Nauči kako putovati jeftinije na konferenciji
osmišljenoj od putnika za putnike

by Lora Pleško
554 views

Ljubitelji putovanja imaju se čemu radovati – putnička konferencija Out Of Office koja okuplja naše poznate svjetske putnike održat će se u Zagrebu, 10. – 11. 3. 2023. u novootvorenim prostorima Wespa Business & Lounge-a.

Svrha konferencije je potaknuti ljude da više borave izvan kuće i ureda i da svoju energiju crpe iz savladavanja nepoznatih situacija na putovanjima ili iz opuštajućeg odmora u prirodi kako bi nakon povratka svježi mogli staloženije rješavati svoje svakodnevne zadatke.

– Želim čuti tuđa iskustva, tuđe priče, vidjeti kako oni putuju, kako se snalaze na putovanjima u nadi da ću naučiti nove informacije koje će zatim i meni pomoći u mojim budućim putovanjima. Puno ljudi ne kreće na putovanja jer smatra da je to jako skupo ili teško za organizirati ili se ne zna odlučiti kuda otići ili kako putovati s djecom – na sva ta pitanja se nadam da će odgovore dobiti na konferenciji, pogotovo u segmentu kako jeftinije putovati, i da će biti inspirirani krenuti na neki put. Ne radi se o tome da svi moraju putovati na drugi kraj svijeta. Srećom živimo u predivnoj zemlji i Hrvatska zaista ima jako puno toga za ponuditi – baš svaki kraj ima nešto posebno i vrijedno istraživanja – ispričala nam je Lora Pleško, jedna od organizatorica konferencije.

Na konferenciji ćete dobiti pregršt informacija i ideja kako i gdje putovati, čuti priče iz različitih kutaka svijeta te imati priliku razmijeniti iskustva s istomišljenicima. Oni koji žele putovati, ali imaju određene kočnice otkuda krenuti, moći će se motivirati predavanjima poput kako jeftinije putovati ili posjetiti američke nacionalne parkove, dok će onima iskusnijima biti zanimljivo saznati kako trekkati po džungli ili putovati kamperom.

Ranko Ilić, direktor Zračne luke Zagreb, otkrit će nam neke tajne avionskog putovanja, a kompletan program i predavače možete pogledati na službenoj stranici konferencije i Instagram profilu Out of Office.

Konferenciju će voditi Ida Prester, a key speaker je Krešimir Sučević Međeral, širokoj javnosti poznat kao lovac iz Potjere, ali i veliki strastveni putnik. Ne sumnjamo da će se za svakoga naći ponešto te da će svi posjetitelji nedvojbeno otići kući s velikim
brojem novih saznanja, inspirirani za svoje sljedeće putovanje. Za dobru zabavu tu je i putnički kviz Morane Zibar na kojem će posjetitelji, osim lagane provjere znanja, imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Uz kviz, tu će biti još nekoliko zabavnih kutaka, a o čemu se radi, najbolje da provjerite na licu mjesta. Ulaznice su u prodaji na Entriju a za Bossice je pripremljen i poseban popust. Do 28.2. uz kod BOSSICE25 dobijete 25% popusta na svoju kartu!

out of office konferencija

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More