Besplatni mentorski program – kreće četvrti krug!

by Marina Biljak
besplatni mentorski program

Draga Be Your Own Boss ekipo,

napokon kreće i četvrti krug besplatnog mentorskog programa!

Mentorski program – sve što trebate znati!


U ovom jesenskom krugu možete birati između čak osam različitih mentorskih programa. Naše vrijedne mentorice pripremile su za vas neke nove i zanimljive teme poput “Tvoja kreativnost – kako je osloboditi ili bolje iskoristiti”, “Fotografija za početnike – Kako da vaše Instagram fotke izgledaju bolje”, “Kako organizirati svoju prvu radionicu” i “Kako započeti posao virtualnog asistenta”, ali tu su još uvijek i stari programi na kojima ćete puno toga naučiti kao što su “Pokretanje i održavanje društvenih mreža”, “Od ideje do poslovnog plana”, “Canva za Instagram” ili “Instagram marketing”. Kao što vidite – za svakog ima ponešto, bez obzira u kojem ste trenutno stadiju svog posla! Izaberite jednu (ili više) tema i odmah se prijavite!

Mentorski program je i ovaj put potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje u digitalnom marketingu i sličnim temama, ali i svim ženama koje se tek spremaju započeti svoj vlastiti posao. 

Kao i uvijek, možete se prijaviti na jedan od programa, ali i na sve, ukoliko mislite da bi vam to dobro došlo. Sve je dopušteno i jedino pravilo je da morate biti članice Be Your Own Boss grupe na Facebooku.

Sve što trebate napraviti je ispuniti Google formular i pričekati 25. listopada, kada će mentori izabrati osobe koje će mentorirati u ovom krugu. Nemojte se bojati prijava i smišljati izlike poput ‘Nemam vremena’. Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete, bez ikakvog pritiska! Nemojte preskakati ovakve prilike, jer ne možete izgubiti ništa a puno toga možete dobiti.

Ukoliko imate kakva dodatna pitanja – slobodno pošaljite poruku ili mail. Ako ovaj krug preskačete – podijelite formular sa svojim prijateljicama za koje mislite da bi im ovo baš trebalo.

I to je to! Sretno svima!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More