#1 MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJA

by Marina Biljak

Želite naučiti svjesno umjesto stresno voditi sebe i svoj posao, karijeru, roditeljske i partnerske odnose?
Onda je ova konferencija za vas.


Mindful Leadership konferencija održat će se 24. 11. 2022. (četvrtak) u Cinestar Branimir Zagreb. Mogućnost sudjelovanja osim u dvorani je i preko live streaminga – prijenosa uživo preko internet platforme.

Organizatorica ove konferencije je Maja Prović, Mind & mindfulness trener, poduzetnica s 30 godina korporativne i menadžerske karijere, a danas u samostalnom poduzetništvu. Autorica je prvih hrvatskih mindfulness kartica i dviju knjiga mindfulness tematike te je ujedno i osnivačica “A3 mind& mindfulness Academy”.

Prva MINDFUL LEADERSHIP KONFERENCIJA u regiji odgovor je na nužnu potrebu osvještavanja i implementacije principa vođenja sebe i društva, kroz svjesno umjesto stresno življenje 21. stoljeća.

Ključna poruka konferencije: osvješten pojedinac koji postiže mirnoću uma čak i u vrijeme krize, ide putem bez burnouta i sindroma stresnog pojedinca. Ovim događajem želi se potaknuti umijeće primjene mindfulness prakse kao najpouzdanijeg
načina u prevenciji burnouta, poticanja svjesne prisutnosti i otpornosti na očekivane i neočekivane izazove svakodnevice te pojedinca koji će svojim primjerom pokazati da put uspjeha, ne mora imati cijenu straha, stresa i burnouta.

Na konferenciji će se predstaviti uspješni poduzetnici koji nam svojim primjerom pokazuju praksu svjesnog vodstva kroz stav prihvaćanja, empatije, ljubaznosti i mirnoće uma u vrijeme stresa i pritiska.

Osim uspješnih priča govornika i konkretnih savjeta, networkinga i dobre energije svaki sudionik dobit će bogat poklon-paket, a u nagradnoj tomboli osigurane su i velike nagrade poput: 2x avionska karta za destinaciju po izboru, školarina na Mind & mindfulness Academy, poklon bon u poliklinici Sinteza, 2x mindfulness retreat…

Na linku u nastavku možete pronaći više infromacija o #1 MINDFUL LEADERSHIP CONFERENCE

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More