Tea Prga Kovačević – financijska i poslovna savjetnica

by Vaše Priče
1.6K views

Moje ime je Tea Prga Kovačević i po struci sam magistrica ekonomije. 

Nakon gotovo 15 godina rada u bankarskom i privatnom sektoru, odlučila krenuti u privatne vode i osnovala obrt za poslovne usluge Deskbite consulting. 

Moja misija je pomagati poduzetnicima u realizaciji njihovih poslovnih ideja i projekata te osnažiti njihovu tržišnu poziciju i pomoći im da ostvare svoje poslovne ciljeve, bez obzira na veličinu.

Svojim klijentima pružam sljedeće usluge:

  • Savjetovanje pri apliciranju za kredite poslovnih banaka, HBOR-a i HAMAG Bicro-a
  • Izrada poslovnih planova i investicijskih studija za potrebe za ishođenje kredita ili dodjelu bespovratnih sredstava 
  • Savjetovanje i podrška poduzetnicima početnicima
  • Usluga izrade HZZ poslovnih planova za samozapošljavanje
  • Usluga virtualne asistencije poduzetnicima iz područja financija, računovodstva, administracije i ljudskih resursa po satu ili po sistemu tjednih i mjesečnih paketa

Iskustvo sam stekla dugogodišnjim radom u području financija i korporativnog bankarstva – u banci na poslovima financijskog savjetovanja, predlaganja i izrade kreditnih aplikacija u odjelu za srednja i velika poduzeća te kao voditeljica korporativnog financiranja u velikom proizvodnom poduzeću, gdje sam se bavila upravljanjem financijskim potrebama poduzeća, od kratkoročnih potreba za radnim kapitalom do financiranja velikih projekata.


Emocionalnu inteligenciju, kreativnost i upornost smatram svojim najvažnijim osobinama. Moja želja je pomoći malim poduzetnicima da ostvare svoje poslovne ciljeve, a moja najveća motivacija i pokretač je zadovoljan klijent.

Ovaj posao pruža mi ogromno profesionalno i privatno zadovoljstvo, jer mi omogućuje da se u potpunosti posvetim poslovima u kojima sam najbolja, a za moje klijente to znači imati pouzdanu i iskusnu financijsku i poslovnu savjetnicu, koja će uvijek dati malo više kako bi posao obavila na najbolji mogući način.

Klijentima jamčim kvalitetnu uslugu, povjerljivost podataka te savjet i podršku na njihovom poslovnom putu.

Kako sam i sama poduzetnica početnica, velika mi je želja pomoći ostalim hrabrim i odlučnim ženama koje su odlučile krenuti u poduzetničke vode.

Stoga sam odlučila svaki petak u periodu od 10:00-11:00 nuditi besplatne 15-minutne konzultacije članicama Be Your Own Boss grupe.

 Link za rezervaciju termina: https://calendly.com/deskbite/15min

Veselim se raditi s vama!

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More