kako postati virtualni asistent

16 Na Kavi s Bossicama | Klara Frančišković: Kako postati virtualni asistent

by Marina Biljak
327 views

Dobro došli u najnoviju epizodu podcasta “Na kavi s Bossicama”, u kojoj sam ugostila Klaru Frančišković.

Klara je vlasnica obrta Expertise, virtualna asistentica i savjetnica za korisničko iskustvo. Svoju uspješnu poduzetničku priču gradi više od 2 godine. Kao virtualna asistentica podrška je samozaposlenim, mikro i malim poduzetnicima s kojima gradi ne samo poslovni odnos, već skoro pa i prijateljski. Odnedavno svima koji žele postati virtualni asistenti nudi savjetovanje i podršku na samom početku njihove poduzetničke priče.

Razgovarale smo o Klarinoj inspirativnoj priči prijelaza iz korporativnog svijeta u onaj poduzetnički. Podijelila je svoje početne korake, izazove s kojima se suočila, i kako je pandemija utjecala na njen profesionalni razvoj. Također, spomenule smo i teme kao što su važnost izgradnje osobnog brenda, pružanja kvalitetnih usluga u odnosu na kvantitet i kako naći pravu nišu za sebe u ovoj sve popularnijoj profesiji.

Klara je podijelila svoje savjete i taktike koje su joj pomogle da izgradi uspješan posao i bude desna ruka svojim klijentima, a sve to dok balansira posao i privatni život.

Teme u ovoj epizodi:

  • Kako započeti karijeru virtualnog asistenta
  • Uloga LinkedIna i kvalitetnog sadržaja
  • Balansiranje poslovnog i privatnog života
  • Strah od specijalizacije i kako se istaknuti u mnoštvu virtualnih asistenata
  • Klarini savjeti za početnike i značaj podrške
  • Klarina iskustva s radom kao digitalni nomad

Klaru možete zapratiti na:

web: www.expertise.hr

LinkedIn: www.linkedin.com/in/klara-franciskovic

Instagram: https://www.instagram.com/klarafranciskovic/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More