Višnja Željeznjak: Kako početi živjeti od svog znanja u Hrvatskoj

by Marina Biljak
533 views

Dobro došli u najnoviju epizodu podcasta “Na kavi s Bossicama”, u kojoj sam ugostila posebnu gošću Višnju Željeznjak, dugogodišnju poduzetnicu i stručnjakinju za digitalni marketing.


Višnja je pokretačica platforme za razvoj edukacijskog biznisa Eduza. Eduza pomaže edukatorima da žive od svog znanja tako što im daje podršku, znanje i softversku platformu za izgradnju osobnog brenda, promociju i prodaju edukacija. Eduza pomaže i poslovnim ljudima da napreduju u karijeri ili poslovanju tako što im omogućuje lakše otkrivanje praktičnih i kvalitetnih edukacija koje nude hrvatski stručnjaci.

Višnja Željeznjak ima 22+ godine prethodnog iskustva na području B2B digitalnog marketinga. U ovoj epizodi duboko ćemo zaroniti u teme kao što su značaj mentorstva, pravi pristup kreiranju i davanju besplatnog sadržaja, tehnike efektivnog pozicioniranja na društvenim mrežama, i neophodnost kontinuiteta u digitalnom svijetu. Osim toga, čut ćete priče iz Višnjine inspirativne karijere i najnovije inicijative – platforme Eduza, osmišljene da podrži male poduzetnike tijekom pandemije. Dotaknut ćemo se i osobnih iskustava o važnosti organizacije, delegiranju zadataka i radu s klijentima, kao i što to znači početi s pripremama za samozapošljavanje dok još uvijek radite za nekog drugog. Višnja dijeli svoje uvide o evoluciji digitalnog marketinga i kako je uspjela da se prilagodi promjenjivom poslovnom okruženju. Ova epizoda otkriva kako strast, upornost i pametno planiranje vode ka uspjehu i priznanju u poduzetničkom svijetu.

Teme koje smo obradile:
– Počeci u web dizajnu i prelazak na digitalni marketing
– Višnjine poslovne strategije i prilagođavanja poslovanja tijekom godina
– Višnjin sistem blokiranja vremena za organizaciju dnevnih i tjednih aktivnosti
– Prepoznavanje koristi besplatnog sadržaja za web stranice
– Pravilno pozicioniranje i promocija na društvenim mrežama
– Značaj mentorskih programa za razvoj poslovne ideje i testiranje tržišta
– Kreiranje platforme za Eduze kao podršku malim poduzetnicima

Višnja Željeznjak:
Website: https://www.eduza.hr/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/visnjazeljeznjak/

Poslušati nas možete i na:
Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9lNTU1NmM4MC9wb2RjYXN0L3Jzcw
Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/us/podcast/na-kavi-s-bossicama/id1695942155
Spotify: https://open.spotify.com/show/41qle973vgOjjBhAySMLNG

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More