Tea Prga Kovačević – financijska i poslovna savjetnica

by Vaše Priče
tea prga kovačević

Moje ime je Tea Prga Kovačević i po struci sam magistrica ekonomije. 

Nakon gotovo 15 godina rada u bankarskom i privatnom sektoru, odlučila krenuti u privatne vode i osnovala obrt za poslovne usluge Deskbite consulting. 

Moja misija je pomagati poduzetnicima u realizaciji njihovih poslovnih ideja i projekata te osnažiti njihovu tržišnu poziciju i pomoći im da ostvare svoje poslovne ciljeve, bez obzira na veličinu.

Svojim klijentima pružam sljedeće usluge:

  • Savjetovanje pri apliciranju za kredite poslovnih banaka, HBOR-a i HAMAG Bicro-a
  • Izrada poslovnih planova i investicijskih studija za potrebe za ishođenje kredita ili dodjelu bespovratnih sredstava 
  • Savjetovanje i podrška poduzetnicima početnicima
  • Usluga izrade HZZ poslovnih planova za samozapošljavanje
  • Usluga virtualne asistencije poduzetnicima iz područja financija, računovodstva, administracije i ljudskih resursa po satu ili po sistemu tjednih i mjesečnih paketa

Iskustvo sam stekla dugogodišnjim radom u području financija i korporativnog bankarstva – u banci na poslovima financijskog savjetovanja, predlaganja i izrade kreditnih aplikacija u odjelu za srednja i velika poduzeća te kao voditeljica korporativnog financiranja u velikom proizvodnom poduzeću, gdje sam se bavila upravljanjem financijskim potrebama poduzeća, od kratkoročnih potreba za radnim kapitalom do financiranja velikih projekata.


Emocionalnu inteligenciju, kreativnost i upornost smatram svojim najvažnijim osobinama. Moja želja je pomoći malim poduzetnicima da ostvare svoje poslovne ciljeve, a moja najveća motivacija i pokretač je zadovoljan klijent.

Ovaj posao pruža mi ogromno profesionalno i privatno zadovoljstvo, jer mi omogućuje da se u potpunosti posvetim poslovima u kojima sam najbolja, a za moje klijente to znači imati pouzdanu i iskusnu financijsku i poslovnu savjetnicu, koja će uvijek dati malo više kako bi posao obavila na najbolji mogući način.

Klijentima jamčim kvalitetnu uslugu, povjerljivost podataka te savjet i podršku na njihovom poslovnom putu.

Kako sam i sama poduzetnica početnica, velika mi je želja pomoći ostalim hrabrim i odlučnim ženama koje su odlučile krenuti u poduzetničke vode.

Stoga sam odlučila svaki petak u periodu od 10:00-11:00 nuditi besplatne 15-minutne konzultacije članicama Be Your Own Boss grupe.

 Link za rezervaciju termina: https://calendly.com/deskbite/15min

Veselim se raditi s vama!

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More