10 Na kavi s Bossicama | Ana Butara

by Marina Biljak
415 views

U današnjoj epizodi moja gošća je Ana Butara, trenerica navika i njena je misija naučiti te kako da malim, svakodnevnim fokusiranim koracima koracima dođeš do svog velikog cilja.

Ana je i sama prošla svoj put transformacije. Ozbiljna ozlijeda noge zbog koje je počela vježbati, dovela je do korjenite promjene stila života i navika ali i velikih rezultata – tom je procesu smršavila 32 kg te prekinula 13 godina dugu vezu sa cigaretama.

Zahvaljujući promjenama navika, Ana je ostvarila svoje velike ciljeve i naučila jednu veliku i važnu lekciju – svaki dan je bitan, svaki dan se računa, i ako dovoljno dugo ustraješ, rezultat je neminovan.

Kroz 21-dnevne izazove, coaching program Nova Ti i individualan rad, Ana pomaže ženama s puno uloga da krenu stvarati nove, održive navike, i (p)ostanu dosljedne uz njenu podršku putem.
Dosad je pomogla više od 50 žena da konačno u svoju svakodnevicu uključe vrijeme za sebe, ali i počnu s onime što dugo žele, ali i dugo odgađaju – vježbanje, promjena prehrane, organizacija i planiranje (radnog) dana ali i redoviti self-care rituali.

Ako i ti razmišljaš o uvođenju novih navika i prije Nove godine – zaprati Anu na Instagramu (https://www.instagram.com/ana.butara/) i pošalji joj poruku u DM sadržaja „BYOB“ te osiguraj pristup Maloj školi dobrih navika kroz mjesec prosinac.

I na zaboravi – pravo vrijeme za promjenu je SAD. ????

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More