Prva konferencija o virtualnim asistentima – Zagreb

by Klara Frančišković

Kada bi vam danas netko rekao da se vaš san o radu kao virtualni asistent može ostvariti i prije nego što ste mislili, što biste odmah pomislili: „ Gdje se moram javiti?“

Ne, ovdje nije u pitanju prodaja, niti set noževa koji ćete dobiti uz kupnju. Ovo je poziv da dođete na 1. konferenciju o virtualnim asistentima, koja će se održati 21.10.2022. u HUB365 u Zagrebu.

Virtualna asistencija postaje zanimljivija sve većem broju žena i muškaraca, kao dodatni ili primarni izvor zarade.

Unazad 3 godine pojam „virtualni asistent“ u Hrvatskoj je bio gotovo nepoznanica. Danas, u istraživanju provedenom od strane Go2Human huba krajem prošle godine, virtualnom se asistencijom bavi više od 200 ljudi, i taj broj svakim danom raste.

Prije 3 mjeseca rodila se ideja da se okupe upravo virtualni asistenti na konferenciji koja će im približiti ovaj svijet iz pogleda virtualnih asistenata i klijenata koji koriste njihove usluge.

3 razloga zašto prisustvovati konferenciji

Ovo nije klasična konferencija  na koju vas je poslala kompanija u kojoj radite, i gdje jedva čekati pauzu za kavu ili ručak, ali vam se čini da predavač ima još sigurno 20 slajdova do pauze. Zato smo izdvojili 3 najvažnija razloga zašto ćete imati benefite od prisustva konferenciji.

Upoznavanje/networking

Kao virtualnim asistentima nedostaje nam druženje sa stvarnim ljudima. Ljudima kojima možemo stisnuti ruku, popričati, nasmijati se uz kavu/sok, ma i pivu ili dvije. Ovo je idealna prilika upravo za nova upoznavanja, ili stisak ruke s osobama koje pratite na društvenim mrežama. I to nisu samo virtualni asistenti, već i poduzetnici koji koriste ili razmišljaju o korištenju usluga virtualnih asistenata.

Nove ideje/mogućnosti

Iz vlastitog iskustva mogu vam reći da svako predavanje koje poslušate dati će vam nove ideje i mogućnosti, koje su vam izmicale. Dovoljno je da se među 130 prisutnih pronađe samo jedna osoba s kojom ćete moći popričati o mogućnostima kojih možda niste ni svjesni – bilo kroz razvoj osobnog brandinga ili postavljanja cijena svojih usluga.

Pitajte jasno i glasno – nemojte otići praznog papira i glave!

Ne, ne mora vas biti strah! Nitko vam neće brojati koliko ste pitanja postavili, niti će se za to dijeliti nagrade. Pitanja možete postaviti i jasno i tiho, u pauzama za kavu ili ručak. U svijetu asistenata niste sami. Svi smo kolege, koje ponekad muče slični ili isti problemi. Zato je konferencija dobra prilika da dođete s pitanjima koja vas muče, poslušate što kolege virtualni asistenti i predavači imaju za reći i savjete koje možete dobiti od njih.

No, dobro postoji još nekoliko razloga zašto je dobro doći, ali neke smo ostavili kao iznenađenje kada ušetate u petak, 21.10.2022. Cjelokupan program konferencije možete pronaći OVDJE. Vjerujem da će vam popis predavača i kolega koji će podijeliti svoja znanja i iskustva izmamiti osmijeh na lice.

Pregledajte svoje kalendare, zaboravite na sve ostale obaveze ta dan i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.

Vrijeme leti, zato ne čekajte zadnji tren! I da, vidimo se na ‘ko?VA! uskoro!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More