Handmade proizvodi i umjetnička djela

TORBE, ODJEĆA, SVIJEĆE, NAKIT, KOZMETIKA, POKLONI

Tražite unikatan poklon za rođendan ili nekakvo umjetničko djelo? Želite si kupiti novu torbu ili ogrlicu? 

Ovdje vas čeka lista malih poduzetnika s predivnim handmade proizvodima!

Ivana Bićanić

Dizajniram i izrađujem ženske torbe, starim tradicijskim zanatom. One women brend! Torbe izradjujem od nautičke eko kože, materijala koji se proizvodi u Italiji u maloj tvornici koja ima eko certifikat, materijal se koristi na luksuznim jahtama za izradu detalja u interijeru. Torbe izradjujem po narudžbi, vi birate model torbe u boji koju vi želite, nakon 10 dana torba stiže na vašu adresu. Budimo moderne i ekološki osvještene!

Nikolina Brajković

Mama sam dvoje djece i ekonomistica po struci, a grafička dizajnerica i ilustorica po srcu. Izrađujem personalizirane edukativne ilustracije za djecu, a isto tako postere za rođenje, obitelj, rođendanske dekoracije i pozivnice, a sve više je tu i angažmana od mama poduzetnica kojima je potrebna vizitka, branding, kartice zahvale ili e-book. Stvaram iz svog doma velike stvari i ispunjavam dječje želje, a ujedno im pomažem da lakše svladaju ono što se mora, a i olakšavam posao njihovim roditeljima.

Jelena Kreber

Ekonomistica i kaligrafkinja. Pomažem mladenkama da svoj poseban dan učine još posebnijim i upotpune ga kaligrafskim natpisima. Pišem po raznim površinama, a kaligrafiju koristim i za ručno graviranje. Nudim uslugu ručnog pisanja kartica s imenima gostiju, na ogledalima ispisujem natpise kao što su raspored sjedenja ili welcome natpis, graviram parfeme, čaše, boce... Osim toga ispisujem/oslikavam traper jakne, izrađujem postere s motivirajućim i inspirirajućim porukama, a za one koji žele naučiti ovu prekrasnu umjetnost održavam i radionice moderne kaligrafije.

Sanja Tot

Tražite li poslovni poklon ili poklon dragoj osobi u Nishi možete pronaći originalan poklon. Nisha proizvodi su ručno izrađeni od najboljih materijala i od visoko kvalitetnog recikliranog papira i svaki možemo izraditi s personaliziranim koricama. Pri izradi pazimo na svaki detalj i držimo se visokih standarda kvalitete u svakom koraku procesa izrade. 

Andrea Perković

Multipotencijalistica koja je svoju strast pronašla u online poslovanju. Od 2014.godine pomažem poduzetnicama da se uhvate u koštac s online svijetom i svoje poslovanje podignu na višu razinu. Uz to Također izrađujem i svijeće koje će vam pomoći da se u svojem domu osjećate kao kraljica. 🙂

Branka Kurelić

Handmade proizvodi za bebe, djecu, žene (platneni ulošci, blazinice za lice i sl.) i knjigoljupce (pidžamice za knjige)

Jelena Šebešćen Lucić

Nudim usluge intuitivnog coachinga i edukacije na temu intuitivnog poslovanja. Osmišljavam i oslikavam personalizirane poklone za svaku priliku.

Petra Švelec

Nudim vam prirodni plastelin i ekološki prihvatljive setove za igru koji mogu vašem dijetetu pomoći da se samostalno igra i razvija kreativnost. Na društvenim mrežama dijelim ideje kako uz malo truda unaprijediti dječju igru za njihov optimalni razvoj. Mogu pomoći ako trebate orginalan poklon za neko mlađe dijete.

Merlina Šnajder

Naš obrt za šivanje i personalizaciju nudi širok raspon proizvoda, uključujući torbe, ruksake, cekere i druge modne dodatke. Sami šivamo kvalitetne torbe i dodatno ih personaliziramo strojnim vezom. Naš moto je: ""Bit priče je stvari učiniti trajnijima"" Zbog toga smo posvećeni stvaranju kvalitetnih proizvoda koji su istovremeno i praktični. Platnena torba ne treba biti samo reklamna, u suradnji s nama možete izraziti svoj stil i poslati poruku.

