Ivana Bičanić: CHIC EVOLUTION je projekt u kojem sam povezala svoj rad sa svojom svrhom

by PR tekst
199 views

Želim podijeliti sa svima vama, kako me je ova grupa i Marina Biljak inspirirala i potakla da se odvažim na projekt CHIC EVOLUTION.

Ispočetka je ideja bila potpuno drugačija. Htjela sam i u Zadru okupiti poduzetne žene, odnosno pokenuti zadarski ogranak Be your own boss. Stvoriti mjesto gdje se žene druže, povezuju i razmjenjuju iskustva. Imala sam i nekoliko Zoom sastanaka s Marinom, no svaki put bi sastanak završio mojom odgodom: čekaj još ovo da napravim, pa ono, pa ću onda.

Marinina podrška je bila bezuvjetna, nije bilo pritiska i sve je moglo biti kako god sam ja željela.

Danas, nakon godina iskustva, ne radim ništa što nije u balansu sa mnom, radije odgodim i razmišljam, nego da pristanem i budem nezadovoljna. Kada smo nezadovoljni tada ne možemo dati 100% sebe u to što radimo i taj posao jednostavno ne bude dobar za nas ni za druge što god radili.

I tako nakon godine dana što sam ja pričala s Marinom, odgađala i razmišljala što i kako, posložilo se ono što je najbolje za mene, s čim sam ja 100% u skladu i dajem 100% sebe u taj projekt.

I tako je nastao CHIC EVOLUTION.

To je dugoročan projekt koji povezuje poduzetne žene, daje im priliku da budu vidljive, osnažuje ih, educira, motivira i inspirira, a ono što je najbitnije: svi zajedno osvještavamo mlade žene na važnost preventivnih pregleda.
Naime, cijeli projekt ima i humanitarnu notu, a to je da dio novca ide udruzi Liga protiv raka Zadar za njen rad u svrhu osvještavanja i edukacije mladih žena na važnost preventivnih pregleda.

CHIC EVOLUTION je projekt u kojem sam povezala na jedan elegantan i moderan način svoj rad sa svojom svrhom. Humanitarni rad koji je za mene jako važan i podrška, osnaživanje i motiviranje poduzetnih žena.
Poduzetništvo je, između ostaloga, i način na koji možemo doprinositi pozitivnim promjenama u društvu i tako mijenjati mindset kolektiva.

I ne, nije bio problem što nije bilo zadarskog ogranka. Marina Biljak bila je sretna koliko i ja kada sam joj ispričala o projektu i kako sam početnu ideju posložila na način koji je najbolji za mene: od ideje da osnujem ogranak Be your own boss Zadar do projekta CHIC EVOLUTION.
“Bravo Ivana, ispalo je najbolje za tebe, i najbitnije da si ti zadovoljna!“, poručila mi je Marina.

I tako je prvi CHIC EVOLUTION nedavno održan u Zadru uz suorganizaciju Narodnog muzeja Zadar u Providurovoj Palači.
Tema večeri je bila: Putovanje modnim kreacijama, Pogledom, bojama, okusom i mirisom
Spojila sam pet poduzetnih žena u ovoj priči, Alessia Cortesi – Premium začini, Ana Fiolić – vina i likeri Fiolić, Sana Baraba – Tiramol Concept store te Petra Mičić – Amas nakit.

A čak 150 žena uživalo je u modnoj reviji te smo skupili lijepi iznos za Udrugu Liga protiv raka Zadar!

Za kraj mogu samo reći: SAVE THE Date 2025 CHIC EVOLUTION ZADAR!

vaša Ivana Bičanić, dizajnerica i vlasnica brenda ženskih torbi CHIC IB bags

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More