21 Kako savladati strah i prepreke u kreativnom poslu | Tea Čizmek Mesarić

by Marina Biljak
108 views

Tea Čizmek Mesarić je pravnica po struci, čiji su profesionalni putevi uzeli neočekivani obrat kada je otkrila svoju strast prema poduzetništvu. Prije otprilike šest godina Tea je započela s pisanjem bloga, ne razmišljajući tada da bi to moglo postati njeno buduće zanimanje. S vremenom, motivirana primjerima drugih ljudi koji su svoje hobije pretvorili u profitabilne poslove, počela je ozbiljnije razmatrati tu mogućnost.

Iako se njezina pravnička karijera  činila sigurnom Tea je pronašla veće zadovoljstvo u novim izazovima koji su bili daleko od sudnica i zakona. Radila je u turizmu i drugim industrijama, ali želja za samostalnim poduhvatom se nije mogla ignorirati. Nakon pet godina razmišljanja i planiranja, uz paralelni rad u pravnom sektoru, Tea je napokon odlučila dati otkaz i posvetiti se vlastitom poslu.

Danas, Tea Čizmek Mesarić uživa u svom novom putu, kombinirajući svoje talente i strast prema novootkrivenom poduzetničkom zvanju. Njena priča je inspiracija mnogima koji teže pretvoriti svoje snove u stvarnost, bez obzira na prethodnu karijere ili obrazovanje.

Teme obrađene u epizodi: 

  • Iskustva i izazovi u karijeri
  • Strah i suočavanje s njim
  • Važnost grešaka i učenja
  • Balansiranje privatnog i poslovnog života
  • Značaj prilagođavanja i eksperimentiranja
  • Digitalni marketing i stvaranje sadržaja

Tea Čizmek Mesarić, copywriterica, fotografkinja, blogerica

“Prenosim priče putem fotografija, tekstova i reel videa. Moje klijentice su strastvene poduzetnice koje vole ulagati u sebe, žele napredak poslovanja te vole jednostavnost, profesionalnost i rezultate. Osim njih, fotografiram obitelji (trudnice, bebe i krštenja) te Food&Wine evente.”

Možete je pronaći na:

⁠https://www.instagram.com/mamika.tea/⁠

⁠https://web.facebook.com/mamika.tea⁠

⁠https://mamika.hr/⁠

Povežimo se na drugim kanalima:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More