Ana Karabatić

Proizvodim mirisne, ugodne koži i vizualno zanimljive sapune.Takve sapune često poklanaju poslovnim partnerima, gostima apartmana i vjenčanja. Održavam radionice izrade sapuna hladnim postupkom. Sve o sapunima generalno 🙂

Irena Vučinić Ševarika

Dizajnerskim nakitom uljepšavamo ženske živote od 2010. U stvaranju vjenčanih dodataka uvijek polazimo od ideje da se svaka žena ima pravo na dan vjenčanja osjećati posebno. Volimo detalje zbog kojih će vjenčane frizure izgledati neodoljivo i omogućiti svakoj mladenki da zablista na najuzbudljiviji dan u životu. U svojim kolekcijama kombiniramo različite materijale, od Swarovski kristala, riječnih bisera, metala i keramike tvoreći pravu cvjetnu čaroliju. Svaki komad u kolekciji može se prilagoditi vama, vašoj vjenčanici i svadbenoj frizuri.

Danijela Ninić

Cvjetni Put, prvi Hrvatski studio za prešanje vjenčanih buketa te izradu slika od prešanog cvijeća. Moja vječna inspiracija je priroda oko nas. Za prešanje cvijeća koristim isključivo tradicionalne drvene preše jer smatram da prirodu ne treba požurivati. Ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim cvjetnim poklonom ili želite sačuvati svoje cvijeće zauvijek, poput svog vjenčanog buketa obratite mi se s povjerenjem da ga sačuvam za Vas.

Sanja Mandir

Izrađujem personalizirane heklane igračke i modne dodatke za malene i ponešto i za velike. Vodim YouTube kanal sa edukativnim sadržajem na temu heklanja i pletenja. Vodim radionice osnova heklanja uživo i online te zoom konzultacije. Moja misija je učiniti vam slobone trenutke posebnima uz otkrivanje radosti u stvaranju vlastitim rukama tehnikama heklanja i pletenja.

Andrea Božić

Izrađujem nakit od polimerne gline, rođendanske kompletiće za djecu, ukrašavanje majica i bodija, šivanje personaliziranih jastuka, torbica za kindle, predmeta od kože, suvenira itd.

Ana Kulaš Kamber

Vlasnica obrta Zbrka zdola i kreativka koja uveseljava divne ljude personaliziranim poklonima kao što su makrame portreti, ručno fotošopirane fotografije vezom i prigodne dekoracije. Izrađujem i vlastiti online magazin Zbrka zdola za sve kreativce i one koji to žele postati.

Danijela Drožđan

Izrađujem unikatne naušnice i predmete za uređenje interijera. Svaki komad je unikatan, izrađen s pažnjom i ljubavi, od biranih materijala i s ciljem da usreći zaljubljenice u nakit i interijer.

Dora Trogrlić

Umjetnica i sretna vlasnica Petit studija. Nakon završenog studija novinarstva, nikako se nisam vidjela kako sjedim u agenciji 9-5, pa sad sjedim u svom Petit studiju po cijeli dan ako treba, radeći sve stvari koje volim. Iako ste moj glas možda čuli u nekom crtiću, nečijoj pjesmi ili pak reklami, ja sam onaj prijatelj zbog kojeg će svi drugi uvijek imati odlične fotografije. Od malih nogu trčim s kamerom i hvatam osmijehe, a sad to i profesionalno radim fokusirajući se na portretnu, product & lifestyle fotografiju. Teški sam perfekcionist, tako da neću dopustiti da tvoj Instagram ne izgleda najbolje moguće, a uz dobru mjuzu na snimanju odlična atmosfera je zagarantirana.

Željka Šafran

Po zanimanju sam konstruktor odjeće, i nudim uslugu konstrukcije i izrade custom made odjeće, također razvijam modni brend premiumženske i dječje odjeće MINAMI

Matea Terlević

Izrađujem proizvode od epoxy smole. U ponudi imam nakit, satove, slike i manje proizvode (magnetići i privjesci za ključeve). Tematika je morska; osim smole koristim školjke, kamenčiće i pijesak. Proizvodi su prikladni za uređenje doma, turističkih apartmana, vila i soba, kao pokloni gostima. Nudim i proizvode suvenirnicama, surađujem s dizajnerima interijera.  

