bioandina

Suvremeno doba nosi brojne izazove za žene

by Vaše Priče
365 views

“Suvremeno doba za žene zaista nosi brojne izazove. I sve se to reflektira na naša tijela.  Manjak bitnih vitamina i minerala, disbalans hormona, libida i spolne reprodukcije, visoka razina stresa i umora… sve sam to, kao poduzetnica i mama dvoje djece, i sama dobro poznavala i prepoznavala. A isto sam tako znala da se sve te sfere našeg života mogu podržati uz moć prirode.” – kaže nam Jelena Ferk, vlasnica Bioandine, brenda premium dodataka prehrani. 

Kada je 2018. godine na tržište izašla s brendom premium dodataka prehrani Bioandina, misija i vizija bila je jedna – educirati javnost o dobrobitima biljaka, spojiti stoljetnu tradicionalnu medicinu sa zakonitostima suvremene medicine i na tržište dovesti nešto nikad viđeno. “Ideja je bila podučiti ljude da kvalitetu života možemo poboljšati na prirodan način.” – ističe Jelena. 

Jedna od brojnih posebnosti Bioandine jest i strastvena posvećenost kvaliteti sastava i supstanci proizvoda. “Posebnu pažnju posvećujemo odabiru sirovina i razvoju proizvoda. Sve sirovine dolaze iz autohtonih lokacija i od provjerenih dobavljača. Tu nema kompromisa, makar to značilo dovoziti sirovine iz dalekih Anda i Amazone.” – dodaje vlasnica. 

Kvaliteta i provjereno djelovanje proizvoda su u Bioandini na prvom mjestu, a u razvoju i plasiranju proizvoda im pomažu vrhunski nutricionisti, farmaceuti i liječnici.

Proizvodni procesi optimizirani su tako da sastav i benefiti biljaka i nutrijenata budu maksimalno iskorišteni, a dodatno su zaštićeni u pakiranjima od zatamnjenog stakla. Sve su to svjesni odabiri koji osiguravaju premium kategoriju proizvoda.

Cilj Bioandina proizvoda je pružiti prirodna rješenja za najčešće izazove suvremenog načina života, a osobito su ponosni na liniju proizvoda od Mace. 

“Maca je biljka koja je tradicionalno poznata kao izuzetno moćna i djelotvorna. Naša “Crvena maca” ima 3000 mg mace po kapsuli, uz vitamine B6 I B12. Doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava, kao i Premium MIX koji kombinira ekstrakte  žute, crvene i crne mace. Crna maca, pak, doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškaraca.” – ističu iz brenda. 

Ali maca nije jedina egzotična “super biljka” koju Bioandina donosi na tržišta naše regije, tu su i Camu Camu te Mačja kandža. Camu Camu predstavlja 100 % prirodan vitamin C od divljeg ploda voća camu camu koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i stvaranju kolagena. S druge strane, Mačja kandža je kombinacija ekstrakta i praha kore stabljike mačje kandže koja se tradicionalno primjenjivala kao protuupalno sredstvo.

Za razvoj B Dynamics proizvoda bili su inspirirani upravo vlastitim izazovima balansiranja poslovnog i privatnog života i u njega uključili sve bitne sastojke koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Idealno za poduzetnice. 

Najnoviji proizvod je B Biotics koji svojom snažnom formulom podržava funkciju probave. Probava je jedan od naših najvažnijih vitalnih sustava koji lako može biti poremećen uslijed loše prehrane, uzimanja antibiotika ili na putovanjima.

Svim Bossicama koje žele izazove i tegobe suvremenog načina života spriječiti ili otkloniti na prirodan način sa Bioandina proizvodima, Jelena daruje 10 % popusta uz kod BOSS10. 

“Neprestano radimo na novim idejama i razvoju. A tu nam je podrška i navijanje drugih poduzetnica izuzetno bitno. Bitno je znati da nisi sam, da si dobro podržan. I baš zato i mi podržavamo BOSSICE na konferenciji. A što se tiče naših noviteta – sigurna sam da će baš Bossice saznati među prvima! Vidimo se na konferenciji.” – zaključuje Jelena. 

Nadamo se da te Jelenina priča motivirala da već danas malim koracima kreneš prema svom snu, makar se nalazio u dalekim Andama! Danas samo kreni – tko zna gdje ćeš biti 6 godina kasnije!

You may also like

1 comment

Jelena Ferk - Naš temelj je premium kvaliteta sastojaka autohtonog podrijetla | Be your own boss March 15, 2024 - 5:05 am

[…] Prije par dana izišao je novi proizvod B Biotics i to je prvi proizvod u našem asortimanu koji se ne temelji na biljkama. Riječ je o posebno dizajniranom sinbiotiku i vjerujem da će ga kupci prepoznati jer ima odličan sastav probiotika i prebiotika koji pruža snažnu podršku zdravlja crijeva, što je vrlo aktualna tema. No nismo odustali od naših egzotičnih biljaka, one će uvijek ostati temelj našeg djelovanja, i već se vrijedno razvijaju novi proizvodi. Čim budu spremni za tržište, podijeliti ćemo vijest sa svim Bossicama.  Svim Bossicama koje žele izazove i tegobe suvremenog načina života spriječiti ili otkloniti na prirodan način sa Bioandina proizvodima, Jelena daruje 10 % popusta uz kod BOSS10.  […]

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More