Drugo izdanje konferencije Be Your Own Boss slavi žensko poduzetništvo

by Marina Biljak
362 views

Druženje, povezivanje, rast, zajednica, zabava – sve su to riječi kojima se BYOB vodi stvarajući programe i prilike za poduzetne žene. I te su nas vrijednosti i dovele do 23 tisuće vas koji grupu punite životom, realnošću, dijeljenjem i podrškom.

Od obične Facebook grupe s misijom, Be Your Own Boss danas je sveobuhvatna digitalna plaforma za druženje, povezivanje i učenje. Osim više od 20 000 poduzetnica u grupi, tu su i društvene mreže, projekti online i offline, ali i osam krugova besplatnih mentorskih programa u kojima je na tisuće poduzetnica dosada besplatno usvajalo nova znanja i vještine. I sve ove formalne stvari premalo su ako u njih ne dodamo stvarnu vrijednost – vas koje ste si međusobno pomogle, povezale se, narasle.

I u glavi su nam žive slike prošle konferencije, svega što se iz virtualnog preselilo u realno. A grupa je od tada narasla za čak 16 tisuća članova. Pa je vrijeme za novu infuziju povezivanja, pokoji zajednički koktel i prekrasne priče novih predavačica.

Energija bezuvjetne podrške, prijateljstvo, učenje i povezivanje lightmotivi su druge konferencije koja će se održati online 8. ožujka te u zagrebačkom Studio Katran 9. ožujka ove godine. 

8. ožujka pred nama je online dio konferencije gdje ćemo iznova otvarati važne teme. Financije, žensko pleme, biznis bez i sa društvenim mrežama samo su neke od tema koje će nam predstaviti 11 govornica. Ideja je ponuditi svježu perspektivu na biznis, pokazati ženama da nisu same, te da svoje selo mogu pronaći – i online. 

Drugog dana konferencije, 9. ožujka, virtualno druženje konačno selimo u zagrebački Studio Katran. Tamo će se poduzetnice družiti na meet up-u uz još 4 inspirativne govornice, koktele, dobru hranu i opuštenu atmosferu.

Ipak, sam meet up nije kraj ove priče. Kupnjom ulaznice osigurava se i pristup čak preko 45 fantastičnih webinara, domaćih i internacionalnih stručnjakinja, u kojima žene bez zadrške dijele svoja znanja i iskustva u područjima well-beinga, marketinga, prodaje te brojnih drugih poduzetničkih tema.

Konferencija je namijenjena svim poduzetnicama, ali i onima koje razmišljaju da tek krenu na to putovanje. Zapravo, ženama koje žele ostvariti svoje snove i ciljeve, ali na tom putu traže podršku, sigurnu ruku, nova znanja i dozu inspiracije. Jer činjenica je da ćemo ponekad istomišljenike, najbolje i najdraže suradnike, nove prijatelje – upoznati online. – ističu iz organizacije. 

BYOB platforma dosada je pokazala kako poduzetništvo nipošto ne mora biti usamljeno, a sigurno mjesto pružili su više od 20 tisuća poduzetnica. Nova konferencija, ne sumnjamo, bit će veliko slavlje ženske pokretačke energije, nesebičnog dijeljenja i novih mogućnosti. 

A sve naše vrijednosti prepoznali su i naši sponzori. Obiteljski brend premium dodataka prehrani Bioandina zlatni je sponzor konferencije, dok su hrvatski brend odjeće i modnih dodataka Indestructible i premium brend prirodne kozmetike i eko linije za njegu rublja Melli aromatica srebrni. Među brončanim sponzorima zablistale su naše članice – Jasmina Hadela, Podkast laboratorija, Helena Fjorović i Mintline.  A ne možemo na podršci ne zahvaliti i brojnim sponzorima i prijateljima konferencije koji će svojim proizvodima i darovima uljepšati naš meet-up.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More