naši projekti

Svi naši BYOB programi i projekti

by Marina Biljak
8.4K views

U ove četiri godine skupilo se puno toga što radimo. Od mentorskih programa za žene poduzetnice do regularnih druženja online i uživo.

Nadamo se da vam naša zajednica služi i pomaže i da ćete rado podržati vašom članarinom putem Patreona.

S obzirom da se često možemo pogubiti u količini svega, ovdje se na jednom mjestu nalaze sve mogućnosti koje možete pronaći u BYOB zajeednici.

Pa krenimo!

Za sve članice BYOB grupe:

Youtube Kanal
Na našem kanalu moći ćete pronaći sva naša stara predavanja i radionice, ali u budućnosti će sva predavanja biti u ovom formatu. Naime, kod Fb liveova često se događaju tehnički problemi, te ćemo na ovaj način to izbjeći. Ako i vi želite snimiti video predavanje za naš kanal, slobodno se javite!
A pretplatite se ovdje: https://www.youtube.com/@beyourownboss-hr

BYOB Newsletter
U BYOB newsletteru dobit ćete svaka dva tjedna mail s novim programima, razne informacije o događanjima i poneku osobniju priču. Prijavite se ovdje:
https://dashboard.mailerlite.com/forms/13767/96747216637527493/share

Web stranica
Web stranica osnovana je s namjerom ‘od članica za članice’. Ovo je platforma na kojoj možete podijeliti vašu priču, savjete, iskustvo, informacije… Želite biti autor? Javite se na mail byobzajednica@gmail.com

BYOB Konferencija
3. – 5.11.2022. održala se prva Be your own boss konferencija! Prvi i drugi dan odvijao se online, dok smo se treći dan družili u Splitu i Zagrebu.
Druga konferencija održana je 8. i 9.3.2024.
Snimke konferencije i svi bonus webinari dostupni su i onima koji nisu bili – slobodno se javite mailom za dodatne informacije.

Za sve Patreonke:

Posebna Facebook grupa samo za vas.
Ukoliko vam je potrebna malo intimnija i bliskija atmosfera, za vas je otvorena i posebna manja FB grupa. Pridružite se ovdje: BYOB Patreonke

Ćakule uz kavu ili vino
Ovo su naša redovna tjedna druženja na kojima ste podijeljene u manje grupe kako bi se bolje upoznali. Pauza je namijenjena svima onima koji rade solo i fali im ‘razgovor s kolegama uz aparat za kavu’.
Ćakule se odvijaju jednom ili dva puta mjesečno. Točne termine možete pronaći pod ‘Events’ u grupi.

Darivanja 🙂
Naše veliko darivanje za 5k članica s preko 200 poklona neće se zaboraviti, a da nastavimo u tom tonu – ako želite nešto darovati članicama, slobodno ispunite formu.

Meet my Business/Zagreb i Istra
Meet my business susreti organiziraju se uživo u Zagrebu i Istri s ciljem umrežavanja i povezivanja članica. Lokacija je vlastiti poslovni prostor ili miran caffe bar. Prijave za Hosta za Zagreb na linku a za Istru kliknite ovdje.

Katalog članica
U katalog se mogu upisati sve službene članice. Molimo vas samo da popunite formu i u roku mjesec dana dodat ćemo vas u katalog. Isto tako, za članice koje se bave ručnim radom imamo katalog ‘Što kupiti za poklon’. Potrebno je biti članica tri mjeseca ili platiti godišnju članarinu za upis u katalog.

Za Rising Star i The Bossica članice

Predavanja i radionice
U grupi redovito održavamo korisna predavanja i radionice. Ako i vi imate ideju za nešto što bi mogle podijeliti s ostalim članicama, slobodno se javite mailom na byobzajednica@gmail.com

Idejomat
Idejomat je zamišljen kao okupljanje nas 5-6 putem Zooma gdje jednoj osobi pomažemo s idejama i savjetima za sve kanale za koje stvara sadržaj (društvene mreže, blog, newsletter, podcast, YouTube…). Kroz razgovor i potpitanja pomažemo doći do novih, svježih ideja o čemu stvarati sadržaj za šta god ga već stvara. Ukoliko i ti želiš sudjelovati, prijaviti se možeš putem Google forme, a mi ćemo ti se javiti čim dođeš na red: https://forms.gle/CLM5J5fKbLwS5eTW9

Na kavi sa stručnjakom…
Ova druženja krenula su u rujnu 2022. godine. Na tim druženjima imat ćete priliku stručnu osobu pitati baš sve što vas o toj temi zanima.
Do tad se i sami možete prijaviti kao stručnjak za određeno područje, samo pošaljite mail na byobzajednica@gmail.com.

