Prva konferencija o virtualnim asistentima – Zagreb

by Klara Frančišković
597 views

Kada bi vam danas netko rekao da se vaš san o radu kao virtualni asistent može ostvariti i prije nego što ste mislili, što biste odmah pomislili: „ Gdje se moram javiti?“

Ne, ovdje nije u pitanju prodaja, niti set noževa koji ćete dobiti uz kupnju. Ovo je poziv da dođete na 1. konferenciju o virtualnim asistentima, koja će se održati 21.10.2022. u HUB365 u Zagrebu.

Virtualna asistencija postaje zanimljivija sve većem broju žena i muškaraca, kao dodatni ili primarni izvor zarade.

Unazad 3 godine pojam „virtualni asistent“ u Hrvatskoj je bio gotovo nepoznanica. Danas, u istraživanju provedenom od strane Go2Human huba krajem prošle godine, virtualnom se asistencijom bavi više od 200 ljudi, i taj broj svakim danom raste.

Prije 3 mjeseca rodila se ideja da se okupe upravo virtualni asistenti na konferenciji koja će im približiti ovaj svijet iz pogleda virtualnih asistenata i klijenata koji koriste njihove usluge.

3 razloga zašto prisustvovati konferenciji

Ovo nije klasična konferencija  na koju vas je poslala kompanija u kojoj radite, i gdje jedva čekati pauzu za kavu ili ručak, ali vam se čini da predavač ima još sigurno 20 slajdova do pauze. Zato smo izdvojili 3 najvažnija razloga zašto ćete imati benefite od prisustva konferenciji.

Upoznavanje/networking

Kao virtualnim asistentima nedostaje nam druženje sa stvarnim ljudima. Ljudima kojima možemo stisnuti ruku, popričati, nasmijati se uz kavu/sok, ma i pivu ili dvije. Ovo je idealna prilika upravo za nova upoznavanja, ili stisak ruke s osobama koje pratite na društvenim mrežama. I to nisu samo virtualni asistenti, već i poduzetnici koji koriste ili razmišljaju o korištenju usluga virtualnih asistenata.

Nove ideje/mogućnosti

Iz vlastitog iskustva mogu vam reći da svako predavanje koje poslušate dati će vam nove ideje i mogućnosti, koje su vam izmicale. Dovoljno je da se među 130 prisutnih pronađe samo jedna osoba s kojom ćete moći popričati o mogućnostima kojih možda niste ni svjesni – bilo kroz razvoj osobnog brandinga ili postavljanja cijena svojih usluga.

Pitajte jasno i glasno – nemojte otići praznog papira i glave!

Ne, ne mora vas biti strah! Nitko vam neće brojati koliko ste pitanja postavili, niti će se za to dijeliti nagrade. Pitanja možete postaviti i jasno i tiho, u pauzama za kavu ili ručak. U svijetu asistenata niste sami. Svi smo kolege, koje ponekad muče slični ili isti problemi. Zato je konferencija dobra prilika da dođete s pitanjima koja vas muče, poslušate što kolege virtualni asistenti i predavači imaju za reći i savjete koje možete dobiti od njih.

No, dobro postoji još nekoliko razloga zašto je dobro doći, ali neke smo ostavili kao iznenađenje kada ušetate u petak, 21.10.2022. Cjelokupan program konferencije možete pronaći OVDJE. Vjerujem da će vam popis predavača i kolega koji će podijeliti svoja znanja i iskustva izmamiti osmijeh na lice.

Pregledajte svoje kalendare, zaboravite na sve ostale obaveze ta dan i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.

Vrijeme leti, zato ne čekajte zadnji tren! I da, vidimo se na ‘ko?VA! uskoro!

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More