Biz Talk Online Druženja za Poduzetnice

by Marina Biljak
690 views

Što vam najviše nedostaje otkako ste postale poduzetnice?

Najčešći odgovor na ovo pitanje bio je podrška okoline te druženje s ostalim poduzetnicama koje razumiju kroz što prolazite.

Grupa Be Your Own Boss nastala je upravo kao rješenje za takav problem, kao mjesto gdje možemo podijeliti sve ono kroz što prolazimo i znati da će tu biti netko tko je na tom istom mjestu, na tom istom putu… Mjesto gdje će nas tuđe priče motivirati, inspirirati, dati nam neke nove perspektive…


Online druženja za poduzetnice


Ove godine odlučila sam da glavni fokus u grupi bude na pružanju čim više prilika za druženje i umrežavanje. I ovim putem vam predstavljam prvu takvu priliku.

Ideja je nastala prošle godine u jednom online razgovoru s Anitom Kanđerom (koju mnogi znaju kao biznis mentoricu i autoricu programa ‘Izgradi svoj online mindset’). Nismo dugo razmišljale i odlučile smo čim prije organizirati prvo online druženje.

I voila – idući utorak će se održati prvo u nizu online druženja za poduzetnice (i one koje to tek žele postati). Druženja su potpuno besplatna, no zbog efektivnog rada mjesta su ograničena na 15 osoba.

Ova besplatna druženja za poduzetnice održavat će se jednom mjesečno i svaki mjesec imat će različitu temu.

Druženja vode Marina Biljak, novinarka i specijalist za digitalni marketing, i Anita Kanđera, specijalistica za osobnu i poslovnu organizaciju, internet marketing i prodaju.

PRVA TEMA: POSLOVNI CILJEVI U 2022.

KADA: 18.1.2022. od 10:00 do 12:00h
GDJE: Online putem Zoom-a (link dobivate dan prije termina)

VAŽNO!!! Sudjelovanje na druženjima je besplatno – no ukoliko niste u mogućnosti doći a prijavili ste se – obavezno nas obavijestite. Na taj način možemo na druženje pozvati nekog s liste čekanja.

U suprotnom, ukoliko se prijavite, a ne dođete ili ne otkažete, gubite pravo dolaska na sljedeće druženje.

Zainteresirane ste i možete sudjelovati? Prijavite se na formularu u nastavku:


You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More