naši projekti

Svi naši BYOB programi i projekti

by Marina Biljak
2.4k views

U ove dvije godine skupilo se puno toga što radimo. Od mentorskih programa za žene poduzetnice do regularnih druženja.
S obzirom da se često možemo pogubiti u količini svega, odlučila sam na jednom mjestu napraviti popis svih naših besplatnih programa i projekata.

Pa krenimo!

1. Besplatni mentorski program (sedmi krug)
Počele su prijave za sedmi krug besplatnog mentorskog programa! Popis mentora pronađite ovdje, a link na prijavu nalazi se na Patreon wallu.

2. Na kavi sa stručnjakom…
Ova druženja krenula su u rujnu 2022. godine. Na tim druženjima imat ćete priliku stručnu osobu pitati baš sve što vas o toj temi zanima.
Do tad se i sami možete prijaviti kao stručnjak za određeno područje:
https://forms.gle/h6GzGJjSmyetTfjs8

3. Youtube Kanal
Na našem kanalu moći ćete pronaći sva naša stara predavanja i radionice, ali u budućnosti će sva predavanja biti u ovom formatu. Naime, kod Fb liveova često se događaju tehnički problemi, te ćemo na ovaj način to izbjeći. Ako i vi želite snimiti video predavanje za naš kanal, slobodno se javite!
A pretplatite se ovdje: https://www.youtube.com/c/MarinaD2204

4. BYOB Book Club
Uskoro više informacija o četvrtom druženju.

5. Business Besties
Ako tražite nekog tko će s vama dijeliti vaše poslovne probleme, uspjehe, dvojbe, ma sve, onda je Business Besties pravi program za vas: Business Besties prijave.

6. Accountability partnerice
Ovo je idealan program za vas ako tražite nekog tko ima zajednički cilj, da se međusobno motivirate: Accountability partneri prijave.

7. Peer Mastermind (za Rising Star i The Bossica članice)
Ovo je program za sve koji žele naći svoje ‘pleme’. Ako ste se već prijavili ali vaša grupa nije zaživjela, slobodno se javite da vas vratimo na listu: Peer Mastermind prijave.

8. BYOB Konferencija
3. – 5.11.2022. održala se prva Be your own boss konferencija! Prvi i drugi dan odvijao se online, dok smo se treći dan družili u Splitu i Zagrebu. Snimka konferencije i svi bonus webinari dostupni su i onima koji nisu bili – slobodno se javite mailom za dodatne informacije.

9. Pauza uz kavu i ćakulu
Ovo su naša redovna tjedna druženja na kojima vas podijelim u manje grupe kako bi se bolje upoznali. Pauza je namijenjena svima onima koji rade solo i fali im ‘razgovor s kolegama uz aparat za kavu’.

10. BYOB Newsletter
U BYOB newsletteru dobit ćete povremeno poneku moju osobniju priču o poduzetništvu i osobnom razvoju. Prijavite se ovdje:
https://mailchi.mp/27ea2e35f32e/beyourownbosshr

11. Besplatne konzultacije srijedom (za Rising Star i The Bossica Patreonke)
Srijeda je rezervirana za vaša pitanja i probleme, a termin možete rezervirati:
https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=19428970

12. Darivanja 🙂
Naše veliko darivanje za 5k članica s preko 200 poklona neće se zaboraviti, a da nastavimo u tom tonu – ako želite nešto darovati članicama, slobodno se javite za dogovor!

13. Predavanja i radionice
U grupi redovito održavamo korisna predavanja i radionice. Ako i vi imate ideju za nešto što bi mogle podijeliti s ostalim članicama, slobodno se prijavite:
https://forms.gle/h6GzGJjSmyetTfjs8

14. Web stranica
Web stranica osnovana je s namjerom ‘od članica za članice’. Ovo je platforma na kojoj možete podijeliti vašu priču, savjete, iskustvo, informacije… Želite biti autor? Javite se na mail hello@mb-digitalmedia.com

Popis ću nadopunjavati i redovito ažurirati, a slobodno mi javite ako sam nešto zaboravila!

A sad još kratko o načinu na koji možete podržati rad grupe.

Kao što već znate, sve projekte vodim sama i u svoje slobodno vrijeme. Kako bi sve dobro funkcioniralo, ali kako bi mogla organizirati i nove programe, potrebna mi je vaša pomoć.

Tako da – ako vam je ova grupa korisna (poslušali ste koji FB live, sudjelovali u radionicama, dobili novog klijenta, dobili business bestija ili accountability partnera, član ste peer masterminda, osvojili ste divnu nagradu na darivanju….) nadam se da ćete uzeti par minuta vremena i donirati minimalni mjesečni iznos od 1 eur odnosno početno BYOB Rookie članstvo. Za one kojima treba više, tu je Rising Star ili The Bossica članstvo.

Sve informacije ćete pronaći na Patreonu:
https://www.patreon.com/byobcroatia

Od nedavno postoji opcija i uplate na račun, no u tom slučaju plaća se polugodišnja ili godišnja članarina. Slobodno se javite za više informacija.
Mail: mbmediaweb@gmail.com ili hello@mb-digitalmedia.com

Hvala svima što ste tu!

You may also like

1 comment

Konferencija koju poduzetne žene ne smiju propustiti: Be your own boss! – Split Tech City October 3, 2022 - 11:16 am

[…] više od Facebook grupe; sama grupa je bila začetak kasnijeg istoimenog web portala te brojnih mentorskih programa i online edukacija, ali je cijelo vrijeme ostala sigurno utočište za brojne poduzetne […]

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More