#1 MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJA

by Marina Biljak
429 views

Želite naučiti svjesno umjesto stresno voditi sebe i svoj posao, karijeru, roditeljske i partnerske odnose?
Onda je ova konferencija za vas.


Mindful Leadership konferencija održat će se 24. 11. 2022. (četvrtak) u Cinestar Branimir Zagreb. Mogućnost sudjelovanja osim u dvorani je i preko live streaminga – prijenosa uživo preko internet platforme.

Organizatorica ove konferencije je Maja Prović, Mind & mindfulness trener, poduzetnica s 30 godina korporativne i menadžerske karijere, a danas u samostalnom poduzetništvu. Autorica je prvih hrvatskih mindfulness kartica i dviju knjiga mindfulness tematike te je ujedno i osnivačica “A3 mind& mindfulness Academy”.

Prva MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJA u regiji odgovor je na nužnu potrebu osvještavanja i implementacije principa vođenja sebe i društva, kroz svjesno umjesto stresno življenje 21. stoljeća.

Ključna poruka konferencije: osvješten pojedinac koji postiže mirnoću uma čak i u vrijeme krize, ide putem bez burnouta i sindroma stresnog pojedinca. Ovim događajem želi se potaknuti umijeće primjene mindfulness prakse kao najpouzdanijeg
načina u prevenciji burnouta, poticanja svjesne prisutnosti i otpornosti na očekivane i neočekivane izazove svakodnevice te pojedinca koji će svojim primjerom pokazati da put uspjeha, ne mora imati cijenu straha, stresa i burnouta.

Na konferenciji će se predstaviti uspješni poduzetnici koji nam svojim primjerom pokazuju praksu svjesnog vodstva kroz stav prihvaćanja, empatije, ljubaznosti i mirnoće uma u vrijeme stresa i pritiska.

Osim uspješnih priča govornika i konkretnih savjeta, networkinga i dobre energije svaki sudionik dobit će bogat poklon-paket, a u nagradnoj tomboli osigurane su i velike nagrade poput: 2x avionska karta za destinaciju po izboru, školarina na Mind & mindfulness Academy, poklon bon u poliklinici Sinteza, 2x mindfulness retreat…

Na linku u nastavku možete pronaći više infromacija o #1 MINDFUL LEADERSHIP CONFERENCE

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More