Peer Mastermind – zajednica koja je uvijek tu za tebe

by Marina Biljak
peer mastermind

Divne Peer Mastermind grupe već su počele s radom, ali nećemo stati na tome. Ovo će biti program koji će uvijek biti aktualan, a nove grupe formirat će se kad se skupi dovoljan broj zainteresiranih.

Peer Mastermind – O čemu se tu točno radi

Riječ je o maloj grupici žena koje će se jednom tjedno sastajati online i zajedno raditi na pokretanju ili skaliranju svog posla.

Kod Peer Masterminda (mastermind bez moderatora i voditelja) bitno je da su sve osobe koje sudjeluju u sličnom poslovnom stadiju. Na temelju vaših odgovora podijelit ću vas u grupice od 5 do 8 žena, a dalje je na vama da dogovorite detalje.
U mailu ćete dobiti nekoliko savjeta za uspješniji Peer mastermind, no sve dalje će ovisiti o vašoj motivaciji i trudu.

Možete se prijaviti i ukoliko ste početnik ili čak i ako još niste krenuli, no ja vam iskreno u tom slučaju preporučam da se prijavite na naš službeni Mastermind koji vodimo Iva Jović i ja, a čiji novi krug kreće u rujnu.

Da ne dužim – sudjelovanje u Peer mastermindu je besplatno i prijaviti se možete do kraja tjedna, a ja ću dati sve od sebe da složim grupice čim prije.

Ali, da ne pričam samo ja koliko je to dobro i korisno, poslušajte što kažu članice:
– Korisno je imati tako jednu zajednicu gdje možeš razmijeniti iskustva, želje, strahove, izjadati se ako treba. Tek smo na početku druženja, tko zna gdje će nas put odvesti. –

– Mi smo se našle evo već dva puta, skompale smo se, sve smo više manje u nekim sličnim situacijama i čini mi se da ćemo baš dobro funkcionirati i u budućnosti. Hvala ti na ovom spajanju, baš nam je dobro došlo! –

Na Peer Mastermind možete se prijaviti ovdje:

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More