Hot Seat
Na svakom sastanku pričat ćemo o jednoj temi, odnosno konkretnom problemu/pitanju/izazovu koji imate, o kojem ćemo oko sat vremena raspravljati u grupi od maksimalno 10 sudionica. Ukoliko imate neku zanimljivu temu o kojoj želite popričati prijavite se ovdje:
https://forms.gle/Kt7Fsrb6iCmMGBjv9

Besplatni mentorski program (deveti krug)
Trenutno u tijeku – 111 programa.

Samo za The Bossica članice

Predstavljanje u grupi
Svaka The Bossica članica može jednom u dva mjeseca u samoj grupi podijeliti svoju priču, predstaviti se, ispričati nešto o svom poslu. U postu s predstavljanjem možete objaviti i linkove na svoje društvene mreže, newsletter, web stranicu, besplatne resurse…

Sudjelovanje u BYOB podcastu
Ukoliko želite biti gošća u Na kavi s Bossicama, slobodno se javite mailom.

Intervju s poduzetnicom
Svake srijede na našoj web stranici izlazi intervju s jednom od vas. Intervju je u pisanom obliku – dobijete pitanja i pošaljete svoje odgovore. Ukoliko želite sudjelovati, slobodno se javite mailom na byobzajednica@gmail.com .

Objava vaših besplatnih događanja i resursa
The Bossica članice mogu svoje besplatne webinare i resurse podijeliti direktno na zidu grupe.

Objava vaših PR tekstova
Svoj PR tekst slobodno možete poslati mailom.

Predstavljanje na IG profilu
The Bossica članice imaju pravo predstaviti se na našem IG profilu na način na koji same odaberu (kroz reels, carousel, običan post…)

*Bossice pomažu*
Svakog mjeseca dio Patreon budžeta ide i u humanitarne svrhe. Svaka The Bossica članica može predložiti udrugu, osobu ili akciju popunjavanjem forme.


Popis će se redovito nadopunjavati i redovito ažurirati!

A sad još kratko o načinu na koji možete podržati rad grupe.

Ako vam je ova grupa korisna (poslušali ste koji FB live, sudjelovali u radionicama, dobili novog klijenta, dobili business bestija, član ste peer masterminda, osvojili ste mentorski program ili divnu nagradu na darivanju….) nadam se da ćete uzeti par minuta vremena i donirati minimalni mjesečni iznos od 1 eur+pdv odnosno početno BYOB Rookie članstvo. Za one kojima treba više, tu je Rising Star ili The Bossica članstvo.

Sve informacije ćete pronaći na Patreonu:
https://www.patreon.com/byobcroatia

Od nedavno postoji opcija i uplate na račun, no u tom slučaju plaća se godišnja članarina. Slobodno se javite za više informacija.
Mail: byobzajednica@gmail.com

Hvala svima što ste tu!

*Svi naši programi i mogućnosti podložni su izmjenama.

You may also like

2 comments

Konferencija koju poduzetne žene ne smiju propustiti: Be your own boss! – Split Tech City October 3, 2022 - 11:16 am

[…] više od Facebook grupe; sama grupa je bila začetak kasnijeg istoimenog web portala te brojnih mentorskih programa i online edukacija, ali je cijelo vrijeme ostala sigurno utočište za brojne poduzetne […]

Svi naši programi i projekti | Be your own boss November 23, 2023 - 2:59 pm

[…] Posts Svi naši BYOB programi i projekti Osmi krug besplatnog mentorskog programa Bespovratna sredstva za male, mikro poduzetnike i […]

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More