veliko darivanje

Veliko Darivanje za 5.000 članica

by Marina Biljak
2.1K views

Drage sve,
stigla je i ta velika brojka od 5.000 članica. Puno prije nego što sam to očekivala. Hvala vam svima na pozivanju vaših prijateljica u grupu i na tome što svima pričate o nama 🙂
“Ne prođe dan a da ja nekom ne spomenem Be your own boss grupu!” – rekla mi je nedavno jedna od članica i to mi se baš urezalo u pamćenje!

Imali smo već brojna darivanja za puno manje brojke, pa često i bez razloga.

E pa kako bi svi skupa proslavili ovu veliku okruglu brojku, održat ćemo i jedno takvo veliko darivanje. Kad sam stavila poziv u grupu s pitanjem tko bi htio sudjelovati, očekivala sam maksimalno 20ak nagrada, no to se popelo na skoro 200. Wow! Ostavile ste me bez riječi i zahvalna sam što toliko dajete i pomažete jedna drugoj.

A sad – Veliko darivanje

Da dalje ne dužim…
Nagrade su brojne i raznolike – pronaći ćete tu brojne poslovne konzultacije, razne tretmane, haljine, torbice, postere, igre… pa čak i jedan dvodnevni odmor u Istri! Zvuči genijalno, zar ne?

Što trebate napraviti za sudjelovanje u velikom darivanju?
Poprilično je jednostavno. Popunite Google formu u nastavku teksta i izaberite nagrade koje vas zanimaju. Možete izabrati jednu, a možete i sve, ako se baš nikako ne možete odlučiti (potpuno vas razumijem!). Nakon toga napišite kako ste došle u Be your own boss Facebook grupu i što vam se ovdje najviše sviđa.

Možete li sudjelovati u darivanju ako i sami darujete nešto? Naravno!

I to je to! Sve što sad trebate napraviti je pričekati objavu dobitnica.

Veliko darivanje za 5 tisuća članica traje do 29. svibnja, do kraja dana, a dobitnice će biti objavljene u tjednu nakon toga.

Sretno svima!

Za one koji popunjavaju preko mobitela, ovdje je link: Google forma.

P.S. Sad smo podigli ljestvicu i pitanje je što ćemo napraviti za 10 tisuća. Putovanje u Amsterdam? 🙂
Pozovite svoje prijateljice u grupu i brzo smo i na toj brojci!

You may also like

3 comments

Anamaria Rieger May 23, 2022 - 3:55 pm

Za grupu sam saznala na Instagram profilu Supermame. Oduševila me pozitivna energija grupe. Međusobno povezivanje i nesebično davanje. Zbilja ogromna podrška i riznica znanja i za poduzetnice početnice i one koje su već neko vrijeme u poslu. Prekrasno je vidjeti toliko predivnih i inspirativnih priča na jednom mjestu. Vrlo je pozitivno okruženje iz kojeg se može puno naučiti i privatno a ne samo poslovno. Svaka čast Marina na angažmanu i energiji koju daješ u grupu. Sigurna sam da bez toga grupa ne bi bila to što je.

Anđelija May 25, 2022 - 3:56 am

Za grupz BYOB sam čula od moje drage prijateljice i saradnice Zvjezdane Vukić, ona me je i ubacila u grupu. Za sada najkvalitetnija ženska biznis grupa, sve pohvale!

Anita A.Turcin May 29, 2022 - 9:38 am

Draga prijateljica Andreja Krcmar mi je preporucila grupu, a najvise me fascinira energija koja se osjeca na stranicama -podrska i pomoc na svakon koraku!

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More