Besplatni tečaj: Kako privući svojih prvih 100 idealnih kupaca?

by Nela Kačmarčik-Maduna
859 views

Prvi koraci do idealnih kupaca za svaku bossicu mogu biti presudni. Nekad će to biti pitanje sreće, često će biti puno neizvjesnosti, ali jedno je sigurno – strah pomiješan sa uzbuđenjem postaje sastavni dio života poduzetnice.

Možda si upravo upisala ili planiraš započeti tečaj digitalnog marketinga ili su te savjetovali da objavljuješ na društvenim mrežama. Nekon par mjeseci razočarenja, možda straha, prvih hejtera ili negativnih recenzija – osjetiš da je vrijeme da ozbiljno uspostaviš stabilan sistem privlačenja novih klijenata.

Frustrirajuće je, znam!

Svaka bossica je sigurno preplavljena savjetima  o prodaji

Oni iskusniji oko tebe pokušavaju te naučiti svoje recepte kako povećati prodaju, ali kome prodavati i kako uopće privući bilo kakve kupce…

….kad nisi vidljiva i kad za tebe ni  ne znaju?!

I što je još gore, ako misliš da ti treba “VELIKA publika” ili “jak PR” prije nego što počeneš prodavati, koliko dugo zapravo možeš izdržati radeći besplatno dok si “sama sebi šefica”?

Ali pazi! Znam da gledaš marketinške gurue sa njihovim kampanjama i tisućama pratitelja. Lako je usporediti se s njima i osjećati se obeshrabreno. (znam to iz vlastitog iskustva!)

Međutim, što ako ti kažem da sve što ti treba da KONAČNO započneš je tvojih PRVIH 100 zainteresiranih kupaca?

Možda ne zvuči kao puno, ali jesi li ikad vidjela 100 ljudi u jednoj prostoriji?

Kad privučeš 100 PRAVIH potencijalnih klijenata, to je sve što ti treba da pokreneš svoj posao i kreneš!

Inače, kako ti je do sad fokusiranje na velike, nerealne ciljeve pomagalo? Ne baš, zar ne?

Dakle, što će ti pomoći?!

Kad bi imala smjernice i plan, korak-po-korak, za privlačenje tvojih PRVIH 100 potencijalnih kupaca kako bi mogla ostvariti svoju PRVU PRODAJU! To je upravo ono što možeš pronaći u  NOVOM mini-tečaju s 14 videa: Tvojih Prvih 100 Leadova!

…i ovih dana je ovaj tečaj koji inače košta 197 dolara u ponudi POTPUNO BESPLATNO!

Unutar ovog treninga, otkrit ćeš zašto “tradicionalne strategije za mailing liste” VIŠE NISU PRAVO RJEŠENJE, i samo ti uzimaju mjesece, u kojima ćeš kreirati hrpu besplatnog sadržaja koji nitko nikada ne vidi, ili još gore, privlačiš leadove koji nikada ne kupuju OD TEBE.

Ako želiš brzo pokrenuti svoj posao, i već znaš da tvojih PRVIH 100 leadova potpuno mijenja budućnost tvog poslovanja, I želiš znati kako to učiniti NA PRAVI NAČIN, klikni na poveznicu da se registriraš za ovaj BESPLATNI MINI-TEČAJ!

P.S. Ako budeš trebala pomoć da primijeniš savjete na svom primjeru i na našem tržištu, javi mi se!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More