adaptacija stana

Adaptacija stana ne mora biti frustrirajući proces – stiže edukacija za dizajnere interijera, arhitekte i izvođače radova!

by PR tekst
200 views

Kozmetičke proizvode brenda Omotouch, naše talentirane Violete Beljić Kušić, imali ste priliku pronaći u svojim goodie bagovima i uvjerene smo da u njima već uživate, ali Violetina priča tu tek kreće. Osim što je vlasnica Omotoucha, Violeta je i arhitektica s više od 30 godina iskustva u projektiranju interijera. 

I sada to iskustvo želi podijeliti s drugima te olakšati procese adaptacije interijera svim uključenim stranama, a sve kreće od investitora – tvrtke ili privatne osobe. Educirati će, ističe nam Violeta, i dizajnere interijera, arhitekte te izvođače radova na opće zadovoljstvo i razvoj svih sudionika u važnoj partnerskoj kreaciji – kreaciji životnog prostora. 

“U ovim godinama, moj žar za istraživanjem i kreiranjem nije niti malo oslabio. Radionice su stvorene i zamišljene da vam olakšaju katkad frustrirajuć proces rekonstrukcije ili preuređenja vašeg interijera. Uz puno praktičnih primjera naučit ćete kako jasno definirati što očekivati od arhitekta, kako aktivno sudjelovati u svom projektu, odabrati pouzdane izvođače radova, razumjeti korake u procesu kako bi vaše iskustvo bilo što jednostavnije i ugodnije. Sva znanja i iskustva prikupljena kroz tri desetljeća aktivnog rada podijelit ću s vama, osiguravajući da dobijete konkretne savjete i praktične informacije koje će vam pomoći da vaš projekt teče glatko.” – ističe Violeta.

Violetina je misija osnaživanje i rast, a u prvom je planu boljitak investitora, osobe koja će prostor koristiti. “Cilj mi je pomoći investitoru. Investitor je možda tehnička riječ, ali s druge strane je uvijek čovjek, netko tko će prostor koristiti u neku svrhu. I on je zbilja u fokusu. 

Kroz edukaciju, naučit će kako jasno definirati ciljeve, budžet, očekivanja i efikasno komunicirati sa svim uključenim stranama.” – ističe Violeta koja i dizajnere interijera također želi educirati o fazama adaptacijskog procesa te ih povesti na put do funcionalnih, ugodnih, estetičnih rješenja. 

“U cijelom procesu ne smijemo zaboraviti izvođače radova. Njih ćemo upoznati s njihovim ključnim ulogama i odgovornostima unutar adaptacijskog procesa. Naglasak će biti na važnosti kvalitete izvedbe i adherenciji na dogovorene rokove, što je temelj za uspješnu realizaciju svakog projekta.” – kaže Violeta koja je radionicu zamislila kao veliki put do povezivanja i sjajnog korisničkog iskustva. 

S obzirom da adaptacija stanova ili kuća zna postati frustrirajući izazov i to znaju baš svi koji su na taj put ikada krenuli – Violetina misija je jasna. Podučiti, povezati, osigurati sinergiju iskustava i znanja kako može samo netko s tri desetljeća iskustva iza sebe. I baš zato pozivamo sve vas koje u životu čekaju adaptacije – olakšajte si život i usvojite vještinu čiji je ultimativni benefit – vaš sretniji dom.

Edukacija će se održati 7. travnja od 10 do 13 sati, u prostorijama Lively Pharma na adresi Velika cesta 99/ 1. kat, Novi Zagreb, ulaznice i detaljni kurikulum moguće je dobiti na mail info@interior-cerator.hr. Sve detalje događaja moguće je vidjeti  ovdje. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More