Pronađi svog accountability partnera!

by Marina Biljak
1.7K views

Ovih dana čini mi se kao da posvuda nailazim na pojam ‘accountability partner’. Ovdje smo često o tome pisali, spominjali smo to u grupi, a i ne postoji poslovna knjiga ili knjiga o osobnom razvoju u kojem u određenom dijelu neće spomenuti ovaj pojam.
Nažalost, za hrvatski izraz ne znam, ali ako ga vi slučajno znate, slobodno mi javite! (Možda partneri za odgovornost?)

Kako vam accountability partner može pomoći?

Imati ‘accountability partnera’ kad pokušavate uvesti neku novu naviku u život ili postići nešto nevjerojatno je bitno i može odrediti vaš uspjeh. Toliko je lakše nešto napraviti kad imamo partnera, osobu kojoj smo odgovorni, osobu koja prolazi s nama kroz cijeli taj proces. Više nismo odgovorni samo sebi i već to mijenja kompletnu sliku!

Ovo bi bila svojevrsna nadopuna na naš program Business Besties gdje je vaš bestie uvijek tu za vas, dok bi accountability partner s vama zajedno išao prema određenom cilju.

Sve što trebate je ispuniti Google formu i napisati koji je vaš cilj, što želite napraviti, postići, a nikako ne uspjevate krenuti sami i onda sačekati da vas spojim s vašim accountability partnerom, odnosno osobom koja ima isti cilj kao i vi.

A vaši ciljevi? Što sve možete napisati?
Pa to može biti sve i svašta:
*otvaranje instagram/linkedin profila
*pokretanje newslettera
*snimanje podcasta
*lansiranje edukacije
*PR promocija
*pisanje bloga
*ranije ustajanje
*detox od Netflixa
*redovito vježbanje
*planiranje objava
*trčanje
Ma što god vam padne na pamet!

Ukoliko ne nađemo odmah vašeg novog accountability partnera (zbog možda specifičnog cilja koji imate), postavit ćemo pitanje i u grupi kako bi se prijavio onaj koga to zainteresira.
U svakom slučaju, dat ću i ovaj put sve od sebe da vam čim prije pronađem nekog kako bi skupa krenuli raditi na vašem cilju.

Baš se veselim vašim prijavama!

A prijava vas čeka ovdje:

You may also like

4 comments

Jasna April 5, 2022 - 5:13 pm

Javljam se kako bih pronašla svog accountability partnera. Pokrećem vlastiti posao virtualnog asistenta i svaka mi je podrška više nego dobro došla.

Marina Biljak
Marina Biljak April 11, 2022 - 6:40 am

Draga Jasna, potrebno je ispuniti Google formu na dnu teksta.

Svi naši programi i projekti - Be your own boss October 3, 2022 - 8:10 am

[…] je idealan program za vas ako tražite nekog tko ima zajednički cilj, da se međusobno motivirate: Accountability partneri prijave. 7. Peer MastermindOvo je program za sve koji žele naći svoje ‘pleme’. Ako ste se već […]

Svi naši BYOB programi i projekti - Be your own boss February 6, 2023 - 7:46 am

[…] je idealan program za vas ako tražite nekog tko ima zajednički cilj, da se međusobno motivirate: Accountability partneri prijave. 7. Peer Mastermind (za Rising Star i The Bossica članice)Ovo je program za sve koji žele naći […]

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More