Zašto volim Tildu, platformu za izradu web stranica

by Vaše Priče
567 views

Možda ne toliko nova, u Hrvatskoj tek u zamahu, no u svijetu vlada web dizajnom – njeno veličanstvo Tilda

Ok, a što je to Tilda? To je ukratko platforma koja omogućuje izradu : web stranice, web shopa, landing stranice, bloga, e-mail kampanje ili čak tečaja bez koda i plug in

Zašto je tako genijalna, što ju čini drugačijom i koje su njene prednosti pročitajte u nastavku.

Jednostavnost korištenja: Jedna od najvećih prednosti Tilde jest njezina jednostavnost korištenja. Tilda omogućuje stvaranje izuzetno profesionalne i estetski privlačne web stranice s drag & drop sučeljem.

Vizualni dizajn: Tilda nudi široku paletu modernih i suvremenih dizajnerskih predložaka koji su vizualno atraktivni i prilagodljivi. Svaki element i blok na stranici moguće je prilagoditi, mijenjati boje, veličinu, fontove i stilove. Ova fleksibilnost omogućuje vam da svoju web stranicu prilagodite svojoj želji i brendu. A za posebne želje i potrebe tu je Zero blok, za dizajn od nule, te integraciju iz Figme.

Responzivnost: Svi predlošci i blokovi u Tildi su optimizirani za mobilne uređaje. To znači da će vaša web stranica izgledati sjajno i na desktopu, tabletu ili na mobilnom telefonu. Responzivni dizajn je danas presudan faktor, budući da većina ljudi koristi mobilne uređaje za surfanje internetom.

Integracije i funkcionalnosti: Tilda omogućuje integraciju s raznim alatima i platformama koje koristite za marketing, analizu podataka i druge svrhe. Možete lako dodati kontakt obrasce, e-mail pretplatne obrasce, interaktivne elemente, blogove i još mnogo toga. Također podržava integraciju s popularnim platformama za e-trgovinu, kao što su Shopify i WooCommerce. 

A posebna je čar izrada web shopa, suvremenog dizajna i tehnički funkcionalan sa svim oblicima plaćanja.

Brzina i sigurnost: Tilda se ponosi brzinom učitavanja web stranica. Zahvaljujući njihovom naprednom CDN sustavu (Content Delivery Network), vaša web stranica bit će brza i dostupna na globalnoj razini. Tilda je cloud-based platforma, što znači da se vaše stranice hostingiraju na njihovim serverima. 

Također, Tilda preuzima odgovornost za sigurnost vaše stranice, uključujući redovite sigurnosne nadogradnje i zaštitu od hakiranja.

Integracije i održavanje: Tilda ima ugrađene integracije s popularnim alatima poput Google Analyticsa, MailChimpa, Facebook Pixela i drugih. Ovo vam olakšava praćenje statistika i analitiku, kao i upravljanje marketinškim kampanjama. Tilda također automatski ažurira svoju platformu, te nema potrebe za ručnim održavanjem ili instaliranjem nadogradnji.

Sve ove karakteristike zajedno čine Tildu iznimno genijalnom platformom za izgradnju web stranica. Ne samo da je intuitivna i lako prilagodljiva, već također daje vrhunski doživljaj i moderni izgled te otvara vaš put u digitalni svijet.

Imate li pitanja ili nedoumica oko web stranice, landing stranice ili web shopa, rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja, pišite mi na mail flamingo.digita.design@gmail.com ili saznajte više o mom radu na  https://www.instagram.com/flamingo.digital.design/ .

Ja sam Anita Podobnik, supruga, 3x mama, “friška”  poduzetnica sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i marketingu, koja je odlučila napustiti korporativni svijet i krenuti u svoju poduzetničku priču. Želim pomoći malim i srednjim poduzetnicima da digitaliziraju svoje poslovanje i pripreme se za budućnost.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More