Silvia Kranjec Gajić

Dizajnerica odjece i tekstila koja istražuje,educira i nudi ženama održivu verziju odjeće koja je bojana i eko-printana iskljucivo biljkama te biljnim pigmentima. Stvarajući kolekcije od organskih tkanina, sa low tox i zero waste medodama rada, stvaram svoj brand održive i spore mode.

Jelena Martinović

Akademska sam slikarica koja inspiraciju crpi iz prirode. Slikam slike i oslikavam zidove (murale) i time unosim pozitivnu energiju i umjetnost u vas prostor. Otvorena sam za sve vidove suradnje.

Maja Jasika Cvek

Odgajatelj po struci, kreativac u duši! Uživam sjediti satima i udubiti se u izradu personaliziranih imena od žice i konca, pletenih duga i raznih drugih proizvoda koje predstavljam pod svojim brendom "namaro". Ako tražite poklon ili dekor izrađen posebno za vas i vaše najdraže i volite ručni rad, stojim na raspolaganju za upite i izradu!

Sabina Čanić

Umjetnica sam koja slika realistične ženske portrete povezane sa prirodom u 7 različitih faza, sa 7 različitih materijala, kako bi dobila 7 različitih lica iste žene. Slikam ih sa tušem, čajem, kišnicom, crnim vinom, zlatnim listićima, posca pen i grafitnom olovkom. Osijećam neraskidivu povezanost sa prirodom, te ju pokušavam integrirati u svoje radove koristeći pritom elemente Svete geometrije, Fibonaccijeve spirale i fraktala. Pomoću kreativne energije unosim radost stvaranja u vaše domove i poslovne prostore.

Laura Rainbow

Stvaram i prodajem umjetničku keramiku, te vodim radionice i tečajeve keramike za odrasle. Drevna znanja alternativnih paljenja keramike pretačem u originalne keramičke darove pogodne za svaku priliku. Ručno rađene, stilizirane keramičke Ptici sreće nastaju sinergijom zemlje, zraka, vatre i vode. Ovdje su da nas podsjete koliko su nam za sreću važni sloboda i mir. Izvrstan poklon najdražoj osobi. Za one koji već imaju sve, najbolji je poklon iskustvo rada s glinom.

Ida Jakovac

Socijalna radnica sam, veliki ljubitelj svih kreativnih oblika izražavanja, prirode, životinja, ljudi i pokreta. Edukantica sam Gestalt psihoterapije (završenog formalnog dijela obrazovanja) sa dozvolom za rad uz superviziju. Umjetnica sam je moj glavni oblik izražavanja likovna umjetnost. Motivi - ljudski portreti, životinje i apstrakcija. Glavne tehnike su akvarel na papiru i akril na platnu. Moje ilustracije i djela na platnu dostupna su na instagramu. Moguće je odabrati već postojeća djela koja su spremna za novi dom ili javiti se oko dogovora za naruđbu određenog motiva.

Tamara Rakitić

Izrađujem unikatne naušnice koje ne vole biti u kutijici za nakit.

Marta Vučković

Magistra sam primijenjenih umjetnosti specijalizirana za grafiku. Izrađujem tradicionalne i digitalne ilustracije, grafike i slike. Zadovoljstvo mi je raditi grafička rješenja po mjeri klijenta: logo dizajn s malom knjigom standarda, dizajne naslovnica, vizitke, letke, i sl. Također, nudim uslugu stručnih individualnih konzultacija na kojima s klijentom analiziram i usavršavam postojeći dizajn. Uz moju pomoć možete doraditi postojeći logo, analizirati i napraviti novi plan za dizajn Instagram vizuala, pronaći savršenu paletu boja ili riješiti neki drugi dizajnerski problem.

Jana Blažević

Radim poklone i poklon pakete po narudžbi. Većinom su mi suradnici manji hrvatski proizvođači. I radim poklone za sve prigode.

