barbara podcast

18 Na Kavi s Bossicama | Barbara Maheshwari: Tržište je dovoljno veliko za sve

by Marina Biljak
206 views

Barbara Maheshwari poduzetnica je i konzultantica s bogatim međunarodnim iskustvom koja u svojoj agenciji “Remote Bob” spaja klijente s idealnim virtualnim asistentima.

U sklopu svog angažmana za američki brend “Founders Live”, organizira događaje u Hrvatskoj na kojima start-upovi imaju priliku natjecati se i dobiti financijsku podršku od investitora.

U najnovijoj epizodi podcasta “Kava s Bossicama”, Marina Biljak razgovara s Barbarom Maheshwari o važnosti gradnje uspješnog posla uz očuvanje zdravlja. Barbara ističe važnost odmora u modernoj radnoj etici, naglašavajući kako pravilan odmor doprinosi produktivnosti i dugoročnom uspjehu.

Barbara Maheshwari podijelila je s nama i svoje iskustvo kao osnivačica agencije za virtualne asistente Remote Bob, kroz koju nastoji povezati tvrtke s kvalificiranim virtualnim asistentima, s vizijom da u budućnosti dostigne milijunske prihode i proširi se na desetak gradova.

Teme koje smo obradile u epizodi: 

  • Prihvaćanje odgovornosti
  • Izazovi u pronalaženju pravog balansa između posla i privatnog života
  • Kako naše djetinjstvo utječe na percepciju rada i odmora
  • Prednosti angažiranja virtualnih asistenata
  • Važnost definiranih procedura i procesa za efikasno poslovanje

Barbaru možete pronaći: 
Website: ⁠https://www.barbaramaheshwari.com/
RemoteBob: ⁠https://www.remotebob.co.uk/⁠

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More