19 Na Kavi s Bossicama | S Jelenom Ferk o vođenju obiteljskog posla i životnom balansu

by Marina Biljak
288 views

U novoj epizodi podcasta Na kavi s Bossicama, Jelena Ferk, vlasnica obiteljske tvrtke Jelmark i branda Bioandina, podijelila je s nama svoj poduzetnički put.

Jelena Ferk vlasnica je tvrtke Jelmark koja pod brendom Bioandina na tržište donosi premium dodatke prehrani. Jelena nije samo poslovna žena, majka i supruga već i strastvena zagovornica održivog života i zaštite okoliša. 

Otkrit ćemo kako je stvoren brend premium dodataka prehrani Bioandina s naglaskom na prirodne proizvode i ekološku osviještenost. Bioandina je brend premium dodataka prehrani visoke kvalitete koji sadrže ekstrakte biljaka koje su ekološki uzgojene te kombinacije vitamina. Ovo je jedini brend na hrvatskom tržištu koji ima termički obrađenu macu i po proizvodima koji sadrže biljku macu su i najpoznatiji. 

Razgovor je obuhvatio teme poput razvoja proizvoda prilagođenih potrebama tržišta, logistike nabave sirovina iz Perua te izazova u poslovanju poput organizacije proizvodnje i marketinga. Jelena je naglasila važnost timskog rada, suradnje s prodajnim predstavnicima i marketinškim timom te je istaknula važnost motiviranih i odgovornih suradnika.

Pandemija je, kao i svima, donijela nove izazove, te je Jelena s nama podijelila što je njima tad bilo najbitnije.

Pozivamo vas da poslušate cijelu epizodu i saznate o čemu smo još razgovarale!

Bioandina website:⁠ https://www.bioandina.hr/

10% popusta uz kod: BOSS10

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More