Eva Ivančić

Sestre Marija i Eva koje koje su zaplovile u poduzetničke vode izradom dugotrajnih biljnih terarija pod brendom Terrabotanika. Biljni terariji sobne biljke su složene u staklenke, te zatvorene i pogodne za one kojima biljke baš i ne uspijevaju jer se ne moraju često zalijevati. Unutar staklenke stvara se pravi mali ekosustav-uz pomoć sunčeve svjetlosti vlaga isparava iz listova i stvara se kondenzacija, koja se vraća natrag u zemlju. Odlična su varijanta za one koji nemaju vremena, volje ili znanja za brigu o biljkama, a žele unijeti zeleni dekor u svoj životni ili radni prostor. Izrađujemo terarije po narudžbi, a najčešće su to za poklone za razne prigode, te za zahvalnice za vjenčanja.

Dalija Herenčić

Vlasnica i katica za sve paušalnog obrta Dalija Design, bavim se dizajnom, tiskom i prodajom planera, kalendara, rokovnika, te izradom nakita od kristala.

Monika Bakalović

Kreativna i radoznala duša. Umjetnica/bossica sam, volim sve aspekte svojeg posla osim hendlanja društvenih mreža, a tu sam da Vam pomognem osmisliti savršen poklon za Vaše najmilije u vidu digitalnih ilustracija ili karikatura, u potpunosti personaliziranih i unikatnih 😉 🎂🎁💍 Mini karikature mogu biti odličan poklon za Vaše klijente, posebice na kongresima.🌐 Bavim se i kreiranjem pozivnica i zahvalnica za vjenčanje.🎊

Ivana Stojić

Imam 36 godina, diplomirala sam turizam i marketing i trenutno radim u struci. Cijeli život sam bila kreativna ali nakon godina provedenih u turizmu shvatila sam da sam izgubila veliki dio sebe. Odlučila sam ponovno pronaci taj kreativni dio te sam prije godinu dana pokrenula vlastiti posao izrade prirodnih mirisnih svijeća i voskova od voska kokosa i repice.

Natalija Borčić

Puls hobby&art store smjestio se u zagrebačkom shopping centru King Cross. U Pulsu možete pronaći sve za kreativce i artiste i one koji će to tek postati 😉 NB HOBBY&ART je produžena ruka Pulsa - web shop za sve one koji nisu u Zagrebu, a vole kreativnost! Odnedavno u našoj ponudi nalaze se i drvene igračke za djecu.

Tina Dunjić Messmer

Zaigranka i znatiželjka koja već preko 12 godina radi u turizmu kao turistička vodička i pratiteljica za anglofone i frankofone goste po Zagrebu i Hrvatskoj. Paralelno s turizmom polako razvijam (igram se 🙂 svoj brand modnih dodataka LaLoba. Pored ostaloga, profesorica sam francuskog jezika, kulturna menadžerica, plesačica flamenca i amaterka fotografije. Živim i radim u Zagrebu i kud me put nanese.

Ana Šparavec

Diplomirani sam grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom rada u grafičkom dizajnu i marketingu. Moja strast je oduvijek bila umjetnost i razni načini kombiniranja s dizajnom, te svakom projektu pristupam puna inspiracije i kreativne energije. Godine iskustva na poziciji grafičkog dizajnera, edukacijska pozadina (Magistra/inženjerka grafičke tehnologije, smjer: Dizajn grafičkih proizvoda, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet), te kreativno izražavanje od malih nogu mi daju jedinstvene vještine koje koristim za pristup i ostvarenje svakog Vašeg projekta. Nudim usluge ilustracija po narudžbi, obiteljski portreti, digitalne ilustracije i akvarel slike.

Višnja Damjanović

Izrađujem 3D ilustracije quilling tehnikom. Najviše uživam u izradi loga(logotip) neke firme, obrta, za apartmane....ali i sve drugo. Personalizirane slike su trajna uspomena, na lijep i poseban, drugačiji način, može krasiti vaš ured, stan, apartman....ili obradovati dragu osobu.

