naši projekti

Svi naši BYOB programi i projekti

by Marina Biljak
6.2K views

U ove tri godine skupilo se puno toga što radimo. Od mentorskih programa za žene poduzetnice do regularnih druženja online i uživo.
S obzirom da se često možemo pogubiti u količini svega, ovdje se na jednom mjestu nalaze sve mogućnosti koje možete pronaći u BYOB zajeednici.

Pa krenimo!

Za sve članice BYOB grupe:

1. Youtube Kanal
Na našem kanalu moći ćete pronaći sva naša stara predavanja i radionice, ali u budućnosti će sva predavanja biti u ovom formatu. Naime, kod Fb liveova često se događaju tehnički problemi, te ćemo na ovaj način to izbjeći. Ako i vi želite snimiti video predavanje za naš kanal, slobodno se javite!
A pretplatite se ovdje: https://www.youtube.com/c/MarinaD2204

2. BYOB Newsletter
U BYOB newsletteru dobit ćete svaka dva tjedna mail s novim programima, razne informacije o događanjima i poneku osobniju priču. Prijavite se ovdje:
https://dashboard.mailerlite.com/forms/13767/96747216637527493/share

3. Web stranica
Web stranica osnovana je s namjerom ‘od članica za članice’. Ovo je platforma na kojoj možete podijeliti vašu priču, savjete, iskustvo, informacije… Želite biti autor? Javite se na mail byobzajednica@gmail.com

4. BYOB Konferencija
3. – 5.11.2022. održala se prva Be your own boss konferencija! Prvi i drugi dan odvijao se online, dok smo se treći dan družili u Splitu i Zagrebu. Snimka konferencije i svi bonus webinari dostupni su i onima koji nisu bili – slobodno se javite mailom za dodatne informacije.
Nova konferencija održat će se 8. i 9.3.2024. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Za sve Patreonke:

5. Besplatni mentorski program (osmi krug)
U osmom krugu imali smo čak 180 mentorskih programa. Dobitnice su objavljene, a novi krug čeka vas na proljeće.

6. Business Besties
Ako tražite nekog tko će s vama dijeliti vaše poslovne probleme, uspjehe, dvojbe, ma sve, onda je Business Besties pravi program za vas: Business Besties prijave.

7. Ćakule uz kavu ili vino
Ovo su naša redovna tjedna druženja na kojima ste podijeljene u manje grupe kako bi se bolje upoznali. Pauza je namijenjena svima onima koji rade solo i fali im ‘razgovor s kolegama uz aparat za kavu’.
Ćakule se odvijaju jednom ili dva puta mjesečno. Točne termine možete pronaći pod ‘Events’ u grupi.

8. Idejomat
Idejomat je zamišljen kao okupljanje nas 5-6 putem Zooma gdje jednoj osobi pomažemo s idejama i savjetima za sve kanale za koje stvara sadržaj (društvene mreže, blog, newsletter, podcast, YouTube…). Kroz razgovor i potpitanja pomažemo doći do novih, svježih ideja o čemu stvarati sadržaj za šta god ga već stvara. Ukoliko i ti želiš sudjelovati, prijaviti se možeš putem Google forme, a mi ćemo ti se javiti čim dođeš na red: https://forms.gle/CLM5J5fKbLwS5eTW9

9. Predavanja i radionice
U grupi redovito održavamo korisna predavanja i radionice. Ako i vi imate ideju za nešto što bi mogle podijeliti s ostalim članicama, slobodno se javite mailom na byobzajednica@gmail.com

10. Darivanja 🙂
Naše veliko darivanje za 5k članica s preko 200 poklona neće se zaboraviti, a da nastavimo u tom tonu – ako želite nešto darovati članicama, slobodno se javite za dogovor! Možemo održati darivanje unutar grupe ili putem Instagrama.

11. Meet my Business/Zagreb i Istra
Meet my business susreti organiziraju se uživo u Zagrebu i Istri s ciljem umrežavanja i povezivanja članica. Lokacija je vlastiti poslovni prostor ili miran caffe bar. Prijave za Hosta za Zagreb na linku a za Istru kliknite ovdje.

