majka sam dječaka te sretna supruga. Priroda mog posla jest neprestano promišljanje, osmišljavanje i unaprjeđivanje mogućnosti u odgojno-obrazovnom procesu te profesionalnom razvoju, veliki dio čega je upravo kreiranje edukacija. EduList je nastao upravo iz težnje da svima olakšam pretraživanje edukacija te da sve budu dostupne na jednom mjestu, što je sada omogućeno u Facebook grupi Sve edukacije, a EduList edukativna platforma bavi se edukacijama za rani i predškolski odgoj i obrazovanje te za osobni razvoj - edukatore, kreativce i praktičare.

Zorana Grujin

Ovde sam da Vaše poslovanje učinim profitabilnijim i snažnijim, uz pomoć pisanja sadžaja. Moja agencija sačinjena je od specijalizovanih pisaca i marketinških esperata iz različitih niša. Kreiramo SEO blogove, pišemo za društvene mreže, izrađujemo e-bookove, personalizujemo strategije, vodimo kampanje, sređujemo sajtove i još puno toga! Fokus nam je na unapređenju reputacije brenda i na kvalitetnim rezultatima.

Kate Bošković

Pokretačica sam i urednica najstarijeg hrvatskog novinarskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo - Slatkopedija, na kojem već više od pet godina aktivno pratimo i promoviramo hrvatsko slastičarstvo, čokolatijerstvo, sladoledarstvo i s njima povezane industrije. Povremeno se bavim i organizacijom skupova i događanja.

Ivona Prebanda

Pisanje mi je strast koju sam otkrila još u osnovnoškolskim danima, a u gimnaziji, zahvaljujući profesorima, moje su pjesme bile u gotovo svakom školskom listu i knjigama koje su se izdavale na kraju svake školske godine. Od tada mi se kroz glavu počela motati ideja - mogu li zaista živjeti od pisanja i kreative? Malo po malo, put me doveo do marketinga u kojem sam dobila traženi odgovor - može se! Moja strast za stvaranjem, pisanjem i kreativnoj “iscrpljenosti” isklesala je moj karijerni put digitalnog marketing managera i neumornog content i copywritera.

Tatjana Zoka

Vlasnica I-Storia obrta za promidžbu s desetogodišnjim iskustvom u web novinarstvu, digitalnim medijima i marketingu. Kroz svoj mali obrt pružam usluge content writinga - pisanja sadržaja za web stranice (opisi proizvoda, naslovna, usluge), SEO blogove, društvene mreže, copywriting te vam kao virtualni asistent za web pomažem kod unosa podataka i tekstova u WordPress-u, ažuriranja sadržaja, izrade vizuala i objava za društvene mreže. Tu sam za vas ako trebate članke za portale i medije, a radim i usluge pisanja PR tekstova i komunikacije s medijima te zakupa medija. Također, kroz individualna savjetovanja pomažem malim poduzetnicama u osmišljavanju strategije te da se lakše snađu u vođenju društvenih mreža te kreiranju sadržaja.

Paola Albertini

Novinarka sam s 18 godina iskustva, vlasnica obrta za promidžbu, Albertini media. Pišem sadržaj za web stranice i društvene mreže, PR i novinarske tekstove i sl.

Tanja Džido

Tanja Džido, MBA, specijalistica je digitalnog marketinga i osobnog brendinga, osnivačica platforme Shhhefica i autorica knjige Budi Shhhefica svog života. U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji, a danas osnažuje profesionalce da iskoriste potencijale LinkedIna za poslovni i karijerni rast.

Lenka Simonič Krzyk

Portal o putovanjima s djecom, to jest obiteljskim putovanjima te usluge savjetovanja oko kupovine avio karata, smještaja te rentacara.

Barbara Boltiš

Nekada sam sanjala da ću biti poslovna žena u potpeticama i suknji visokog struka koja upravlja nekim vrlo važnim dijelom u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Danas radim od doma u prastarim tajicama jer su suknje visokog struka i potpetice neudobne (nisu ni zgodne za nositi na Ryanairove letove u ručnoj prtljazi kad radim remote). Umjesto upravljanja u međunarodnoj kompaniji, osnovala sam vlastiti obrt - Meander Digital & Writing. Obrt u kojem mogu biti svoja i kreativna. Ako i ti želiš pokazati i komunicirati svoju osobnost kroz posao kojim se baviš, baci oko na linkove u nastavku i javi mi se.

Čekamo te!

Mjesto za tvoj profil!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More