Veliko Darivanje za 5.000 članica

by Marina Biljak
veliko darivanje

Drage sve,
stigla je i ta velika brojka od 5.000 članica. Puno prije nego što sam to očekivala. Hvala vam svima na pozivanju vaših prijateljica u grupu i na tome što svima pričate o nama 🙂
“Ne prođe dan a da ja nekom ne spomenem Be your own boss grupu!” – rekla mi je nedavno jedna od članica i to mi se baš urezalo u pamćenje!

Imali smo već brojna darivanja za puno manje brojke, pa često i bez razloga.

E pa kako bi svi skupa proslavili ovu veliku okruglu brojku, održat ćemo i jedno takvo veliko darivanje. Kad sam stavila poziv u grupu s pitanjem tko bi htio sudjelovati, očekivala sam maksimalno 20ak nagrada, no to se popelo na skoro 200. Wow! Ostavile ste me bez riječi i zahvalna sam što toliko dajete i pomažete jedna drugoj.

A sad – Veliko darivanje

Da dalje ne dužim…
Nagrade su brojne i raznolike – pronaći ćete tu brojne poslovne konzultacije, razne tretmane, haljine, torbice, postere, igre… pa čak i jedan dvodnevni odmor u Istri! Zvuči genijalno, zar ne?

Što trebate napraviti za sudjelovanje u velikom darivanju?
Poprilično je jednostavno. Popunite Google formu u nastavku teksta i izaberite nagrade koje vas zanimaju. Možete izabrati jednu, a možete i sve, ako se baš nikako ne možete odlučiti (potpuno vas razumijem!). Nakon toga napišite kako ste došle u Be your own boss Facebook grupu i što vam se ovdje najviše sviđa.

Možete li sudjelovati u darivanju ako i sami darujete nešto? Naravno!

I to je to! Sve što sad trebate napraviti je pričekati objavu dobitnica.

Veliko darivanje za 5 tisuća članica traje do 29. svibnja, do kraja dana, a dobitnice će biti objavljene u tjednu nakon toga.

Sretno svima!

Za one koji popunjavaju preko mobitela, ovdje je link: Google forma.

P.S. Sad smo podigli ljestvicu i pitanje je što ćemo napraviti za 10 tisuća. Putovanje u Amsterdam? 🙂
Pozovite svoje prijateljice u grupu i brzo smo i na toj brojci!

You may also like

3 comments

Anamaria Rieger May 23, 2022 - 3:55 pm

Za grupu sam saznala na Instagram profilu Supermame. Oduševila me pozitivna energija grupe. Međusobno povezivanje i nesebično davanje. Zbilja ogromna podrška i riznica znanja i za poduzetnice početnice i one koje su već neko vrijeme u poslu. Prekrasno je vidjeti toliko predivnih i inspirativnih priča na jednom mjestu. Vrlo je pozitivno okruženje iz kojeg se može puno naučiti i privatno a ne samo poslovno. Svaka čast Marina na angažmanu i energiji koju daješ u grupu. Sigurna sam da bez toga grupa ne bi bila to što je.

Reply
Anđelija May 25, 2022 - 3:56 am

Za grupz BYOB sam čula od moje drage prijateljice i saradnice Zvjezdane Vukić, ona me je i ubacila u grupu. Za sada najkvalitetnija ženska biznis grupa, sve pohvale!

Reply
Anita A.Turcin May 29, 2022 - 9:38 am

Draga prijateljica Andreja Krcmar mi je preporucila grupu, a najvise me fascinira energija koja se osjeca na stranicama -podrska i pomoc na svakon koraku!

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More