12. Katalog članica
U katalog se mogu upisati sve službene članice. Molimo vas samo da popunite formu i u roku tjedan dana dodat ćemo vas u katalog. Isto tako, za članice koje se bave ručnim radom imamo katalog ‘Što kupiti za poklon’.

Za Rising Star i The Bossica članice

13. Na kavi sa stručnjakom…
Ova druženja krenula su u rujnu 2022. godine. Na tim druženjima imat ćete priliku stručnu osobu pitati baš sve što vas o toj temi zanima.
Do tad se i sami možete prijaviti kao stručnjak za određeno područje, samo pošaljite mail na byobzajednica@gmail.com

14. Peer Mastermind
Ovo je program za sve koji žele naći svoje ‘pleme’. Ako ste se već prijavili ali vaša grupa nije zaživjela, slobodno se javite da vas vratimo na listu: Peer Mastermind prijave.

15. Snimke Predavanja i radionica
Sve snimke možete pronaći u istaknutom postu na Patreonu. Lista se svakog tjedna nadopunjava.

16. Hot Seat
Na svakom sastanku pričat ćemo o jednoj temi, odnosno konkretnom problemu/pitanju/izazovu koji imate, o kojem ćemo oko sat vremena raspravljati u grupi od maksimalno 10 sudionica.Ukoliko imate neku zanimljivu temu o kojoj želite popričati prijavite se ovdje:
https://forms.gle/Kt7Fsrb6iCmMGBjv9

17. Intervju s poduzetnicom
Svake srijede na našoj web stranici izlazi intervju s jednom od vas. Intervju je u pisanom obliku – dobijete pitanja i pošaljete svoje odgovore. Ukoliko želite sudjelovati, slobodno se javite mailom na byobzajednica@gmail.com .

18. Predstavljanje
Svaka Rising star članica može jednom u dva mjeseca u samoj grupi podijeliti svoju priču, predstaviti se, ispričati nešto o svom poslu.

Samo za The Bossica članice

19. Promocija u grupi
The Bossica članice mogu 1x mjesečno u grupi objaviti bilo kakvu svoju besplatni ili promotivnu ponudu, poziv na praćenje na društvenim mrežama, ili bilo što drugo..

20. Sudjelovanje u BYOB podcastu
Ukoliko želite biti gošća u Na kavi s Bossicama, slobodno se javite mailom.


Popis će se redovito nadopunjavati i redovito ažurirati!

A sad još kratko o načinu na koji možete podržati rad grupe.

Ako vam je ova grupa korisna (poslušali ste koji FB live, sudjelovali u radionicama, dobili novog klijenta, dobili business bestija ili accountability partnera, član ste peer masterminda, osvojili ste divnu nagradu na darivanju….) nadam se da ćete uzeti par minuta vremena i donirati minimalni mjesečni iznos od 1 eur odnosno početno BYOB Rookie članstvo. Za one kojima treba više, tu je Rising Star ili The Bossica članstvo.

Sve informacije ćete pronaći na Patreonu:
https://www.patreon.com/byobcroatia

Od nedavno postoji opcija i uplate na račun, no u tom slučaju plaća se godišnja članarina. Slobodno se javite za više informacija.
Mail: byobzajednica@gmail.com

Hvala svima što ste tu!

You may also like

2 comments

Konferencija koju poduzetne žene ne smiju propustiti: Be your own boss! – Split Tech City October 3, 2022 - 11:16 am

[…] više od Facebook grupe; sama grupa je bila začetak kasnijeg istoimenog web portala te brojnih mentorskih programa i online edukacija, ali je cijelo vrijeme ostala sigurno utočište za brojne poduzetne […]

Svi naši programi i projekti | Be your own boss November 23, 2023 - 2:59 pm

[…] Posts Svi naši BYOB programi i projekti Osmi krug besplatnog mentorskog programa Bespovratna sredstva za male, mikro poduzetnike i […]

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More