Ilijana Ljubić

Izrađujem nakit koji predstavlja utjelovljenje duha žene, osim donošenja ljepote, svrha ovog "izlaska" jest stvaranje prostora za osnaživanje i progovaranje o nužnosti reguliranog živčanog sustava - osnovi našeg životnog iskustva. Kao osoba s visokoosjetljivim živčanim sustavom put stabilizacije je bio prirodan /jedini/ izbor - kako bi povećala kvalitetu života. 

Maja Stipetić

Po struci sam magistra ekonomije s afinitetima prema poduzetništvu, marketingu i grafičkom dizajnu. Vodim obrt u kojem se bavim dizajnom vizuala i tiskom istih na keramičke šalice i lončiće, a u ponudi su i platneni i drugi proizvodi koji se svi proizvode po narudžbi i u dogovoru s kupcima.

Ivana Castellano

Ilustratorica i grafička dizajnerica iz Argentine. Moje područje stručnosti su digitalne ilustracije i vizualni identitet. Uglavnom me zanimaju edukativni, znanstveni, kulturni i održivi projekti. Nudim usluge grafičkog dizajna i ilustracija, izrada logotipa, vizualnog identiteta, raznih marketinških materijala i ostalih grafičkih usluga. Usluge ilustracija po narudžbi, obiteljski portreti, digitalne ilustracije i akvarel slike.

Željka Bartolić

Uz posao, legalizirala sam svoju ljubav prema rukotvorinama... Nadine Želje je obrt za izradu suvenira, ukrasnih dekoracija, heklanih predmeta, vijenaca za vrata, advenskih vijenaca... Tražite unikatan poklon javite se!

Kristina Kupčić

Izrađujem personalizirane poklone za razne prilike, unikatne drvene poklon kutije, drvene kućice kasice, poklon paketiće od raznih rukotvorina i personaliziranih sadržaja. Također izrađujem cvjetne dekoracije za dom i ured, vjenčiće sa personaliziranim natpisima i cvijećem po želji. Ujedno vršim i uslugu tiska na šalice koje mogu biti dio poklon paketića, za privatne i poslovne svrhe: poklon klijentima, dječji darovi, te za daljnju prodaju.

Marina Drmić

Pozdrav Bossice, ja sam Marina, rekla bih prije svega majka dvoje predivne djece, a zatim Croupier u Casinu. Kako bih više vremena provodila kući, a manje na poslu, odlučila sam svoj hobi pretvoriti u posao. Bavim se izradom dekorativnih i mirisnih svijeća od sojinog voska. Svaka je izrađena s ljubavlju i pažnjom. Moj moto je lijepo ili nikako.

Irena Antolak

Izrađujem slike tehnikom točkanja i vodim radionicu Slikanje Točkanjem_Dot Art. Uz slike u ponudi imam i ručno rađene vaze od gipsa oslikane tehnikom točkanja, te drveni nakit također oslikan točkicama. Pronađi nešto za sebe na mojim stranicama ili mi se javi porukom za narudžbu po želji.

Ana-Marija Pavić

Vlasnica sam obrta QuiltAna za izradu unikatnih dekoracija za dom Patchwork i Quilting tehnikom. Izrađujem unikatne, personalizirane prekrivače - Quilt, zidne, stolne i podne dekoracije od tekstila i razne druge predmete od tekstila. Osim toga pružam i uslugu tiska na tekstil kao i uslugu dekorativnog prošivanja - Quilting. Također držim i Tečaj Patchworka i Quiltinga za početnike te radionice raznih tehnika izrade Patchworka.

Branka Pupačić

Bavim se izradom uglavnom uporabnih predmeta od keramike i nakita od keramike

Kristina Šimon Starčević

Volim slikati, ponekad slike darujem, ponekad prodam. Radim portrete.

Slavica Ćosić

Moja ljubav je izrada nakita od metala ( bakar, mjed, u bliskoj budućnosti se nadam srebru) i poludragog kamenja. Dizajnom volim "šetati" : od inspiracije prirodom, florom i faunom, preko personaliziranih komada gdje zajednički osmislimo poklon za vašu najdražu šogi, frendicu ili učiteljicu/tetu u vrtiću) pa sve do jednostavnih komada koji govore sami za sebe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More