eva delač za uspjeh treba vremena

11 Na Kavi s Bossicama | Eva Delač: Za uspjeh treba vremena

by Marina Biljak
174 views

U današnjoj epizodi moja gošća je Eva Delač, magistra financijske i poslovne matematike s položenom grupom pedagoško-psiholoških i didaktičko-metodičkih predmeta, učiteljica s gotovo deset godina iskustva rada u školi, edukantica Nenasilne komunikacije po modelu Marshalla Rosenberga, završila je osnovni tečaj za medijatore u Hrvatskoj udruzi za mirenje, ljubiteljica je aromaterapije, prirode, voli učiti strane jezike. Prošla je i stručno osposobljavanje za dizajn i izradu web stranica u WordPressu. Svestrana Eva!

Razgovarale smo o Evinom putu, izazovima s kojima se susrela i kako je odlučila da je vrijeme da krene raditi sama. Podijelila je svoje strategije za suočavanje s neizvjesnošću u poduzetništvu i otkrila kako održava motivaciju u teškim trenucima. Pričale smo i o važnosti postavljanja pitanja i traženja pomoći od drugih.

Eva ističe kako je značajno imati mentora ili nekoga tko može pružiti podršku i dijeliti iskustva, kao i važnost povezivanja s drugim stručnjacima putem društvenih mreža i sudjelovanje u zajednicama koje su usmjerene na poduzetništvo.

“Moja misija je promijeniti svijet. Vjerujem da matematika može biti za svakoga i odlučna sam u tome da ti i dokažem. ????”

Teme o kojima smo pričale:

·  Iskustvo kao poduzetnica nakon godinu dana

·  Vjera u sebe i kreativnost u rješavanju problema

·  Odluka o napuštanju sigurnog posla

·  Važnost razgovora s ljudima koji razumiju vaše iskustvo

·  Nesebično dijeljenje iskustava i znanja za bolje rezultate

·  Potreba za zajednicom i iskrenom podrškom u usponima i padovima

Evu možete pronaći na:

·  Instagram: @eva_delac

·  Facebook stranica: Grmek

https://www.linkedin.com/in/eva-dela%C4%8D-2a137058?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More